| Take me to wonderland... | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
|SweeT| Неспасяем
Warn : Брой мнения : 1948 Reputation : 1 Join date : 30.08.2009 Age : 26
| |
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: Take me to wonderland... Сря Юни 01, 2011 12:40 am | |
| Шумен, тоя град много ме кефи! < 333333333 Кое ти е любимото място там? :) |
|
| |
|SweeT| Неспасяем
| Заглавие: Re: Take me to wonderland... Сря Юни 01, 2011 12:43 am | |
| Ммм..любимото ми място е можеби горе на Шуменското плато..То е малко извън Шумен, но обичам да ходя там и да карам колело из природата (то пък една природа, където минеш боклуци ще видиш)..:) | |
|
| |
Bella Thorne ♥ Редовен
Warn : ( : Watch me, do me. Брой мнения : 283 Reputation : 6 Join date : 23.05.2011 Age : 25
| |
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: Take me to wonderland... Сря Юни 01, 2011 12:46 am | |
| И на мен, когато отида в Шумен често ходя там. Той братовчед ми живее малко по-долу във вилната зона. Ти как си? Как е времето там? |
|
| |
|SweeT| Неспасяем
| Заглавие: Re: Take me to wonderland... Сря Юни 01, 2011 12:52 am | |
| - Вив <3 написа:
- Здравей! Аз съм Вяра, но можеш да ме наричаш Вив, на 11 години от град Ямбол.
Кой ти е любимия филм? А песен? Цвят? Книга? Коя предпочиташ - Майли или Селена?
Това е за сега, чао. (: Здравей, Вив! Любимия ми филм е Карибски пирати..Всички серии. Песен..Ами...За сега е Sasha Lopez feat. Andreea D & Broono - All My People Цвят-зелен Любимата ми книга е Здрач Предпочитам Селена.Според мен е по-красива и има по-хубав глас. Чао, приятна вечер! | |
|
| |
|SweeT| Неспасяем
| Заглавие: Re: Take me to wonderland... Сря Юни 01, 2011 12:55 am | |
| - ~Ани* написа:
- И на мен, когато отида в Шумен често ходя там. Той братовчед ми живее малко по-долу във вилната зона. Ти как си? Как е времето там?
Ами добре съм..Вече съм лятно настроение.За съжеление в момента тук вали дъждж ..Ти как си, какво правиш? | |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: Take me to wonderland... Сря Юни 01, 2011 1:37 am | |
| Добре съм. Тук е слънчево, но сутринта валя.. |
|
| |
*Радии <3 Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6029 Reputation : 15 Join date : 25.07.2010 Age : 25 Местожителство : Сливен
| Заглавие: Re: Take me to wonderland... Сря Юни 01, 2011 2:01 am | |
| Приятно ми е и добре дошла във форума! Аз съм Радина (Ради) Какво правиш? Каква книга четеш в момента? Как върви училището? Харесва ли ти във форума? Кой е любимият ти сайт? Ми,това е за сега. | |
|
| |
|SweeT| Неспасяем
| Заглавие: Re: Take me to wonderland... Сря Юни 01, 2011 2:29 am | |
| Здравей Ради!
Ами сега се изкъпах и седнах на компа във форума В момента не чета никаква книга..Всъщност отдавна не съм чела но през лятото смятам да почета малко Училището върви добре..Не мога да кажа че е отлично, но сега съм доволна от себеси. Мда много ми харесва, това ми е любимият форум.Всъщност аз се регнах тук преди много време (29.08.2009) но много отдавна на бях влизала и скоро се сетих да вляза.. Любимия ми сайт е Lady Popular и Vbox7.Ако някой не знае Lady Popular e игра, в която си правиш лейди, гледаш го и го обличаш по последните модни тенденции..Доста е интересно!А във Vbox7 обичам да разглеждам класацията Топ 40 за деня..Намират се интересни клипове!
Чао, лека вечер! | |
|
| |
Don't Hold Your Breath ♥ Маниак
Warn : ( : Когато няма какво да правя, просто си стоя и си хубавея! ^_^ Брой мнения : 472 Reputation : 2 Join date : 09.06.2011 Age : 25 Местожителство : Благоевград
| Заглавие: Re: Take me to wonderland... Сря Юни 15, 2011 8:23 pm | |
| Здравей, Габи! Как си днес? Как е времето в Шумен? | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Take me to wonderland... | |
| |
|
| |
| Take me to wonderland... | |
|