LightOne Неспасяем
Warn : ( : Внимание Заядлив Дядка !!! ')©® Брой мнения : 8611 Reputation : 130 Join date : 26.06.2009 Age : 35
| Заглавие: Огромен ъпдейт за месец Февруари Чет Мар 03, 2011 8:50 pm | |
| Следва един огромен ъпдейт на писаното в пресата за Селена през месец Февруари (а навярно и по-рано). Имате мнооого за четене. Смятам, че ще откриете много интересна информация за любимката ви. Инджой!
- Spoiler:
Selena Gomez was reportedly upset with Donnie Wahlberg backstage at the Grammy Awards for looking at her when he mentioned Justin Bieber's name as they presented an award on Sunday.
Selena just rolled her eyes for the audience, but supposedly 'cursed up a storm.. He went one way and she went the other. She whined to her makeup artist and assistant, 'How could he do that to me on camera?''
Sel's rep told E! News: 'Absolutely not true
Селена Гомес била разстроена от Дони Уалбърг зад кулисти на наградите Грами за това че е погледнал многозначително, когато споменал Джъстин Бийбър докато двамата представяли награда. Селена завъртяла очите си пред публиката, но предплагаемо се ядосала, че той си го позволил пред камерата.
По-късно слухът е отречен от Селена „Абсолютно не е вярно.”
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
- Spoiler:
It hasn’t always been easy for super starlet Selena Gomez. She’s had to work really hard and overcome some pretty difficult obstacles to be the famous and successful singer and actress she is today! Sel recalls one of the first discouraging moments she had in her career. Sel told Top of the Pops, “When I was 11, I had a casting director say to me, ‘You’re not strong enough to carry your own show. You’re not strong enough to be part of the Disney Channel.’ I cried all the time afterwards but I just kept on working hard.” Poor Sel! But it’s obvious that all that hard work has totally paid off. Sel shared these awesome words of advice to any of you readers who sometimes can get down on your dreams. Sel says not to give up! “Whenever you have a goal, whether you want to be a doctor or a singer, people will find a way to bring you down. I always tell people that if you have something you’re really passionate about, don’t let anyone tell you that you can’t do it.”
Не е било винаги лесно за Селена Гомес. Тя е трябвало да работи наистина много и е преодоляла някои големи изпитания, за да бъде известна и успешна певица и актриса. Тя припомня един от първите обезкуражаващи моменти в кариерата й. „Когато бях на 11 режисьорът на кастинга ми каза: „Ти не си достатъчно силна да имаш собствено шоу. Не си достатъчно добра да бъдеш част от Дисни канала.” Плаках много след това, но продължих усилената си работа.” Селена споделя тези думи като съвет за феновете си, които понякога могат да паднат духом. Селена им казва да не се предават! „Когато имате цел, дали искате да станете доктор или певица, хората ще намерят начин да ви повалят. Винаги казвам, че ако искате нещо и наистина сте всеотдайни за него, не позволявайте на никого да ви казва, че не може да го направите.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
- Spoiler:
Selena Gomez may be one of the best actresses and sweetest girls around but she wants people to know she’s not perfect! Sel dishes in March Tiger Beat about her seemingly perfect relationship with her mom and stepdad. : 'My biggest issue is that I don't handle fights with my parents [well]. Not communicating with them is [my] biggest flaw. It's good to talk to [my parents]. They're nice people. I don't know....why I'm scared of them!' Selena also has a great outlook on being a public figure, “I embrace [being a role model], because it’s very sweet to have girls have posters and T-shirts of you.” Selena adds, “I still make mistakes. I’m not the best person ever, but I try to be.” We love Sel’s great attitude!
Селена Гомес може да е една от най-добрите актриси и сладки момичета, но тя иска хората да знаят, че тя не е перфектна! Тя разказва, че привидно перфектно изглеждащата перфектна връзка с майка й и баща й всъщност не е такава. Селена Гомес разкри, че като всеки друг тийнейждър не е перфектна и все още прави драми със своите родители: Моят най-голям проблем е, че не мога да се справям в караниците с моите родители. Необщуването с тях е моят най-голям пропуск. Хубаво е да разговарям с тях. Те са приятни хора. Не знам защо се страхувам от тях.
Селена също има добро мнение за това да бъде публична личност.„Аз прегръщам идеята да бъда модел за подражание, защото това е много сладко да има момичета, които имат постери и фланелки с твоя лик. Аз все още правя грешки. Не съм най-добрия човек, но се опитвам да бъда.”
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
- Spoiler:
Selena Gomez El Paradiario interview. What do you know our country and what have you heard from your Chilean fans? - "I have been told that is a beautiful country with very friendly and affectionate. The Jonas Brothers and Demi Lovato I also spoke highly of their fans.. I do not know how I get mine, but publicly say they are a very entertaining, enthusiastic and eager to sing and dance... I like the idea of having a passionate public ...
