*Радии <3 Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6029 Reputation : 15 Join date : 25.07.2010 Age : 25 Местожителство : Сливен
| Заглавие: Evanescene Съб Апр 23, 2011 12:37 am | |
| Evanescence или Еванесънс е рок група от Литъл Рок, щата Арканзас, САЩ. Групата е основана от Ейми Лий и главния китарист — Бен Мууди. Двамата се срещнали на лагер в Арканзас, където Мууди чул как Лий свири на пиано песента „I'd Do Anything for Love“ (But I Won't Do That) на Мийт Лоуф. Двамата открили, че имат едни и същи интереси, и че споделят любовта си към Джими Хендрикс и Бьорк. Така те започнали да пишат заедно песни (първата е била „Solitude“ (самота) написана от Ейми последвана от „Understanding“(Разбиране) от Бен Мууди, „Give Unto Me“ на Ейми Лий, и четвъртата песен на написана заедно от тях е „My Immortal“ (Моята Безсмъртност буквално). Парчетата са били многократно променяни, както и текста и музиката към него, заради тази причина имената и на двамата са включени в надписите на албумите им. Известно време те не успяват да открият други музиканти, които да работят заедно с тях и нямат достатъчно средства, за да наемат професионални музиканти, което е и причината в началото да не правят изпълнения на живо. Групата получава покана за платено участие благодарение на влизането на две свои песни в местните музикални класации. Преди да се спрат на името Evanescence Ейми Лий и Бен Мууди минават през още няколко имена, между които „Childish Intentions“ и „Stricken“... Първо извинете,ако има такава тема. Извадих малко информация за групата,е кажете да ли ви харесва.. Слушате ли я,а любими песни? На мен лично ми харесва.Любимите ми песни са Bring Me To Life,"My Immortal,Everybody's Fool.. | |
|
Balgar Напредващ
Warn : ( : Здравейте,аз съм Българ!!! : ) Брой мнения : 132 Reputation : 5 Join date : 19.04.2011 Местожителство : Гларус 8
| Заглавие: Re: Evanescene Съб Апр 23, 2011 12:38 am | |
| Имат уникални песни просто.. Главна буква. *Миххи. | |
|
rS.19 ♥ Неспасяем
Warn : ( : don't expect me to be nice with you. Брой мнения : 6044 Reputation : 126 Join date : 06.03.2011 Age : 26 Местожителство : umm.. at home?
| Заглавие: Re: Evanescene Пон Май 23, 2011 3:48 am | |
| Bring Me To Life ми е фаворит засега. Току-що си изтеглих дискографията им и нямам търпение да я чуя! | |
|
Wesi. Напредващ
Warn : ( : I Love You! Брой мнения : 136 Reputation : 3 Join date : 03.01.2011 Age : 28
| Заглавие: Re: Evanescene Пон Май 23, 2011 3:47 pm | |
| Страхотна група! Преди бях луда по техните песни, теглех си ги постоянно и ги слушах денонощно. Сега вече не съм им луда фенка, но все още ги харесвам <3 | |
|
xSexyDiego Нов
Warn : Брой мнения : 25 Reputation : 3 Join date : 11.05.2011 Age : 27
| Заглавие: Re: Evanescene Чет Май 26, 2011 2:50 am | |
| супер са им песните! един път една търсех, но взех, че си изтеглих на торент вс техни песни и мн ми харесаха. малко са тъжни, но иначе са прекрасни. мн ми хар текстовете. и музиката е зарибяваща, | |
|
monini Неспасяем
Warn : ( : A day without you is a year without rain <333 Брой мнения : 3435 Reputation : 57 Join date : 07.10.2009 Age : 29 Местожителство : Сандански
| Заглавие: Re: Evanescene Пет Юни 10, 2011 1:00 am | |
| Само една тяхна песен знам - My Immortal. Мисля, че съм чувала и други, ноо само по 1-2 пъти ии не са ми направили впечатление.. ;дд Но Mi Immortal e велика!! | |
|
Гост Гост
| Заглавие: Re: Evanescene Пет Юни 10, 2011 2:07 am | |
| - monini написа:
- Само една тяхна песен знам - My Immortal. Мисля, че съм чувала и други, ноо само по 1-2 пъти ии не са ми направили впечатление.. ;дд Но Mi Immortal e велика!!
+1 |
|
bolly Нов
Warn : Брой мнения : 3 Reputation : -4 Join date : 10.06.2011
| Заглавие: Re: Evanescene Сря Юни 29, 2011 1:47 am | |
| Обожавам ги ! Пунктуация. Ради ^^
| |
|
Cap`pac. Неспасяем
Warn : Брой мнения : 4596 Reputation : 5 Join date : 04.12.2010 Местожителство : Варна
| |