Selena Gomez BG Forum
Добре дошли в българският фен форум за Селена! За да имате достъп до целия форум, трябва да се регистрирате!
Selena Gomez BG Forum
Добре дошли в българският фен форум за Селена! За да имате достъп до целия форум, трябва да се регистрирате!
Selena Gomez BG Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bulgarian forum about Selena Gomez

ИндексИндекс  PortalPortal  Последни снимкиПоследни снимки  ТърсенеТърсене  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

Who says I'm not perfect? ^^

Go down 
4 posters
АвторСъобщение
^JusT_Рaлi^
Напредващ
Напредващ
^JusT_Рaлi^

Warn :
Who says I'm not perfect? ^^ Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Who says I'm not perfect? ^^ Right_bar_bleue

( : mAkE iT sHiNe
Брой мнения : 79
Местожителство : София ест ;)

Who says I'm not perfect? ^^ Empty
ПисанеЗаглавие: Who says I'm not perfect? ^^   Who says I'm not perfect? ^^ Icon_minitimeПон Фев 28, 2011 7:24 pm

Хайй!Ами аз съм Рали на 12 от София.Обичам да излизам с фр,да съм на компа и да слушам музика ест. Не мога да живея без макдоналтс и кола,също и без гланца ми и молива ми за очи laugh Руса съм с кафяви очи.Тоталният ми идол е Деби Райън 459 Иначе харесвам и Сел,Деми,Миранда Косгроув,Дженет Маккърди,близнаците Спраус,Виктория Джъстис и горе-долу всички дисни звезди.Талантът ми е рисуването и искам да се занимавам с актьорско майсторство.Кошмарно зле съм в спорта-дори обръч не мога да въртя като хората.Даже преди две години бях счупила един прозорец на село (играех войлейбол) wacko И ме наказаха за 2 седмици sad laugh Оттогава волейбол не играя...Е това е-ако ви интересува нещо-питайте.Ще се се радвам да отговоря

Последната промяна е направена от ^JusT_Рaлi^ на Пет Мар 18, 2011 11:58 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото Go down
Cap`pac.
Неспасяем
Неспасяем
Cap`pac.

Warn :
Who says I'm not perfect? ^^ Left_bar_bleue25 / 10025 / 100Who says I'm not perfect? ^^ Right_bar_bleue

Брой мнения : 4596
Местожителство : Варна

ПисанеЗаглавие: Re: Who says I'm not perfect? ^^   Who says I'm not perfect? ^^ Icon_minitimeПон Фев 28, 2011 7:29 pm

Хи,Рали аз съм Деси много ми е приятно.
Нали нямаш нищо против да започна с въпросите..?;дд
Откога харесваш Деби?
Как откри форума?
Имаш ли любим сериал?
Гледаш ли ''Дневниците на вампира'' или напротив?

Ми т'ва ее..;дWho says I'm not perfect? ^^ 688279
*Радии <3
Неспасяем
Неспасяем
*Радии <3

Warn :
Who says I'm not perfect? ^^ Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Who says I'm not perfect? ^^ Right_bar_bleue

Брой мнения : 6029
Местожителство : Сливен

ПисанеЗаглавие: Re: Who says I'm not perfect? ^^   Who says I'm not perfect? ^^ Icon_minitimeПон Фев 28, 2011 7:39 pm

Ее, много Ралчета станаха ;дд . Добре дошла във форума! Надявам се да ти е интересно. Аз съм Радина,приятно ми е! tongue

От кога си фенка на Селена?
Деми или Деби? ;дд
Следиш ли някакъв сериал?
Ако е да,кой е той?
Какво не ти харесва в София?

Това е за сега. smile
https://selena-gomez.bulgarianforum.net
^JusT_Рaлi^
Напредващ
Напредващ
^JusT_Рaлi^

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Who says I'm not perfect? ^^   Who says I'm not perfect? ^^ Icon_minitimeПон Фев 28, 2011 7:42 pm

Sëlënőĥőlичкā ^^<33 написа:
Хи,Рали аз съм Деси много ми е приятно.
Хай Деси и на мен ми е много приятно :Р.

Нали нямаш нищо против да започна с въпросите..?;дд
Разбира се че нямам нищо против-даже напротив

Откога харесваш Деби?
Отг:Амии..От една година вече-аз започнах да гледам The Suite Life On Deck в ютуб и веднага и станах фенка :р

Как откри форума?
Отг:В гугъл търсачката написах "Селена Гомез България" или нещо подобно

Имаш ли любим сериал?
Отг:The Suite Life On Deck и VicTORIous

Гледаш ли ''Дневниците на вампира'' или напротив?
Отг:Ами не..Все се каня да си сваля епизодите от замунда да го гледам и все забравям.БТУ ти гледаш ли го?И какво ще ме посъветваш(да го гледам или не);д

