|
| Честит Рожден Ден Чичи! | |
|
+9elly.xx ~Paradis♡ Barbie. ~Rossita *Радии <3 -A. rozaLie Little Girl ~ цветuu** 13 posters | Автор | Съобщение |
---|
цветuu** Неспасяем
Warn : ( : pf Брой мнения : 1298 Reputation : 18 Join date : 31.12.2009 Age : 28
| | | | Little Girl ~ Неспасяем
Warn : ( : But you’re hurting me from inside of my head, I can’t take it, I can’t take it .. Брой мнения : 5829 Reputation : 48 Join date : 09.03.2010 Age : 28
| Заглавие: Re: Честит Рожден Ден Чичи! Съб Фев 12, 2011 6:34 am | |
| | |
| | | rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: Честит Рожден Ден Чичи! Съб Фев 12, 2011 2:52 pm | |
| - цветuu** написа:
Честит Рожден Ден Чичи! Пожелавам ти всичко най-хубаво , и весело изкарване на празника {{}} . Мерси, Цвети! - Little Girl ~ написа:
- Честит рожден ден, Чичи! Да си ни жива и здрава, да продължаваш да хубавееш ;дд ии си ми такова инатче! Пожелавам ти възможно най - много късмет и усмивки. Да постигнеш всичко към което се стремиш. Късмет в любовта и приятелството. Иии просто всичко най - хубаво, което е възможно да ти се случи. Обичам те страшно много! Ти си една уникална мацка, която не бях срещала до сега! Ти си толкова различна и специална. Още веднъж честит рожден ден, хубавелке моя. Обичам те много, много, много ..
Мерси за милите думи, птиченцее. От както те опознах, разбрах какъв страхотен човек си! ОБИЧАМ ТЕ!!! Господ здраве да ти дава! : Да ти се връща всичко! | |
| | | -A. Неспасяем
Warn : Брой мнения : 5179 Reputation : 291 Join date : 21.02.2010 Age : 25
| | | | *Радии <3 Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6029 Reputation : 15 Join date : 25.07.2010 Age : 25 Местожителство : Сливен
| | | | rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: Честит Рожден Ден Чичи! Съб Фев 12, 2011 3:36 pm | |
| - x.ivvs написа:
- Чичии,честит рожден ден,мацка! Желая ти всичко,каквото желаеш,да се осъществи и да си изкараш страхотно!
Малко кратичко,но не ме бива в пожеланията,но все пак.. ;д Мерси, Ивенце!! - nick_fenka написа:
- Честит Рожден ден,Чичи! Пожелавам ти здраве,щастие,любов и успехи във всичко!
Мерси, Ради! Да ти се връща!
Господ здраве да ви дава! | |
| | | ~Rossita Неспасяем
Warn : ( : 8-9-10112012 Брой мнения : 14468 Reputation : 111 Join date : 15.01.2010 Age : 25
| Заглавие: Re: Честит Рожден Ден Чичи! Съб Фев 12, 2011 5:42 pm | |
| | |
| | | Гост Гост
| Заглавие: Re: Честит Рожден Ден Чичи! Съб Фев 12, 2011 6:27 pm | |
| Честит рожден ден и от мен!!! Много здраве, щастие и късмет иии дано да си модератор номер 1! |
| | | Barbie. Неспасяем
Warn : ( : Дявола ме кара и ми вика нека, нека! ;-) Брой мнения : 1965 Reputation : 143 Join date : 03.03.2010 Age : 27 Местожителство : Варна
| | | | ~Paradis♡ Неспасяем
Warn : ( : Don't try to fix me. I'm not broken. Брой мнения : 746 Reputation : 3 Join date : 13.05.2010 Age : 27 Местожителство : On Mercury
| | | | elly.xx Неспасяем
Warn : ( : Затичах се към огледалото - обичах човек отсреща. Брой мнения : 1610 Reputation : 51 Join date : 17.09.2009 Age : 26
| Заглавие: Re: Честит Рожден Ден Чичи! Съб Фев 12, 2011 10:36 pm | |
| Знам,че не се познаваме, но ..Честит рожден ден и от мен! Пожелавам ти здраве, щастие и много успехи! | |
| | | Cap`pac. Неспасяем
Warn : Брой мнения : 4596 Reputation : 5 Join date : 04.12.2010 Местожителство : Варна
| | | | Kat3t0 ♥ Admin
