| Ashley Tisdale vs Selena Gomez | |
|
+5milezz xMissDreamer *Радии <3 Dessie.♥ SeLLy_JusTiN 9 posters |
Автор | Съобщение |
---|
SeLLy_JusTiN Нов
Warn : Брой мнения : 13 Reputation : 0 Join date : 10.04.2011
| Заглавие: Ashley Tisdale vs Selena Gomez Нед Апр 10, 2011 5:50 am | |
| Хайде да изберем. Например: 1.Кой избираш? 2.Защо го избираш?
Моя отговор: 1.Селена 2.Защото по ми харесва и е по красива от нея. | |
|
| |
Dessie.♥ Редовен
Warn : Брой мнения : 260 Reputation : 5 Join date : 07.04.2011 Age : 30 Местожителство : Warna
| Заглавие: Re: Ashley Tisdale vs Selena Gomez Нед Апр 10, 2011 2:37 pm | |
| 1.Ашли 2.Защото Ашли за мен е много по-добра актриса и певица от Сел и от повече време съм й фенка! ♥ | |
|
| |
*Радии <3 Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6029 Reputation : 15 Join date : 25.07.2010 Age : 25 Местожителство : Сливен
| Заглавие: Re: Ashley Tisdale vs Selena Gomez Нед Апр 10, 2011 3:01 pm | |
| 1.Селена 2. Защото харесвам Селена повече и играе по-добре от Ашли,не че тя не е добра,но просто за мен Сел е по-хубава. | |
|
| |
xMissDreamer Маниак
Warn : ( : Just a smile. ♥ Брой мнения : 507 Reputation : 3 Join date : 05.10.2010 Age : 27 Местожителство : Перник ♥
| Заглавие: Re: Ashley Tisdale vs Selena Gomez Нед Апр 10, 2011 3:13 pm | |
| 1. Селена 2. Защото харесвам Сел от повече време, по-добра актриса е и песните й ми харесват повече от тези на Ашли. (: | |
|
| |
milezz Нов
Warn : Брой мнения : 42 Reputation : 0 Join date : 12.04.2011 Age : 29 Местожителство : София
| Заглавие: Re: Ashley Tisdale vs Selena Gomez Нед Апр 17, 2011 10:46 am | |
| 1.Ашли 2.Защото съм и фенка от повече време и е раче като мен, но и Сел е готинка.
Пунктуация. *Миххи. | |
|
| |
~Paradis♡ Неспасяем
Warn : ( : Don't try to fix me. I'm not broken. Брой мнения : 746 Reputation : 3 Join date : 13.05.2010 Age : 27 Местожителство : On Mercury
| Заглавие: Re: Ashley Tisdale vs Selena Gomez Пон Апр 18, 2011 3:08 am | |
| 1. Селена. 2. Не съм никаква фенка на Ашли. В смисъл такъв, че не съм 'и посещавала ден сайтове. Но иначе ми харесва като певица и актриса. Но Сели играе много по - хубаво от нея с чувство и емоции. Не, че Ашли не го прави, но просто Сел влага много повече усилия и си личи от километри. Като гледам Хелкатс и МОУП или друг филм, в който Сел е участвала мога да кажа, че Сели играе много по - хубаво от нея. А за песните - тези на Сел колкото и да нямат бас и такива неща са много по съдържателни и ми грабват душата и сърцето на мига. | |
|
| |
Wesi. Напредващ
Warn : ( : I Love You! Брой мнения : 136 Reputation : 3 Join date : 03.01.2011 Age : 28
| Заглавие: Re: Ashley Tisdale vs Selena Gomez Пон Апр 18, 2011 9:22 pm | |
| - milezz написа:
- 2.Защото съм и фенка от повече време и е раче като мен, но и Сел е готинка.
Пунктуация. *Миххи да си гледа работата ;д. емм тя и селена е раче... 1.Селена 2.Защото тя има по-хубав глас, макар в ю туб да са плъзнали клипчета, в които тя пее фалшиво. Ехоо, хораааа, всеки се притеснява по някога. Особено раците, те се интересуват прекалено много от чуждото мнение. Освен това е и много добра актриса. Ашли също е сладка, и играе добре, но Селена го прави някак по-естествено. Беше ми доста трудно да избера, но ето че се реших. Всеки може да е решителен, стига да иска. Сега направих един малък избор.. Но той ще ме отведе до нещо важно в живота. Но Селена и Ашли си приличат много, имам впредвид по характер. Защото раците си приличат много. Това че Ашли е по-голяма, наистина я прави по-зряла. Вече няма да я виждаме в Дисни Филмите, както виждате, заела се е с по-зрели проекти, като Хелкатс например. Докато Селена ще я виждаме още по Дисни екрана и няма да я забравим толкова бързо. Но вс епак, харесвам си повече Селена. По-горе обясних причините. ;]] *Миххи си гледа работата. Проблем?! | |
|
| |
...LlilzZz... Луд фен
Warn : Брой мнения : 378 Reputation : 5 Join date : 13.03.2011 Age : 24 Местожителство : гр.Казанлък
| Заглавие: Re: Ashley Tisdale vs Selena Gomez Вто Апр 19, 2011 1:21 am | |
| Селена! Просто ми харесва повече!Освен това мисля че е по-известна от Ашли!Невърмайн, и Ашли е готина, но Сел е по-добра певица и актриса! | |
|
| |
catherine♥ Маниак
Warn : ( : Bang,bang,bang,I`m breakin` in, stealin` all my love back,givin` it to him <3 Брой мнения : 426 Reputation : 5 Join date : 08.04.2011 Age : 28 Местожителство : София
| |
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: Ashley Tisdale vs Selena Gomez Вто Апр 19, 2011 5:34 pm | |
| 1.Кой избираш? Незнам,, сложен въпрос. И двете много ги харесвам. Ашли е по-добра певица, но и двете са много добри актриси. Ашли айде. 2.Защо я избираш? Не, че съм й по-голяма фенка, а напротив наравно ги харесвам, но тъи като не можех да избера дадох Ашли. Пък и тя ми е много сладка! |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Ashley Tisdale vs Selena Gomez | |
| |
|
| |
| Ashley Tisdale vs Selena Gomez | |
|