Ми т'ва ее..;дWho says I'm not perfect? ^^ 688279

Последната промяна е направена от ^JusT_Рaлi^ на Пон Фев 28, 2011 7:48 pm; мнението е било променяно общо 1 път
^JusT_Рaлi^
Напредващ
Напредващ
^JusT_Рaлi^

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Who says I'm not perfect? ^^   Who says I'm not perfect? ^^ Icon_minitimeПон Фев 28, 2011 7:47 pm

nick_fenka написа:
Ее, много Ралчета станаха ;дд . Добре дошла във форума! Надявам се да ти е интересно. Аз съм Радина,приятно ми е! tongue
На мен също =)
От кога си фенка на Селена?
Отг:Мии някъде от средата на 4 клас(сега съм 6)
Деми или Деби? ;дд
Отг:Деби forever :D
Следиш ли някакъв сериал?
Отг:Дам-The Suite Life On Deck и Victorious
Ако е да,кой е той?
---
Какво не ти харесва в София?
Отг:Ами вече е прекалено ренаселено и стана много мръсно...Но това всички ги дразни предполагам

Това е за сега. smile
Alice~
Неспасяем
Неспасяем
Alice~

Warn :

Брой мнения : 6295

ПисанеЗаглавие: Re: Who says I'm not perfect? ^^   Who says I'm not perfect? ^^ Icon_minitimeПон Фев 28, 2011 7:56 pm

Здрасти Рали!
Аз съм Теди, но може да ме наричаш и Алис.
Може ли да качиш твоя снимка ?
http://avatar-for-you.dir.bg
^JusT_Рaлi^
Напредващ
Напредващ
^JusT_Рaлi^

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Who says I'm not perfect? ^^   Who says I'm not perfect? ^^ Icon_minitimeПон Фев 28, 2011 8:01 pm

Здрасти Теди!Ами попринцип бих дала но нямам на компютъра(освен стари).Обещавам някой път да кача =)
*Радии <3
Неспасяем
Неспасяем
*Радии <3

Warn :

Брой мнения : 6029
Местожителство : Сливен

ПисанеЗаглавие: Re: Who says I'm not perfect? ^^   Who says I'm not perfect? ^^ Icon_minitimeПет Мар 18, 2011 7:53 pm

Как си,Рали? sun
https://selena-gomez.bulgarianforum.net
Cap`pac.
Неспасяем
Неспасяем
Cap`pac.

Warn :
Who says I'm not perfect? ^^ Left_bar_bleue25 / 10025 / 100Who says I'm not perfect? ^^ Right_bar_bleue

ПисанеЗаглавие: Re: Who says I'm not perfect? ^^   Who says I'm not perfect? ^^ Icon_minitimeПет Мар 18, 2011 8:07 pm

Здравей ,Рале! Откога не си влизала..
^JusT_Рaлi^
Напредващ
Напредващ
^JusT_Рaлi^

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Who says I'm not perfect? ^^   Who says I'm not perfect? ^^ Icon_minitimeПет Мар 18, 2011 11:55 pm

Ами да всъщност.. smile Защото аз когато се регнах в форума бях болна (т.е. си седях вкъщи и имах много свободно време за интернет) и сега като тръгнах на училище почти не ми остава свободно време ;д Не че някой го интересува де ;д А ии nick_fenka много съм добре благодаря tongue
^JusT_Рaлi^
Напредващ
Напредващ
^JusT_Рaлi^

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Who says I'm not perfect? ^^   Who says I'm not perfect? ^^ Icon_minitimeСъб Мар 19, 2011 2:10 am

IceRose ~ написа:
Здравей, Рали! Аз съм Светослав.
Здравей=)
Защо реши да се регистрираш?
Амии беше ми скучно и си търсех сайтове за Сел.И като видях форума реших да се регистрирам
Харесва ли ти тук?
Много!
Какви са първите ти впечатления?
Че това е най-готиния бг форум ;д(не само за Селена а изобщо)
От кога се занимаваш с рисуване?
Всъщност винаги съм обичала рисуването-имам една огромна папка с рисунки още откакто съм била на 3-4 години ;д Но никога не съм ходила на курсове по рисуване или нещо подобно.
Как е с училището ? ;д
Охх ужас.За сега от втори срок имам 3 и 2 по математика ;х ;д Пък до миналата година бях зубър..
^JusT_Рaлi^
Напредващ
Напредващ
^JusT_Рaлi^

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Who says I'm not perfect? ^^   Who says I'm not perfect? ^^ Icon_minitimeСъб Мар 19, 2011 2:29 am

IceRose ~ написа:
laugh Не че нещо, но аз съм още по-зле по математика. Но ... ;д Защо да си била зубър? Защото си си учила уроците ... Ако си назубряла и на другия ден нищо да не знаеш, ок, но не ми се вярва. Следователно не си била зубър! :)))
Ами не просто учех супер много и не ми оставаше никакво свободно време ;д И имаше едни идиоти дето ми се подиграваха(те и сега биха го правили но няма за какво)Ениуей,благодаря ;д :))
^JusT_Рaлi^
Напредващ
Напредващ
^JusT_Рaлi^

