|
| Marshall Bruce (Еминем) | |
|
+6Balgar Alice~ ~Rossita Cap`pac. rozaLie *Радии <3 10 posters | Автор | Съобщение |
---|
*Радии <3 Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6029 Reputation : 15 Join date : 25.07.2010 Age : 25 Местожителство : Сливен
| Заглавие: Re: Marshall Bruce (Еминем) Сря Мар 09, 2011 7:54 pm | |
| Голям пич. Харесват ми доста песни,а и филма му е супер! | |
| | | rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: Marshall Bruce (Еминем) Сря Мар 09, 2011 8:00 pm | |
| Еминем през 2006, ако не се лъжа, беше страшно много нашумял. И естествено, всички му се кефехме, беше ми нещо като любимец. Сега като се замисля, това е СИЛНО казано, защото му знаех 2 песни на кръст. Но важното е, че яко му се кефех. Дуетът му със Ейкън - Smack That все още си го слушам и си припомням колко много съм и се кефела и как седях и въртях City & The Voice, търсейки я. Страшна е песента. Другият му проект беше със 50 Cent и още някакви пичове - You Don't Know също е много силен и много му се кефех. После спрях със следенето на кариерата му, не че до преди това я следях. Гледах по скайпове, etc. как нек'ви му се кефят на песните, ама.. ц. Докато не чух Love The Way You Lie ft. Rihanna. Тая песен до такава степен ме докосна, че винаги ще ми харесва. Допринася и факта, че видеото е направено наистина добре, плюс това Мег Фокс.. Сега.. Не мога да кажа, че съм му фенка или нещо такова, но му се кефя и уважавам всичко, което прави. И е сладур. | |
| | | Гост Гост
| | | | Cap`pac. Неспасяем
Warn : Брой мнения : 4596 Reputation : 5 Join date : 04.12.2010 Местожителство : Варна
| | | | ~Rossita Неспасяем
Warn : ( : 8-9-10112012 Брой мнения : 14468 Reputation : 111 Join date : 15.01.2010 Age : 25
| | | | Alice~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6295 Reputation : 56 Join date : 10.11.2009 Age : 26 Местожителство : Варна
| Заглавие: Re: Marshall Bruce (Еминем) Чет Мар 10, 2011 2:43 am | |
| Ето това е човека! Смислени песни и качествено рапиране. Напоследък надминава себе си. "I need a Doctor" e просто една страхотна и смислена песен... Няма какво повече да кажа - просто той с думи не може да се опише..
| |
| | | Гост Гост
| | | | rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: Marshall Bruce (Еминем) Пет Мар 11, 2011 12:51 am | |
| До ~Ани* - слушай група като Respect Records. Да видиш, че съществуват и този вид групи. И както Думев (сру брато, не искаш да ти викам Светс..;дд) каза, в рапът до голяма степен място взимат псувните, така че.. не знам какво се оплаквате. | |
| | | Balgar Напредващ
Warn : ( : Здравейте,аз съм Българ!!! : ) Брой мнения : 132 Reputation : 5 Join date : 19.04.2011 Местожителство : Гларус 8
| Заглавие: Re: Marshall Bruce (Еминем) Сря Апр 20, 2011 12:37 am | |
| | |
| | | Wesi. Напредващ
Warn : ( : I Love You! Брой мнения : 136 Reputation : 3 Join date : 03.01.2011 Age : 28
| Заглавие: Re: Marshall Bruce (Еминем) Сря Апр 20, 2011 12:41 am | |
| Белия Рапър! Е, неееее, супер готин е. Велик. Отличава се от черните рапъри, хахаха. :D | |
| | | JustLoseIT Напредващ
Warn : Брой мнения : 136 Reputation : 5 Join date : 16.07.2011 Age : 27
| Заглавие: Re: Marshall Bruce (Еминем) Съб Юли 16, 2011 2:27 am | |
| Ами каквото и да кажем за този човек все ще е малко!Той е велик, легенда, икона на хип-хопа.Песните му са невероятни и изпълнени с много емоции и истина.Еминем е от онези хора, които не пропиляват втория си шанс.Той е от онези хора, които гледат реално на нещата.Еминем се подобри, според някои към добро, според други към лошо.Истината е, че ако Маршъл не се беше променил сега нямаше да го има!До известна степен за промяната допринася и смъртта на най-добрия му приятел Пруф.Сега Ем разчита на играта на думи, бързия флоу и истинското в текстовете.Всички които казват, че Ем вече не прави рап, а поп просто не разбира от музика.Просто бийтовете стават по-модерни и по-разнообразни, а това, че прави дуети с поп звезди няма нищо лошо.Повечето най-вероятно си спомняте Грами наградите, когато пя със сър Елтън Джон само за да докаже, че няма нищо против хомосексуалистите и песента Стан, която (предполагам повечето са запознати) е също дует със ПОП звезда.Просто Ем порасна като личност.Рано или късно всички го правят.Той е най-успешният рапър и най-великия живял някога (има много да се спори дали Еминем или Тупак, но за мен е Еминем). Преминал е през какво ли не и заслужава много уважение и обич от своите фенове!Истинските фенове са с него, без значение дали сега е друг или не, те са с него до смърт.Еминем е най-великия! | |
| | | xMissDreamer Маниак
Warn : ( : Just a smile. ♥ Брой мнения : 507 Reputation : 3 Join date : 05.10.2010 Age : 27 Местожителство : Перник ♥
| Заглавие: Re: Marshall Bruce (Еминем) Съб Юли 16, 2011 4:10 am | |
| Не съм му фен, но от време на време ми харесва какви песни прави. Под "от време на време" имам предвид всичките от около половин година, да кажем. ;дд Тази новата - Fast Lane - ме кефи, Space Bound също не е лоша. Not Afraid, по едно време само нея слушах, дуетът с Рияна - Love The Way You Lie, ме кефеше в началото, но след милиарди и милиарди слушания спря да ми харесва чак толкова. Smack That ее първата песен на Еминем, която чух, мисля. Също и на Ейкън беше тази. ;дд Имах за цел да я наизустя, което и след време направих, но сега съм я позабравила, та повечето думи ги налучквам коя след коя е. ;дд | |
| | | YesSir.. Неспасяем
Warn : Брой мнения : 1604 Reputation : 20 Join date : 06.01.2012
| Заглавие: Re: Marshall Bruce (Еминем) Чет Апр 26, 2012 2:17 am | |
| - Гост написа:
- Еминем ... Еминем ... Еминем.
Това е човека! Песните, успехите, животът. Всичко това той смесва в едно. Може би и затова са тези огромни негови успехи, но едно е сигурно - той е един от най-големите! Винаги ще имам внушен респект към него. Песните му са толкова истински и съм убеден, че доста от тях успяват по някакъв начин, кой по-голям, кой-по малък, да докоснат слушателя. Това е така защото той пише песни за живота. Например - When I`m Gone. Отново песен за живота, до голяма степен неговия живот, песен която до колкото разбрах е посветена на дъщеря му. Всичко в песните му, всяка една думичка е с огромен смисъл. Въпреки че той не е най-голямия рапър, за мен е най-големия, не заради успеха, не заради цвета на кожата му, а затова че песните му са много, много смислени, песни за живота. ДА! Еминем е човека!
Знам, че съм го писал аз, но просто не се сдържах. Трябваше да избутам темата на върха! | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Marshall Bruce (Еминем) | |
| |
| | | | Marshall Bruce (Еминем) | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |