Selena Gomez BG Forum
Добре дошли в българският фен форум за Селена! За да имате достъп до целия форум, трябва да се регистрирате!
Selena Gomez BG Forum
Добре дошли в българският фен форум за Селена! За да имате достъп до целия форум, трябва да се регистрирате!
Selena Gomez BG Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bulgarian forum about Selena Gomez

ИндексИндекс  PortalPortal  Последни снимкиПоследни снимки  ТърсенеТърсене  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

Разяснения

Go down 
+2
...LlilzZz...
rozaLie
6 posters
АвторСъобщение
rozaLie
Неспасяем
Неспасяем
rozaLie

Warn :
Разяснения Left_bar_bleue10 / 10010 / 100Разяснения Right_bar_bleue

( : happiness is the key to success.
Брой мнения : 15926
Местожителство : Пловдив

Разяснения Empty
ПисанеЗаглавие: Разяснения   Разяснения Icon_minitimeСря Фев 02, 2011 12:56 am

Разяснения 2yyqdyr

Ако имате някакви въпроси или оплаквания, тук е мястото да ги зададете/кажете.

От екипът,
rozaLie
Върнете се в началото Go down
https://twitter.com/#!/rozaLiex
rozaLie
Неспасяем
Неспасяем
rozaLie

Warn :

Разяснения Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Разяснения   Разяснения Icon_minitimeСъб Апр 02, 2011 5:08 pm

Понеже обсъждахме с Рос в началото на март месец колко необективни са наградите, колко необективно се номинират категориите и обещах, че този месец ще и дам възможност да си изрази недоволството. А аз вместо да ви плюя, реших да ви дам разяснения относно всяка една категория, как да избирате, etc. За да не излезе, че ви плюя без да съм ви обяснила. Давам разясненията > другия път ако има нещо ще се развихря. И все пак няма да ви се размине, Рос ще свърши рaботата. laugh

1. Най-активен потребител на месеца
Най-активният потребител на месеца трябва да се избира според зависи колко често коментира, къде коментира и дали постовете му са смислени. Потребителят Х може всеки ден да влиза, но ако не коментира, то той не е активен. Човекът У пък, може всеки ден да влиза и да коментира, но ако мненията му са само в "Игри", да кажем, също не се счита за активен. Под активен потребител разбирайте:
1. Потребителят Х всеки ден влиза.
2. Потребителят Х коментира, не пише само в "Игри".
3. Потребителях Х ИМА смислени мнения.

2. Модератор на месеца
Под модератор на месеца не се смята човек, към който лично вие сте привързани или искате да се издигнете в очите им. Под модератор се разбира, след дадено мнение вие да видите поправено и написано "Модератор Х поправи мнението", да видите, че върши нещо. Естествено, това е малко трудно, защото все пак е по-трудно да се следи тяхната работа, но все пак не е невъзможно.
Как да изберете някой за модератор? Анализирате какво е напарвил през месеца, а не направо да кажете "Модераторът Х заслужава наградата", а модераторът Х изобщо не е модерирал през месеца. Също така важно е да прави разлика между модератор и потребител.
- Модератор е човекът, който подпомага форумът да стане едно по-добро място, върши задължения. (кара се, оправя спорове, модерира)
- Потребител е човекът, който ДОПРИНАСЯ на форума. Той създава теми, пише мнения, активен е.

3. Потребител с най-смислени постове на месеца
Тук е по-сложно, понеже за един мнението Х може да е смислено, за друг - не. Но все пак, ако човекът се е потрудил, ако човекът е написал мнение, в което изразява своята гледна точка с аргументи, то мнението е смислено, без значение дали съвпада с вашено.

4. Тема на месеца
Тема на месеца не винаги трябва да е от категорията "Селена Гомез", защото не винаги може да има достатъчно активни теми там. Може да е всяка друга СМИСЛЕНА. Например в "Дискусии" (не за Селена) има доста смислени теми, които повече заслужават, от колкото дискусиите за Селена.
Тема на месеца се определя най-вече по това колко е коментирана и мненията вътре смислени ли са.

5. Събитие на месеца
Тук важи същото. Не е задължително събитието да е относно Селена, а във форума. Ако има нещо, което е накарало всички потребители да се разпишат, да заемат страна. Или някое очудващо завръщане, някое напускане, нещо голямо..
Като пример мога да дам събитието миналата година, по това време, враждата LightOne vs. rozaLie (със candyx), но то е непознато за новите. И въпреки това то е събитие!

6. Най-забавен потребител на месеца
Тук няма какво да се изпише, номинирате човекът, който ви е разсмивал най-много през месеца. Simple.

7. Тема "Представете се" на месеца
Най-активната тема на месеца, а не най-любимата ви.

