*Радии <3 Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6029 Reputation : 15 Join date : 25.07.2010 Age : 25 Местожителство : Сливен
| Заглавие: Деми говори за песните, който й помагат Пет Май 06, 2011 7:47 pm | |
| Деми Ловато даде коментар пред списание Seventeen за това как и кой песни и помагат да остане силна. Вижте:
"Музиката винаги е била една голяма част от живота ми и понякога ми е помагала да преживея трудностите. Ето списък с някой от песните, който са ме правили по-уверена:
Jon McLaughlin -We All Need Saving Тази песен ми помагаше много. Тя ми напомняше, че аз не съм единствена на тази планета и че всички се нуждаем от помощ понякога. Дори най-гордите хора.
Eminem - Not Afraid Тази песен ме вдъхновяваше и ме караше да се чувства по-уверена в борбата срещу проблемите ми.
MercyMe - Word of God Speak Любимата ми християнска песен! Постоянно ми повдигаше настроените и ми увеличаваше вярата.
Sam Cooke - A Change Is Gonna Come Тази песен е класика. Тя ми вдъхваше надежда, че всичко ще се оправи.
Stacie Orrico - Strong Enough Чувам тази песен всеки ден. Тя ми напомня, че имам цел в живота и Бог ме е направил достатъчно силна, за да я изпълня.
BarlowGirl - Surrender За да се възтановя от всичко, трябва да се предада и да поискам помощ. Трябва да потвърдя грешката си, за да мога да я поправя. Това е песен, която ми даде сили за вляза в центъра за лечение. Чувствах се, че с нечия помощ ще победя проблемите си.
Bethany Dillion - Beautiful Тази песен ми напомня, че съм красива, дори когато се чувствам несигурна в това."
| |
|