*Радии <3 Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6029 Reputation : 15 Join date : 25.07.2010 Age : 25 Местожителство : Сливен
| Заглавие: Slipknot Чет Мар 03, 2011 8:24 pm | |
| Слипнот създават първите си песни през 1993 г. През първите години групата сменя няколко имена "Pale Ones", "Pyg system", и "Meld" преди да се спре на Слипнот.Групата се ръководи от Андерс Колсефини, съосновател на групата. Много от песните в Mate.Feed.Kill.Repeat и някои които намират място в по-късните записи са създадени именно през тези „ранни години“. #6 Шон "Clown" Крахан е бил основният барабанист преди #1 Джоуи Джордисън да се присъедини и да заеме мястото му. Крахан, който също е един от основателите на групата, е искал трима барабанисти; първо за да създаде мощен племенен (трайбъл) звук, и второ наред с него да върви стена от звукови ефекти. E,мнения? Харесвате ли групата,ако е да,коя песен ви харесва? Аз не ги харесвам,защото не слушам такъв тип музика,но ми харесват две песни. | |
|
Cap`pac. Неспасяем
Warn : Брой мнения : 4596 Reputation : 5 Join date : 04.12.2010 Местожителство : Варна
| Заглавие: Re: Slipknot Чет Мар 03, 2011 8:28 pm | |
| Чувала съм песните им и са хубави! | |
|
Balgar Напредващ
Warn : ( : Здравейте,аз съм Българ!!! : ) Брой мнения : 132 Reputation : 5 Join date : 19.04.2011 Местожителство : Гларус 8
| Заглавие: Re: Slipknot Сря Апр 20, 2011 12:35 am | |
| | |
|