| My Pain, Your Thrill....Poly | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
t_momsen Нов
Warn : ( : Won't fight word alone... Брой мнения : 18 Reputation : 1 Join date : 23.03.2011 Age : 28 Местожителство : Ловеч
| Заглавие: My Pain, Your Thrill....Poly Чет Апр 07, 2011 3:43 am | |
| Казвам се Полина, на крадко Поли които както иска, но моля ви не и Поля ;дд.На 14, от Ловеч.Обичам да спортувам страшно много, но непостоянна съм в тренировките.В момента тренирам хандбал, волейбол и баскетбол(пълната противоположност на хадбала ;дд).Обичам си компанията, която е страшно голяма, но на-вече Вик, Сис и Ивка.Луда съм по Тейлър Момсен(то си личи де).Също обичам да слушам музика различна като стил, R&B, Hip-Hop и някой път чалга, предимно на купони и екскурзии.Ако има някакви въпроси насреща съм... :) ;дд
Последната промяна е направена от t_momsen на Чет Апр 07, 2011 3:02 pm; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
Mishityyy <3 Неспасяем
Warn : ( : Мишленце ;дд Брой мнения : 2073 Reputation : 12 Join date : 11.08.2009 Age : 26
| Заглавие: Re: My Pain, Your Thrill....Poly Чет Апр 07, 2011 4:50 am | |
| Здравей,Поли аз съм Михаела,но можеш да ми викаш или Миши или Михи2!Аз имам няколко въпросчета: 1.Първи впечатления от форума? 2.Харесва ли ти тук? 3.Любима чалга песен? 4.Любим филм?
И май е това! | |
|
| |
t_momsen Нов
Warn : ( : Won't fight word alone... Брой мнения : 18 Reputation : 1 Join date : 23.03.2011 Age : 28 Местожителство : Ловеч
| Заглавие: Re: My Pain, Your Thrill....Poly Чет Апр 07, 2011 3:01 pm | |
| Миши: 1.Първи впечатления от форума? - Моного добри! Това не е РПГ форум както останалите, и е нещо ново за мен.Доста по хубаво е тук. ;дд 2.Харесва ли ти тук? Да много. 3.Любима чалга песен? Много и то стари, не съм слушала скоро. ;дд 4.Любим филм? Гняв 2,3 Свет: 1. Как намери форума ? БГ ТОП 2. Защо реши да се регистрираш ? интересно ми беше ;д 3. Харесва ли ти тук ? дам ;д 4. Първи впечатления ? Много хора, много нови приятели и разбира се много веселие ;д
| |
|
| |
Alice~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6295 Reputation : 56 Join date : 10.11.2009 Age : 26 Местожителство : Варна
| |
| |
...:СиС:... Неспасяем
Warn : ( : life is a journey...enjoy the trip! Брой мнения : 2520 Reputation : 14 Join date : 08.06.2009 Age : 27
| Заглавие: Re: My Pain, Your Thrill....Poly Чет Апр 07, 2011 5:12 pm | |
| Здрасти, Поли! Аз съм Станислава, на 13, от Бургас. 1. Любима песен на The Pretty Reckless? 2. Гледаш ли Gossip Girl? ;D 3. Любима книга? 4. Косата ти къдрава или права е? :D (съжалявам, но съм обсесната сега с коси, тъй като моята са чудя какво да я правя :D) | |
|
| |
t_momsen Нов
| Заглавие: Re: My Pain, Your Thrill....Poly Чет Апр 07, 2011 6:07 pm | |
| Теди: Хари Потър поредиците или Здрач? Хари Потър - братовчет ми е фен и мен ме зариби още от малка ;дд Как се зариби по Тейлър и бандата и? Вик пуснаа Make me wanna die - с компанята почнахме да коментираме и като се прибрах бързо в гугъл и вече не мога без нея. ;дд Любим сериал? TVD, GG, Supernatural В баскетбол-а с кой номер играеш? 12
Сиска: 1. Любима песен на The Pretty Reckless? Heart 2. Гледаш ли Gossip Girl? ;D да 3. Любима книга? Чета предимно фикове на компа, но Хари Потър ;дд 4. Косата ти къдрава или права е? :D (съжалявам, но съм обсесната сега с коси, тъй като моята са чудя какво да я правя :D) Не съм нито на къдрици, нито ми е права косата, леко е начупена ;дд | |
|
| |
Alice~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6295 Reputation : 56 Join date : 10.11.2009 Age : 26 Местожителство : Варна
| |
| |
t_momsen Нов
| Заглавие: Re: My Pain, Your Thrill....Poly Чет Апр 07, 2011 6:33 pm | |
| Още нещо за мен...обичам да готвя(торти, сладкиши кексчета...само ;дд).Немога да живея без компа си.С кафяви очи и коса съм, висока горе-долу 1,58м. с кестенява коса, средно дълга. ;дд.Хич не съм добра по химия и биология ;д, но ми върви по английски и математика. ;дд | |
|
| |
*Радии <3 Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6029 Reputation : 15 Join date : 25.07.2010 Age : 25 Местожителство : Сливен
| Заглавие: Re: My Pain, Your Thrill....Poly Чет Апр 07, 2011 6:49 pm | |
| Хелоу! Аз съм Радина. Какво обичаш да готвиш? Какви сладкиши правиш? Английски или Математика? Защо реши да се регистрираш във форума? Какво ти харесва в Селена Гомез? | |
|
| |
t_momsen Нов
| Заглавие: Re: My Pain, Your Thrill....Poly Чет Апр 07, 2011 6:58 pm | |
| :Ради Какво обичаш да готвиш? - ябълков сладкиш и сладоледена торта(поне тях ги правя май-добре ;дд) Какви сладкиши правиш? ммм..ябълкови, прасковени, шоколадови и др. Английски или Математика? Английски естествено. Защо реши да се регистрираш във форума? Търсех нещо ново, а не обичайните форуми ;д Какво ти харесва в Селена Гомез? мм..как играе, пее и е много красива | |
|
| |
*Радии <3 Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6029 Reputation : 15 Join date : 25.07.2010 Age : 25 Местожителство : Сливен
| Заглавие: Re: My Pain, Your Thrill....Poly Чет Апр 07, 2011 7:03 pm | |
| Mерси за отговорите,ако се сетя нещо пак ще те питам. А,какво правиш? | |
|
| |
~Rossita Неспасяем
Warn : ( : 8-9-10112012 Брой мнения : 14468 Reputation : 111 Join date : 15.01.2010 Age : 25
| Заглавие: Re: My Pain, Your Thrill....Poly Чет Апр 07, 2011 7:25 pm | |
| | |
|
| |
t_momsen Нов
| Заглавие: Re: My Pain, Your Thrill....Poly Пет Апр 08, 2011 2:09 pm | |
| Рос: Любима книга ХП? ХП и нечистокръвният принц Любим филм ХП? първия(не се сещам за точното заглавие ;дд) Какви са ти очакванията за 2рата част на седмия филм? много, много големи, това все пак е ХП ;дд Трябва да се срещне с Волдемор б една ГОЛЯМАА битка ;дд Любим герой? Хармаяни и Хари Имаш ли любимо заклинание или магия? не ;д Кой герой не ти допада? Една от глрупичката на Волдемор ;дд изтезаваше Хармаяни в последната част ;д Любим учител? Борислав Бечев по Английски Любим предмет? Английски | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: My Pain, Your Thrill....Poly | |
| |
|
| |
| My Pain, Your Thrill....Poly | |
|