| “Dices” (Испанската версия на “Who Says”) | |
|
+5...LlilzZz... *Радии <3 Bella Thorne ♥ rS.19 ♥ ~MarieAn. 9 posters |
Автор | Съобщение |
---|
~MarieAn. Неспасяем
Warn : ( : ...But, I don't wanna study, I just wanna to party!... Брой мнения : 1125 Reputation : 5 Join date : 05.05.2009 Age : 25 Местожителство : гр. Пещера
| Заглавие: “Dices” (Испанската версия на “Who Says”) Пон Май 23, 2011 6:14 pm | |
| В фейсбук Сел написа следното: - Цитат :
- Sel Goomez
other songs : 07 de Junio - “Bang Bang Bang” 14 de Junio - “Dices” (La versión en Español de “Who Says”) Което май означава, че на седми юни ще излезе песен на име “Bang Bang Bang” (на испански доколкото разбрах) и на 14 юни ще излезе испанска версия на “Who Says” на име “Dices”. Ще ми е доста интересно да чуя испанска версия на “Who Says”! | |
|
| |
rS.19 ♥ Неспасяем
Warn : ( : don't expect me to be nice with you. Брой мнения : 6044 Reputation : 126 Join date : 06.03.2011 Age : 26 Местожителство : umm.. at home?
| Заглавие: Re: “Dices” (Испанската версия на “Who Says”) Пон Май 23, 2011 10:31 pm | |
| Нямам търпение да чуя испанската версия! Ще ми е мнооого интересно да разбера какви са думите от "Who Says". | |
|
| |
Bella Thorne ♥ Редовен
Warn : ( : Watch me, do me. Брой мнения : 283 Reputation : 6 Join date : 23.05.2011 Age : 25
| Заглавие: Re: “Dices” (Испанската версия на “Who Says”) Пон Май 23, 2011 10:36 pm | |
| Сигурна съм, че испанската версия ще е толкова хубава, колкото и тази на "Year Without Rain". Сел говори много хубаво испански, искам да кажа, че звучи добре. Не знам езика и не мога да кажа дали го говори правилно. ;д | |
|
| |
*Радии <3 Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6029 Reputation : 15 Join date : 25.07.2010 Age : 25 Местожителство : Сливен
| Заглавие: Re: “Dices” (Испанската версия на “Who Says”) Пон Май 23, 2011 10:37 pm | |
| С нетърпение чакам парчето на испански! Сигурна съм,че ще звучи много добре. | |
|
| |
Гост Гост
| |
| |
...LlilzZz... Луд фен
Warn : Брой мнения : 378 Reputation : 5 Join date : 13.03.2011 Age : 24 Местожителство : гр.Казанлък
| Заглавие: Re: “Dices” (Испанската версия на “Who Says”) Вто Май 24, 2011 12:47 am | |
| Испанската версия на A year without rain беше велика и понеже съм ходила в Испания и уча езика,тя ми стана по-любима от английската. Затова изгарям от нетърпение да чуя и Who says. | |
|
| |
Мимето♥ Неспасяем
Warn : ( : Don`t w0rry, be happy Брой мнения : 1115 Reputation : 9 Join date : 30.05.2011 Age : 25 Местожителство : Mystic Falls
| Заглавие: Re: “Dices” (Испанската версия на “Who Says”) Пон Май 30, 2011 5:27 pm | |
| Нямам търпение за испанската версия, ще е много интересно!! само може ли да попитам от къде мога да си купя CD на Селена?? Ако някой знае моля да ми каже :) :) | |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: “Dices” (Испанската версия на “Who Says”) Пон Май 30, 2011 8:07 pm | |
| - mimko98 написа:
- нямам търпение за испанската версия, ще е много интересно!! само може ли да попитам от къде мога да си купя CD на Селена?? Ако някой знае моля да ми каже :) :)
Търси го най-вече в книжарници в, които продават и дискове. Най-вероятно е да го намериш в мол София в книжарницата. Там много рядко го нямат. |
|
| |
Kat3t0 ♥ Admin
Warn : ( : This ain't nothing but a summer jam ..(H) Брой мнения : 4134 Reputation : 129 Join date : 09.04.2009 Age : 28
| Заглавие: Re: “Dices” (Испанската версия на “Who Says”) Пон Май 30, 2011 10:00 pm | |
| Нямам търпение за испанската версия! <3 На AYWR беше велика, очаквам и тази да е такава. | |
|
| |
A d i ♥ Неспасяем
Warn : ( : ~be happy...wow! Брой мнения : 1072 Reputation : 7 Join date : 17.06.2009 Age : 26
| Заглавие: Re: “Dices” (Испанската версия на “Who Says”) Вто Май 31, 2011 12:41 am | |
| Испанската версия на AYWR се получи жестоко и наистина нямам търпение да чуя тази на Who Says.Също така ако и Bang Bang Bang е на испански ще ми е много приятно да я чуя в съвсем скоро време! | |
|
| |
Мимето♥ Неспасяем
Warn : ( : Don`t w0rry, be happy Брой мнения : 1115 Reputation : 9 Join date : 30.05.2011 Age : 25 Местожителство : Mystic Falls
| Заглавие: Re: “Dices” (Испанската версия на “Who Says”) Вто Май 31, 2011 1:47 pm | |
| - ~Ани* написа:
Търси го най-вече в книжарници в, които продават и дискове. Най-вероятно е да го намериш в мол София в книжарницата. Там много рядко го нямат. А там някъде в Разград, Варна, тая област има ли? | |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: “Dices” (Испанската версия на “Who Says”) Чет Юни 02, 2011 3:41 pm | |
| Във Варна го има в Разград не съм сигурна. Във Варна го бях мернала някъде по моловете. Ако говорим за Варна в "Гранд Мол" имаш по-малка възможност да го намериш. Аз съм гледала там. Във Мол Варна мисля, че го има. |
|
| |
Мимето♥ Неспасяем
| Заглавие: Re: “Dices” (Испанската версия на “Who Says”) Пет Юни 03, 2011 1:27 am | |
| ~Ани* каза: Във Варна го има в Разград не съм сигурна. Във Варна го бях мернала някъде по моловете. Ако говорим за Варна в "Гранд Мол" имаш по-малка възможност да го намериш. Аз съм гледала там. Във Мол Варна мисля, че го има.
Благодаря много! | |
|
| |
~MarieAn. Неспасяем
Warn : ( : ...But, I don't wanna study, I just wanna to party!... Брой мнения : 1125 Reputation : 5 Join date : 05.05.2009 Age : 25 Местожителство : гр. Пещера
| Заглавие: Re: “Dices” (Испанската версия на “Who Says”) Вто Юни 14, 2011 9:14 pm | |
| Етo линк за теглене Dices! | |
|
| |
Cap`pac. Неспасяем
Warn : Брой мнения : 4596 Reputation : 5 Join date : 04.12.2010 Местожителство : Варна
| Заглавие: Re: “Dices” (Испанската версия на “Who Says”) Съб Авг 06, 2011 9:45 pm | |
| Страхотна е ,не съм свикнала да я слушам на друг език. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: “Dices” (Испанската версия на “Who Says”) | |
| |
|
| |
| “Dices” (Испанската версия на “Who Says”) | |
|