8. Тема "Графики" на месеца
Най-активната тема на месеца, а не най-любимата ви.

9. Графика на месеца
Тук трябва да е графика, харесала се на повечето форум.

10. Галерия Селена за месеца (което означава дадени снимки, но цялата галерия)
Личен избор.

--------------------------------

Написах ви разяснения. Нужни са ви 10 минути да прегледате форума и да напишете след това номинациите си.
...LlilzZz...
Луд фен
Луд фен
...LlilzZz...

Warn :
Разяснения Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Разяснения Right_bar_bleue

Брой мнения : 378
Местожителство : гр.Казанлък

Разяснения Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Разяснения   Разяснения Icon_minitimeСъб Апр 02, 2011 5:47 pm

Искам да попитам: аз (или някой друг потребител който е нов във форума) имам ли право да гласувам или трябва да имам по-висока репутация?
rozaLie
Неспасяем
Неспасяем
rozaLie

Warn :

Разяснения Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Разяснения   Разяснения Icon_minitimeСъб Апр 02, 2011 5:57 pm

Можеш да гласуваш, но гледай да си обективна. Регистрирала си се 13 дни след началото на месеца.. но айде, и без това ми трябват гласове.
~Rossita
Неспасяем
Неспасяем
~Rossita

Warn :

( : 8-9-10112012
Брой мнения : 14468

Разяснения Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Разяснения   Разяснения Icon_minitimeСъб Апр 02, 2011 6:01 pm

Ето го и моето оплакване. Надявам се, че някой ще си направи труда да прочете това, което съм изписала. Мерси, предварително. :}

Забелязах, че в наградите за месец Февруари (а и не само там) доста хора са гласували НЕобективно. На мнение съм, че това произлиза от това, че някой иска да се издигне в очите на някой друг, по-високопоставен във форума. Има ги и приятелските връзки - всеки иска приятелите му да са щастливи и да се радва заедно с тях. Окей, но тук гласуваме обективно. Или поне се опитваме. Чичи ви разясни как по-точно да се гласува. Надявам се след тези изяснения да се започне да се гласува по-обективно, а не само за да впечатлите някого, или да му се издигнете в очите.

Ето и това, от което лично съм засегната. Засегната съм, че не ми се оценява труда. Имам предвид модераторския труд. Когато има нередни постове - поправям ги. Когато има повтарящи се/излишни теми - отстранени са. Когато има нарушение на правилата - вдигам уорн, макар и рядко. След месец, прекаран в следене на спазване на правилата и след опити повечето неща във форума да са наред - хоп и оп, вие номинирате някой друг потребител за модератор. Жалко ми е, че след нещата, които правя за форума, никой (освен може би 2-3 човека) не оценява това, което АЗ съм направила. Извинявайте, но как може след около 5 хвърлени теми в коша от мен, вие да номинирате за модератор на месеца човек, който не е хвърлил (да речем) и 1 тема в коша? И това не е за първи път. И преди да направим тези месечни награди имаше такива случаи. Не оценявате труда на човек. Това е. Ясно и кратко.

Наистина съм благодарна, на хората, които оценяват труда ми. Но само за да се издигнете в очите на някой друг, например в очите на Мони или Катето (защото те са много високопоставени във форума, разбира се) - вие номинирате някой техен близък приятел или etc. Пичове, тези награди не са ли именно за да гласуваме ОБЕКТИВНО и БЕЗПРИСТРАСТНО? А не за да се издигаме в очите на някого или просто да му направим впечатление? Съжелявам, но след номинацията на Мони за модератор (нищо лично) за Февруари месец, след всичко което направих, вие наистина ми ПАДНАХТЕ в очите. Разочарована съм.
http://acciosharman.tumblr.com/
Kat3t0 ♥
Admin
Admin
Kat3t0 ♥

Warn :

( : This ain't nothing but a summer jam ..(H)
Брой мнения : 4134

Разяснения Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Разяснения   Разяснения Icon_minitimeСря Апр 06, 2011 10:41 pm

Мислех да не отговарям, но ако не го направя ще излезне, че съм съгласна с мнението на Рос и си седя тихо и кротко, понеже един вид се чувствам гузна, което не е така. Не съм съгласна изцяло с мнението по-горе. Първо и аз наблюдавам работата на модераторите във форума и да, не отричам, че Рос върши страшно много работа, но не може да твърдите, че Мони не прави нищо. Това че не пише като мести дадена тема, не означава нищо. А пък от "теорията", че хората ни се подмазват ми е втръснало хипер много. Аз нямам нито една номинация в месечните награди (понеже обективно погледнато има далеч по-редовни потребители и т.н.), затова не мога да разбера как по-точно ми се подмазват хората? Или пък ще кажете, че се подмазват на Мони, защото към мен ще е прекалено видно ...? Ениуей, не искам да се засяга никой, просто е супер тъпо постоянно да чета "стига сте се подмазвали на Катето".
https://selena-gomez.bulgarianforum.net
*Радии <3
Неспасяем
Неспасяем
*Радии <3