Warn : ( : This ain't nothing but a summer jam ..(H) Брой мнения : 4134 Reputation : 129 Join date : 09.04.2009 Age : 28
| Заглавие: Re: Честит Рожден Ден Чичи! Съб Фев 12, 2011 11:41 pm | |
| | |
| | | Тuтu. ♥ Неспасяем
Warn : ( : А day without u is like a year without rain <3 Брой мнения : 2415 Reputation : 12 Join date : 21.09.2009 Age : 26 Местожителство : Sof!aa
| Заглавие: Re: Честит Рожден Ден Чичи! Нед Фев 13, 2011 12:08 am | |
| ЧРД, Чичи.. Много здраве,щастие,любов, приятели и къмет! Весело изкарванее! {} | |
| | | monini Неспасяем
Warn : ( : A day without you is a year without rain <333 Брой мнения : 3435 Reputation : 57 Join date : 07.10.2009 Age : 29 Местожителство : Сандански
| | | | rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: Честит Рожден Ден Чичи! Нед Фев 13, 2011 12:58 am | |
| - ~Rossita. написа:
- ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, бе мацко! Пожелавам ти много здраве, много прекрасни моменти с любими хора, усмивки, успехи при кандидатстването ии да те приемат в Английската , нека цялото щастие на света да ти се стовари отгоре, истинска любов и много истински приятелства! Обичам те безкрайно много,, нямам думи да ти опиша колко значиш за мен.. Обичам те!!
Мерси, Теди!! Страшно мили думи, за което пак ти благодаря! Да ти се връща! Господ здраве да ти дава! И аз те обичам мнооооогоо!!! : - ~Ани* написа:
- Честит рожден ден и от мен!!! Много здраве, щастие и късмет иии дано да си модератор номер 1!
Мерси много! Господ здраве да ти дава! - stteLuu ~ написа:
- Честит рожден ден Чичиииии!
Всичко ти го казах във Фейсбук. И все пак, нека всяко твое желание бъде мое пожелание! Мерси страшно много, Стели!! Мерси за милите думи!! Господ здраве да ти дава!! - Brooke ♥ написа:
- Честит Рожден Ден, Чичи! Незнам какво други да ти пожелая, защото вече са ти пожелали всичко, което е най - съществено и от значение. От мен остава само да ти пожелая щастил живот, истинска любов и всичко най - най.
Благодаря, симпатяго. Да ти се връща и Господ здраве да ти дава! - demi_selena написа:
- Знам,че не се познаваме, но ..Честит рожден ден и от мен! Пожелавам ти здраве, щастие и много успехи!
Мерси, да ти се връща и Господ здраве да ти дава! - Sëlënőĥőlичкā ^^<33 написа:
- Ч.Р.Д Чичи! Пожелавам ти всичко най-хубаво.Да си жива и здрава,нека всяка твоя мечта да се збъдне.
АМИН! Айде, дано! Нека и твоята мечта се сбъдне и Господ здраве да ти дава! - Tutи. написа:
- ЧРД, Чичи.. Много здраве,щастие,любов, приятели и къмет! Весело изкарванее! {}
Мерси, Тити!! Да ти се връща и Господ здраве да ти дава! - Kat3t0 ♥ написа:
- Чичии, честит рожден ден! Да си жива и здрава, много щастлива! Бъди все така жизнерадостна ии защитавай мнението си докрай! Пожелавам ти да сбъднеш всяка твоя мечта и още дълго да посещаваш форумчетоо!
Мерси отново, Кате!! Да ти се връща всичко двойно, Господ здраве да ти дава и да ме обичаш много! - monini написа:
- Чичии, честит рожден ден и тук!! Да си жива и здрава, много щастлива ии всичко най най!! Пожелавам ти да си сбъднеш всички мечти, да имаш много успехи, любов ии верни приятели!
Мерси отново, Монинцее!!! Искрено ти пожелавам да ти се върне всичко, че даже тройно!! Господ здраве да ти дава!! | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Честит Рожден Ден Чичи! | |
| |
| | | | Честит Рожден Ден Чичи! | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |