| Слухове за третия албум | |
|
+4rS.19 ♥ catherine♥ Little Girl ~ *Радии <3 8 posters |
Автор | Съобщение |
---|
*Радии <3 Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6029 Reputation : 15 Join date : 25.07.2010 Age : 25 Местожителство : Сливен
| Заглавие: Слухове за третия албум Сря Апр 27, 2011 3:44 am | |
| На 28.06 - това е датата на която ще излезе дългоочаквания трети албум на Селена и групата и "The Scene".И въпреки това все още отричат че това е точната дата...През последните месеци започнаха още повече слухове за новия и албум.Единия от тях е че тя ще запише песен с бившата си най-добра приятелка - Деми Ловато.И не само това - според тях песента ще се казва "Началото на пътя".Другия слух е че Джо и Итън (басист и китарист) са написали песен за третия и албум - "Ако наистина ме познава".
| |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: Слухове за третия албум Чет Апр 28, 2011 11:40 pm | |
| Няма търпение да излезе! <3 |
|
| |
*Радии <3 Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6029 Reputation : 15 Join date : 25.07.2010 Age : 25 Местожителство : Сливен
| Заглавие: Re: Слухове за третия албум Съб Апр 30, 2011 1:52 am | |
| Ето още неща,които намерих,но за сега са само слухове!
1.Селена е написала 9 песни за новия си албум сама. 2.Селена е записала няколко песни с Рок Мафия. 3.Три песни от новия албум са били написани от Бритни Спиърс. 4.Едната от песните се казва "I do not want to lose you (please do not go)". 5.Има песен озаглавена "The Beginning of the Road", която е дует с Деми Ловато. 6.Джо и Итън, басистът и китаристът на "The Secene", са написали песен "If you really knew me." | |
|
| |
Little Girl ~ Неспасяем
Warn : ( : But you’re hurting me from inside of my head, I can’t take it, I can’t take it .. Брой мнения : 5829 Reputation : 48 Join date : 09.03.2010 Age : 28
| Заглавие: Re: Слухове за третия албум Съб Апр 30, 2011 2:17 am | |
| Нямам търпение за албума ии въобще надявам се песните да са доста добри. | |
|
| |
catherine♥ Маниак
Warn : ( : Bang,bang,bang,I`m breakin` in, stealin` all my love back,givin` it to him <3 Брой мнения : 426 Reputation : 5 Join date : 08.04.2011 Age : 28 Местожителство : София
| Заглавие: Re: Слухове за третия албум Съб Апр 30, 2011 2:44 pm | |
| | |
|
| |
*Радии <3 Неспасяем
| Заглавие: Re: Слухове за третия албум Съб Апр 30, 2011 6:25 pm | |
| Реших да не правя нова тема,ето възможен траклист за новия албум на Селена Гомес. 1. Hit The Lights 2. Kiss & Fly 3. Who Says 4. Love You Like A Song 5. Please, Don´t Forget (Feat Justin Bieber) 6. Mirror 7. Tic Tac (The Bomb) 8. Move On 9. Bang Bang Bang 10. Lose it All 11. We Own The Night 12. Whiplash | |
|
| |
rS.19 ♥ Неспасяем
Warn : ( : don't expect me to be nice with you. Брой мнения : 6044 Reputation : 126 Join date : 06.03.2011 Age : 26 Местожителство : umm.. at home?
| Заглавие: Re: Слухове за третия албум Съб Апр 30, 2011 7:16 pm | |
| Ще го чакам с нетърпение! | |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: Слухове за третия албум Съб Апр 30, 2011 9:29 pm | |
| Според мен със сигурност няма да е "Kiss & Fly", незнам защо. Просто някак си 1 албум се казваше по същия начин само че вместо "Fly" беше "Tell". На мен най-много ми харесва "Who says" и "Mirror". |
|
| |
Kat3t0 ♥ Admin
Warn : ( : This ain't nothing but a summer jam ..(H) Брой мнения : 4134 Reputation : 129 Join date : 09.04.2009 Age : 28
| Заглавие: Re: Слухове за третия албум Съб Апр 30, 2011 10:12 pm | |
| Съмнявам се Сел да е написала цели 9 песни .. такъв огромен скок, в сравнение с предишните албуми, не ми се вярва. Песен с Деми щеше да е страхотно да има, но аз лично не вярвам. Сел твърди, че не обича да смесва работата с личния си живот (приятели, гаджета etc.) така че не очаквам и песен с Джъстин, ама тя все ме изненадва, така че знае ли я човек ... We all the night съм го срещала и друг път като потенциално заглавие за песен, даже имаше и демо на песента, така че ми е интересно да чуя тази песен (ако изобщо има такава, де). | |
|
| |
*Радии <3 Неспасяем
| Заглавие: Re: Слухове за третия албум Съб Апр 30, 2011 10:58 pm | |
| Hit The Lights,Who Says,Bang Bang Bang,We Own The Night,Whiplash са потвърдени. Освен това има слухове, че песните Whiplash, Kiss & Fly e Tic Tac (The Bomb) са тези, написани от Бритни Спиърс. Но все още не е толкова сигурно!
