*Радии <3 Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6029 Reputation : 15 Join date : 25.07.2010 Age : 25 Местожителство : Сливен
| Заглавие: Деми ще бъде кръстница Чет Апр 28, 2011 10:44 pm | |
| Деми Ловато е на път да се изкачи до олтара. Но чакайте, просто като кръстница! Певицата ще бъде една от шаферките на Тифани Торнтън, бившия В интервю Тiffany каза, че двете говорят много и прекарват много време заедно, и Деми е една от най-близките ѝ приятели. Поради тази причина, заради която беше поканена: - Деми е една от моите шаферки! Тя е като сестра ми, казва актрисата. И двете, обаче, вече няма да бъдем в състояние да намерим комплект от серията, тъй като Деми реши да напусне екипа на шоуто да се посвети на музиката си: - Може да се види тя винаги е била уморена. Тя работи по-трудно, отколкото всеки друг, аз знам в моя живот. Ще ми липсва Деми. Аз съм много горда с нея. Трябва голяма смелост да призная, че не са идеални и за света. кредит: http://demzityylovatofansite.blogspot.com/ Радвам се,че са добри приятелки! Дано запазят за дълго време приятелството си! | |
|
rS.19 ♥ Неспасяем
Warn : ( : don't expect me to be nice with you. Брой мнения : 6044 Reputation : 126 Join date : 06.03.2011 Age : 26 Местожителство : umm.. at home?
| Заглавие: Re: Деми ще бъде кръстница Пет Апр 29, 2011 1:37 am | |
| Wait .. Whaat? Тиф се омъжваа?! Уоу това е ново! Емии супер за Деми и честито на Тиэани! | |
|