цветuu** Неспасяем
Warn : ( : pf Брой мнения : 1298 Reputation : 18 Join date : 31.12.2009 Age : 28
| Заглавие: Робърт Патинсън метна крокодил на рамо Сря Мар 02, 2011 11:19 pm | |
| Робърт Патинсън е един от малкото актьори в Холивуд, които никак, ама никак, не обичат да се бъркат в личния му живот. Въпреки това в интервю за априлския брой на списание „Венити Феър" Робърт говори за отношенията му с Кристен Стюърт. На корицата на печатното издание Робърт е преметнал през рамо крокодил, сниман любезно от фотографката на звездите Ани Лейбовиц. Пред журналистката Нанси Джо Сейлс Едуард от поредицата „Здрач" споделя, че интересът му към връзката с Кристен е доста травмиращ за него. " Когато и последният филм от поредицата свърши, медиите ще загубят рязко интерес към тази тема. Няма да има какво повече да се каже, защото вече това няма да е заглавие, което ще продава вестници." Освен това гръмко заявява, че любимата му е „наистина добра актриса" и че има „само още няколко момичета от нейното поколение, които могат да се мерят с нейния талант". Въпреки че изразява възхита от мис Стюърт, типично за него, Робърт откровеничи, че най-добрият партньор, който е имал на екран е Тай - слонът, с когото се снима в последния си филм „Вода за слоновете". "Плаках наистина, когато сцените ми с Тай бяха заснети. Досега не съм ревал заради никого друг." Франсис Лоурънс - режисьорът на лентата, потвърждава тази екранна любов. "Няма да се изненадам, ако Робърт каже, че причината да участва в този филм, е именно този слон. Той наистина се влюби в него." Патинсън заявява своята любов и към Чарли Шийн и комедийния сериал „Двама мъже и половина". „Аз съм страшен фен на налудничавите хора, на които не им пука особено какво мислят другите за тях". | |
|
*Радии <3 Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6029 Reputation : 15 Join date : 25.07.2010 Age : 25 Местожителство : Сливен
| Заглавие: Re: Робърт Патинсън метна крокодил на рамо Сря Мар 02, 2011 11:32 pm | |
| Боже мой,крокодил! Виждала съм змия,ама крокодил... | |
|
Cap`pac. Неспасяем
Warn : Брой мнения : 4596 Reputation : 5 Join date : 04.12.2010 Местожителство : Варна
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Робърт Патинсън метна крокодил на рамо | |
| |
|