| {sun}~Марчету~{sun} | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
~MarieAn. Неспасяем
Warn : ( : ...But, I don't wanna study, I just wanna to party!... Брой мнения : 1125 Reputation : 5 Join date : 05.05.2009 Age : 25 Местожителство : гр. Пещера
| Заглавие: {sun}~Марчету~{sun} Съб Май 21, 2011 1:49 am | |
| Крайно време е да се представя вече!!! Ааа, от две години съм тук и още не съм се представила! И така... Аз се казвам Мариела. Мразя да ми викат "Мариелка"! Фр-тата ми викат Мари. Родена съм на 1-ви март 1999 и в момента съм на 12. Имам двама братя - гадно, а? Живеят в единия край на град Пещера(близо до п.Снежанка) и уча в другия край. Аз съм отличничка и за 4-та год. съм на таблото!!! Както вс. година снимката ми е грозна! ОБОЖАВАМ да отмъщавам! Макар, че съм кротка, все някой се закача! Освен, че обожавам да отмъщавам, обожавам и Селена Гомез. Това е причината да съм в форума. За повече не се сещам. Както казва една моя учителка: "Ако нещо ви вълнува, питайте!" | |
|
| |
~MarieAn. Неспасяем
Warn : ( : ...But, I don't wanna study, I just wanna to party!... Брой мнения : 1125 Reputation : 5 Join date : 05.05.2009 Age : 25 Местожителство : гр. Пещера
| Заглавие: Re: {sun}~Марчету~{sun} Съб Май 28, 2011 12:05 am | |
| Исках да сложа нещо, което аз съм правила! - Spoiler:
Между другото може да ми викате Марче... Вече свиквам! | |
|
| |
rS.19 ♥ Неспасяем
Warn : ( : don't expect me to be nice with you. Брой мнения : 6044 Reputation : 126 Join date : 06.03.2011 Age : 26 Местожителство : umm.. at home?
| Заглавие: Re: {sun}~Марчету~{sun} Съб Май 28, 2011 12:32 am | |
| Страхотна рисунка, Мари! | |
|
| |
~MarieAn. Неспасяем
| Заглавие: Re: {sun}~Марчету~{sun} Съб Май 28, 2011 2:45 am | |
| Тенкс! | |
|
| |
~MarieAn. Неспасяем
| Заглавие: Re: {sun}~Марчету~{sun} Съб Май 28, 2011 3:28 am | |
| Ето едно "литературно" произведение от мен! Ако може щом го прочетете, да пуснете по едно мненийце! Предполагам, че ще ви хареса! (Книгата вече си има първи фен! ) - Spoiler:
1-ва глава: Приятно ми е да се запознаем!
Здравейте! Казвам се Анна и ще ви разкажа за приключението, което не си и представях, че ще приживея! Всичко започна онази неделя, когато с майка ми и сестра ми се приместихме в Лейнърхилс. Пристигнахме рано сутринта и след час трябваше да посетя новото училище заедно със сестра ми. Ще сме в осми клас, на четиринадесет сме все пак! Винаги се чудех как така сме близначки, а сме толкова различни! Ако аз съм се метнала на мама, тя сигурно на баща ни, който не познаваме. Ако щете ми вярвайте, но аз съм с естествено светло руса коса! Сестра ми, Наташа е с ярко червена коса. Чак си е стряскащо! Но стига стига толкова за семейството ми. Време е да ви разкажа за първия ми учебен ден...
Из "Дневникът на един ангел" ПП: Сори, ако има правописни грешки! | |
|
| |
Mishityyy <3 Неспасяем
Warn : ( : Мишленце ;дд Брой мнения : 2073 Reputation : 12 Join date : 11.08.2009 Age : 26
| |
| |
rS.19 ♥ Неспасяем
Warn : ( : don't expect me to be nice with you. Брой мнения : 6044 Reputation : 126 Join date : 06.03.2011 Age : 26 Местожителство : umm.. at home?
