| ''So Random'' продължава без Деми? | |
|
+6...LlilzZz... catherine♥ rozaLie -A. Wesi. *Радии <3 10 posters |
Автор | Съобщение |
---|
*Радии <3 Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6029 Reputation : 15 Join date : 25.07.2010 Age : 25 Местожителство : Сливен
| Заглавие: ''So Random'' продължава без Деми? Вто Апр 19, 2011 11:56 pm | |
| Изглежда, че поредицата "Съни на алеята на славата" преименува на " So Random" ще бъде без Съни (Деми) , Twitter @ Cr2News просто пусна информация за премиерата на сезон 3, във връзка с участието на Деми в него: Деми може да не участва в 3-ти сезон на "So Random",а премиерата на сериала на 8 май от Disney Channel , са загрижени? Дано не е вярно и да се върне. Няма да е толкова интересно без Деми. | |
|
| |
Wesi. Напредващ
Warn : ( : I Love You! Брой мнения : 136 Reputation : 3 Join date : 03.01.2011 Age : 28
| Заглавие: Re: ''So Random'' продължава без Деми? Сря Апр 20, 2011 12:09 am | |
| Но то изобщо няма да е интересно без него.. Тя е главната героиня, и е толкова чаровна. Много е сладка и усмихната, ако я няма във сериала, не знам какво ще става там. Най-вероятно ще стане скучно. Дано Деми да учавства и в трети сезон, защото според мен този сериал ще си загуби смисъла без нея. ;[ | |
|
| |
-A. Неспасяем
Warn : Брой мнения : 5179 Reputation : 291 Join date : 21.02.2010 Age : 25
| Заглавие: Re: ''So Random'' продължава без Деми? Сря Апр 20, 2011 1:09 am | |
| Не знам как са взели такова решение.Сериалът има добър успех,а като Деми се махне,успехът им ще спадне..Не мога да си представя сериал без главната си героиня и при положение,че е участвала 2 сезона.. | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: ''So Random'' продължава без Деми? Сря Апр 20, 2011 1:54 am | |
| Добре бе.. как така го решавате, че е главната актриса? Епа, всички имат еднакви роли. А ако тя има по-голяма, набързо-набързо ще я сменят. | |
|
| |
Wesi. Напредващ
Warn : ( : I Love You! Брой мнения : 136 Reputation : 3 Join date : 03.01.2011 Age : 28
| Заглавие: Re: ''So Random'' продължава без Деми? Сря Апр 20, 2011 7:24 pm | |
| - rozaLie написа:
- Добре бе.. как така го решавате, че е главната актриса? Епа, всички имат еднакви роли. А ако тя има по-голяма, набързо-набързо ще я сменят.
Все пак е Съни на алеята на славата.. | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: ''So Random'' продължава без Деми? Чет Апр 21, 2011 1:10 am | |
| АХХАХАХА, на английски е So Random.
Само това ще кажа. Hate on me. It's cool, yeaa.. | |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: ''So Random'' продължава без Деми? Чет Апр 21, 2011 1:21 am | |
| Ако питате мен това не е истина. Смисъл "МОУП продължавал без Сел", сега "SWAC без Деми". И от къде тръгнаха тези слухове? ...и двата от туитър. Тези сценаристи не са българските, които да махнат главните герой от филма. Както и да е. Като дойде 8-ми ще видим кой е крив и кой е прав. |
|
| |
*Радии <3 Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6029 Reputation : 15 Join date : 25.07.2010 Age : 25 Местожителство : Сливен
| Заглавие: Re: ''So Random'' продължава без Деми? Чет Апр 21, 2011 1:44 am | |
| ~Nia ♥ каза : - Цитат :
- А пише ли защо потенциално няма да участва?
