Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
Заглавие: Каква музика слушате? Нед Мар 13, 2011 3:28 am
Споделете каква музика слушате, като дадете примери.
Cap`pac. Неспасяем
Warn : Брой мнения : 4596 Reputation : 5 Join date : 04.12.2010 Местожителство : Варна
Заглавие: Re: Каква музика слушате? Пет Мар 18, 2011 8:11 pm
Аз повечето слушам нещо подобно на хип-хоп, малко рок ,но често ми се случва да намеря някоя песен.
~MarieAn. Неспасяем
Warn : ( : ...But, I don't wanna study, I just wanna to party!... Брой мнения : 1125 Reputation : 5 Join date : 05.05.2009 Age : 25 Местожителство : гр. Пещера
Заглавие: Re: Каква музика слушате? Нед Мар 20, 2011 12:41 am
ПОП!
~Rossita Неспасяем
Warn : ( : 8-9-10112012 Брой мнения : 14468 Reputation : 111 Join date : 15.01.2010 Age : 25
Заглавие: Re: Каква музика слушате? Нед Мар 20, 2011 3:41 am
В повечето случаи - това, което ми хареса. Но повече клоня към рок и поп. Понякога и чалга, има хубави песни.
Гост Гост
Заглавие: Re: Каква музика слушате? Нед Мар 20, 2011 5:09 am
Всякаква БЕЗ чалга.
- NataLiya ~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6146 Reputation : 76 Join date : 26.04.2009 Age : 29
Заглавие: Re: Каква музика слушате? Нед Мар 20, 2011 3:46 pm
Абсолютно всякаква!
*Радии <3 Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6029 Reputation : 15 Join date : 25.07.2010 Age : 25 Местожителство : Сливен
Заглавие: Re: Каква музика слушате? Нед Мар 20, 2011 4:27 pm
Ами слушам поп,малко хип-хоп,абе всичко само без чалга.
milezz Нов
Warn : Брой мнения : 42 Reputation : 0 Join date : 12.04.2011 Age : 29 Местожителство : София
Заглавие: Re: Каква музика слушате? Нед Апр 17, 2011 10:12 am
Основно поп но и R&B също така и хип-хоп малко и поп рок а чалгата не я понасям.
Warn : ( : Watch me, do me. Брой мнения : 283 Reputation : 6 Join date : 23.05.2011 Age : 25
Заглавие: Re: Каква музика слушате? Пон Май 23, 2011 10:24 pm
Слушам всякаква музика, предимно DnB и рок. И в чалгата се намират хубави песни.
rS.19 ♥ Неспасяем
Warn : ( : don't expect me to be nice with you. Брой мнения : 6044 Reputation : 126 Join date : 06.03.2011 Age : 26 Местожителство : umm.. at home?
Заглавие: Re: Каква музика слушате? Пон Май 23, 2011 10:59 pm
Амии .. Поп, хип - хоп, Ар ен би .. Абее к'вито ми паднат ..
xSexyDiego Нов
Warn : Брой мнения : 25 Reputation : 3 Join date : 11.05.2011 Age : 27
Заглавие: Re: Каква музика слушате? Съб Май 28, 2011 8:29 pm
Общо взето почти всичко без чалга и метъл. Въпреки че понякога и от метъла се намира някоя друга по-свястна песен. Ама рядко.
`Melody Неспасяем
Warn : Брой мнения : 3220 Reputation : 49 Join date : 21.11.2010 Age : 26
Заглавие: Re: Каква музика слушате? Пон Май 30, 2011 3:26 am
Всичко освен чалга...(не че сън против нея, просто не ми допада)
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
Заглавие: Re: Каква музика слушате? Чет Юли 14, 2011 4:32 pm
Слушам абсолютно всякаква музика. Както в един момент слушам Кали, така в другия ще си пусна Brokencyde, примерно. В смисъл, че не се ограничавам какво да слушам. Слушам това, което ми хареса. Смешно ми става като се сетя преди каква disney маниачка бях и слушах само Jonas, Miley, Demi, Selena.. и подобни глупости.
В последно време Limp Bizkit ми се явяват като група, която слушам доста често и се нарежда сред любимите ми групи. (то не че са и много) Друга любима група са ми естествено Bullet For My Valentine. Та, относно Bizkit - естествено, най-любимата ми песен е Rollin' Rollin, take a look:
От там нататък са Break Stuff, My Way, My Generation, Faith.....
Колкото до BFMV, винаги тяхна любима песен ще ми е Tears Don't Fall:
Другата ми тяхна любима песен е All These Things I Hate.
Да продължим нататък, последно време слушам хора като Pitbull, Jennifer Lopez, Mattyas, Akcent, Wiz Khalifa, Nicole Scherzinger, и още, и още..
Припевът, който много ми хареса на песен на Nicole e именно на дуетът и с 50 Cent:
Естествено, супер бъгав клип, без никакъв стил за обличане, но разбира се това няма общо с музиката. Друга песен на Nicole от последните и е дуетът с Mohombi - Coconut Tree:
Супер сладка и нежна песен.
Да продължим с една мааааалко по-стара песничка на Mattyas - Missing You, която е лесно запомняща се, добра мелодийка и страхотен текст.
И разбира се песните, които през последните дни слушам постоянно: Pitbull - Give Me Everything ft. Ne-Yo, Afrojack, Nayer
Jennifer Lopez - I'm Into You ft. Lil Wayne
Нататък, от чалгичката.. Слушам си Кали - Седем и разбира се... ИЛИЯН - ЧИКИТААа.