Warn :

Брой мнения : 6029
Местожителство : Сливен

Разяснения Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Разяснения   Разяснения Icon_minitimeСря Апр 06, 2011 11:30 pm

Не съм съгласна с Рос. Това,че не са гласували за теб,не значи,че не оценяват труда ти. Рос,ти си много добър модератор. Вършиш работата си страхотно.
И аз можеше да гласувам постоянно за Катето или за приятелите ми,но не го правя нали?! Гласувам обективно и това трябва да правят и другите.
~Rossita
Неспасяем
Неспасяем
~Rossita

Warn :

Разяснения Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Разяснения   Разяснения Icon_minitimeСря Апр 06, 2011 11:44 pm

Kat3t0 ♥ написа:
Ениуей, не искам да се засяга никой, просто е супер тъпо постоянно да чета "стига сте се подмазвали на Катето".

Сега ако отречеш, че го няма това "подмазване" и "издигане в очите", ще ме УБИЕШ. Нима го няма? Нима никой, абсолютно никой не го прави?

nick_fenka написа:
Не съм съгласна с Рос. Това,че не са гласували за теб,не значи,че не оценяват труда ти. Рос,ти си много добър модератор. Вършиш работата си страхотно.

На мен не ми е важно кой е гласувал за мен. Просто щеше да ми стане наистина приятно, ако някой се сети, ей така от добро сърце да покаже, че оценява всичко което правя. (: Но уви, няма такъв.
*Радии <3
Неспасяем
Неспасяем
*Радии <3

Warn :

Брой мнения : 6029
Местожителство : Сливен

Разяснения Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Разяснения   Разяснения Icon_minitimeСря Апр 06, 2011 11:49 pm

~Rossita. каза:
Цитат :
На мен не ми е важно кой е гласувал за мен. Просто щеше да ми стане наистина приятно, ако някой се сети, ей така от добро сърце да покаже, че оценява всичко което правя. (: Но уви, няма такъв.

Напротив,има. Аз съм.Ти наистина даваш много на форума,спазваш правилата,гледаш за повтарящи се теми и тн. Щеше ли Катето да те остави модератор,ако не беше добра? Наистина аз оценявам това,което правиш за форума. Не го казвам,за да ти се подмазвам. Продължавай все така! smile
~Rossita
Неспасяем
Неспасяем
~Rossita

Warn :

Разяснения Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Разяснения   Разяснения Icon_minitimeСря Апр 06, 2011 11:57 pm

nick_fenka написа:
~Rossita. каза:
Цитат :

Напротив,има. Аз съм.Ти наистина даваш много на форума,спазваш правилата,гледаш за повтарящи се теми и тн. Щеше ли Катето да те остави модератор,ако не беше добра? Наистина аз оценявам това,което правиш за форума. Не го казвам,за да ти се подмазвам. Продължавай все така! smile

Обаче трябваше да ви се напише 10-редов пост, за да се сетите, че Ехоо! - Някой се труди! И този някой не съм само аз, но ениуей.
Kat3t0 ♥
Admin
Admin
Kat3t0 ♥

Warn :

Разяснения Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Разяснения   Разяснения Icon_minitimeЧет Апр 07, 2011 12:31 am

Цитат :
Сега ако отречеш, че го няма това "подмазване" и "издигане в очите", ще ме УБИЕШ. Нима го няма? Нима никой, абсолютно никой не го прави?
ЗА БОГА, говорим за наградите нали? Добре бе, човек .. нямам нито 1 номинация, камо ли спечелена наградата!!! Къде го видя това подмазване само това не ми е ясно???
Просто всички знаете колко мразя да чувам това и като че ли става традиция в края на всички награди някой да се изцепва "Така е като се подмазвате на Катето" .. така казвате като не сте спечелили награда, която искате.
~Rossita
Неспасяем
Неспасяем
~Rossita

Warn :

Разяснения Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Разяснения   Разяснения Icon_minitimeЧет Апр 07, 2011 12:38 am

Kat3t0 ♥ написа:
Цитат :
ЗА БОГА, говорим за наградите нали? Добре бе, човек .. нямам нито 1 номинация, камо ли спечелена наградата!!! Къде го видя това подмазване само това не ми е ясно???
Просто всички знаете колко мразя да чувам това и като че ли става традиция в края на всички награди някой да се изцепва "Така е като се подмазвате на Катето" .. така казвате като не сте спечелили награда, която искате.