Не пишеше,но все още не е много сигурна тази информация. Да се надяваме,че ще продължи Съни на алеята на славата. | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: ''So Random'' продължава без Деми? Чет Апр 21, 2011 2:13 am | |
| Сигурна е информацията. Самата Деми го потвърди в tweeter-а си, казвайки, че Съни е била.. една роля в живота и, както и няма търпение да види новите сезони. | |
|
| |
*Радии <3 Неспасяем
| Заглавие: Re: ''So Random'' продължава без Деми? Чет Апр 21, 2011 2:15 am | |
| Вече официално се знае,че Деми няма да участва в Съни на алеята на славата. Всички фенове на сериала Съни на алеята на славата са тъжни да чуят, че Деми Ловато няма да участва в продължението. Това вече стана факт, след като Деми и Тифани Тортън коментираха по темата в свойте туитъри. Вижте: @ddlovato: Съни на алеята на славата е една част от живота ми и аз ще бъда вечно благодарна за това. Благодаря на всички за това, че гледахте сериала. Немога да чакам да видя новия сезон на "Съни на алеята на славата". @therealTiffany: Всички сме тъжни да чуем, че Деми се маха от сериала. Ще се радваме ако продължим да работим. Развълнувани сме да ви покажем третия сезон на "Съни на алеята на славата". Надявам се всички да се зарадвате. Ние обичаме @ddlovato и нямаме търпение да чуем следващият й албум. Също така бих искала да кажа на @ddlovato, че няма човек, с който да се гордея повече от нея! Бог да я благослови! Обичам те @ddlovato. Ето отговора на Деми: @ddlovato: Обичам те толкова много и аз и съжалявам че се махам от сериала. Но съм страшно благодарна на Бог, че ни даде нашето вечно приятелство. Обичам те! кредит : http://demzityylovatofansite.blogspot.com/ Тъжно е,наистина. Няма да виждаме вече Деми в Съни на алеята на славата. | |
|
| |
catherine♥ Маниак
Warn : ( : Bang,bang,bang,I`m breakin` in, stealin` all my love back,givin` it to him <3 Брой мнения : 426 Reputation : 5 Join date : 08.04.2011 Age : 28 Местожителство : София
| Заглавие: Re: ''So Random'' продължава без Деми? Съб Апр 30, 2011 3:21 pm | |
| Наистина е жалко.Ние хората,които гледаме шоуто свикнахме с нея и нейният персонаж,затова няма да ни е много лесно да гледаме друга актриса на мястото на Деми.Мисля,че без нея шоуто няма да е същото.Наскоро имаше интервю с нея,в което обясни,че тя сама напуска шоуто,за да се концентрира върху албума си. | |
|
| |
...LlilzZz... Луд фен
Warn : Брой мнения : 378 Reputation : 5 Join date : 13.03.2011 Age : 24 Местожителство : гр.Казанлък
| Заглавие: Re: ''So Random'' продължава без Деми? Нед Май 01, 2011 1:45 am | |
| Ако ще има друга актриса, знае ли се коя ще е тя?Едва ли ще успее да се справи добре като Деми!Но някъде четох, че Деми се отказва от кариерата,за да обърне повече внимание на музиката.Нямам търпение да чуя новите и песни! | |
|
| |
rS.19 ♥ Неспасяем
Warn : ( : don't expect me to be nice with you. Брой мнения : 6044 Reputation : 126 Join date : 06.03.2011 Age : 26 Местожителство : umm.. at home?
| Заглавие: Re: ''So Random'' продължава без Деми? Нед Май 01, 2011 2:00 am | |
| Наистина е гадно, че Съни се маха, но пък според мен щом съ продължили да снимат сериала, значи нещо интересно ще стане - както каза Чичи - само, защото сериалът е с името на Съни не значи, че тя е главната героиня, защото Тоуни също има ключова роля. | |
|
| |
steli99 Нов
Warn : Брой мнения : 9 Reputation : -1 Join date : 27.09.2010 Age : 25 Местожителство : Козлодуй
| Заглавие: Re: ''So Random'' продължава без Деми? Вто Юли 05, 2011 4:31 am | |
| Офффф...и тия се превзеха!!!Вие си коментира йте, притеснява йте се напразно , 'щото може т'ва да си е само слух!Все пак и аз ще споделя мнение: Тъй като филма се казва "Съни на алеята на славата" и те като махнат Деми Ловато , филма значи трябва да се казва "На алеята на славата"!!!Ема то ко й глупак ще махне главната героиня на тоя сериал?! Аз честно да си призная по-голяма изг*зица от тая не съм чувала , нито виждала!!! Съжалявам за някои думи,които използвах!!! Правописни грешки, пунктуация, апостроф, не замествай букви с цифри! Рали. | |
|
| |
Wesi. Напредващ
| |
| |
sweetcorny. Нов
Warn : ( : I Love you like a love song, baby.. Брой мнения : 18 Reputation : 3 Join date : 03.09.2011 Age : 27
| Заглавие: Re: ''So Random'' продължава без Деми? Съб Сеп 03, 2011 7:05 pm | |
| Без или със Деми, сериала пак ще си е хубав според мен. ;] Не идва края на света, а пък и нали Ловато сега работи над песни - с тях ще ни зарадва. | |
|
| |
xxbloodxx Нов
Warn : Брой мнения : 45 Reputation : 3 Join date : 04.08.2011 Age : 26 Местожителство : Пазарджик
| Заглавие: Re: ''So Random'' продължава без Деми? Съб Сеп 24, 2011 4:37 pm | |
| Наистина е много тъжно, че Деми вече няма да е част от шоуто... тя добре си играеше рoлята...
Правопис. Ради ^^
| |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: ''So Random'' продължава без Деми? | |
| |
|
| |
| ''So Random'' продължава без Деми? | |
|