| Лексиконче | |
|
+5x_HeAdFiRsT_x :..КифладжкийкА..: - NataLiya ~ ДанС SeLLsYy 9 posters |
Автор | Съобщение |
---|
SeLLsYy Напредващ
Warn : Брой мнения : 121 Reputation : 0 Join date : 04.07.2009 Age : 28
| |
| |
ДанС Маниак
Warn : Брой мнения : 593 Reputation : 0 Join date : 13.04.2009 Age : 27
| Заглавие: Re: Лексиконче Пон Авг 03, 2009 12:25 pm | |
| ***ИНФОРМАЦИЯ*** Име:Даниел Фамилия:Тодоров Възраст:12 Град:Бургас
***ЗА ВРЪЗКИ*** GSM:Да бе,друг път ще го дам :д E-mail:future__@abv.bg Skype:single_star97
***ЗА СЕЛ*** От кога си фен/ка на Сел:От април месец :) Как се запали по нея:В автобуса навръщане от лагера ;д Линк/ове към любимото/мите ти клипче/та с Сел:О,незнам,кефят ме много фвенски клипчета... Какво мислиш за Сел:Че е най-милото момиче,държи се много топло,а гласовите й данни са страхотнии
***ЗА ТЕБ*** Коментар:... Напиши ми споменче:Спомни си,че съм Данс,от форума на Сел! ;д Майтап ...Бъди себе си! Твоето мнение за медията ми:Всъщност не съм я разглеждал | |
|
| |
- NataLiya ~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6146 Reputation : 76 Join date : 26.04.2009 Age : 29
| Заглавие: Re: Лексиконче Пон Авг 03, 2009 4:50 pm | |
| ***ИНФОРМАЦИЯ*** Име: цялото ми име е наталия но предпочитам да ме наричате тали Фамилия:спасова Възраст: 14 Град:пловдив ***ЗА ВРЪЗКИ*** GSM:ее ся.. ;дд тфа са допълнитъелни екстри ;д E-mail: tali11@abv.bg Skype:just_tally ***ЗА СЕЛ*** От кога си фен/ка на Сел: вече 10 месеца Как се запали по нея:еми гледах филма another cinderella storry и сел много ми хареса разрових се из нета за песни клипочета снимки и т.н Линк/ове към любимото/мите ти клипче/та с Сел: ооо ама те са ужасно много Какво мислиш за Сел: ***ЗА ТЕБ*** Коментар: .... Напиши ми споменче:в момента ме мързи може би по късно Твоето мнение за медията ми: яка е ча0 | |
|
| |
:..КифладжкийкА..: Маниак
Warn : Брой мнения : 547 Reputation : 0 Join date : 04.07.2009 Age : 25 Местожителство : Варна
| Заглавие: Re: Лексиконче Нед Авг 09, 2009 4:10 am | |
| ***ИНФОРМАЦИЯ*** Име:Боряна (Бори , Бубс) Фамилия:Тодорва Възраст:10 Град:Варна ***ЗА ВРЪЗКИ*** GSM:И екстри ли искаш?! E-mail:nelena_99@abv.bg Skype:borityyy.m.t. ***ЗА СЕЛ*** От кога си фен/ка на Сел:От 6 месеца. Как се запали по нея:От кефче. Линк/ове към любимото/мите ти клипче/та с Сел:Оооо има да си давам! Какво мислиш за Сел:Да Бест! ***ЗА ТЕБ*** Коментар:*** Напиши ми споменче:Всичко става,защото има причина. Твоето мнение за медията ми:Хубава е! Бай | |
|
| |
x_HeAdFiRsT_x Редовен
Warn : Брой мнения : 207 Reputation : 0 Join date : 16.05.2009 Age : 28 Местожителство : Бургас
| Заглавие: Re: Лексиконче Нед Авг 09, 2009 7:39 am | |
| ***ИНФОРМАЦИЯ*** Име: Десислава (Деси,Дуци ;дд ) Фамилия: Петрова Възраст: 13 (почти) Град: Севлиево ***ЗА ВРЪЗКИ*** GSM: Хах Сони Ериксон ;дд E-mail: justhatgirl@abv.bg Skype:nelika95 ***ЗА СЕЛ*** От кога си фен/ка на Сел: От две години Как се запали по нея: От сайтове и форуми Линк/ове към любимото/мите ти клипче/та с Сел: Ох много ме мътзи да търся ;дд Какво мислиш за Сел: Най страхотното нещо в живота ми и изобщо ***ЗА ТЕБ*** Коментар: ... Напиши ми споменче:По-скоро девиз (Бъди себе си завинаги и не се променяй заради друг,защото все някога той може да те предаде и тогава няма да има връщане назад...Знам,че е тъпо ама ;дд) Твоето мнение за медията ми: Яка е :) | |
|
| |
