| Еmma Watson vs. Ashley Greene | |
|
+4rS.19 ♥ ~Rossita xMissDreamer *Радии <3 8 posters |
Автор | Съобщение |
---|
*Радии <3 Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6029 Reputation : 15 Join date : 25.07.2010 Age : 25 Местожителство : Сливен
| Заглавие: Еmma Watson vs. Ashley Greene Съб Апр 16, 2011 2:29 am | |
| Koй предпочитате повече? Аз Ема,разбира се. Може да гласувате от тук : http://celebufight.com/2011/04/ashley-greene-1-0-vs-emma-watson/ | |
|
| |
xMissDreamer Маниак
Warn : ( : Just a smile. ♥ Брой мнения : 507 Reputation : 3 Join date : 05.10.2010 Age : 27 Местожителство : Перник ♥
| Заглавие: Re: Еmma Watson vs. Ashley Greene Съб Апр 16, 2011 4:59 am | |
| И аз гласувах за Ема. Аа защо ги сравняваме точно тях двете?! ;д | |
|
| |
~Rossita Неспасяем
Warn : ( : 8-9-10112012 Брой мнения : 14468 Reputation : 111 Join date : 15.01.2010 Age : 25
| Заглавие: Re: Еmma Watson vs. Ashley Greene Съб Апр 16, 2011 7:11 pm | |
| Едитнах заглавието. Фамилията на Ема е "Watson", не "Wantson". (:
Аз избирам Ема. По-добра актриса е, пък и повече ми допада като характер. | |
|
| |
rS.19 ♥ Неспасяем
Warn : ( : don't expect me to be nice with you. Брой мнения : 6044 Reputation : 126 Join date : 06.03.2011 Age : 26 Местожителство : umm.. at home?
| Заглавие: Re: Еmma Watson vs. Ashley Greene Съб Апр 16, 2011 8:26 pm | |
| Аз съм за Ашли, но и Ема е готина! | |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: Еmma Watson vs. Ashley Greene Нед Апр 17, 2011 12:29 am | |
| Ашли ме кефе повече.. След като Ема се подстрига не ме кефи особенно. |
|
| |
Wesi. Напредващ
Warn : ( : I Love You! Брой мнения : 136 Reputation : 3 Join date : 03.01.2011 Age : 28
| Заглавие: Re: Еmma Watson vs. Ashley Greene Пон Апр 18, 2011 9:13 pm | |
| Според мен ги сравняваме, заради Хари Потър върсъс Туайлайт (Здрач деее). Алис срещу Хърмаяни...
Таа, аз предпочитам Ашли Грийн. Според мен тя е много успяла жена, усмихната и красива. А Ема като се подстрига направо.. Пък и Ашли има толкова по-свестни фотосесии, филми.. Абеее просто ашли предпочитам. | |
|
| |
Mishityyy <3 Неспасяем
Warn : ( : Мишленце ;дд Брой мнения : 2073 Reputation : 12 Join date : 11.08.2009 Age : 26
| Заглавие: Re: Еmma Watson vs. Ashley Greene Пон Апр 18, 2011 9:56 pm | |
| И аз съм за Ашли.Първо е много успяла жена,както каза wesela_marinowa.Второ Ашли е много по-добра актриса,особено в Здрач играе ролята на Алис перфектно.И трето харесвам я повече на външен вид.
