| Как изразявате чувствата си? | |
|
+9~Rossita ~Kattu Kat3t0 ♥ ...LlilzZz... Mishityyy <3 catherine♥ *Радии <3 The_vampire_girl rozaLie 13 posters |
Автор | Съобщение |
---|
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Как изразявате чувствата си? Вто Юни 28, 2011 4:29 am | |
| Как изразявате чувствата си? И нза да не останете с грешно впечатление, не става дума само, когато сте влюбени, но когато сте щастливи, тъжни, ядосани и изобщо.. | |
|
| |
The_vampire_girl Неспасяем
Warn : ( : Върни ми сърцето!!! Брой мнения : 1061 Reputation : 9 Join date : 13.07.2009 Age : 34
| Заглавие: Re: Как изразявате чувствата си? Вто Юли 05, 2011 5:02 pm | |
| Хм.. напоследък със стиховете си,с музика,с разговор с човек на когото държа...или просто ако съм тъжна -плача,ядосана-викам и така! | |
|
| |
*Радии <3 Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6029 Reputation : 15 Join date : 25.07.2010 Age : 25 Местожителство : Сливен
| Заглавие: Re: Как изразявате чувствата си? Вто Юли 05, 2011 5:08 pm | |
| Или със стихове или споделям на някои,на когото имам доверие.
| |
|
| |
catherine♥ Маниак
Warn : ( : Bang,bang,bang,I`m breakin` in, stealin` all my love back,givin` it to him <3 Брой мнения : 426 Reputation : 5 Join date : 08.04.2011 Age : 28 Местожителство : София
| |
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: Как изразявате чувствата си? Чет Юли 14, 2011 12:40 am | |
| Не ги казвам, а ги показвам. :) |
|
| |
Mishityyy <3 Неспасяем
Warn : ( : Мишленце ;дд Брой мнения : 2073 Reputation : 12 Join date : 11.08.2009 Age : 26
| Заглавие: Re: Как изразявате чувствата си? Чет Юли 14, 2011 12:52 am | |
| Най-често чрез танцуване и пеене.Когато съм тъжна пслушам само бавна музика,когато съм ядосана-много рок.Понякога,когато съм тъжна плача вечер или просто се замислям за хубавите неща в живота. | |
|
| |
...LlilzZz... Луд фен
Warn : Брой мнения : 378 Reputation : 5 Join date : 13.03.2011 Age : 24 Местожителство : гр.Казанлък
| Заглавие: Re: Как изразявате чувствата си? Чет Юли 14, 2011 3:48 am | |
| Ами... най-вече с музика и стихове!Но е по-добре ако споделя с близък човек.Понякога ми идва да се затворя в стаята си и да плача без причина (и от радост и от тъга) - малко е странно, но ми олеква и се чувствам много добре!!! | |
|
| |
Kat3t0 ♥ Admin
Warn : ( : This ain't nothing but a summer jam ..(H) Брой мнения : 4134 Reputation : 129 Join date : 09.04.2009 Age : 28
| Заглавие: Re: Как изразявате чувствата си? Чет Юли 14, 2011 4:45 am | |
| На мен си ми е изписано на лицето как се чувствам ;д. Иначе като съм щастлива се смея.. а аз съм човек, който се радва и на най-дребните неща и почти винаги съм усмихната ;д. Като съм тъжна - с тъжна музика. Напоследък съм станала голяма ревла и дори мама като ми се скара за нещо ми става кофти и ми се насълзяват очите .. ;д. Като съм нервна/ядосана си го изкарвам на всички около мен, дори те да не са виновни изобщо ;д. Знам че не трябва, ама като съм ядосана .. :Д ИНаче като ме е издразнил някой му говоря троснато, заяждам се с всяка втора дума уж неволно и така :Д.
Последната промяна е направена от Kat3t0 ♥ на Пон Юли 18, 2011 8:25 am; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
~Kattu Маниак
Warn : ( : ~When the sun goes down~ Брой мнения : 521 Reputation : 3 Join date : 26.01.2010 Age : 27 Местожителство : София
| Заглавие: Re: Как изразявате чувствата си? Чет Юли 14, 2011 5:51 am | |
| Хората винаги разбират кога съм сърдита или тъжна.Аз много не споделям.Но когато съм весела,щастлива с добро настроение ставам доста крейзи. | |
|
| |
~Rossita Неспасяем
Warn : ( : 8-9-10112012 Брой мнения : 14468 Reputation : 111 Join date : 15.01.2010 Age : 25
| |
| |
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: Как изразявате чувствата си? Пон Юли 18, 2011 9:53 pm | |
| В някои случаи си го изкарвам на човека, който пръв ме ядоса. Има и моменти, в които пиша, но не ми е обичайното изразяване на чувства. Има определени песни, които слушам когато съм в такова и такова настроение и така. Обичам да споделям с приятели, но е трудно да го правя като не останаха и такива. Общо взето си избирам песни, пускам ги на плейлиста и лягам, не обръщам внимание на никой, докато не ми мине. И.. така. Ако съм радостна прегръщам и целувам и подхвърлям хората около мен, понякога оставам безмълвна и да.. | |
|
| |
Ninzie Маниак
Warn : ( : нищоо случайнуу .. ~{} Брой мнения : 537 Reputation : 0 Join date : 29.06.2011 Age : 23 Местожителство : Warna
| Заглавие: Re: Как изразявате чувствата си? Пон Юли 18, 2011 10:15 pm | |
| Музика + споделяне на някой на който имам доверие + хубави спомени. (: | |
|
| |
xMissDreamer Маниак
Warn : ( : Just a smile. ♥ Брой мнения : 507 Reputation : 3 Join date : 05.10.2010 Age : 27 Местожителство : Перник ♥
| Заглавие: Re: Как изразявате чувствата си? Вто Юли 19, 2011 4:45 am | |
| Когато съм щастлива, весела и нещо от този род, се усмихвам, смея или лигавя. Когато съм тъжна просто си плача и си подсмърчам. Ядоса ли ме някой, започвам да му крещя и да му се отяждам. Един път пробвах да напиша нещо (от тъга), ама стана егати бозата и смачках листа, който след това отиде в коша. | |
|
| |
`Melody Неспасяем
Warn : Брой мнения : 3220 Reputation : 49 Join date : 21.11.2010 Age : 26
| Заглавие: Re: Как изразявате чувствата си? Сря Юли 20, 2011 9:49 pm | |
| Предпочитам да не казвам на хората за чувствата си...Изразявам енергията която е предизвикана от тях в нещо полезно, като да напиша някой коментар или разказче, да се разходя, да попея и така... | |
|
| |
Little Girl ~ Неспасяем
Warn : ( : But you’re hurting me from inside of my head, I can’t take it, I can’t take it .. Брой мнения : 5829 Reputation : 48 Join date : 09.03.2010 Age : 28
| Заглавие: Re: Как изразявате чувствата си? Вто Окт 11, 2011 4:10 am | |
| Слушам музика, говоря с някой. Когато съм щастлива не мога да сдържа усмивката си, чак бузите ме заболяват ;дд .. да не говорим и че се лигавя ;дд. Когато съм тъжна най - често пиша .. много .. така най - много ми олеква. Написала съм страшно много неща, когато съм била в такива моменти. Понякога говоря с майка ми или с някоя приятелка, зависи. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Как изразявате чувствата си? | |
| |
|
| |
| Как изразявате чувствата си? | |
|