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Who says I'm not perfect? ^^   Who says I'm not perfect? ^^ Icon_minitimeСъб Мар 19, 2011 2:42 am

IceRose ~ написа:
Да де, но те след две години ще се чудят как да го избутат т'ва училище. За олигофрени да не ти пука! Нека да ти се подиграват. Щом го правят има за какво и явно завиждат за нещо. Пък и ти можеш спокойно да си учиш и да излизаш! :}
Е не че ми пука кой знае колко но просто ми писна от тях laugh Иначе аз сега се опитвам да намирам време и за учене и за забавления(излизане,комп и тем подобни) но май с ученето не се получава laugh
Cap`pac.
Неспасяем
Неспасяем
Cap`pac.

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Who says I'm not perfect? ^^   Who says I'm not perfect? ^^ Icon_minitimeСъб Мар 19, 2011 2:55 am

Ооу ,ужасно!То уж мина грипа ,но друг път..
^JusT_Рaлi^
Напредващ
Напредващ
^JusT_Рaлi^

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Who says I'm not perfect? ^^   Who says I'm not perfect? ^^ Icon_minitimeНед Мар 20, 2011 1:10 am

~ Nia ♥ написа:
Здрасти Рали ! <33
Аз Ния, но ми викай както искаш - на мен вече не ми пука ;дд
Аа, да .. приятно ми е ! ;dd
Сегаа .. ще те питам няколко неща ;ДД
1. Аватарът ти е на Shake it UP - гледаш ли го и коя предпочиташ по красота : Сиси или Роки? (бтв аз го гледам, но няма да изкажа мнението си, за да не ти повлияя :D )
2. Деби като певица или актриса?
3. Коя ти е любимата песен по принцип?
4. Кога си родена? ;дд
5. Гледаш ли някой от следните сериали : Hellcats, Pretty Little Liars, Glee?
6. Какво мислиш за Хари Потър ? ;дд
- Мерси ! heart
Здравей Ния!И на мен ми е приятно =) <3
1.Ами да гледам го...Не знам коя предпочитам-може би Сиси tongue (бтв любопитно ми е какво е твоето мнение)
2.И като двете heart
3.Ами..На мен чи се меният през два дена ;д Но за сега мисля че е Who Says(обожавам я!) в момента също много харесвам песните на Миранда Косгроув-като Dancing Crazy,Adored,F.Y.I. и тн. laugh
4.Родена съм на 12 ноември 1998 (зодия скорпион съм cool ;д)
5.От Hellcats съм гледала първия еп.(засега ;д)
6.Мисля че поредицата е много готина но не съм луда фенка.И определено книгите са по-добри...
^JusT_Рaлi^
Напредващ
Напредващ
^JusT_Рaлi^

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Who says I'm not perfect? ^^   Who says I'm not perfect? ^^ Icon_minitimeНед Мар 20, 2011 1:54 am

~ Nia ♥ написа:
Имаме много общи неща. Като за начало и а з предпочитам СиСи ;дд. Второ, и на мен любимата ми песен е WS .. И аз съм родена пред '98, но съм Телец (16.05. - ) . Майкооо! Телец и Скорпион - двата най-големи ината сред зодиите. rofl Опасна комбинация сме ! ;дд И аз мисля същото за ХП, но съм фенка! (:
WoW определено имаме общо =) ;д А за зодиите съм напълно съгласна-аз като реша нещо не можеш да ме накараш да се откажа за нищо на света laugh А и познавам доста телци и всичките са "твърдоглави" laugh Да живее ината!(това прозвуча адси тъпо rofl ) lol!
^JusT_Рaлi^
Напредващ
Напредващ
^JusT_Рaлi^

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Who says I'm not perfect? ^^   Who says I'm not perfect? ^^ Icon_minitimeНед Мар 20, 2011 2:51 am

Ами да горе-долу...Обаче песните и цепят мрака ;дд <33
^JusT_Рaлi^
Напредващ
Напредващ
^JusT_Рaлi^

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Who says I'm not perfect? ^^   Who says I'm not perfect? ^^ Icon_minitimeНед Мар 20, 2011 3:46 am

~ Nia ♥ написа:
Фейсбук или Скайп? (е, ся вече ако имаме еднакво мнение .. )
скайп...=)
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Who says I'm not perfect? ^^   Who says I'm not perfect? ^^ Icon_minitime

Who says I'm not perfect? ^^
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Selena Gomez BG Forum :: Служебни :: Кошче-
Идете на:  

Tyxo.bg counter
Free forum | ©phpBB | Поддръжка на форума | Сигнал за злоупотреба | Cookies | Последните дискусии