Кристина е една от най-гледаните youtube-звезди. Става известна с свойте кавъри на песни в youtube - канала и. Наскоро участва в благотворителния концерт с Селена. [тя го откри ;д] Кристина има собствен байнг сайт - т.е онлайн магазин. Цък. Смятам, че Кристина заслужава тема, колкото всеки друг. Притежава гигански талант.
Най-новия и клип.
...:СиС:... Неспасяем
Warn : ( : life is a journey...enjoy the trip! Брой мнения : 2520 Reputation : 14 Join date : 08.06.2009 Age : 27
Кристина наистина има огромен талант! Гласът й е уникален. Кавърите й са много добри. Като цяло следя каналът й в YoutTube.И да не забравяме уникалната коса! ;д
Alice~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6295 Reputation : 56 Join date : 10.11.2009 Age : 26 Местожителство : Варна
Заглавие: Re: Кристина Грими / Christina Grimmie Нед Апр 10, 2011 12:25 am
Пее страхотно и свири страхотно. Но на някои песни се опитва да подръжава на начина на пеенето на съответния изпълнител, което на мен лично не ми харесва. Много е хубава и има страхотно излъчване.
...LlilzZz... Луд фен
Warn : Брой мнения : 378 Reputation : 5 Join date : 13.03.2011 Age : 24 Местожителство : гр.Казанлък
Заглавие: Re: Кристина Грими / Christina Grimmie Нед Апр 10, 2011 12:32 am
Наистина има талант! Но според мен и изборът на песента която ще изпълнява е важен, звучеше много добре.Не, че искам да се проявя като спец, но тази песен просто й отива (така да се каже). Много е приятно да я слушаш, доставя ти удоволствие!
*Радии <3 Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6029 Reputation : 15 Join date : 25.07.2010 Age : 25 Местожителство : Сливен
Заглавие: Re: Кристина Грими / Christina Grimmie Нед Апр 10, 2011 12:44 am
Mного е талантлива и има хубав глас.
~Rossita Неспасяем
Warn : ( : 8-9-10112012 Брой мнения : 14468 Reputation : 111 Join date : 15.01.2010 Age : 25
Заглавие: Re: Кристина Грими / Christina Grimmie Нед Апр 10, 2011 1:19 am
Кристина е страхотна. Във всяко едно отношение - има много голям талант, пеенето й се отдава - личи си по това, че пее с лекота. Освен това е слухарка - много е хубаво, че може да свири по слух. Оригиналните й песни са много хубави, заслужават да са хитове. Също така много ми допада като човек - интересите й, характера й, начина й на обличане, мислене и etc. В момента ми е най-големия идол - ще продължавам да я подкрепям, защото тя заслужава верни фенове. Team GRIMMIE! PS: Едитнах името на темата. Фамилията е "Грими", не "Гримий".
Гост Гост
Заглавие: Re: Кристина Грими / Christina Grimmie Нед Апр 10, 2011 4:20 am
Има страхотен глас! На външен вид също ми е симпатична. Много ме кефи косата й. <33 Незнам как точно си потдържа този обем на косата, ама изглежда супер! А изпълнението на E. T. беше уникално!
Dessie.♥ Редовен
Warn : Брой мнения : 260 Reputation : 5 Join date : 07.04.2011 Age : 30 Местожителство : Warna
Косата й е уникат! Тя е един огромен талант - свири,пее!Стила й на обличане е адски готин!Страхотна певица ще стане от нея ако реши да са занимава професионално!
catherine♥ Маниак
Warn : ( : Bang,bang,bang,I`m breakin` in, stealin` all my love back,givin` it to him <3 Брой мнения : 426 Reputation : 5 Join date : 08.04.2011 Age : 28 Местожителство : София
Момичето е много талантливо,действително.Свири и пее мноо добре,отдава и се.Надявам се да пробие,ако това е,което иска. Селена и подаде ръка,надявам се да не и я ухапе после... и да се възползва максимално от възможността,която и се дава..Засега съм резервирана към нея.Ще видим за в бъдеще.
Пунктуация. *Миххи.
`Melody Неспасяем
Warn : Брой мнения : 3220 Reputation : 49 Join date : 21.11.2010 Age : 26
Заглавие: Re: Кристина Грими / Christina Grimmie Пет Авг 05, 2011 1:10 am
Обожавам я!! Тя си спечели слава със своя талант, излъчване и с помощта на Сел. Знам че ще има страхотно бъдеще!
Cap`pac. Неспасяем
Warn : Брой мнения : 4596 Reputation : 5 Join date : 04.12.2010 Местожителство : Варна
Заглавие: Re: Кристина Грими / Christina Grimmie Пет Авг 05, 2011 1:14 am