| I`m not beauty queen , I`m just beautiful me | |
|
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Gabbs. Напредващ
Warn : Брой мнения : 114 Reputation : 2 Join date : 05.06.2011 Age : 29 Местожителство : София
| Заглавие: I`m not beauty queen , I`m just beautiful me Нед Юни 12, 2011 1:49 am | |
| | |
|
| |
rS.19 ♥ Неспасяем
Warn : ( : don't expect me to be nice with you. Брой мнения : 6044 Reputation : 126 Join date : 06.03.2011 Age : 26 Местожителство : umm.. at home?
| Заглавие: Re: I`m not beauty queen , I`m just beautiful me Нед Юни 12, 2011 1:59 am | |
| Здрасти! Аз съм Ралиица (Рали, Рал ..), приятно ми е! Как попадна на форума? Имаш ли домашен любимец?(Какъв?) Имаш ли брат или сестра?(Как се казва/казват?) Засега това е от мен със скучните въпроси .. | |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: I`m not beauty queen , I`m just beautiful me Нед Юни 12, 2011 2:00 am | |
| Здравей, Габи! :) Имам няколко въпроса към теб.
Имаш ли други идоли освен Селена? Ако да кои? Какво по-точно харесваш в нея? Коя е любимата ти песен на Селена? Коя е въобще любимата ти песен? Кой е любимият ти филм?
Надявам се да не съм била досадна. Чао от мен за сега. :) |
|
| |
Gabbs. Напредващ
Warn : Брой мнения : 114 Reputation : 2 Join date : 05.06.2011 Age : 29 Местожителство : София
| Заглавие: Re: I`m not beauty queen , I`m just beautiful me Нед Юни 12, 2011 2:26 am | |
| - xoxo_rally11 написа:
- Здрасти! Аз съм Ралиица (Рали, Рал ..), приятно ми е!
Как попадна на форума? Имаш ли домашен любимец?(Какъв?) Имаш ли брат или сестра?(Как се казва/казват?) Засега това е от мен със скучните въпроси .. Здравей,Рали!И на мен ми е приятно:) 1.Чрез Google.Търсех графики на Сел и попаднах на линк към форума.Рзагледах го,хареса ми и се регистрирах. 2.Не,нямам. 3.Не,самичка съм.
Благодаря ти за въпросите:) - ~Ани* написа:
- Здравей, Габи! :) Имам няколко въпроса към теб.
Имаш ли други идоли освен Селена? Ако да кои? Какво по-точно харесваш в нея? Коя е любимата ти песен на Селена? Коя е въобще любимата ти песен? Кой е любимият ти филм?
Надявам се да не съм била досадна. Чао от мен за сега. :) Здравей,Ани!Приятно ми е! 1.Имам изпълнители и актьори,които харесвам.Не наричам никой идол,но Селена определено ми е една от най-любимите изпълнителки/актриси.Принципно всички мои любомци си имат папки,така че щом някой има тази "заслуга" да има папка при мен,значи го харесвам мноого:) 2.Ако трябва да съм честна отначало много й се дразнех,както и на повечето Дисни звезди.Впоследствие започнах да гледам Wizards of Waverly Place , чух песните й и се оказа,че ми допада страшно много.Харесвам външността й,гласа й,актьорския й талант и стила на обличане. 3.Като най-любима бих определила A year without rain. 4.Леле,много са:)Не мога да кажа една. 5.Харесвам много филми,но като любими бих казала тези,които ме впечатлиха адски много като дете и съм ги гледала милион пъти:"Титаник","Робинзон Крузо" / версията с Пиърс Броснан / , "Клеопатра" / с Леонор Варела /
Благодаря и на теб за въпросите:)
Последната промяна е направена от Gabbs. на Пет Юли 22, 2011 10:38 pm; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: I`m not beauty queen , I`m just beautiful me Нед Юни 12, 2011 2:32 am | |
| То и аз в началото малко и се дразнех, защото.. То и аз не знаех защо, ама ей така.. ;д После реших, че е глупаво да не харесвам някой като си няма причина и постепенно започна да ми харесва. :) И как е времето в София сега? |
|
| |
Gabbs. Напредващ
| |
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: I`m not beauty queen , I`m just beautiful me Нед Юни 12, 2011 2:42 am | |
