Selena Gomez BG Forum
Добре дошли в българският фен форум за Селена! За да имате достъп до целия форум, трябва да се регистрирате!
Selena Gomez BG Forum
Добре дошли в българският фен форум за Селена! За да имате достъп до целия форум, трябва да се регистрирате!
Selena Gomez BG Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bulgarian forum about Selena Gomez

ИндексИндекс  PortalPortal  Последни снимкиПоследни снимки  ТърсенеТърсене  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

Как минаха матурите ви?

Go down 
2 posters
АвторСъобщение
elly.xx
Неспасяем
Неспасяем
elly.xx

Warn :
Как минаха матурите ви?  Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Как минаха матурите ви?  Right_bar_bleue

( : Затичах се към огледалото - обичах човек отсреща.
Брой мнения : 1610

Как минаха матурите ви?  Empty
ПисанеЗаглавие: Как минаха матурите ви?    Как минаха матурите ви?  Icon_minitimeВто Май 31, 2011 9:48 pm

Аз съм 7-ми клас и както меже би знаете тази година имам матури..Направих темечката, за да разбера мнението на другите за тях! Лично мен, теста по БЕЛ не ме затрудни, но за математиката не мога да кажа същото, за съжаление! Как минаха матурите ви?  494782 Еех, тази математика, дано не ми провали бала,чее...
Съжалявам ако на темата не `и е мястото тук.., просто не видях друга такава тема и затова направих нова!?
Върнете се в началото Go down
http://ask.fm/EllyLovato
Гост
Гост

ПисанеЗаглавие: Re: Как минаха матурите ви?    Как минаха матурите ви?  Icon_minitimeСря Юни 01, 2011 2:55 am

Минах ги всички с 6, ама аз съм 4 клас. Те бяха много лесни.
rozaLie
Неспасяем
Неспасяем
rozaLie

Warn :
Как минаха матурите ви?  Left_bar_bleue10 / 10010 / 100Как минаха матурите ви?  Right_bar_bleue

( : happiness is the key to success.
Брой мнения : 15926
Местожителство : Пловдив

ПисанеЗаглавие: Re: Как минаха матурите ви?    Как минаха матурите ви?  Icon_minitimeСъб Юни 04, 2011 3:58 am

Тестът по български беше по-труден от миналогодишния, но все пак беше лесен. Вторият модул беше лесен, с едничката забележка, че сгреших времето, но господинът ми по БЕЛ е проверяващ и каза, че за сгрешено време се отнема една точка. Другият проблем е, че накрая не написах мислите, понеже не съобразих, че неутралният герой знае всичко. Иначе всички подробности са вътре.

По математика и аз оплесках нещата и това със сигурност ми разваля бала. Хората казват, че не може математиката и българският да ти вървят еднакво, но през годината ми вървяха. Винаги обаче математиката повече ми е вървяла, но супер яко се изложих.. Решавах 17 задача и квесторката ми казва "Имате 15 минути!" и аз се притесних, че няма да успея и някои ги преписах, други на онче-бонче. Много съм разочарована от себе си. Вторият модул който го е измислил полов орган да не види. Една от госпожите по математика казва, че тазгодишният тест е бил изключително лесен.. what? Миналогодишния е бил 100 пъти по лесен, дюд.

По английски съм супер разочарована от себе си, изложих се прекалено много, просто нямам думи.. Госпожата каза, да не обръщам внимание, ама не..

По география имам само една грешка и съм много щастлива, а по история имам 4 грешки и господина ми каза, че ще ме убие заради тях. laugh Иначе тестовете бяха лесни и много малко въпроса ме затрудниха.

Днескашният - физика, химия, биология беше некъв кошмар. Верно, че си имам отлични оценки, ама нищо не знам. Преписвахме и се консултирвахме като първите пичове, и имам 3 грешки по физика, 4 по химия и 5 по биология. За последното съм мноооооого разочалована, такова, щото може да ми промени годишната по биология.

Като цяло, СМЪРТ за МОН.
https://twitter.com/#!/rozaLiex
elly.xx
Неспасяем
Неспасяем
elly.xx

Warn :
Как минаха матурите ви?  Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Как минаха матурите ви?  Right_bar_bleue

( : Затичах се към огледалото - обичах човек отсреща.
Брой мнения : 1610

ПисанеЗаглавие: Re: Как минаха матурите ви?    Как минаха матурите ви?  Icon_minitimeПон Юни 06, 2011 9:36 pm

Цитат :
Една от госпожите по математика казва, че тазгодишният тест е
бил изключително лесен.. what? Миналогодишния е бил 100 пъти по лесен,
дюд.

Съгласна съм с теб..Аз съм решавала теста от минналата година...много лесен е бил!!
Аа относно другите предмети не беше кой знае колко трудно, но някои въпроси наистина ме затруднихаа..!! Като цяло съм много разочарована от себе сии!! Английският и българският ми бяха нй-лесни..!!
http://ask.fm/EllyLovato
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Как минаха матурите ви?    Как минаха матурите ви?  Icon_minitime

Как минаха матурите ви?
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» Бисери На Матурите - Господари На Ефира

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Selena Gomez BG Forum :: Свободно време / Free time :: Училище-
Идете на:  

Tyxo.bg counter
Free forum | ©phpBB | Поддръжка на форума | Сигнал за злоупотреба | Cookies | Последните дискусии