| |
|
| |
Mishityyy <3 Неспасяем
Warn : ( : Мишленце ;дд Брой мнения : 2073 Reputation : 12 Join date : 11.08.2009 Age : 26
| Заглавие: Re: Еmma Watson vs. Ashley Greene Пон Апр 18, 2011 11:21 pm | |
| Аз съм гледала всички филми на Ема много ми харесва и тя особено в Балетни обувки,но просто някак си повече ми допада Ашли и да писала съм външен вид,защото Ашли освен по актьорската игра ми харесва и на външен вид с това нещо не казвам,че Ема е грозна,просто не съм се изразила точно за което се извинявам! | |
|
| |
*Радии <3 Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6029 Reputation : 15 Join date : 25.07.2010 Age : 25 Местожителство : Сливен
| Заглавие: Re: Еmma Watson vs. Ashley Greene Пон Апр 18, 2011 11:29 pm | |
| Да,наистина така е. И аз не я харесвам с къса коса,но пак избирам нея,защото е по-талантлива и играе по-добре от Ашли. | |
|
| |
Mishityyy <3 Неспасяем
| Заглавие: Re: Еmma Watson vs. Ashley Greene Пон Апр 18, 2011 11:37 pm | |
| Не на мен даже ми харесва много с къса коса,тя е един от малкото хора на които им отива и с къса и с дълга коса,но просто реших Ашли,но не казвам,че не харесвам Ема,напротив даже много харесвам и нея! | |
|
| |
Wesi. Напредващ
Warn : ( : I Love You! Брой мнения : 136 Reputation : 3 Join date : 03.01.2011 Age : 28
| Заглавие: Re: Еmma Watson vs. Ashley Greene Вто Апр 19, 2011 7:56 pm | |
| Омг!! Кво спорите пък ся, никой не оценява Ема по прическата й! (поне аз и Миши).Просто споменаваме, междудругото, че не ни харесва косата й. Това не означава, че я съдим единствено по това. Говорим и за това и как играе... | |
|
| |
Mishityyy <3 Неспасяем
| Заглавие: Re: Еmma Watson vs. Ashley Greene Вто Апр 19, 2011 8:07 pm | |
| wesela_marinowa-Абе ти чуваш ли се какво говориш аз никъде не съм написала,че не харесвам косата и.Аз се съгласих с теб само за това,че е успяла жена. | |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: Еmma Watson vs. Ashley Greene Чет Апр 21, 2011 12:51 am | |
| - ~ Nia ♥ написа:
- Първо се извинявам, че ще офлуудя всичко ..
Хора, траях си оня ден, траях си и вчера, но днес ми писна! Как можете да оценявате един човек по външният му вид?! ДАли ви харесва прическата или не .. Ами аз смело твърдя, че не харесвам особено прическата на Ема, също, но аз я оценявам заради вътрешните и качества. Тя е адски забавна и талантлива .. Бас държа, че някои от вас дори не са гледали един неин филм .. И да, аз съм гледала Здрач и неми допада .. Просто не ми харесва актьорската игра. Но как можете да съдите за човека по външният му вид .. WTF?!?!?! Хубаво, не харесвате характера й, не я харесвате като актриса, но това вече .. тЦ! Аз също съм гледала филмите и на Ема и на Ашли. И честно казано Ашли повече ми харесва като актьорска игра. И иначе съгласна съм, че прозвуча сякаш гледам само външния вид.. |
|
| |
BadKitty Редовен
Warn : ( : If speed kills - consider me dead! Брой мнения : 286 Reputation : 3 Join date : 07.10.2011 Age : 32 Местожителство : Велико Търново
| Заглавие: Re: Еmma Watson vs. Ashley Greene Сря Фев 29, 2012 12:00 am | |
| Толкова сте повърхностни... болшинството. Не харесвате Ема заради прическата й ?! о.О Не, сериозно... мислите твърде ограничено. И двете са хубави на въшнен вид, и двете са страшно добри актриси, но лично аз израснах с Хари Потър, успоредно и с Ема Уотсън, затова и предпочитам нея. И изобщо няма база за ставнение между ХП и Здрач. Ама НИКАКВА база. ХП поредицата се е развила в над 10 години, а Здрач-а? В около 4, почти 5. И до там. Свършва. Финито. Просто не правете такава умопомрачителна грешка да ги сравнявате двете поредици.
Едит: и който твърди, че е гледал ВСИЧКИ филми на Ашли/Ема... значи е долен и гнусен лъжец. Сори, ако се засягате, ама истината е такава. | |
|
| |
Wesley.x ♥ Редовен
Warn : ( : Сред всички неща, които човек би могъл да няма се срещат неща, които би могъл да има и едно от тях е да осъзнава кога е щастлив и да умее да се наслаждава на щастието, докато то е на лице. Брой мнения : 284 Reputation : 1 Join date : 03.01.2012 Age : 25 Местожителство : Варна
| Заглавие: Re: Еmma Watson vs. Ashley Greene Вто Мар 13, 2012 1:25 am | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Еmma Watson vs. Ashley Greene | |
| |
|
| |
| Еmma Watson vs. Ashley Greene | |
|