| Майли не искала да е "дисни дъвка" | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Sissyy Нов
Warn : Брой мнения : 17 Reputation : 0 Join date : 10.03.2011
| Заглавие: Майли не искала да е "дисни дъвка" Пон Мар 21, 2011 1:12 am | |
| След като Тейлър Момсън нарекла Майли "дисни дъвка", тя решила съвсем да се промени и да избяга от имиджа си. "Това е причината за новият стил на Майли", споделят близки на изпълнителката на Who owns my heart "Тя повече не иска хората да я сравняват с Хана Монтана, опитва се да докаже че е пораснала и е нещо много повече от дисни звезда." Според мен това са пълни глупости. Просто Майли е решила да опита нещо ново, не бяга от никакъв имидж, не разбирам защо медиите веднага й се нахвърлиха. И не мисля, че й пука за мнението на Тейлър. Чак пък заради нея да се промени.. | |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: Майли не искала да е "дисни дъвка" Пон Мар 21, 2011 1:20 am | |
| Аз не виждам нищо лошо в клипа "Who once my heart?". Не е чак толкова разголена, пък и на мен ми харесва как е излязла. Все пак тя не ходи така всеки ден! А относно това за Хана Монтана не мисля, че е вярно. |
|
| |
-A. Неспасяем
Warn : Брой мнения : 5179 Reputation : 291 Join date : 21.02.2010 Age : 25
| Заглавие: Re: Майли не искала да е "дисни дъвка" Пон Мар 21, 2011 2:02 am | |
| О боже..Тейлър Момсен не може и никога няма да може да се сравнява с Майли..Изобщо не ми се вярва да е заради Момсен.Решила е да има нов стил,вие като ставате по-големи не не ви ли се иска да си смените стила с нещо по-различно?! | |
|
| |
Little Girl ~ Неспасяем
Warn : ( : But you’re hurting me from inside of my head, I can’t take it, I can’t take it .. Брой мнения : 5829 Reputation : 48 Join date : 09.03.2010 Age : 28
| Заглавие: Re: Майли не искала да е "дисни дъвка" Пон Мар 21, 2011 2:14 am | |
| Разбра се вече, че Майли е пораснала колкото и да го обсъждаме и да спорим няма да го променим. Всеки пораства. Както каза Ивето решила е да промени стила си в което няма нищо лошо, никъде не пише че е длъжна вечно да се държи като малко момиченце и Дисни звезда. Все едно вие носите блузките на принцески и розови меченца, които сте носили на пет примерно?! Не го правите, нали?! Променяте се, пораствате. Затова нека спрем да съдим Майли вече ставаме банални. Все едно и също нещо .. Няма да я променим каквото и да напишем за нея. | |
|
| |
*Радии <3 Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6029 Reputation : 15 Join date : 25.07.2010 Age : 25 Местожителство : Сливен
| Заглавие: Re: Майли не искала да е "дисни дъвка" Пон Мар 21, 2011 2:37 am | |
| Че в клипа ''Who Owns My Heart'' няма нищо лошо. Майли вече порасва. Иска да опитва нови неща,вярно е. Не може вечно да е така. Тя решава какво да прави,на нас може да не ни харесва,но щом тя така иска и е твърдо решена,нека е така. Ние нищо не можем да кажем и да променим. И не мисля,че тя ще тръгне да слуша Тейлър. | |
|
| |
Cap`pac. Неспасяем
Warn : Брой мнения : 4596 Reputation : 5 Join date : 04.12.2010 Местожителство : Варна
| |
| |
xSexyDiego Нов
Warn : Брой мнения : 25 Reputation : 3 Join date : 11.05.2011 Age : 27
| Заглавие: Re: Майли не искала да е "дисни дъвка" Пон Май 30, 2011 3:17 am | |
| Не вярвам Майли да е толкова зле, за да се промени заради тая Момсън. Нищо против Тейлър, но гледам коментари в ЮТюб и на Майли викат, че е курва и пачавра, пък на тая Тейлът, която е направо по бельо, и викат, че е секси само щото Момсън пеела рок, пък Майли поп. Все пак Майли не се разголва толкова много. | |
|
| |
`Melody Неспасяем
Warn : Брой мнения : 3220 Reputation : 49 Join date : 21.11.2010 Age : 26
| Заглавие: Re: Майли не искала да е "дисни дъвка" Пон Май 30, 2011 3:32 am | |
| Вероятно Майли иска да отвори нова страница във живота си или просто да промени имиджа си (в което няма нищо лошо). BTW това ми напомня на онази серия от ХМ където тя се срещна със някаква друга звезда, която много се е променяла. Майли се притесни за феновете си сънува, че е бунтарка и т.н...сетихте се, нали? Не знам дали има нещо общо но.... | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Майли не искала да е "дисни дъвка" | |
| |
|
| |
| Майли не искала да е "дисни дъвка" | |
|