The_vampire_girl Неспасяем
Warn : ( : Върни ми сърцето!!! Брой мнения : 1061 Reputation : 9 Join date : 13.07.2009 Age : 34
| Заглавие: Re: Лексиконче Пон Авг 10, 2009 6:46 pm | |
| ***ИНФОРМАЦИЯ*** Име:лилия Фамилия:спасова Възраст:19 Град:пловдив ***ЗА ВРЪЗКИ*** GSM:088509**** E-mail:lili.love@abv.bg Skype:lilinceto_90 ***ЗА СЕЛ*** От кога си фен/ка на Сел: ами около 8-9 месеца Как се запали по нея: ами сестра ми ме убеди да гледам историята за пепеляшка с нея и дрю и от тогава се запалих по нея Линк/ове към любимото/мите ти клипче/та с Сел:http://www.vbox7.com/play:9d1e46f7 Какво мислиш за Сел:стархотна е много ми харесва ***ЗА ТЕБ*** Коментар: не мисля че аз трябва да коментирам за себе си а хора които ме познават Напиши ми споменче: ""едно очи аз няма да забравя едни очи ме карат да не спя,едни очив сърцето ми остават и като въглени страшно ме горят.аз искам да забравя но не мога,не се забравя лесно любовта,едно очи ме лъгаха жестоко и аз никога не ще им простя Твоето мнение за медията ми:стархотна е браво | |
|
| |
SeLz' Неспасяем
Warn : Брой мнения : 886 Reputation : 0 Join date : 15.04.2009 Age : 27
| Заглавие: Re: Лексиконче Вто Окт 27, 2009 12:58 am | |
| ???: ?????? ???????: ???????? ???????: 12 ????: ?????????? GSM: 0892****** E-mail: galina_gorianova@abv.bg Skype: hot_chick.97 ?? ???? ?? ???/?? ?? ???: ?? 2 ?????? ??? ?? ?????? ?? ???: ???? ?????? ????? ?? ????????? ? ?? ???????? ''?????'' ????/??? ??? ????????/???? ?? ??????/?? ? ???: http://vbox7.com/play:ecf88ff3 ????? ?????? ?? ???: ????? ??????, ???????, ???????, ???????? ?????? ?? ??? ?? ? ?????? ???- ??????????? ?????? ?? ????????: ?????? ???- ????????, ? ???????? ??????? ? ??????? ???? ? ??????? ??????! ?????? ?????? ?? ??????? ??: ????? ? ???.. ????? ,????? | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: Лексиконче Вто Окт 27, 2009 1:12 am | |
| ***ИНФОРМАЦИЯ*** Име: Чичи Фамилия: Чешли Възраст: 12 Град: Пловдив
***ЗА ВРЪЗКИ*** GSM: 0897462125 E-mail: jb_fan@abv.bg или sprouseluver@abv.bg Skype: play_my_music
***ЗА СЕЛ*** От кога си фен/ка на Сел: Всъщност, не мога да се нарека фен. Как се запали по нея: Хареса ми във Another Cinderella Story Линк/ове към любимото/мите ти клипче/та с Сел: нямам.. Какво мислиш за Сел: Красива е..
***ЗА ТЕБ*** Коментар: мързелива.. упорита.. истеричка.. още? ;д Напиши ми споменче: ако си приятел.. просто бъди до край! Твоето мнение за медията ми: ами.. бива я. (::: | |
|
| |
xxHeadfirst Неспасяем
Warn : ( : I'm crazy,sooo watch out! xdd Брой мнения : 961 Reputation : 0 Join date : 14.08.2009 Age : 28 Местожителство : София [sun]]
| Заглавие: Re: Лексиконче Вто Дек 15, 2009 10:09 pm | |
| ***ИНФОРМАЦИЯ*** Име:Цветомира(Цу,Цвет,Цуки т.н.) Фамилия:Илиева Възраст:13 Град:София ***ЗА ВРЪЗКИ*** GSM:почва с 089,не си го знам E-mail: ilovedisney@abv.bg , selena_rlz_4ever@abv.bg , ohyeahnickjonasbaby@abv.bg Skype:cvetka_koketka96 ***ЗА СЕЛ*** От кога си фен/ка на Сел:От юни 2009 Как се запали по нея:Уизърдс оф Уейвърли плейс Линк/ове към любимото/мите ти клипче/та с Сел: http://vbox7.com/play:3e1d8117 Какво мислиш за Сел:Уникална личност ***ЗА ТЕБ*** Коментар:Много съм тъпа Напиши ми споменче:Винаги бъди себе си-това е най-добрият начин. Твоето мнение за медията ми:Страхотна ее | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Лексиконче | |
| |
|
| |
| Лексиконче | |
|