Selena Gomez BG Forum
Добре дошли в българският фен форум за Селена! За да имате достъп до целия форум, трябва да се регистрирате!
Selena Gomez BG Forum
Добре дошли в българският фен форум за Селена! За да имате достъп до целия форум, трябва да се регистрирате!
Selena Gomez BG Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bulgarian forum about Selena Gomez

ИндексИндекс  PortalPortal  Последни снимкиПоследни снимки  ТърсенеТърсене  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

Anime lover! :3

Go down 
4 posters
АвторСъобщение
RoseChan..XD
Нов
Нов
RoseChan..XD

Warn :
Anime lover! :3 Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Anime lover! :3 Right_bar_bleue

Брой мнения : 34

Anime lover! :3 Empty
ПисанеЗаглавие: Anime lover! :3   Anime lover! :3 Icon_minitimeЧет Май 19, 2011 7:25 pm

Здравейте, аз съм Габи. На 13 години съм, от град Кюстендил. Харесвам анимета, както сигурно вече сте разбрали от заглавието. :D Любими певци и певици са ми Kagamine Len, Hatsune Miku, Selena Gomez, Ke$ha, Dev и много други. Любимите ми филми са Lemonade Mouth, Ramona and Beezus, Harry Potter, Pirates of the Caribbean, The season of the witch, Red Riding Hood и други. Любимите ми анимета са H.O.T.D. (Highschool of the dead), Toradora, Kodomo no Jikan, Soul Eater, K-ON!, Angel Beats!, Zero no tsukaima. Обичам да гледам анимета и да чета манга, да чатя (във youtube, по скайп и фейсбук). Ако имате въпроси, питайте. :))
Върнете се в началото Go down
http://kawaii-mafia.bulgarianforum.net/
Teddy.
Напредващ
Напредващ
Teddy.

Warn :

( : Не ме интересува чуждото мнение!!
Брой мнения : 113

ПисанеЗаглавие: Re: Anime lover! :3   Anime lover! :3 Icon_minitimeЧет Май 19, 2011 9:13 pm

Здравей, аз съм Теди, приятно ми е. (:

1.Любима песен на Селена?
2.А филм, в който тя учавства?
3.Какъв стил музика слушаш?

Това е за сега. (:
...LlilzZz...
Луд фен
Луд фен
...LlilzZz...

Warn :

Брой мнения : 378
Местожителство : гр.Казанлък

ПисанеЗаглавие: Re: Anime lover! :3   Anime lover! :3 Icon_minitimeПет Май 20, 2011 2:07 am

Здрасти, аз съм Лияна, но може да ме нагичаш Ли или Лили.

1. Как откри форума?
2. Как разбра за Cелена?
3. Хоби?
4. Гледаш ли "Дневниците на вампира"?
5. Какъв тип филми гледаш?(ужаси, комедии, екшъни...)

Последната промяна е направена от ...LlilzZz... на Съб Май 21, 2011 7:44 pm; мнението е било променяно общо 1 път
RoseChan..XD
Нов
Нов
RoseChan..XD

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Anime lover! :3   Anime lover! :3 Icon_minitimeСъб Май 21, 2011 4:43 pm

1.Ами засега любимата ми песен е Who Says. Всъщност харесвам всичките и песни, но просто когато ги слушам постоянно омръзват.
2.Любимите ми филми с нея са Another Cinderella Story и Wizards of Waverly Place. Иначе и Ramona and Beezus ми харесва много.
3. Всякакъв. :D :D Макар че е съм и много голяма фенка на чалгата има някои песни които много харесвам.
За Teddy.
П.С. И на мен ми е приятно да се запознаем! :)
RoseChan..XD
Нов
Нов
RoseChan..XD

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Anime lover! :3   Anime lover! :3 Icon_minitimeСъб Май 21, 2011 4:55 pm

Здрасти Лили!
1. Намерих едно старо клипче със форума, което админката е качила. Стана ми интересно, защото и аз съм много голяма фенка на Сел и реших да се регистрирам.
2. Всъщност аз съм и фенка от 3 години. Когато за първи път гледах Another Cinderella Story и много ми хареса как играе, и поразрових малко инфо. После намерих и Wizards of Waverly Place и така тя ми стана любимата актриса.
3. Да слушам музика, да гледам филми, излизам навън с приятели, караме колела (Може би е странно, защото повечето от нашия клас ходят в Плазмата. Това е една дискотека. Ноо аз си предпочитам колелото! :3). Също така много обичам да ходя на кино.
4. Да! Задължително. Нина Добрев ми е любимка! :3
5. Всякакви, но попринцип не обичам много хорорите. Предпочитам някоя хубава комедиика. А за екшъните.. обожавам ги!

П.С. Съжалявам за късните отговори! Края на годината е и наистина трябва да се подготвя добре за последните изпити.
|SweeT|
Неспасяем
Неспасяем
|SweeT|

Warn :

Брой мнения : 1948

ПисанеЗаглавие: Re: Anime lover! :3   Anime lover! :3 Icon_minitimeПет Май 27, 2011 3:57 pm

Здравей!Аз се казвам Габриела, но ме наричай Габи (също като теб).И аз много обичам аниметата и имам много любими..Ето и няколко въпроса към теб..

1.Кое е най любимото ти аниме?
2.Коя е любимата ти аниме песен?
3.Занимаваш ли се с някакъв спорт?
4.Харесваш ли Джони Деп?
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Anime lover! :3   Anime lover! :3 Icon_minitime

Anime lover! :3
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Selena Gomez BG Forum :: Служебни :: Кошче-
Идете на:  

Tyxo.bg counter
Create a forum on Forumotion | ©phpBB | Поддръжка на форума | Сигнал за злоупотреба | Cookies | Последните дискусии