Warn : Брой мнения : 6029 Reputation : 15 Join date : 25.07.2010 Age : 25 Местожителство : Сливен
Заглавие: Селена в клип на групата The Midnight Beast Сря Май 04, 2011 1:15 am
Селена се е снимала в клип на групата The Midnight Beast.Песента се казва The Dance Routine . В клипа Селена се появява на различни места,така че изгледайте клипа целия.Ето го :
На мен много не ми харесва песента,както и клипа. Но Сел е сладка.
Не знаех къде да пусна темата,ако има проблем я преместете.
rS.19 ♥ Неспасяем
Warn : ( : don't expect me to be nice with you. Брой мнения : 6044 Reputation : 126 Join date : 06.03.2011 Age : 26 Местожителство : umm.. at home?
Заглавие: Re: Селена в клип на групата The Midnight Beast Сря Май 04, 2011 1:20 am
Права си, че клипа и песента са тъпи (бих казала трагични), но си права,ч е Сел е готина!
catherine♥ Маниак
Warn : ( : Bang,bang,bang,I`m breakin` in, stealin` all my love back,givin` it to him <3 Брой мнения : 426 Reputation : 5 Join date : 08.04.2011 Age : 28 Местожителство : София
Заглавие: Re: Селена в клип на групата The Midnight Beast Сря Май 04, 2011 1:23 am
Дам,песента е отвратителна ,обаче пък Сели е много сладка! Хареса ми да я видя в такъв суичер.
~Paradis♡ Неспасяем
Warn : ( : Don't try to fix me. I'm not broken. Брой мнения : 746 Reputation : 3 Join date : 13.05.2010 Age : 27 Местожителство : On Mercury
Заглавие: Re: Селена в клип на групата The Midnight Beast Сря Май 04, 2011 10:34 pm
Песента и клипа наистина не ги бива, но Сели е толкова сладка!!
Последната промяна е направена от Brooke ♥ на Пет Май 06, 2011 3:30 am; мнението е било променяно общо 1 път
Заглавие: Re: Селена в клип на групата The Midnight Beast Чет Май 05, 2011 12:23 am
Мен пък пичовете ме изкефиха. Верно, че песента не e нещо кой-знае какво, но ми остави прятна емоция.
Селена Гомес е НОМЕР 1! Това е страхотен пример да се покаже, че тя може да участва в такива "изяви" и да подкрепи неизвестни пичове. Косвено доказателство, че не се надува и гледа да си прави фъна, когато може. Появите й бяха готини.
Най-ме изкефи на първата сцена, когато пичът беше направил табела "Selina Gomez". Нямам идея защо са го направили така, но за мен бе WTF и изкефи на макс.
Гост Гост
Заглавие: Re: Селена в клип на групата The Midnight Beast Чет Май 05, 2011 12:38 am
LightOne написа:
Мен пък пичовете ме изкефиха. Верно, че песента не e нещо кой-знае какво, но ми остави прятна емоция.
Селена Гомес е НОМЕР 1! Това е страхотен пример да се покаже, че тя може да участва в такива "изяви" и да подкрепи неизвестни пичове. Косвено доказателство, че не се надува и гледа да си прави фъна, когато може. Появите й бяха готини.
Най-ме изкефи на първата сцена, когато пичът беше направил табела "Selina Gomez". Нямам идея защо са го направили така, но за мен бе WTF и изкефи на макс.
+1!
Kat3t0 ♥ Admin
Warn : ( : This ain't nothing but a summer jam ..(H) Брой мнения : 4134 Reputation : 129 Join date : 09.04.2009 Age : 28
Заглавие: Re: Селена в клип на групата The Midnight Beast Чет Май 05, 2011 1:52 am
Мен пък много ме кефи песента .. зарибяваща е. И представянето на Сел е страхотно, много й отива този суичер! <3 И както каза Митко, появяването й в този клип говори много хубаво за нея!
Kat3t0 ♥ Admin
Warn : ( : This ain't nothing but a summer jam ..(H) Брой мнения : 4134 Reputation : 129 Join date : 09.04.2009 Age : 28
Заглавие: Re: Селена в клип на групата The Midnight Beast Пет Май 06, 2011 12:02 am
Не е правена с монтаж.
Sponsored content
Заглавие: Re: Селена в клип на групата The Midnight Beast