|
| Победители | |
| | Автор | Съобщение |
---|
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| | | | rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: Победители Съб Апр 16, 2011 12:31 am | |
| Selena Gomez BG Forum - Monthly Awards: Март Победителите са на лице. Направила съм "подаръци" само за категориите, обхващащи лица от форума.
Честито на победителите и благодаря на гласувалите за мен. Така, имам една идея. Пиша я тук, а нека Мони цитира и напише в "Проблеми и въпроси" отговора. Понеже потребителят ~lifeforthemoment претендираше недоволство от заключване на темата, след като печели - тя да бъде отключена. За нататък тази графа ще се превърне в "Графьор на месеца", при наличието на малко теми и ако графьорът, който спечели не е с отключена тема, тя да се отключва като награда. На месец по 1 отключена няма да е фатално, а и не е сигурно, че ще се спечели от човек без собствена тема. Обмисли предложението. Не си длъжна да се съгласяваш, но е за благото на форумът. | |
| | | rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: Победители Пет Юли 08, 2011 9:51 pm | |
| Selena Gomez BG Forum - Monthly Awards: Юни Победителите са на лице. Направила съм "подаръци" само за категориите, обхващащи лица от форума.
Честито на победителите.
Сега за Мони и графьорите, отново. След като xoxo_rally11 спечели графьор на месеца, тя не е длъжна да участва в конкурсът, защото темата и автоматично си остава(ако има такава). Но смятам да вметна едно ново правило, и нека Мони отново помисли над него. Значи, Рали да участва в конкурса, и там ако спечели тема - то темата и остава до следващият конкурс. Но ако не спечели тема от конкурсът, то темата и да бъде заключена след завършването на месеца. Все пак тя е на прага на конкурсът и наградите и смятам, че за другите месеци трябва да си извоюва темата. Какво мислиш? | |
| | | rozaLie Неспасяем
| | | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Победители | |
| |
| | | | Победители | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |