|
| Чат, чат и пак чат (4) | |
|
+31`Melody |SweeT| Don't Hold Your Breath ♥ БетС :) bonita Bella Thorne ♥ cecity1 Сирена rS.19 ♥ Teddy. ~Kattu rozaLie cMexypaH mimmy . A d i ♥ Alice~ prettyreckless. Mishityyy <3 Barbie. ~lifeforthemoment. ^JusT_Рaлi^ seliiesuper ~MarieAn. -A. ♥ Miss Potter ♥ Addicted21 ~Rossita Little Girl ~ Jolie *Радии <3 Cap`pac. 35 posters | |
Автор | Съобщение |
---|
Bella Thorne ♥ Редовен
Warn : ( : Watch me, do me. Брой мнения : 283 Reputation : 6 Join date : 23.05.2011 Age : 25
| Заглавие: Re: Чат, чат и пак чат (4) Пон Май 30, 2011 3:07 pm | |
| Добро утро. (: Искам да попитам, някой знае ли дали ще има Лимонадената банда 2? | |
| | | rS.19 ♥ Неспасяем
Warn : ( : don't expect me to be nice with you. Брой мнения : 6044 Reputation : 126 Join date : 06.03.2011 Age : 26 Местожителство : umm.. at home?
| Заглавие: Re: Чат, чат и пак чат (4) Пон Май 30, 2011 3:12 pm | |
| Е, то току-що излезна първия филм, как така очакваш да са започнали да снимат втори! | |
| | | Bella Thorne ♥ Редовен
Warn : ( : Watch me, do me. Брой мнения : 283 Reputation : 6 Join date : 23.05.2011 Age : 25
| Заглавие: Re: Чат, чат и пак чат (4) Пон Май 30, 2011 3:16 pm | |
| Знам, че не може да са започнали да снимат втори, но питам дали ще има изобщо втори ;д | |
| | | ~MarieAn. Неспасяем
Warn : ( : ...But, I don't wanna study, I just wanna to party!... Брой мнения : 1125 Reputation : 5 Join date : 05.05.2009 Age : 25 Местожителство : гр. Пещера
| Заглавие: Re: Чат, чат и пак чат (4) Пон Май 30, 2011 6:39 pm | |
| Дано да има! | |
| | | Cap`pac. Неспасяем
Warn : Брой мнения : 4596 Reputation : 5 Join date : 04.12.2010 Местожителство : Варна
| | | | Гост Гост
| | | | Bella Thorne ♥ Редовен
| | | | Гост Гост
| Заглавие: Re: Чат, чат и пак чат (4) Пон Май 30, 2011 10:33 pm | |
| |
| | | bonita Неспасяем
Warn : ( : Като език по заледена стомана, като плът в пламъци… Брой мнения : 759 Reputation : 19 Join date : 19.09.2009
| | | | Гост Гост
| | | | bonita Неспасяем
Warn : ( : Като език по заледена стомана, като плът в пламъци… Брой мнения : 759 Reputation : 19 Join date : 19.09.2009
| Заглавие: Re: Чат, чат и пак чат (4) Пет Юни 03, 2011 12:21 am | |
| Йес! ;д Как си, какво правиш? | |
| | | rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: Чат, чат и пак чат (4) Пет Юни 03, 2011 12:33 am | |
| | |
| | | bonita Неспасяем
| Заглавие: Re: Чат, чат и пак чат (4) Пет Юни 03, 2011 12:41 am | |
| АХА!! <3333 От гадното училище не ми оставаше свободно време да влизам във форума, но вече нямам уроци и през повечето време седя и гледам умно стената, поради липсата на каквито и да интересни занимания, та взех, че реших да видя какво става в тоя форум и дали има нещо ново. :Д | |
| | | rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| | | | bonita Неспасяем
| Заглавие: Re: Чат, чат и пак чат (4) Пет Юни 03, 2011 12:51 am | |
| Ами, аз съм си доволна от резултатите (в смисъл, като си проверявах в интернет. Ще видим какво ще стане като излязат наистина резултатите), само че развалих работата по български, заради гадния преразказ (преразказах го писах в грешното време ии.. да), ама така де, надявам се поне 5 и нещо да имам, понеже на теста само една грешка съм допуснала. А училището.. вече минавам само да видя как е хавата, 'щото то.. няма кво да се прави. Нямам търпение вече да се махна от тоя клас и... дсйкфдкй. ХД И кои мании? :Д При теб как е положението с изпитите и училище? | |
| | | Гост Гост
| Заглавие: Re: Чат, чат и пак чат (4) Пет Юни 03, 2011 12:59 am | |
| - bonita написа:
- Йес! ;д
Как си, какво правиш? Извинявай, че не ти отговорих по-рано. Иначе съм добре, нищо не правя. Ами вие какво правите(двете с Чичи)? |
| | | bonita Неспасяем
| Заглавие: Re: Чат, чат и пак чат (4) Пет Юни 03, 2011 1:02 am | |
| А, споко, не е проблем. :Д Ами, лично аз слушам музика ии тъпея. | |
| | | rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: Чат, чат и пак чат (4) Пет Юни 03, 2011 1:03 am | |
| Ами с групите, дето те кефят, сериали.. и така.
Е радвам се, че си се справила успешно. А да ти кажа, аз също го преразказах в грешно време. Обаче понеже учителят ми по БЕЛ са го викнали от инспектората да проверява нещата, комисията са решили, че за грешно време ще се отнема 1 точка!!! Толкова се зарадвах! Понеже го преразказах в минало преизказано, то е трябвало в сегашно историческо. Както и не се сетих, че неутралният разказвач знае какво чувстват, мислят и абсолютно всичко за героите, което е нелепо, ама.. И само частта, където момчето си мисли, че Човекът си е купил петела не я преразказах. И честно да ти кажа, толкова лесно го запомних, а толкова се притеснявах! Понеже в час като правим преразкази, постоянно преписвам от някъде. Дали ще си водя записки, дали ще го снимам или ще направя звукозапис.. а всички казват, че именно този текст е бил много труден. Ряпа да ядат. Но по математика оплесках нещата. Толкова съм разочарована от себе си.. Както и по английски, имам по-нисък резултат. Въпреки, че г-жата каза, че не е голяма работа и тя знае, че аз си знам материала аз за себе си яко се изложих. Днес по география имам само 1 грешка!!! ТОЛКОВА СЪМ ДОВОЛНА ОТ СЕБЕ СИ! По история съм се справила също. За утре най-много се притеснявам, защото не знам нищо по физика, химия и биология, дори като оценките ми са шестици. И така.. къде мислиш да кандидатстваш? | |
| | | bonita Неспасяем
| Заглавие: Re: Чат, чат и пак чат (4) Пет Юни 03, 2011 1:22 am | |
| Ами, сега не съм се зарибила по нова група, иначе манията по Дъ Мей затихна. В смисъл, обичам си ги още и много си ги уважавам, ама не говоря само за тях. Относно сериалите, зарибила съм се доста яко по "Доктор Кой" и така общо взето. :д
Ама наистина ли ще се отнема една точка?! О.О Леле, ще си умра от кеф! :Д Аз супер много се притесних за преразказа, 'щото госпожата беше ме подготвила супер добре и като й звъннах да й кажа как съм се представила, и тя като ми рече, че можело 4,80 най-много да ми пишат и аз не знаех кво да правя. Супер гадно се почувствах, 'щото беше толкова доволна от мен през цялата година, а накрая.. Аз по английски имам само 2 грешчици, ама пак не съм доволна. Няква маниачка съм и не искам никакви грешки да допускам и.. грхх. По география днеска и аз имам една задача грешна, ама по история малко съм се изложила. Утре обаче си нямам идея какво ще правя, понеже знам материала само по биология, а от физиката грам не вдявам, освен астрономията. Тия работи за електричеството са ми тъмна Индия. Ами, аз искам да уча английски. Ама и френски искам да уча. И така де, бях се насочила към френския с втори език английски, обаче майка ми онзи ден ме разубеди иии вече не знам къде искам да ходя. Испанският също е интересен език. Също така, харесала съм си в една гимназия паралелка с биология и английски език, ама май в езикова ще уча, а с биология ще се занимавам след 12ти клас. Ти къде мислиш да ходиш? | |
| | | rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: Чат, чат и пак чат (4) Пет Юни 03, 2011 1:31 am | |
| Еми поне така ми казаха, че 1 точка ще се вземе. Дай Боже, че иначе сме изгоряли..
Ами аз главно английски искам да уча и съм се насочила към английската с английски, или руската с английски. При втората нямам шанс, знаейки как се изложих на математиката. Евентуално ми остава хуманитарната с английски профил, но ще видим каква ще ми е срочната по история, която е балообразуваща. Иначе мисля, че ще завърша с 6, като цяло. | |
| | | bonita Неспасяем
| Заглавие: Re: Чат, чат и пак чат (4) Пет Юни 03, 2011 1:36 am | |
| Аз ще съм с 5ца, както всяка година, но пък 5цата е хубаво число, така че нямам нищо против ЛОЛ. Иначе и при мен има вероятност да не ме приемат в английска и сигурно ще вляза във френска и.. така. :Д | |
| | | rozaLie Неспасяем
| | | | bonita Неспасяем
| Заглавие: Re: Чат, чат и пак чат (4) Пет Юни 03, 2011 1:41 am | |
| Това за френската при вас съм го чувала. ;д Иначе на мен много ми харесва как звучи и е някво.. супер яко е. Обаче не мога да казвам "р"-то, което ще е малък проблем, ама така де.. Не се знае, може наистина в английска да вляза, ще се види накрая. ;д Ти как си, какво правиш? | |
| | | rozaLie Неспасяем
| | | | bonita Неспасяем
| Заглавие: Re: Чат, чат и пак чат (4) Пет Юни 03, 2011 2:02 am | |
| Ам, мерси, подобно! ;д Ами, почна се с депресивните ми състояния (чувствам се тъпо, ненужда никому, нещастна любов, е такива)ии.. така. Слушам едни как ми крещят/дерат (пеят ;д) на главата. Общо взето е тва. ;д | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Чат, чат и пак чат (4) | |
| |
| | | | Чат, чат и пак чат (4) | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |