| black swan ~ | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
prettyreckless. Напредващ
Warn : Брой мнения : 82 Reputation : 0 Join date : 27.03.2011
| Заглавие: black swan ~ Нед Мар 27, 2011 7:45 am | |
| Здравейтее! Аз съм Ирина, на кратко Ири. Преди доста време имах регистрация, но не помня паролата. Та, ето ме отново с нова. На 14 съм, от Велинград. Обичам фотографията; да чета; добрата музика. Любим определен филм нямам. Сериали гледам Дневниците на вампира, Клюкарката, Хелкетс, Малки сладки лъжкини, Скинс.. За друго не мога да се сетя за сега, но винаги можете да питате каквото ви интересува. Това е за сега. | |
|
| |
*Радии <3 Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6029 Reputation : 15 Join date : 25.07.2010 Age : 25 Местожителство : Сливен
| Заглавие: Re: black swan ~ Нед Мар 27, 2011 3:03 pm | |
| Здравей Ири, аз съм Радина на кратко Ради.. Първо,как си? Кога си родена? Какво мислиш за Селена? Любима група? От кой град си? Това е за сега. | |
|
| |
| Заглавие: Re: black swan ~ Нед Мар 27, 2011 4:11 pm | |
| Здрасти, Ради. Първо,как си? - Амии, добре съм. Нещо ми е мързеливо... Кога си родена? - На 20 май. Какво мислиш за Селена? - Преди бях зарибена. Много е симпатична, харесва ми. Любима група? - Хм.. One Direction. :D От кой град си? - Ъм, писала съм по-горе. Велинград. :P Хохо | |
|
| |
*Радии <3 Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6029 Reputation : 15 Join date : 25.07.2010 Age : 25 Местожителство : Сливен
| Заглавие: Re: black swan ~ Нед Мар 27, 2011 4:13 pm | |
| А,да не видях,че си писала. Мерси за отговорите. | |
|
| |
~lifeforthemoment. Редовен
Warn : Брой мнения : 214 Reputation : 9 Join date : 21.03.2011
| Заглавие: Re: black swan ~ Нед Мар 27, 2011 4:32 pm | |
| Добре дошла , аз съм Деси/Десислава. (: Как се зариби по Селена? Любима нейна песен? Коя книга четеш в момента? | |
|
| |
| Заглавие: Re: black swan ~ Нед Мар 27, 2011 5:11 pm | |
| Нищо, Ради. (:
Здрастиии! Как се зариби по Селена? - Ами, гледах "История за пепеляшка" (май така се казваше филма? XD) и оттогава проверявах за новини, нови снимки и тн. Любима нейна песен? - Ами, Naturally, но напоследък A year without rain ми харесва повече. Може би заради настроението... Коя книга четеш в момента? - Тъкмо свърших "Мемоарите на една гейша" и все още се чудя коя да почна.
Хохо
| |
|
| |
~Rossita Неспасяем
Warn : ( : 8-9-10112012 Брой мнения : 14468 Reputation : 111 Join date : 15.01.2010 Age : 25
| |
| |
| Заглавие: Re: black swan ~ Нед Мар 27, 2011 8:40 pm | |
| Здрасти, Росиии! И на мен ^_^ Слушаш ли.. метъл? - Да, понякога, но повече рок. А чалга? - Зависи от настроението. Правиш ли графики? - Даа! (: Как се зариби по PLL? - Ъми, не мога да кажа, че съм зарибена, ноо приятен е сериала. Има напрежение и е интересен. Един приятел ми го каза и така.. Любима/и лъжкиня/и? - Любима ми е Ария. Хоо Уау, здрасти! ^^ Ъх, за жалост не мога да се сетя сега.. Боже, много съм зелена. Защо спря да влизаш? - Ами, то беше преди време и не помня много добре. Тогава бях админ и на други форуми, сайт си правих. Предполагам съм била заета. Защо реши отново да се регистрираш и да бъдеш част от този форум? - Ами, напоследък много ми се пишеше отново в някой форум, обаче почти всички вече бяха замряли. (ако мога така да кажа!? :D ) Разрових се из българските форуми, които преди съм посещавала и когато влезнах тук се очудих колко онлайн потребители има. Бях се запознала с някои приятни хора, форумът е хубав.. та, това общо взето. Можеш ли да ни дадеш някоя по-новичка снимка, за да си те припомним както трябва? - Уф, по-късно ще си избера и ще пусна в темата за снимките. Провери там после. (: И накрая, помниш ли ме (сВеТс) ? - Ъм, наистина много съжалявам, но не се сещам сега. Може да се опиташ да ми припомниш? Хохох | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: black swan ~ Нед Мар 27, 2011 9:33 pm | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: black swan ~ Нед Мар 27, 2011 10:00 pm | |
| Чичи! <3 Забравихме се с тебе, бе, моме! Аз имам само първите две.. трябва да си ги купя другите. (ако ги има във велинград//) Горе-долу съм добре. Ъм, нищо особено не става. Всеки ден училище - урок/мажоретки - учене - компютър.. Супер монотонно. Нямам търпение да дойде ваканцията малко да се поразтъпча.. При теб какво става? <3 | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| |
| |
| Заглавие: Re: black swan ~ Нед Мар 27, 2011 10:10 pm | |
| Щооом казваш! Иначе за училище - да. Ако ме приемат отивам в София, та за това толкова се напънах сега. Иначе първия срок учебник не съм отворила. Напоследък нямам много време да чета, та се мотах с "Мемоарите на една гейша" сумати време. Общо взето доста ми хареса. Хохохо | |
|
| |
Cap`pac. Неспасяем
Warn : Брой мнения : 4596 Reputation : 5 Join date : 04.12.2010 Местожителство : Варна
| Заглавие: Re: black swan ~ Пон Мар 28, 2011 1:05 am | |
| Хелоуу аз съм Деси.Приятно ми е. | |
|
| |
| Заглавие: Re: black swan ~ Пон Мар 28, 2011 2:59 am | |
| - IceRose ~ написа:
- Ауу ама ти татуировка ли имаш ?
Не е истинска.. по-нататък мисля да си направя. Планувала съм около 5-6 вече. :D И на мен ми е приятно, Деси. (: | |
|
| |
| Заглавие: Re: black swan ~ Пон Мар 28, 2011 4:27 am | |
| Ааа, не съм, повярвай ми, хаха. Иначе да и аз съм същата. Планирала съм на китката да имам една. На кракът точно над кутрето. Между някой от пръстите подобна като на Рияна. На гърбът (там където са пеперудите на онази снимка). На дланта една и на врата (като за последната не съм сигурна ;д). Това общо взето. Ти какви искаш? (: | |
|
| |
| Заглавие: Re: black swan ~ Пон Мар 28, 2011 7:15 pm | |
| Естествено, че няма да прекалавям. То чак грозно става, когато са много.. планувала съм си ги мънички, така че мисля, че ще са добре. Xoxox | |
|
| |
*Радии <3 Неспасяем
| Заглавие: Re: black swan ~ Пон Мар 28, 2011 7:43 pm | |
| Хай! Как си,как мина даскало? | |
|
| |
| Заглавие: Re: black swan ~ Вто Мар 29, 2011 4:40 am | |
| Хей, хей, бейб. Ами, горе-долу съм добре.. беше тежък ден. В училище мина добре. Благодаря, че попита. Хо <3 | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: black swan ~ | |
| |
|
| |
| black swan ~ | |
|