Selena Gomez BG Forum
Добре дошли в българският фен форум за Селена! За да имате достъп до целия форум, трябва да се регистрирате!
Selena Gomez BG Forum
Добре дошли в българският фен форум за Селена! За да имате достъп до целия форум, трябва да се регистрирате!
Selena Gomez BG Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bulgarian forum about Selena Gomez

ИндексИндекс  PortalPortal  Последни снимкиПоследни снимки  ТърсенеТърсене  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

I`m not beauty queen , I`m just beautiful me

Go down 
+3
elly.xx
rS.19 ♥
Gabbs.
7 posters
Иди на страница : 1, 2, 3, 4  Next
АвторСъобщение
Gabbs.
Напредващ
Напредващ
Gabbs.

Warn :
I`m not beauty queen , I`m just beautiful me Left_bar_bleue0 / 1000 / 100I`m not beauty queen , I`m just beautiful me Right_bar_bleue

Брой мнения : 114
Местожителство : София

I`m not beauty queen , I`m just beautiful me Empty
ПисанеЗаглавие: I`m not beauty queen , I`m just beautiful me   I`m not beauty queen , I`m just beautiful me Icon_minitimeНед Юни 12, 2011 1:49 am

Здравейте:)Реших,макар че съм нова,да си направя тема,за да се представя пред всички 324 Казвам се Габриела,но ме наричат Габи,Габс,Габси и каквото се сетите още laugh От София съм и съм `95 набор.Все още на 15,октомври навършвам sweet sixteen sun Слушам всякаква музика:)Ами това е засега от мен:)
Върнете се в началото Go down
rS.19 ♥
Неспасяем
Неспасяем
rS.19 ♥

Warn :
I`m not beauty queen , I`m just beautiful me Left_bar_bleue5 / 1005 / 100I`m not beauty queen , I`m just beautiful me Right_bar_bleue

( : don't expect me to be nice with you.
Брой мнения : 6044
Местожителство : umm.. at home?

ПисанеЗаглавие: Re: I`m not beauty queen , I`m just beautiful me   I`m not beauty queen , I`m just beautiful me Icon_minitimeНед Юни 12, 2011 1:59 am

Здрасти! Аз съм Ралиица (Рали, Рал ..), приятно ми е!
Как попадна на форума?
Имаш ли домашен любимец?(Какъв?)
Имаш ли брат или сестра?(Как се казва/казват?)
Засега това е от мен със скучните въпроси .. smile
Гост
Гост

ПисанеЗаглавие: Re: I`m not beauty queen , I`m just beautiful me   I`m not beauty queen , I`m just beautiful me Icon_minitimeНед Юни 12, 2011 2:00 am

Здравей, Габи! :) Имам няколко въпроса към теб.

Имаш ли други идоли освен Селена?
Ако да кои?
Какво по-точно харесваш в нея?
Коя е любимата ти песен на Селена?
Коя е въобще любимата ти песен?
Кой е любимият ти филм?

Надявам се да не съм била досадна. Чао от мен за сега. :)
Gabbs.
Напредващ
Напредващ
Gabbs.

Warn :
I`m not beauty queen , I`m just beautiful me Left_bar_bleue0 / 1000 / 100I`m not beauty queen , I`m just beautiful me Right_bar_bleue

ПисанеЗаглавие: Re: I`m not beauty queen , I`m just beautiful me   I`m not beauty queen , I`m just beautiful me Icon_minitimeНед Юни 12, 2011 2:26 am

xoxo_rally11 написа:
Здрасти! Аз съм Ралиица (Рали, Рал ..), приятно ми е!
Как попадна на форума?
Имаш ли домашен любимец?(Какъв?)
Имаш ли брат или сестра?(Как се казва/казват?)
Засега това е от мен със скучните въпроси .. smile
Здравей,Рали!И на мен ми е приятно:)
1.Чрез Google.Търсех графики на Сел и попаднах на линк към форума.Рзагледах го,хареса ми и се регистрирах.
2.Не,нямам.
3.Не,самичка съм.

