| Признак на лудост ли е да си говориш сам? | |
|
+5...LlilzZz... rS.19 ♥ *Радии <3 rozaLie Teddy. 9 posters |
Автор | Съобщение |
---|
Teddy. Напредващ
Warn : ( : Не ме интересува чуждото мнение!! Брой мнения : 113 Reputation : 0 Join date : 25.04.2011 Age : 28
| Заглавие: Признак на лудост ли е да си говориш сам? Пон Май 09, 2011 9:04 pm | |
| Аз лично доста често си се засичам да си приказвам самичка А вие? И според вас това лудост ли и е или нещо нормално? | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: Признак на лудост ли е да си говориш сам? Пон Май 09, 2011 10:24 pm | |
| Аз обожавам като направя нещо глупаво, или не както трябва да си казвам "Шматка!". Наречете го лудост.. не сте единствените, които ще ми го кажете. | |
|
| |
*Радии <3 Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6029 Reputation : 15 Join date : 25.07.2010 Age : 25 Местожителство : Сливен
| Заглавие: Re: Признак на лудост ли е да си говориш сам? Вто Май 10, 2011 12:45 am | |
| И аз често си говоря сама. Не знам дали е лудост или нещо друго.. | |
|
| |
rS.19 ♥ Неспасяем
Warn : ( : don't expect me to be nice with you. Брой мнения : 6044 Reputation : 126 Join date : 06.03.2011 Age : 26 Местожителство : umm.. at home?
| Заглавие: Re: Признак на лудост ли е да си говориш сам? Вто Май 10, 2011 1:21 am | |
| Офф .. абе къде пък и вие лудост! Значи според мен е нормално, ако например искаш да се успокоиш или нещо такова. Аз често съм се успокоявала по такъв начин. | |
|
| |
...LlilzZz... Луд фен
Warn : Брой мнения : 378 Reputation : 5 Join date : 13.03.2011 Age : 24 Местожителство : гр.Казанлък
| Заглавие: Re: Признак на лудост ли е да си говориш сам? Вто Май 10, 2011 1:26 am | |
| Аз по-скоро фантазирам на глас.Моето клони към лудост, но мисля че попринцип това да си говориш сам не значи, че си откачалка, така хората подреждат мислите си и разсъждават по-добре.На мен ми е по-удобно да премисля нещо на глас, отколкото в ума ми. | |
|
| |
catherine♥ Маниак
Warn : ( : Bang,bang,bang,I`m breakin` in, stealin` all my love back,givin` it to him <3 Брой мнения : 426 Reputation : 5 Join date : 08.04.2011 Age : 28 Местожителство : София
| |
| |
Сирена Напредващ
Warn : ( : Влюбена... Брой мнения : 125 Reputation : 0 Join date : 07.05.2011 Age : 25 Местожителство : София
| |
| |
`Melody Неспасяем
Warn : Брой мнения : 3220 Reputation : 49 Join date : 21.11.2010 Age : 26
| Заглавие: Re: Признак на лудост ли е да си говориш сам? Сря Юли 20, 2011 9:22 pm | |
| Аз не си говоря често сама...Предпочитам да разигравам сценки пред огледалото... Четох някъде че е хубаво преди изпит или преди да пееш на сцена да тренираш пред огледалото. Така създаваш връзка със себе си... А и е приятно да си се хвалиш сама :))... Та дали е признак на лудост? Ако го правиш съзнателно-не, но ако го правиш несъзнателно без да ти прави впечатление-това е признак на самота...но не и на лудост. Ето и пример. Моята баба почна да си говори сама малко след смъртта на дядо. Тя стоя доста време сама (без семейството си) на село... Поне това е моята гледна точка. | |
|
| |
Ninzie Маниак
Warn : ( : нищоо случайнуу .. ~{} Брой мнения : 537 Reputation : 0 Join date : 29.06.2011 Age : 23 Местожителство : Warna
| Заглавие: Re: Признак на лудост ли е да си говориш сам? Сря Юли 20, 2011 9:25 pm | |
| Аз от време на време си приказвам сама.Например като свърша някоя простотия почвам да си викам патка,шматкаа,лудеетина и разни такива. ;д | |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: Признак на лудост ли е да си говориш сам? Сря Юли 20, 2011 11:33 pm | |
| Аз често си говоря сама все едно има още някой в стаята и си измислям и неговите реплики. ;д От както съм родена го правя и не мисля, че е признак на лудост. Пък и не виждам да съм чак толкова ку-ку.. ;д |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Признак на лудост ли е да си говориш сам? | |
| |
|
| |
| Признак на лудост ли е да си говориш сам? | |
|