| Нека изчистя слуховете.. | |
|
+3*Радии <3 Anityyy1998 rozaLie 7 posters |
Автор | Съобщение |
---|
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Нека изчистя слуховете.. Чет Фев 17, 2011 1:09 am | |
| Загледах се отново в темата, в която "не се учудвате" от Майли. Ще цитирам няколко коментара, а авторите ще ги помоля да ми отговорят на въпросите. Не го правя с заядлива цел, нека е ясно.
Всички, които "не се учудват" от нея, бихте ли ми казали защо? Какво ви кара да не се учудвате от нея?
Ето този коментар ми направи особено силно впечатление:
- nick_fenka написа:
- Ами,да. Не се и учудвам. Майли скъса ли с някой и веднага на следващата седмица е с друг. Така,че..
Хъх? Дай пример след като е скъсала с някой, седмица след това да е с друг. Мерси.
- Anityyy1998 написа:
- И аз не се учудвам. Тя си е такава
Каква е? Уличница, кучка, курва..?? Тя си е "такава".
Очаквам отговорите ви, защото съм силно заинтригувана защо мислите така. Дори да не сте автор на написаното, пак може да дадете мнение.
Със здраве. | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: Нека изчистя слуховете.. Чет Фев 17, 2011 3:34 am | |
| 14 преглеждания, нито един писал. Иначе в другата тема яко я храните. | |
|
| |
Anityyy1998 Напредващ
Warn : Брой мнения : 71 Reputation : 0 Join date : 13.01.2011 Age : 26 Местожителство : Враца
| Заглавие: Re: Нека изчистя слуховете.. Чет Фев 17, 2011 6:50 pm | |
| Аз нямам предвид тва. Така се изразих. | |
|
| |
Гост Гост
| |
| |
*Радии <3 Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6029 Reputation : 15 Join date : 25.07.2010 Age : 25 Местожителство : Сливен
| Заглавие: Re: Нека изчистя слуховете.. Чет Фев 17, 2011 7:25 pm | |
| Извинете ме,но това си е мое мнение. Ясно? Така,че ако обичате не се бъркайте. Всеки си има мнение! | |
|
| |
LightOne Неспасяем
Warn : ( : Внимание Заядлив Дядка !!! ')©® Брой мнения : 8611 Reputation : 130 Join date : 26.06.2009 Age : 35
| Заглавие: Re: Нека изчистя слуховете.. Чет Фев 17, 2011 8:39 pm | |
| - Цитат :
- Всеки си има мнение!
Има разлика между "изразявам мнение" и "пиша неверни неща" все пак. Това не е нещо субективно - или Майли си сменя гаджетата като носни кърпички, или не ги - трето положение няма. | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: Нека изчистя слуховете.. Чет Фев 17, 2011 10:41 pm | |
| Хей, хей! Разбирам, че си имате мнение и го уважавам. Но искам да знам защо мислите така. Последното гадже на Майли беше ЛИЪМ, da hell. Нищо повече не искам от вас, освен да ми кажете защо го мислите. И не може просто ей така да се изразите, трябва да има причина. | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: Нека изчистя слуховете.. Пон Фев 21, 2011 1:57 am | |
| Tук ли сте??? Пишете, da hell. | |
|
| |
~Rossita Неспасяем
Warn : ( : 8-9-10112012 Брой мнения : 14468 Reputation : 111 Join date : 15.01.2010 Age : 25
| |
| |
Barbie. Неспасяем
Warn : ( : Дявола ме кара и ми вика нека, нека! ;-) Брой мнения : 1965 Reputation : 143 Join date : 03.03.2010 Age : 27 Местожителство : Варна
| Заглавие: Re: Нека изчистя слуховете.. Сря Фев 23, 2011 1:56 am | |
| - nick_fenka написа:
- Извинете ме,но това си е мое мнение. Ясно? Така,че ако обичате не се бъркайте. Всеки си има мнение!
Не с този тон, мила. От много време ми правиш впечетление, и не е особено хубаво. Това, че израяваш мнение, не означава, че не можем да поспирим по него. За бога, защо мислиш са темите??? - За да се съгласяваме с всичко казано от теб ли? НЕ! Та ти изобщо знаеш ли какво значи "Да изразяваш мнение". Далеч си от мислъта, че изразяване на мнение и разпространяване на грешни слухове е едно и също! Плюс това, според мен си доста малка, че да разсъждаваш така за другите хора! | |
|
| |
Kat3t0 ♥ Admin
Warn : ( : This ain't nothing but a summer jam ..(H) Брой мнения : 4134 Reputation : 129 Join date : 09.04.2009 Age : 28
| Заглавие: Re: Нека изчистя слуховете.. Сря Фев 23, 2011 2:17 am | |
| Първо, темата е абсолютно излишна .. Чичи, само за бройка ли ги праеиш едни теми, бе ..? Какво ти пречи да пишеш в другата тема. Да не говорим за флууда от сорта на айде пишете, де .. абсолютен флууд, при това от мод?! Това не е чата .. + това никой не е задължен да пише, камо ли пък веднага след като на другия му скимне. Айде, оставете я отключена за всеки случай, ако Чичи извади късмет и си получи отговор, утре най-късно темата да е в коша. | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: Нека изчистя слуховете.. Сря Фев 23, 2011 2:46 am | |
| Браво. Нека се ръсят слухове. Продължавайте.
Темата вече е в коша, спи спокойна. | |
|
| |
Kat3t0 ♥ Admin
Warn : ( : This ain't nothing but a summer jam ..(H) Брой мнения : 4134 Reputation : 129 Join date : 09.04.2009 Age : 28
| Заглавие: Re: Нека изчистя слуховете.. Сря Фев 23, 2011 3:16 am | |
| - Цитат :
- Браво. Нека се ръсят слухове. Продължавайте.
Темата вече е в коша, спи спокойна. Ооо извинявай много, обаче това е форум за Селенa. С нищо не съм длъжна да защитавам репутацуята на Майли сред хората тук само защото на теб не ти изнася, така че ДА ще си спя доста спокойно. Ии нали искаше отговор, защо пращап темата в коша сега? Казах да се изчака малко. | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: Нека изчистя слуховете.. Сря Фев 23, 2011 3:16 am | |
| Нали каза да се праща темата в коша, пращам я. ;] | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Нека изчистя слуховете.. | |
| |
|
| |
| Нека изчистя слуховете.. | |
|