Благодаря ти за въпросите:)

~Ани* написа:
Здравей, Габи! :) Имам няколко въпроса към теб.

Имаш ли други идоли освен Селена?
Ако да кои?
Какво по-точно харесваш в нея?
Коя е любимата ти песен на Селена?
Коя е въобще любимата ти песен?
Кой е любимият ти филм?

Надявам се да не съм била досадна. Чао от мен за сега. :)
Здравей,Ани!Приятно ми е!
1.Имам изпълнители и актьори,които харесвам.Не наричам никой идол,но Селена определено ми е една от най-любимите изпълнителки/актриси.Принципно всички мои любомци си имат папки,така че щом някой има тази "заслуга" да има папка при мен,значи го харесвам мноого:)
2.Ако трябва да съм честна отначало много й се дразнех,както и на повечето Дисни звезди.Впоследствие започнах да гледам Wizards of Waverly Place , чух песните й и се оказа,че ми допада страшно много.Харесвам външността й,гласа й,актьорския й талант и стила на обличане.
3.Като най-любима бих определила A year without rain.
4.Леле,много са:)Не мога да кажа една.
5.Харесвам много филми,но като любими бих казала тези,които ме впечатлиха адски много като дете и съм ги гледала милион пъти:"Титаник","Робинзон Крузо" / версията с Пиърс Броснан / , "Клеопатра" / с Леонор Варела /

Благодаря и на теб за въпросите:)

Последната промяна е направена от Gabbs. на Пет Юли 22, 2011 10:38 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Гост
Гост

ПисанеЗаглавие: Re: I`m not beauty queen , I`m just beautiful me   I`m not beauty queen , I`m just beautiful me Icon_minitimeНед Юни 12, 2011 2:32 am

То и аз в началото малко и се дразнех, защото.. То и аз не знаех защо, ама ей така.. ;д После реших, че е глупаво да не харесвам някой като си няма причина и постепенно започна да ми харесва. :) И как е времето в София сега?
Gabbs.
Напредващ
Напредващ
Gabbs.

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: I`m not beauty queen , I`m just beautiful me   I`m not beauty queen , I`m just beautiful me Icon_minitimeНед Юни 12, 2011 2:34 am

~Ани* написа:
То и аз в началото малко и се дразнех, защото.. То и аз не знаех защо, ама ей така.. ;д После реших, че е глупаво да не харесвам някой като си няма причина и постепенно започна да ми харесва. :) И как е времето в София сега?
И при мен същото,изобщо не знаех защо й се дразнех,хах wink Днес беше хладно,духаше вятър и сега е така.Дано се оправи бързо,защото не ми допада:( При теб как е?
Гост
Гост

ПисанеЗаглавие: Re: I`m not beauty queen , I`m just beautiful me   I`m not beauty queen , I`m just beautiful me Icon_minitimeНед Юни 12, 2011 2:42 am

Същото. И аз искам да се оправи по-бързо, защото ми се играе федербал, пък такъв вятър, че и с камък да играя пак ще излети.. ;дд Макар, че към 07:00 грейна слънце и после пак се заоблачи.. Гадно време. ;хх
Gabbs.
Напредващ
Напредващ
Gabbs.

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: I`m not beauty queen , I`m just beautiful me   I`m not beauty queen , I`m just beautiful me Icon_minitimeНед Юни 12, 2011 2:47 am

~Ани* написа:
Същото. И аз искам да се оправи по-бързо, защото ми се играе федербал, пък такъв вятър, че и с камък да играя пак ще излети.. ;дд Макар, че към 07:00 грейна слънце и после пак се заоблачи.. Гадно време. ;хх
Непостоянно време:(
Ти откъде си?
Гост
Гост

ПисанеЗаглавие: Re: I`m not beauty queen , I`m just beautiful me   I`m not beauty queen , I`m just beautiful me Icon_minitimeНед Юни 12, 2011 2:57 am

От Добрич. :)
Gabbs.
Напредващ
Напредващ
Gabbs.

