elly.xx Неспасяем
Warn : ( : Затичах се към огледалото - обичах човек отсреща. Брой мнения : 1610 Reputation : 51 Join date : 17.09.2009 Age : 26
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: Как минаха матурите ви? Сря Юни 01, 2011 2:55 am | |
| Минах ги всички с 6, ама аз съм 4 клас. Те бяха много лесни. |
|
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: Как минаха матурите ви? Съб Юни 04, 2011 3:58 am | |
| Тестът по български беше по-труден от миналогодишния, но все пак беше лесен. Вторият модул беше лесен, с едничката забележка, че сгреших времето, но господинът ми по БЕЛ е проверяващ и каза, че за сгрешено време се отнема една точка. Другият проблем е, че накрая не написах мислите, понеже не съобразих, че неутралният герой знае всичко. Иначе всички подробности са вътре.
По математика и аз оплесках нещата и това със сигурност ми разваля бала. Хората казват, че не може математиката и българският да ти вървят еднакво, но през годината ми вървяха. Винаги обаче математиката повече ми е вървяла, но супер яко се изложих.. Решавах 17 задача и квесторката ми казва "Имате 15 минути!" и аз се притесних, че няма да успея и някои ги преписах, други на онче-бонче. Много съм разочарована от себе си. Вторият модул който го е измислил полов орган да не види. Една от госпожите по математика казва, че тазгодишният тест е бил изключително лесен.. what? Миналогодишния е бил 100 пъти по лесен, дюд.
По английски съм супер разочарована от себе си, изложих се прекалено много, просто нямам думи.. Госпожата каза, да не обръщам внимание, ама не..
По география имам само една грешка и съм много щастлива, а по история имам 4 грешки и господина ми каза, че ще ме убие заради тях. Иначе тестовете бяха лесни и много малко въпроса ме затрудниха.
Днескашният - физика, химия, биология беше некъв кошмар. Верно, че си имам отлични оценки, ама нищо не знам. Преписвахме и се консултирвахме като първите пичове, и имам 3 грешки по физика, 4 по химия и 5 по биология. За последното съм мноооооого разочалована, такова, щото може да ми промени годишната по биология.
Като цяло, СМЪРТ за МОН. | |
|
elly.xx Неспасяем
Warn : ( : Затичах се към огледалото - обичах човек отсреща. Брой мнения : 1610 Reputation : 51 Join date : 17.09.2009 Age : 26
| Заглавие: Re: Как минаха матурите ви? Пон Юни 06, 2011 9:36 pm | |
| - Цитат :
- Една от госпожите по математика казва, че тазгодишният тест е
бил изключително лесен.. what? Миналогодишния е бил 100 пъти по лесен, дюд. Съгласна съм с теб..Аз съм решавала теста от минналата година...много лесен е бил!! Аа относно другите предмети не беше кой знае колко трудно, но някои въпроси наистина ме затруднихаа..!! Като цяло съм много разочарована от себе сии!! Английският и българският ми бяха нй-лесни..!!
| |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: Как минаха матурите ви? | |
| |
|