| |
|
| |
xMissDreamer Маниак
Warn : ( : Just a smile. ♥ Брой мнения : 507 Reputation : 3 Join date : 05.10.2010 Age : 27 Местожителство : Перник ♥
| Заглавие: Re: Слухове за третия албум Нед Май 01, 2011 4:18 am | |
| Джей Шон има песен озаглавена Hit the lights, интересно ми е да чуя и такава от Сел. Предчувствам обаче, каквито и да са песните, че този албум ще ми стане любимият и ще е много добър. Ако наистина излезе през юни ще имам още една причина да наричам този месец "най-прекрасния в годината." | |
|
| |
Balgar Напредващ
Warn : ( : Здравейте,аз съм Българ!!! : ) Брой мнения : 132 Reputation : 5 Join date : 19.04.2011 Местожителство : Гларус 8
| Заглавие: Re: Слухове за третия албум Нед Май 01, 2011 11:22 pm | |
| Нямам търпение за песните.. | |
|
| |
*Радии <3 Неспасяем
| Заглавие: Re: Слухове за третия албум Пон Май 02, 2011 2:56 am | |
| Ъмм,не знаех къде да го пусна,но.. Новото парче на Селена ще се казва ''Lovesong''! Супер! | |
|
| |
xMissDreamer Маниак
Warn : ( : Just a smile. ♥ Брой мнения : 507 Reputation : 3 Join date : 05.10.2010 Age : 27 Местожителство : Перник ♥
| Заглавие: Re: Слухове за третия албум Пон Май 02, 2011 4:15 am | |
| Нещо за любовтаа. Супер! <3 | |
|
| |
rS.19 ♥ Неспасяем
Warn : ( : don't expect me to be nice with you. Брой мнения : 6044 Reputation : 126 Join date : 06.03.2011 Age : 26 Местожителство : umm.. at home?
| Заглавие: Re: Слухове за третия албум Пон Май 02, 2011 12:26 pm | |
| О да... Явно наистина ще бъде нещо за любовта, но ми е интересно дали ще е бавно или бърза. | |
|
| |
~Paradis♡ Неспасяем
Warn : ( : Don't try to fix me. I'm not broken. Брой мнения : 746 Reputation : 3 Join date : 13.05.2010 Age : 27 Местожителство : On Mercury
| Заглавие: Re: Слухове за третия албум Вто Май 03, 2011 8:45 pm | |
| Нямам търпение да чуя песните на Сел от новия 'и албум. Не се и съмнявам, че ще са страхотни, защото тя никога не е разочаровала фен. Най - много ми харесват как звучът песните Hit The Lights, Mirror, Tic Tac (The Bomb), Bang Bang Bang и We Own The Night. Ако ги има в саундтрака, най - вероятно ще са ми любими. И аз като Катето немисля, че ще има песен с Джъстин или с Деми, защото внаги е казвала, че не обича да смесва работата с личния живот.. Наистина се радвам за неяи нямам търпение за албума!! | |
|
| |
*Радии <3 Неспасяем
| Заглавие: Re: Слухове за третия албум Сря Май 04, 2011 1:09 am | |
| Скоро плъзна интернет слух, че Селена Гомес е потвърдила в интервю, че една от песните от предстоящия си студиен албум наречен Cold December (в превод ще бъде нещо като "Студеният декември").Според същия източник, певицата казала, че песента е на път и тя описва музиката като "любовна песен, която разказва една история."Селена казала, че музиката е балада " в средно темпо "- т.е., а не бавна песен, а не жива - което е много различно от всички останали песни от албума.Попитахме T33NSource , надежден източник на информация за истината за песента. Вижте какво точно постнаха: @ SGBRoficial: Така има ли песен на Селена наречена Cold December? Така, че няма песен, наречена Студената декември от Селена? @ T33NSource: Не,че аз знам,но не знам за такава .. А аз знам достатъчно за новия и албум .. | |
|
| |
*Радии <3 Неспасяем
| Заглавие: Re: Слухове за третия албум Пет Май 06, 2011 10:06 pm | |
| Новата песен на испански език е потвърдена! Името на песента е "Aunque No Hayas Dicho Adios"! В албума "Otherside" може да има 2 CD-та с песни на английски и на испански език.
Много искам да ги чуя! | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Слухове за третия албум | |
| |
|
| |
| Слухове за третия албум | |
|