Speaking of Demi Lovato, once asked if there was rivalry or competition between you or with Miley Cyrus and I said no. What can you add to that? "Many may believe that if there is some rivalry between us, whether our ages, the music, by the programs we do, etc, but it is not. ". With Demi are friends since we were 6 years from when we first met working on the TV show "Barney... She is my best friend, like Miley, we respect our careers and our friendship and there is much admiration, mutual admiration, it makes us keep our friendship to all ...
Many rumors have been linked romantically with Nick Jonas, actor Taylor Lautner and recently, Justin Bieber. They are also much admired by fans of Chile ... tell me about them ... "Well, Nick is a lovely guy, we're good friends and I enjoy his company, Taylor is one of the most beautiful people I have met lately and Justin, another lovely guy, very good friend. .
If you had not been an artist ... What would you be? "I think a teacher or chef, because I love cooking and everything to do with food ... ...
What music do you listen or like today? "I listen to everything, but I would say FTSK, Ella Fitzgerald, Jason Mraz and John Mayer to name a few.
What makes you feel fulfilled to act on your TV show "Wizards of Waverly Place? "Just knowing that whole families gather to watch the show makes me very happy, imagine a smile on a child watching the show makes me even happier ...
What projects are developing at the moment? What do you want to continue doing with your future career?
"I keep making more chapters for the new season of" Wizards ", also will participate in the premiere of the film" Monte Carlo ", I will throw my clothing line and record a Spanish language album which as I have something ready as the subject" A year without seeing rain. " Continue to learn to play guitar, piano and wants to consolidate as an actress, grow as an actor, doing plays and different things ...
Describe me an advance or anticipation of what will be your anticipated show in Chile ... "I'll be with my band" The Scene "and we will play like an hour and fifteen minutes.. It will be a very busy show, where I sing most of my songs from both albums, there will be some covers of "Pilot" and "Pat Benatar", itself a lot of variety and rhythm to dance and sing.
And say goodbye to you, a particularly Saluditos your followers and fans from Chile ... "I just want to thank you see my show and listen to my songs, I hope to see you singing with me that day and I'm really excited to have this opportunity to be with my Chilean fans, I love them and do not miss our show.
Интервюто в Чили
Какво знае за Чили и това, което е чула за чилийските фенове? "Казаха ми, че е красива страна с много приятелски и привързан фенове. Братята Джонас и Деми Ловата са ми говорили много за технте фенове. Аз не знам как получих моите, но публично заявявам, че са много забавни, ентусиазирани и нетърпеливи да пеят и танцуват. Харесва ми идеята да имам отдадена публика.
Говорейки за Деми Ловато и Майли. Много хора мислят,че между нас има съперничество,независимо дали е било заради нашата възраст,музика или програми, които правим, но това не е така. Аз съм приятелка с Деми от 6 годишни, още откакто започна ''Барни''. Тя е моя най-добра пряителка, .както и Майли също ми е много добра приятелка.Ние трите уважаваме нашата кариера и се възхищаваме от постигнатото, което ни поддържа прятелството.
Много слухове те свързват романтично с Ник Джонас, актьорът Тейлър Лоутнър и последно, Джъстин Бийбър. Разкажи ми за тях. "Е, Ник е прекрасен човек, ние сме добри приятели и ми харесва неговата компания, Тейлър е една от най-красивите хора които съм срещала напоследък и Джъстин, още един прекрасен човек, много добър приятел
Ако не бяхте актриса ... Какво щяхте да правите? "Мисля си за учител или готвач, защото аз обичам готвенето и всичко, свързано с храна
Каква музика слушате или харесвате днес?
"Слушам всичко, но бих казала, FTSK, Ела Фицджералд, Джейсън Мраз и Джон Майер да назовем само няколко.
Какво те кара да се чувстваш изпълнена, за да играеш на твоето телевизионно шоу "Магьосниците от Уейвърли Плейс?
"Просто да знам, че цели семейства се събират да гледат шоуто ме прави много щастлива, представете си усмивка на дете гледащо шоуто, ме кара да стана още по-щастлива.
Какви проекти се развиват в момента? Какво искате да продължи да правите с бъдещата Ви кариера?
"Продължавам да снимам за новия сезон на" Магьосниците ", също ще участват в премиерата на филма" Монте Карло ", ще покажа модната си линия дрехи и ще запиша на испанскеоезичен албум , за който имам нещо готово като" A year without rain" Продължавам да се уча да свиря на китара, пиано и искам да се затвърдя като актриса, да раста като такава, да играя (бел. – като актриса) и различни неща ...
