| Who says I'm not perfect? ^^ | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
^JusT_Рaлi^ Напредващ
Warn : ( : mAkE iT sHiNe Брой мнения : 79 Reputation : 0 Join date : 28.02.2011 Age : 26 Местожителство : София ест ;)
| Заглавие: Who says I'm not perfect? ^^ Пон Фев 28, 2011 7:24 pm | |
| Хайй!Ами аз съм Рали на 12 от София.Обичам да излизам с фр,да съм на компа и да слушам музика ест. Не мога да живея без макдоналтс и кола,също и без гланца ми и молива ми за очи Руса съм с кафяви очи.Тоталният ми идол е Деби Райън Иначе харесвам и Сел,Деми,Миранда Косгроув,Дженет Маккърди,близнаците Спраус,Виктория Джъстис и горе-долу всички дисни звезди.Талантът ми е рисуването и искам да се занимавам с актьорско майсторство.Кошмарно зле съм в спорта-дори обръч не мога да въртя като хората.Даже преди две години бях счупила един прозорец на село (играех войлейбол) И ме наказаха за 2 седмици Оттогава волейбол не играя...Е това е-ако ви интересува нещо-питайте.Ще се се радвам да отговоря
Последната промяна е направена от ^JusT_Рaлi^ на Пет Мар 18, 2011 11:58 pm; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
Cap`pac. Неспасяем
Warn : Брой мнения : 4596 Reputation : 5 Join date : 04.12.2010 Местожителство : Варна
| |
| |
*Радии <3 Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6029 Reputation : 15 Join date : 25.07.2010 Age : 25 Местожителство : Сливен
| Заглавие: Re: Who says I'm not perfect? ^^ Пон Фев 28, 2011 7:39 pm | |
| Ее, много Ралчета станаха ;дд . Добре дошла във форума! Надявам се да ти е интересно. Аз съм Радина,приятно ми е! От кога си фенка на Селена? Деми или Деби? ;дд Следиш ли някакъв сериал? Ако е да,кой е той? Какво не ти харесва в София? Това е за сега. | |
|
| |
^JusT_Рaлi^ Напредващ
Warn : ( : mAkE iT sHiNe Брой мнения : 79 Reputation : 0 Join date : 28.02.2011 Age : 26 Местожителство : София ест ;)
| |
| |
^JusT_Рaлi^ Напредващ
| |
| |
Alice~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6295 Reputation : 56 Join date : 10.11.2009 Age : 26 Местожителство : Варна
| Заглавие: Re: Who says I'm not perfect? ^^ Пон Фев 28, 2011 7:56 pm | |
| Здрасти Рали! Аз съм Теди, но може да ме наричаш и Алис. Може ли да качиш твоя снимка ? | |
|
| |
^JusT_Рaлi^ Напредващ
| Заглавие: Re: Who says I'm not perfect? ^^ Пон Фев 28, 2011 8:01 pm | |
| Здрасти Теди!Ами попринцип бих дала но нямам на компютъра(освен стари).Обещавам някой път да кача =) | |
|
| |
*Радии <3 Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6029 Reputation : 15 Join date : 25.07.2010 Age : 25 Местожителство : Сливен
| Заглавие: Re: Who says I'm not perfect? ^^ Пет Мар 18, 2011 7:53 pm | |
| Как си,Рали? | |
|
| |
Cap`pac. Неспасяем
Warn : Брой мнения : 4596 Reputation : 5 Join date : 04.12.2010 Местожителство : Варна
| Заглавие: Re: Who says I'm not perfect? ^^ Пет Мар 18, 2011 8:07 pm | |
| Здравей ,Рале! Откога не си влизала.. | |
|
| |
^JusT_Рaлi^ Напредващ
| Заглавие: Re: Who says I'm not perfect? ^^ Пет Мар 18, 2011 11:55 pm | |
| Ами да всъщност.. Защото аз когато се регнах в форума бях болна (т.е. си седях вкъщи и имах много свободно време за интернет) и сега като тръгнах на училище почти не ми остава свободно време ;д Не че някой го интересува де ;д А ии nick_fenka много съм добре благодаря | |
|
| |
^JusT_Рaлi^ Напредващ
| Заглавие: Re: Who says I'm not perfect? ^^ Съб Мар 19, 2011 2:10 am | |
| - IceRose ~ написа:
- Здравей, Рали! Аз съм Светослав.