| Същото. И аз искам да се оправи по-бързо, защото ми се играе федербал, пък такъв вятър, че и с камък да играя пак ще излети.. ;дд Макар, че към 07:00 грейна слънце и после пак се заоблачи.. Гадно време. ;хх |
|
| |
Gabbs. Напредващ
| Заглавие: Re: I`m not beauty queen , I`m just beautiful me Нед Юни 12, 2011 2:47 am | |
| - ~Ани* написа:
- Същото. И аз искам да се оправи по-бързо, защото ми се играе федербал, пък такъв вятър, че и с камък да играя пак ще излети.. ;дд Макар, че към 07:00 грейна слънце и после пак се заоблачи.. Гадно време. ;хх
Непостоянно време:( Ти откъде си? | |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: I`m not beauty queen , I`m just beautiful me Нед Юни 12, 2011 2:57 am | |
| |
|
| |
Gabbs. Напредващ
| Заглавие: Re: I`m not beauty queen , I`m just beautiful me Нед Юни 12, 2011 2:58 am | |
| - ~Ани* написа:
- От Добрич. :)
Ооо,била съм там,много хубав град:) | |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: I`m not beauty queen , I`m just beautiful me Нед Юни 12, 2011 3:08 am | |
| А ходила ли си в зоопарка? (в Добрич) |
|
| |
Gabbs. Напредващ
| Заглавие: Re: I`m not beauty queen , I`m just beautiful me Нед Юни 12, 2011 3:18 am | |
| - ~Ани* написа:
- А ходила ли си в зоопарка? (в Добрич)
Не,била съм само в центъра и парка до центъра. | |
|
| |
rS.19 ♥ Неспасяем
Warn : ( : don't expect me to be nice with you. Брой мнения : 6044 Reputation : 126 Join date : 06.03.2011 Age : 26 Местожителство : umm.. at home?
| Заглавие: Re: I`m not beauty queen , I`m just beautiful me Нед Юни 12, 2011 3:21 am | |
| Хейй, Габи .. какво съвпадение - и аз съм си самичка - нямам брат или сестра, но имам куче! | |
|
| |
Gabbs. Напредващ
| |
| |
rS.19 ♥ Неспасяем
| Заглавие: Re: I`m not beauty queen , I`m just beautiful me Нед Юни 12, 2011 3:24 am | |
| Немска овчарка .. Лелее .. голям сладур е! | |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: I`m not beauty queen , I`m just beautiful me Нед Юни 12, 2011 3:27 am | |
| Даже по-добре, че не си ходила, защото там е доста занемарено и животните бих казала "страдат". Нито ги хранят както трябва, защото не им се чисти и са измъчени доста. Имат някакви като пъпки на кожата и на никой не му пука и така е с години. Даже напоследък доста животни ги няма. Обаче и пари искат за вход.. |
|
| |
Gabbs. Напредващ
| |
| |
Gabbs. Напредващ
| |
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: I`m not beauty queen , I`m just beautiful me Нед Юни 12, 2011 3:40 am | |
| Иначе ти какъв домашен любимец искаш? |
|
| |
Gabbs. Напредващ
| |
| |
rS.19 ♥ Неспасяем
| Заглавие: Re: I`m not beauty queen , I`m just beautiful me Нед Юни 12, 2011 6:18 pm | |
| | |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: I`m not beauty queen , I`m just beautiful me Нед Юни 12, 2011 6:54 pm | |
| Рибите са подходящи и не искат много грижи. То и аз имам куче. Обаче моето е средна порода. |
|
| |
Gabbs. Напредващ
| Заглавие: Re: I`m not beauty queen , I`m just beautiful me Пон Юни 13, 2011 1:56 am | |
| | |
|
| |
Gabbs. Напредващ
| Заглавие: Re: I`m not beauty queen , I`m just beautiful me Съб Юни 18, 2011 12:31 am | |
| Да препоръчате някой як филм,независимо от жанра?Зареждам се с филми за лятото:д | |
|
| |
rS.19 ♥ Неспасяем
| Заглавие: Re: I`m not beauty queen , I`m just beautiful me Нед Юни 19, 2011 2:13 am | |
| На Ванеса Хъджинс излезе новия - Sucker Punch . Още не съм го гледала, но скоро ще седна да ги изгледам .. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: I`m not beauty queen , I`m just beautiful me | |
| |
|
| |
| I`m not beauty queen , I`m just beautiful me | |
|