Warn : ( : don't expect me to be nice with you. Брой мнения : 6044 Reputation : 126 Join date : 06.03.2011 Age : 26 Местожителство : umm.. at home?
Заглавие: Селена се среща с Шая Лебоф Сря Юни 29, 2011 2:49 pm
Селена се е срещнала с Шая Лебоф, както знаете тя много го харесва .. голяма е сладурана!
Bella Thorne ♥ Редовен
Warn : ( : Watch me, do me. Брой мнения : 283 Reputation : 6 Join date : 23.05.2011 Age : 25
Заглавие: Re: Селена се среща с Шая Лебоф Сря Юни 29, 2011 3:59 pm
Как се скри в началото. ;дд Голяма е сладуранка.
Ninzie Маниак
Warn : ( : нищоо случайнуу .. ~{} Брой мнения : 537 Reputation : 0 Join date : 29.06.2011 Age : 23 Местожителство : Warna
Заглавие: Re: Селена се среща с Шая Лебоф Сря Юни 29, 2011 4:02 pm
Сладурана!
catherine♥ Маниак
Warn : ( : Bang,bang,bang,I`m breakin` in, stealin` all my love back,givin` it to him <3 Брой мнения : 426 Reputation : 5 Join date : 08.04.2011 Age : 28 Местожителство : София
Заглавие: Re: Селена се среща с Шая Лебоф Сря Юни 29, 2011 5:35 pm
Обожавам това клипче! Толкова е естествено и непринудено,че чак ти става смешно Сел е адски сладка Много се радвам,че споделя такива искрени моменти с нас,феновете и.
Заглавие: Re: Селена се среща с Шая Лебоф Сря Юни 29, 2011 6:39 pm
АААААААААААААА!!!
НАЙ-НАКРАЯ!!!
Отколко отдавна чакахме тази среща да се случи. И те дори са я записали.
АААААААААА!!!
Накефен съм също колкото Сел, една нейна мечта се изпълни. Шая се държа страхотно, дори хукна след нея. Паметен момент за Селена. Адски е сладко да видиш как твоят идол му се подкосяват краката, когато срещне своята мечта за пръв път. И можеш да видиш как на нея също е притеснено, също колкото и на нас, ако някога я срещнем.
Сега остава да не вземе Бобъра да заревнува.
rS.19 ♥ Неспасяем
Warn : ( : don't expect me to be nice with you. Брой мнения : 6044 Reputation : 126 Join date : 06.03.2011 Age : 26 Местожителство : umm.. at home?
Заглавие: Re: Селена се среща с Шая Лебоф Сря Юни 29, 2011 6:47 pm
LightOne написа:
АААААААААААААА!!!
НАЙ-НАКРАЯ!!!
Отколко отдавна чакахме тази среща да се случи. И те дори са я записали.
АААААААААА!!!
Накефен съм също колкото Сел, една нейна мечта се изпълни. Шая се държа страхотно, дори хукна след нея. Паметен момент за Селена. Адски е сладко да видиш как твоят идол му се подкосяват краката, когато срещне своята мечта за пръв път. И можеш да видиш как на нея също е притеснено, също колкото и на нас, ако някога я срещнем.
Сега остава да не вземе Бобъра да заревнува.
Е, то оставаше да не я запишат! Такъв паметен момент! И мен много ме изкефи как хукна след нея .. Представям си изражението на Бийбърчо като чуе думите: "He's so cute", "He's so handsome" ..