| Заглавие: Re: {sun}~Марчету~{sun} Съб Май 28, 2011 3:46 am | |
| " Ако щете ми вярвайте .. "Много ми харесва, но мисля, че това трябваше да е нещо от рода на "Ако искате вярвайте ..", защото лично мен това "щете" много ме издразни като го прочетох! Но като цяло е добро! Пусни още! Интересно ми е да видя останалото, което е написано досега! | |
|
| |
~Rossita Неспасяем
Warn : ( : 8-9-10112012 Брой мнения : 14468 Reputation : 111 Join date : 15.01.2010 Age : 25
| Заглавие: Re: {sun}~Марчету~{sun} Съб Май 28, 2011 7:51 pm | |
| Като за 1-ва глава е доста кратко. Но е малко, даже доста банално, че всичко започва с местене, ново училище и etc. Пускай още, искам да видя как ще стане всичко. | |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: {sun}~Марчету~{sun} Съб Май 28, 2011 8:13 pm | |
| Рисунката е много хубава! И текста не е лош. Ти 5 или 6 клас си? |
|
| |
~MarieAn. Неспасяем
| Заглавие: Re: {sun}~Марчету~{sun} Съб Май 28, 2011 8:16 pm | |
| | |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: {sun}~Марчету~{sun} Съб Май 28, 2011 8:19 pm | |
| Значи и ти си тръгнала по-късно като мене. Че вие от 2 клас ли ви слагат на табло? |
|
| |
~MarieAn. Неспасяем
| Заглавие: Re: {sun}~Марчету~{sun} Съб Май 28, 2011 8:32 pm | |
| Дааа! Не съм тръгнала късно. Тръгнах на седем. Ако за теб това е по-късно... | |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: {sun}~Марчету~{sun} Съб Май 28, 2011 8:41 pm | |
| Не, то и аз съм тръгнала по-късно, но става въпрос, че нас в 4(тоест тази година) за първи път ни сложиха на таблото. |
|
| |
~MarieAn. Неспасяем
| Заглавие: Re: {sun}~Марчету~{sun} Нед Май 29, 2011 5:03 am | |
| Ето втора глава... - Spoiler:
2-ра глава: Училище, училище и пак училище! Още първия ден закъснях за училище. Влезнах и тогава класната ме представи на класа. Бива си го! В междучасието се запознах от близо с тях. Е, не в междучасието, а по време на обяд. Със сестра ми си взехме храна и седнахме на една маса. Зададоха се две момичета - Кестеняво и тъмнокосо. -Здравейте нови! Аз съм Катрин, а това е Лиана, братовчедка ми. - каза кестенявото. -Приятно ми е! - отговорих аз - Седнете при нас! -Нали за това дошли. - каза тъмнокосата, тоест Лиана. -Ние сме Наташа и Анна. Близначки сме! - каза Наташинка. (Много мрази да я наричам така!) -А, стига бе! шашна се Катрин и след малко се провика - Батееее! -Ооо, не! Пак вика Джъстин, братовчеда. Кестенявото Катринче повика брат си. Когато го видях, осъзнах, че е много готин! Имаше готина прическа. Не може да се каже дълга, нито пък прекалено къса. Просто беше супер кул! С него вървеше още едно момче. Мисля, че е братовчеда на Катрин, тоест брат на Лиана. -Здравей сестричке, здравей братовчедке. - каза братът на Катрин. -Здравей, бати! Това са Анна и Наташа. Момичета това е брот ми Джъстин, а това е братовчед ми Ник, който е брат на Лиана. -Те са десети клас. - каза Лиана. -А ние осми. - каза Наташа - Две години разлика... -О, имам идея! - каза Катрин. -О, не! Пак и светна крушката!!! - възмоти се Лиана. -Какво ще кажете следобед да учим у нас! Нашите ги няма. Само аз и брат ми сме. -Ами става. - казах аз. -Ние с Ник ще гледаме баскетболния мач. -Окей! Дррр! Дррр! -Време е за час! Последно? Ще учим ли у нас? -Да! - каза Наташа и всички отидоха в час.
| |
|
| |
Mishityyy <3 Неспасяем
Warn : ( : Мишленце ;дд Брой мнения : 2073 Reputation : 12 Join date : 11.08.2009 Age : 26
| Заглавие: Re: {sun}~Марчету~{sun} Нед Май 29, 2011 5:15 am | |
| Първата глава повече ми хареса.Според тея тъмнокоски и кестенявки,едно такова много смешно звучи и кул,къде я намери тая дума бе :дд,можеше да я заместиш с готин или нещо друго.Като цяло тази глава не ме впечатли много. | |
|
| |
~MarieAn. Неспасяем
| Заглавие: Re: {sun}~Марчету~{sun} Нед Май 29, 2011 3:23 pm | |
| Ами кул е от английски - cool и пак означава готин. | |
|
| |
Mishityyy <3 Неспасяем
| Заглавие: Re: {sun}~Марчету~{sun} Нед Май 29, 2011 4:56 pm | |
| Знам,но в литературни творби и такива неща,кул не съсществува,измисли нещо,казах ти готин,хубав,сладък има толкова много думи. | |
|
| |
*Радии <3 Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6029 Reputation : 15 Join date : 25.07.2010 Age : 25 Местожителство : Сливен
| Заглавие: Re: {sun}~Марчету~{sun} Съб Авг 06, 2011 6:01 pm | |
| Заключвам темата и я пращам в кошчето,по желание на Мари.
| |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: {sun}~Марчету~{sun} | |
| |
|
| |
| {sun}~Марчету~{sun} | |
|