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: I`m not beauty queen , I`m just beautiful me   I`m not beauty queen , I`m just beautiful me Icon_minitimeНед Юни 12, 2011 2:58 am

~Ани* написа:
От Добрич. :)
Ооо,била съм там,много хубав град:)
Гост
Гост

ПисанеЗаглавие: Re: I`m not beauty queen , I`m just beautiful me   I`m not beauty queen , I`m just beautiful me Icon_minitimeНед Юни 12, 2011 3:08 am

А ходила ли си в зоопарка? (в Добрич)
Gabbs.
Напредващ
Напредващ
Gabbs.

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: I`m not beauty queen , I`m just beautiful me   I`m not beauty queen , I`m just beautiful me Icon_minitimeНед Юни 12, 2011 3:18 am

~Ани* написа:
А ходила ли си в зоопарка? (в Добрич)
Не,била съм само в центъра и парка до центъра.
rS.19 ♥
Неспасяем
Неспасяем
rS.19 ♥

Warn :
I`m not beauty queen , I`m just beautiful me Left_bar_bleue5 / 1005 / 100I`m not beauty queen , I`m just beautiful me Right_bar_bleue

ПисанеЗаглавие: Re: I`m not beauty queen , I`m just beautiful me   I`m not beauty queen , I`m just beautiful me Icon_minitimeНед Юни 12, 2011 3:21 am

Хейй, Габи .. какво съвпадение - и аз съм си самичка - нямам брат или сестра, но имам куче!
Gabbs.
Напредващ
Напредващ
Gabbs.

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: I`m not beauty queen , I`m just beautiful me   I`m not beauty queen , I`m just beautiful me Icon_minitimeНед Юни 12, 2011 3:23 am

xoxo_rally11 написа:
Хейй, Габи .. какво съвпадение - и аз съм си самичка - нямам брат или сестра, но имам куче!
Ами да,то или ще сме сами,или със сестра/брат...Абе,свиква се и да си сама,и да си с брат и сестра,така че lol!
Иначе какво е кучето ти?
rS.19 ♥
Неспасяем
Неспасяем
rS.19 ♥

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: I`m not beauty queen , I`m just beautiful me   I`m not beauty queen , I`m just beautiful me Icon_minitimeНед Юни 12, 2011 3:24 am

Немска овчарка .. Лелее .. голям сладур е!
Гост
Гост

ПисанеЗаглавие: Re: I`m not beauty queen , I`m just beautiful me   I`m not beauty queen , I`m just beautiful me Icon_minitimeНед Юни 12, 2011 3:27 am

Даже по-добре, че не си ходила, защото там е доста занемарено и животните бих казала "страдат". Нито ги хранят както трябва, защото не им се чисти и са измъчени доста. Имат някакви като пъпки на кожата и на никой не му пука и така е с години. Даже напоследък доста животни ги няма. Обаче и пари искат за вход..
Gabbs.
Напредващ
Напредващ
Gabbs.

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: I`m not beauty queen , I`m just beautiful me   I`m not beauty queen , I`m just beautiful me Icon_minitimeНед Юни 12, 2011 3:28 am

xoxo_rally11 написа:
Значи ще умра от страх I`m not beauty queen , I`m just beautiful me 1976968447 Малко ме е страх от кучета I`m not beauty queen , I`m just beautiful me 1574968324 Незнайно защо...:д
Gabbs.
Напредващ
Напредващ
Gabbs.

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: I`m not beauty queen , I`m just beautiful me   I`m not beauty queen , I`m just beautiful me Icon_minitimeНед Юни 12, 2011 3:29 am

~Ани* написа:
Даже по-добре, че не си ходила, защото там е доста занемарено и животните бих казала "страдат". Нито ги хранят както трябва, защото не им се чисти и са измъчени доста. Имат някакви като пъпки на кожата и на никой не му пука и така е с години. Даже напоследък доста животни ги няма. Обаче и пари искат за вход..
То и в София е така...Не съм ходила скоро,ама последният път като отидох се уплаших affraid Изобщо не се грижат за животните,иначе вход,пък вътре и извънземни цени...Цирк направо! dry
Гост
Гост

ПисанеЗаглавие: Re: I`m not beauty queen , I`m just beautiful me   I`m not beauty queen , I`m just beautiful me Icon_minitimeНед Юни 12, 2011 3:40 am

Иначе ти какъв домашен любимец искаш?
Gabbs.
Напредващ
Напредващ
Gabbs.