Ще ми бъдеш ти навитаа, навитаа... Илиян пак излезна с една нова песен, която ми е супер весела, особено пича в началото, а и плюс това е снимана в Vegas..
Естествено продължавам да си слушам Miley, чат пат може да си пусна някоя песен на Jonas, но доста рядко. Наскоро сестра ми слушаше a lot of Justin Bieber и му начих песните на изуст и ми хареса припева на Love Me. *Love me, love me.. say that you love me. Full me, full me.. oooh how you do me.. Kiss me, kiss me, say that you miss me.. Tell me what I wanna heaaaaar, tell me you love meeee. *
catherine♥ Маниак
Warn : ( : Bang,bang,bang,I`m breakin` in, stealin` all my love back,givin` it to him <3 Брой мнения : 426 Reputation : 5 Join date : 08.04.2011 Age : 28 Местожителство : София
Заглавие: Re: Каква музика слушате? Чет Юли 14, 2011 6:24 pm
Аз слушам всякаква музика,без значение от жанр,стил и националност.Най-важното за мен е да ми харесат.Обикновено песните ми са по настроение.Понякога ми се слушат по-нежни и мелодични песни(напоследък само такива слушам),друг път пък ми се слуша някаква твърда хип-хоп или метал песен.Всъщност като малка слушах само чалга,после преминах на само хип-хоп и оособено Lil`Wayne,Birdman,Lil`John и много други,след това пък имах един кратък период, в който слушах метал песни и особено много се кефих на Bullet for my valentine,Marilyn Manson и така.Въобще за различни периоди,различен жанр.Та както споменах и по-горе в момента съм на вълна мелодични песни.Пред последният ми музикален период пък беше с музиката на RBD,после само на Anahi,Dulce Maria.В момента много държа песента,която слушам да е приятна,с хубава мелодия,а също държа и на добрия текст.Честно казано вече не ми допадат комерсиалните песни или тези песни, в които се пее как ще разкъртим денсфлора.Други изпълнители,чиито песни ми харесват това са Деми Ловато,Майли Сайръс и Селена Гомез.Те винаги присъстват в плейлистата ми.Аа от новите песни,които излязоха напоследък много ми харесват:Nicole Scherzinger-Right there и Kelly Hilson ft.Nelly-Lose control.Та така.Заключението е,че ми харесват всякакви песни-български,мексикански,руски,турски(дори)-без ограничение,важното е настроението и текстът.
Kat3t0 ♥ Admin
Warn : ( : This ain't nothing but a summer jam ..(H) Брой мнения : 4134 Reputation : 129 Join date : 09.04.2009 Age : 28
Заглавие: Re: Каква музика слушате? Чет Юли 14, 2011 8:25 pm
И аз споделям горните 2 мнения - слушам каквато музика ми падне, зависи от настроението ми. Като малка (имам предвид много малка ;д 6 годинки някаде) слушах само чалга, около 6-7 години бях луда фенка на Райна, после на Шанел за около година и след това - Селена ;д. Сега пак си слушам чалга, но по-рядко. Любимата ми чалга в момента пак е на Райна ( ) - Лошо момче (в дует с Димана). Харесвам и DJ ме изяде на Галена. От новите песни аз също много харесвам Right There na Nicole, а Coconut Tree я обожавам, също така Pitbull - Give Me Everything ft. Ne-Yo, Afrojack, Nayer и Sasha Lopez ft. Andrea & Broono - All My People. Слушам и новия албум на Сел постоянно, най-вече Middle of Nowhere, Hit The Lights и My Dilemma, обичам тези песни! Покрай уроците на Митко си припомням и някой стари хитове - WhiteSnake - Is This Love, Guns 'N' Roses - Sweet Child O' Mine, Abba - Mamma Mia (с която по принцип винаги се сещам за Шанел и Мюзик Айдъл 2 ..;д), Roxette - It Must Have Been Love. Харесвам и песните на Деми, особено последната Scyscraper, Katy Perry - Last Friday Night и изобщо почти всички по-известни песни на нея (Hot n Cold, I Kissed A Girl, E.T., Teenage Dream ..). Miley - Stay, Party In The U.S.A., True Friends, Rockstar .. Christina Grimmie - LIAR, LIAR <3, Ugly ...
Spoiler:
Jason Mraz - I'm Yours <3! https://www.youtube.com/watch?v=EkHTsc9PU2A
Cher - Strong enough
Chris Brown feat. Justin Bieber - Next To You Страхотна песен! .. Като цяло песните на Бийбър напоследък ме кефят, има едно момиче от нашия клас, което е луда фенка и може би леко ми е повлияла ;д.
Гага ..
И сега моята най-нова страст ;д - THALIA <3. Тя не е нова де ;д, ноо тези дни съм особено зарибена по нея, слушам постоянно нейни песни и то предимно такива от на баба ми времето, които може би при други обстоятелства щях да кажа, че са най-тъпите песни, който някога съм чувала ;д. Не очаквам и някой от тук да ги хареса, но аз ще си ги постна ;д.
Песента, чието има носи един от най-известните й албуми и на която Обама стана да танцува ..
Темата на Росалиндаа <3, обожавам тази песен, обожавам сериала, обожавам Талия ...
Тази песен може и да се хареса на някой тук ;д .. много е красива, въпреки че не разбирам много текста де.
Първия й сингъл на английски мисля, дует с Fat Joe
JustLoseIT Напредващ
Warn : Брой мнения : 136 Reputation : 5 Join date : 16.07.2011 Age : 27
Заглавие: Re: Каква музика слушате? Нед Юли 17, 2011 4:57 am
Засърбя ме езика.. YELAWOLF навлиза брутално, а Twisted Insane..нямам думи..