Здравей=) Защо реши да се регистрираш? Амии беше ми скучно и си търсех сайтове за Сел.И като видях форума реших да се регистрирам Харесва ли ти тук? Много! Какви са първите ти впечатления? Че това е най-готиния бг форум ;д(не само за Селена а изобщо) От кога се занимаваш с рисуване? Всъщност винаги съм обичала рисуването-имам една огромна папка с рисунки още откакто съм била на 3-4 години ;д Но никога не съм ходила на курсове по рисуване или нещо подобно. Как е с училището ? ;д Охх ужас.За сега от втори срок имам 3 и 2 по математика ;х ;д Пък до миналата година бях зубър.. | |
|
| |
^JusT_Рaлi^ Напредващ
| Заглавие: Re: Who says I'm not perfect? ^^ Съб Мар 19, 2011 2:29 am | |
| - IceRose ~ написа:
- Не че нещо, но аз съм още по-зле по математика. Но ... ;д Защо да си била зубър? Защото си си учила уроците ... Ако си назубряла и на другия ден нищо да не знаеш, ок, но не ми се вярва. Следователно не си била зубър! :)))
Ами не просто учех супер много и не ми оставаше никакво свободно време ;д И имаше едни идиоти дето ми се подиграваха(те и сега биха го правили но няма за какво)Ениуей,благодаря ;д :)) | |
|
| |
^JusT_Рaлi^ Напредващ
| Заглавие: Re: Who says I'm not perfect? ^^ Съб Мар 19, 2011 2:42 am | |
| - IceRose ~ написа:
- Да де, но те след две години ще се чудят как да го избутат т'ва училище. За олигофрени да не ти пука! Нека да ти се подиграват. Щом го правят има за какво и явно завиждат за нещо. Пък и ти можеш спокойно да си учиш и да излизаш! :}
Е не че ми пука кой знае колко но просто ми писна от тях Иначе аз сега се опитвам да намирам време и за учене и за забавления(излизане,комп и тем подобни) но май с ученето не се получава | |
|
| |
Cap`pac. Неспасяем
| Заглавие: Re: Who says I'm not perfect? ^^ Съб Мар 19, 2011 2:55 am | |
| Ооу ,ужасно!То уж мина грипа ,но друг път.. | |
|
| |
^JusT_Рaлi^ Напредващ
| Заглавие: Re: Who says I'm not perfect? ^^ Нед Мар 20, 2011 1:10 am | |
| - ~ Nia ♥ написа:
- Здрасти Рали ! <33
Аз Ния, но ми викай както искаш - на мен вече не ми пука ;дд Аа, да .. приятно ми е ! ;dd Сегаа .. ще те питам няколко неща ;ДД 1. Аватарът ти е на Shake it UP - гледаш ли го и коя предпочиташ по красота : Сиси или Роки? (бтв аз го гледам, но няма да изкажа мнението си, за да не ти повлияя :D ) 2. Деби като певица или актриса? 3. Коя ти е любимата песен по принцип? 4. Кога си родена? ;дд 5. Гледаш ли някой от следните сериали : Hellcats, Pretty Little Liars, Glee? 6. Какво мислиш за Хари Потър ? ;дд - Мерси ! Здравей Ния!И на мен ми е приятно =) <3 1.Ами да гледам го...Не знам коя предпочитам-може би Сиси (бтв любопитно ми е какво е твоето мнение) 2.И като двете 3.Ами..На мен чи се меният през два дена ;д Но за сега мисля че е Who Says(обожавам я!) в момента също много харесвам песните на Миранда Косгроув-като Dancing Crazy,Adored,F.Y.I. и тн. 4.Родена съм на 12 ноември 1998 (зодия скорпион съм ;д) 5.От Hellcats съм гледала първия еп.(засега ;д) 6.Мисля че поредицата е много готина но не съм луда фенка.И определено книгите са по-добри... | |
|
| |
^JusT_Рaлi^ Напредващ
| Заглавие: Re: Who says I'm not perfect? ^^ Нед Мар 20, 2011 1:54 am | |
| - ~ Nia ♥ написа:
- Имаме много общи неща. Като за начало и а з предпочитам СиСи ;дд. Второ, и на мен любимата ми песен е WS .. И аз съм родена пред '98, но съм Телец (16.05. - ) . Майкооо! Телец и Скорпион - двата най-големи ината сред зодиите. Опасна комбинация сме ! ;дд И аз мисля същото за ХП, но съм фенка! (:
WoW определено имаме общо =) ;д А за зодиите съм напълно съгласна-аз като реша нещо не можеш да ме накараш да се откажа за нищо на света А и познавам доста телци и всичките са "твърдоглави" Да живее ината!(това прозвуча адси тъпо ) | |
|
| |
^JusT_Рaлi^ Напредващ
| Заглавие: Re: Who says I'm not perfect? ^^ Нед Мар 20, 2011 2:51 am | |
| Ами да горе-долу...Обаче песните и цепят мрака ;дд <33 | |
|
| |
^JusT_Рaлi^ Напредващ
| Заглавие: Re: Who says I'm not perfect? ^^ Нед Мар 20, 2011 3:46 am | |
| - ~ Nia ♥ написа:
- Фейсбук или Скайп? (е, ся вече ако имаме еднакво мнение .. )
скайп...=) | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Who says I'm not perfect? ^^ | |
| |
|
| |
| Who says I'm not perfect? ^^ | |
|