Selena Gomez BG Forum
Добре дошли в българският фен форум за Селена! За да имате достъп до целия форум, трябва да се регистрирате!
Selena Gomez BG Forum
Добре дошли в българският фен форум за Селена! За да имате достъп до целия форум, трябва да се регистрирате!
Selena Gomez BG Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bulgarian forum about Selena Gomez

ИндексИндекс  PortalPortal  Последни снимкиПоследни снимки  ТърсенеТърсене  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

Мениджърът на Селена я запознал с Бийбър

Go down 
4 posters
АвторСъобщение
Cap`pac.
Неспасяем
Неспасяем
Cap`pac.

Warn :
Мениджърът на Селена я запознал с Бийбър Left_bar_bleue25 / 10025 / 100Мениджърът на Селена я запознал с Бийбър Right_bar_bleue

Брой мнения : 4596
Местожителство : Варна

Мениджърът на Селена я запознал с Бийбър Empty
ПисанеЗаглавие: Мениджърът на Селена я запознал с Бийбър   Мениджърът на Селена я запознал с Бийбър Icon_minitimeСъб Мар 19, 2011 3:03 am

Преди дни Селена Гомес беше на гости в предаването на Дейвид
Летърман, където изпълнителката представи новото си парче Who Says. Печеният
водещ обаче не я остави да говори само за музиката й, ами й зададе въпроси з
авръзката й с канадеца Джъстин Бийбър.

Оказа се, че Селена се запознала с Бийбър покрай нейния мениджър, който
съвсем случайно бил и негов. „ Мениджърът ми се обади на моята майка и й
предложи да ни запознае с Джъстин след като и двамата сме негови клиенти."

Летърман пък пуска шега, че преди Джъстин да стане звезда е бил момчето,
което е разнасяло вестниците в квартала на Дисни принцесата. „С Джъстин сме
приятели около две години и наистина се радвам, че имам някого до себе си, който
толкова добре ме разбира. В крайна сметка и той ври в котела на
шоубизнеса",
сподели леко поруменяла Гомес.
Телевизионерът показа и снимката на Селена с Джъстин от червения килим на
партито на списание „Венити Феър", коет осе дава всяка година след наградите
„Оскар". Реакцията на Селена беше повече от възторжена. „О, колко сладко.
Нямаш ли чувството, че все едно отиваме на абитуриентски бал?"

В
момента Джъстин Бийбър е на европейско турне, но не пропуска да напише в
Twitter-а си, че половинката му липсва.

Мениджърът на Селена я запознал с Бийбър Image_822845_2
Върнете се в началото Go down
seliiesuper
Напредващ
Напредващ
seliiesuper

Warn :
Мениджърът на Селена я запознал с Бийбър Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Мениджърът на Селена я запознал с Бийбър Right_bar_bleue

Брой мнения : 77

ПисанеЗаглавие: Re: Мениджърът на Селена я запознал с Бийбър   Мениджърът на Селена я запознал с Бийбър Icon_minitimeСъб Мар 19, 2011 3:23 am

Само за реди тоя хамавия.
Cap`pac.
Неспасяем
Неспасяем
Cap`pac.

Warn :
Мениджърът на Селена я запознал с Бийбър Left_bar_bleue25 / 10025 / 100Мениджърът на Селена я запознал с Бийбър Right_bar_bleue

Брой мнения : 4596

ПисанеЗаглавие: Re: Мениджърът на Селена я запознал с Бийбър   Мениджърът на Селена я запознал с Бийбър Icon_minitimeСъб Мар 19, 2011 3:25 am

И дори и да не бяха ги запознали то някога би щяло да се случи. Вече и да не се стига и да обиди ,защото може той да ги е запознал за нещо хубаво.. Мениджърът на Селена я запознал с Бийбър 346892

Аз лично преди си признавам ,че не го харесвах Джъстин ,но вече разбрах ,че Сели дъри много на него.
Barbie.
Неспасяем
Неспасяем
Barbie.

Warn :
Мениджърът на Селена я запознал с Бийбър Left_bar_bleue5 / 1005 / 100Мениджърът на Селена я запознал с Бийбър Right_bar_bleue

( : Дявола ме кара и ми вика нека, нека! ;-)
Брой мнения : 1965

ПисанеЗаглавие: Re: Мениджърът на Селена я запознал с Бийбър   Мениджърът на Селена я запознал с Бийбър Icon_minitimeСъб Мар 19, 2011 4:07 am

IceRose ~ написа:
Оххх стига с тоя Бийбър! :X
Спрете, спрете, защото ще повърна след малко. Запознали са ги, ок. Не знам колко е вярно това, че са гаджета, но нали знаете че любовта не пита. Просто връхлита. Ако са заедно, много щастие им пожелавам въпреки, че съм против тази връзка! Ноо щом го е избрала, значи я заслужава. Ако не са заедно, само едно ще кажа! Бийбърче мило, стой възможно най-далече от Селена! laugh

Евалата!
Гост
Гост

ПисанеЗаглавие: Re: Мениджърът на Селена я запознал с Бийбър   Мениджърът на Селена я запознал с Бийбър Icon_minitimeНед Мар 20, 2011 4:49 am

IceRose ~ написа:
Спрете, спрете, защото ще повърна след малко. Запознали са ги, ок. Не знам колко е вярно това, че са гаджета, но нали знаете че любовта не пита. Просто връхлита. Ако са заедно, много щастие им пожелавам въпреки, че съм против тази връзка! Ноо щом го е избрала, значи я заслужава. Ако не са заедно, само едно ще кажа! Бийбърче мило, стой възможно най-далече от Селена! laugh
+1
~Rossita
Неспасяем
Неспасяем
~Rossita

Warn :
Мениджърът на Селена я запознал с Бийбър Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Мениджърът на Селена я запознал с Бийбър Right_bar_bleue

( : 8-9-10112012
Брой мнения : 14468

ПисанеЗаглавие: Re: Мениджърът на Селена я запознал с Бийбър   Мениджърът на Селена я запознал с Бийбър Icon_minitimeНед Мар 20, 2011 5:12 am

IceRose ~ написа:

Каза всичко нужно.
PS:Последното изречение ми е любимо. laugh
http://acciosharman.tumblr.com/
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Мениджърът на Селена я запознал с Бийбър   Мениджърът на Селена я запознал с Бийбър Icon_minitime

Мениджърът на Селена я запознал с Бийбър
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» Селена и Бийбър не са се разделили
» Селена: Аз ОБИЧАМ Бийбър!
» Бийбър и Селена в Малайзия?
» Селена и Бийбър се целуват!
» Джъстин Бийбър и Селена Гомез.

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Selena Gomez BG Forum :: Селена Гомез / Selena Gomez :: Дискусии и новини / Discussion and news-
Идете на:  

Tyxo.bg counter
Un forum gratuit | ©phpBB | Поддръжка на форума | Сигнал за злоупотреба | Cookies | Последните дискусии