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: I`m not beauty queen , I`m just beautiful me   I`m not beauty queen , I`m just beautiful me Icon_minitimeНед Юни 12, 2011 3:31 pm

~Ани* написа:
Иначе ти какъв домашен любимец искаш?
Едва ли ще имам,но обичам риби - много са сладки flower
rS.19 ♥
Неспасяем
Неспасяем
rS.19 ♥

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: I`m not beauty queen , I`m just beautiful me   I`m not beauty queen , I`m just beautiful me Icon_minitimeНед Юни 12, 2011 6:18 pm

Gabbs. написа:
xoxo_rally11 написа:
Значи ще умра от страх I`m not beauty queen , I`m just beautiful me 1976968447 Малко ме е страх от кучета I`m not beauty queen , I`m just beautiful me 1574968324 Незнайно защо...:д

Ооо .. но той е много добър! Като му кажа нещно той го изпълнява. А и той не би ухапал никого просто при непознати ще ги подуши и пожече не им обръща внимание. laugh
Гост
Гост

ПисанеЗаглавие: Re: I`m not beauty queen , I`m just beautiful me   I`m not beauty queen , I`m just beautiful me Icon_minitimeНед Юни 12, 2011 6:54 pm

Рибите са подходящи и не искат много грижи. То и аз имам куче. Обаче моето е средна порода.
Gabbs.
Напредващ
Напредващ
Gabbs.

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: I`m not beauty queen , I`m just beautiful me   I`m not beauty queen , I`m just beautiful me Icon_minitimeПон Юни 13, 2011 1:56 am

xoxo_rally11 написа:
Gabbs. написа:
xoxo_rally11 написа:
Ооо .. но той е много добър! Като му кажа нещно той го изпълнява. А и той не би ухапал никого просто при непознати ще ги подуши и пожече не им обръща внимание. laugh
Е,сигурно,просто аз никога не съм имала и не съм свикнала:)

~Ани* написа:
Рибите са подходящи и не искат много грижи. То и аз имам куче. Обаче моето е средна порода.
Да,и са много сладки.
Gabbs.
Напредващ
Напредващ
Gabbs.

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: I`m not beauty queen , I`m just beautiful me   I`m not beauty queen , I`m just beautiful me Icon_minitimeСъб Юни 18, 2011 12:31 am

Да препоръчате някой як филм,независимо от жанра?Зареждам се с филми за лятото:д
rS.19 ♥
Неспасяем
Неспасяем
rS.19 ♥

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: I`m not beauty queen , I`m just beautiful me   I`m not beauty queen , I`m just beautiful me Icon_minitimeНед Юни 19, 2011 2:13 am

На Ванеса Хъджинс излезе новия - Sucker Punch . Още не съм го гледала, но скоро ще седна да ги изгледам .. smile
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: I`m not beauty queen , I`m just beautiful me   I`m not beauty queen , I`m just beautiful me Icon_minitime

I`m not beauty queen , I`m just beautiful me
Върнете се в началото 
Страница 1 от 4Иди на страница : 1, 2, 3, 4  Next
 Similar topics
-
» Queen of your silent suffocation...
» Elly's. xx
» World's most beautiful people
» Фотосесия за Most Beautiful People
» World's Most Beautiful People issue Photosession-080

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Selena Gomez BG Forum :: Служебни :: Кошче-
Идете на:  

Tyxo.bg counter
Free forum | ©phpBB | Поддръжка на форума | Сигнал за злоупотреба | Cookies | Последните дискусии