Опишете ми какво ще бъде очакваното шоу в Чили ...
Аз ще бъда с групата ми The Scene, и ние ще свирим около един час и петнадесет минути. Това ще бъде много заето шоу, където пея повечето от моите песни от двата албума, ще има и кавъри на "Pilot" и "Pat Benatar", само по себе си много различни като ритъм за танц и пеене.
Поздрави почитателите си от Чили ...
"Искам да благодаря ,че идвате на моето шоу и че слушате моите песни, надявам се да ви видя да пеете с мен и аз съм много развълнувана, че имам възможността да бъда с моите чилийски фенове, аз ги обичам и не пропускайте нашето шоу.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
- Spoiler:
Selena Gomez Top Of The Pops interview excerpts. On her personal fashion: 'I love jeggings, they’re so comfortable.. I buy scarves and necklaces in loads of different colours and textures, too. These accessories can help give you a vintage look. I love style, but when someone else thinks something is perfect for you, but you don’t, then it’s their style, not yours.. Be comfortable and have fun.'
Beauty tips: 'Take care of your skin. Do the three steps: exfoliate, use a cleanser and then put on a moisturising cream.. I use a Kerastase oil to protect my hair when I’m blow-drying, L’Oreal Elnett hairspray, and I’m a big fan of Mac, Nars and Stila make-up!'
Селена Гомес за дрехите, които носи. „Аз обичам джинсите, те са много удобни. Купувам шалчета и гердани в много различни цветове. Тези аксесоари могат да ти дадат изключителна визия. Обичам да съм стилна, но когато някой друг мисли че нещо е перфектно за теб, но ти са на друго мнение, тогава това е техния стил, не твоят. Чувствай се удобно и се забавлявай. Съвети за красота: „Грижете се за кожата си. Правете три стъпки – обелете кожата, използвайте препарат за почистване и тогава поставете хидратиращ крем. Използвам масло Kerastase за да защитя косата, когато я изсушавам със сешоар, лак за коса на Л’Ореал и съм голяма фенка на гримовете Mac, Nars и Stila.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------- В Аржентина Селена сподели със феновете си : "След крaя на МОУП отварям нова страница в живота си. Не миcля да повтарям нищо, което ми се e случило до тук. Започвам с нови проекти и развитието ми като певица. Не мисля да повтарям и гаджетата си."
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
- Spoiler:
I have a box of pictures! And I have my journal, but I don’t know why I threw it under there. I don’t like putting it on my nightstand – I feel like it’s too exposed. A couple pairs of shoes, too.
Какво има под леглото на Селена Гомес? Имам кутия със снимки! И имам дневник, но не знам защо го хвърлям там. Аз не харесвам идеята да го оставям на нощното шкафче – чувствам че така е твърде незащитен и открит. Също има двойка чифт обувки
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
- Spoiler:
When Selena Gomez isn’t busy touring or on a TV or movie set, you will find her whipping up yummy meals in her kitchen. Selena Gomez loves to relax after a busy day on set or in the studio by going home and cooking. “I find cooking to be very therapeutic.” she says, “When I get my own home one day, I want a huge kitchen. “Sel’s entire family cooks, and that’s where she found her passion for it. “My mom’s side cooks amazing country food, and my dad’s side we make homemade tamales and tortillas, she says. Her famous dish? “Angel hair pasta with chicken and vegetables,” she smiles. “Now I’m hungry!” Cooking vs. Acting In fact, Sel loves cooking so much she admits if she wasn’t an actress or singer, she would totally be a chef. “I’d love to go culinary school,” she admits. “I would love to learn how to cook because my family is brought together by food.”
Когато Селена Гомес не е заето с пътувания или снимане на филми, ще я намерите разбива сладки манджи в нейната кухня. Селена обича да отпуска след тежък ден на снимачната площадка или в студиото като си отива вкъщи и готви. „Аз намирам готвенето за много терепевтично. Когато си имам собствен дом един ден, искам да имам огромна кухня”. Цялото семейство на Селена готви и оттам намира своята страст. Близките от страната на майка готвят страхотна „кънтри” ястия (бел превод. – тоест ястия от месо в Тексас – барбекю, свинско и т.н.) и от страна на баща ми готвим домашнонаправени tamales (мексиканско ястие) и тортили.” Нейното любимо ястие? Спагети „Ангелска коса” с пиле и зеленчуци.
Готвене срещу актьорстване Наистина Селена обича готвенето толкова много като признава, че ако не беше актриса или певица, тя щяла да стане готвач. „С удоволствие бих отишла на кулинатно училище. Щях да искам да се науча как да готвя, защото моето семейство се събира заедно покрай храната."
| |
|