Ама и аз ти говоря за наградите. ; )) И кой се е оплакал, по твоите думи след всяко награждаване? Кажи ми, кой? Мисля, че съм пропуснала. Кате, извинявай много, но не знаех, че мразиш да чуваш това и онова. Ако съм правила големия проблем и преди - разбирам да го кажеш. Но сега, това е за 1ви път. Извинявай много, но не може винаги да си премълчаваме, само за да не дразним някой с това, че мразел да чува това и онова.
Kat3t0 ♥
Admin
Admin
Kat3t0 ♥

Warn :

Разяснения Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Разяснения   Разяснения Icon_minitimeЧет Апр 07, 2011 12:59 am

Не съм казала, че си ти. По-едно време Чичи време недоволстваше за "Потребител допринесъл най-много за форума", това имах в предвид.
Цитат :
Кате, извинявай много, но не знаех, че мразиш да чуваш това и онова
Тук не обвинявай мен. Сигурна съм на 1000%, че съм го казвала някъде из форума ...

ПП: Окей, за наградите говориш .. така и не ми отговори къде видя това подмазване?
~Rossita
Неспасяем
Неспасяем
~Rossita

Warn :

Разяснения Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Разяснения   Разяснения Icon_minitimeЧет Апр 07, 2011 1:21 am

Кате, не съм се регистрирала от 8-9-10 април 2009, за да знам във всеки твой пост какво си писала. Нито имам такава памет. Но ениуей, сигурно си го казвала и не съм обърнала внимание, etc.
Не съм казала конктретно, че съм сигурна, че всички се подмазват. Изказах предположение.
Kat3t0 ♥
Admin
Admin
Kat3t0 ♥

Warn :

Разяснения Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Разяснения   Разяснения Icon_minitimeЧет Апр 07, 2011 2:06 am

Свет като се включваш поне чети за какво аджеба става дума. В момента пишем в тема в раздела за наградите и коментираме тях конкретно. А аз все още не съм получила конкретен пример за такова подмазване .. логично, защото тук такова няма, точно в наградите.
Alice~
Неспасяем
Неспасяем
Alice~

Warn :

Брой мнения : 6295
Местожителство : Варна

Разяснения Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Разяснения   Разяснения Icon_minitimeЧет Апр 07, 2011 4:25 pm

Рос, няма смисъл! Винаги има хора които ще оценяват труда ти, и други за които труда на друг е по-добър. Замисли се малко аз през 2010 мисля, че също направих доста неща за форума, но все пак никой никъде не ме номинира - нямаше смисъл да правиш този пост. Всеки знае, че има подмазвачи и всеки някога е бил подмазвач - това не може да се отрече - било то във форума или някъде другаде. Ти си знаеш, че си вършиш работата перфектно, ти си знаеш, че има много хора, които те оценяват, но и има други хора за които друг човек си върши по-добре работата. Това гласуване не мисля, че е много важно, защото постът ти на модератор не зависи от него - зависи от това дали си вършиш работата, която ти е възложена, а ти я вършиш! Така, че не мисля, че трябва да съжаляваш, че никой не оценява труда ти, след като толкова много хора са гласували за тебе на толкова много места. wink
http://avatar-for-you.dir.bg
Гост
Гост

Разяснения Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Разяснения   Разяснения Icon_minitimeНед Май 01, 2011 3:43 am

Искам да попитам какво стана със месечните награди? Смисъл доста позападна. За Април нямаше гласуване, а за Март не излязоха резултатите..
rozaLie
Неспасяем
Неспасяем
rozaLie

Warn :

Разяснения Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Разяснения   Разяснения Icon_minitimeНед Май 01, 2011 3:49 am

WHAT?
За март резултатите съм ги постнала, а за април утре ги пускам.
Гост
Гост

Разяснения Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Разяснения   Разяснения Icon_minitimeНед Май 01, 2011 3:52 am

Оу да. Сега ги видях. Съжелявам..
rozaLie
Неспасяем
Неспасяем
rozaLie

Warn :

Разяснения Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Разяснения   Разяснения Icon_minitimeНед Май 08, 2011 5:04 pm

Така. Когато гласувате, имате право на ЕДНА номинация!
В наградите за април имаше един потребител, който е номинирал два потребителя и гласът не беше зачетен. Ако се повтори - целият пост няма да е зачетен.
Sponsored content

Разяснения Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Разяснения   Разяснения Icon_minitime

Разяснения
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Selena Gomez BG Forum :: Свободно време / Free time :: Awards :: Месечни награди 2011-
Идете на:  

Tyxo.bg counter
Create a forum on Forumotion | ©phpBB | Поддръжка на форума | Сигнал за злоупотреба | Cookies | Последните дискусии