t_momsen Нов
Warn : ( : Won't fight word alone... Брой мнения : 18 Reputation : 1 Join date : 23.03.2011 Age : 28 Местожителство : Ловеч
| Заглавие: Браво 7/2011г. (06.04.2011г.) Чет Апр 07, 2011 3:17 am | |
| Сълзи зараи хейтърите! "Мразя те прекалено грозна си за него!" - след публикуването на първите й снимки с Джъстин Бийбър(17), Селена Гомез често се натъква на изречения като тези. Браво: Как реагираш на ужасните нападки? Селна:Наистина ме нараняват и плача много.Не е добре, но за съжеление съм от хората , които приемат подобни неща навътре. Браво:Наистина ли? Ти винаги изглеждаш толкова усмихната и щастлива?! Селена:Да, не позволявам да ми проличи колко тежко ми е в действителност.Хората, които искат да наранят някого, очакват да реагираш.Иска им се да ме видят наранена и плачеща на дъното, но няма да им доставя това удоволствие. Браво:Това осначава, че се налага винаги да се владееш.. Селена:Вярно е, не е лесно.Въпреки това никога не съм отвръщала на хейтърите.Това е единсвеният начин да се справиш. Браво:Кой е до теб, когато имаш нужда от подкрепа? Селена:Моето семейство.То винаги е до мен.Особенно майка ми Манди - тя ме подкрепя фантастично. Браво:Целта на новото ти парче Who Says е да вдъхне смелост на всички, които са подложени на тормоз.. Селена:Точно така.Всъщност мислех да направя малка почивка в музиката, но тази песен ми беше толкова важна, че исках да я запиша веднага.Защото феновете ми и аз имаме нужда от тази песен. Браво:Какъв е твоят съвет към всички, които са подложени на тормоз? Селена:Говорете за това!С приятели, родители, с леля си, с някой друг от семейството - няма значение с кого.На мен ми помага и да пиша за това.Вземи дневника си и му довери всичко.И най-важното - винаги се усмихвай - като мен.Когато се държим един за друг, тормозът няма шанс.
| |
|
selini_FEN Нов
Warn : Брой мнения : 24 Reputation : 0 Join date : 13.12.2010
| Заглавие: Re: Браво 7/2011г. (06.04.2011г.) Пет Апр 08, 2011 9:58 pm | |
| Тия фенки на Джъстин я съсипаха..как не ги е срам??Нямам думи.. | |
|
Гост Гост
| |
Cap`pac. Неспасяем
Warn : Брой мнения : 4596 Reputation : 5 Join date : 04.12.2010 Местожителство : Варна
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Браво 7/2011г. (06.04.2011г.) | |
| |
|