|
| SelenaDaily | |
| | Автор | Съобщение |
---|
ж0ричА` Редовен
Warn : Брой мнения : 238 Reputation : 9 Join date : 23.04.2009 Age : 30
| Заглавие: SelenaDaily Пон Яну 31, 2011 1:27 am | |
| Позволих си да направя тази тема, надявам се да не е проблем ии ако все пак е - delete ;). От доста време се каня да напиша мнението си за този удивителен сайт и ето, че му дойде времето. Искам още от сега да кажа, че нямам намерение да пиша романи и тем подобни, искам само с няколко думи да изразя възхищението си. Виждам, че основния източник на информация за повечето от вас е www.selena-fan.org! Да много развит сайт, хиляди снимки, много информация, много известен, посещаван от хора от цял свят, НО пропуска доста снимки и инфо, особено напоследък (момичето е написала, че учи за изпитите в края на срок, но все пак изпуснатите ъпдейти са си факт). Общо взето искам да отворя очите на всички тук, че има хиляди сайтове за Сел, а www.Selena-Daily.com е един достоен за възхищение. Откъм дизайн - почти нямам забележки! Информацията и ъпдейтването в последно време са все по-богати! Само погледнете последните качени снимки/клипчета/статии. Колко от тях виждате в Selena-Fan! Казвам го понеже мисля, че всеки фен на Сел тук, също както и мен, иска да бъде информиран за всичко ново около Сел, всяка нова снимка, било то фейк/реър/бекстейдж и т.н. Е, моя съвет е да добавите и този сайт към редовните си източници за информация! Определено има нещо ново, което да научите и там! Съжелявам, че сравнявам точно с този сайт, знам че има буквално хиляди сайтове за Сел, но виждам, че selena-fan.org е основен източник за Сел на половината народ тук. Защо? Защо след като има хубав български сайт, при това от "семейството" на този форум? Защо след като този сайт в последно време е по-пълен? Вземете например People's Choice Awards - вижте колко снимки има в сайта към форума и колко в Селена-фен! Последните ъпдейти - реър и туитър снимките. Информация за испанския албум, за Сел и Джъстин, стилове от Round and Round клик, тази фотосесия - клик, снимките от тук - клик и куп други! Сигурно се чудите каква аджеба е целта на всичките тея глупости дето изписах - ами изразявам си мнението. Във галерията има много линкове към този сайт, при положение, че същите снимки дори и повече ги има и в сайта към форума. Може да се каже, че се ядосвам понеже такъв хубав, може би най-добрия български сайт, се пренебрегва и остава недооценен! И не на последно място трудът на Катето едва ли не отива на вятъра! А мисля, че това е един сайт, който заслуважа ежадневно посещение от всеки фен на Сел. Айде спирам с глупостите, защото сигурно ви досадих и все пак ако някой малоумен си е загубил времето и е седнал да чете това, благодаря му за отделеното време! | |
| | | Гост Гост
| Заглавие: Re: SelenaDaily Пон Яну 31, 2011 1:50 am | |
| Напълно си права! Сели Гомес Дейли също пропускат много снимки (вероятно, защото не им се качват), но също е посещаван от половината България. Селена Дейли има много по-голям смисъл да се посещава. Не само заради снимките, а и заради информацията. Наскоро гледах някакъв руски сайт за Сел. Не е кой знае какво, но на ден сигурно качват над 10 новини за Сел. И почти никой не влиза. Всички гледат само дизайна, а т'ва, че може да няма и кьорава новина на никой не му дреме.
Последната промяна е направена от mellu на Съб Авг 27, 2011 5:51 pm; мнението е било променяно общо 1 път |
| | | monini Неспасяем
Warn : ( : A day without you is a year without rain <333 Брой мнения : 3435 Reputation : 57 Join date : 07.10.2009 Age : 29 Местожителство : Сандански
| Заглавие: Re: SelenaDaily Пон Яну 31, 2011 2:46 am | |
| Много, много си прав за всичко, което каза! За мен най-много си личи пренебрежението към галерията един вид, защото, както каза ти, се дават линкове за selena-fan при положение, че същите снимки са качени, дори по-рано и по-голям брой в selena-daily. И след като това е сайта към този форум, според мен би следвало към снимките и изобщо новините, които се постват тук да се дават линкове към него. Е, разбира се, ако става дума за нещо, което го няма в selena-daily, няма лошо да се даде линк към друг сайт, ноо само в такива случаи.. | |
| | | ~Rossita Неспасяем
Warn : ( : 8-9-10112012 Брой мнения : 14468 Reputation : 111 Join date : 15.01.2010 Age : 25
| Заглавие: Re: SelenaDaily Сря Фев 02, 2011 2:28 am | |
| Аз съм съгласна с теб. Половината български фенове на Сел посещават selena-fan.org, защото както се знае, това е може би най-добрия сайт за Сел въобще. Но в SelenaDaily има новини и снимки, които в selena-fan липсват. Освен това, Катето отделя от времето си за да ъпдейтва, макар и понякога със закъснения - тя го прави. (: И точно заради това според мен трябва да поглеждаме честичко SelenaDaily, защото има разни екстри, които ги няма в selena-fan. (: | |
| | | *Радии <3 Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6029 Reputation : 15 Join date : 25.07.2010 Age : 25 Местожителство : Сливен
| Заглавие: Re: SelenaDaily Сря Фев 02, 2011 2:46 am | |
| Аз да си кажа не влизам в selena-fan. В SelenaDaily има снимки,клипчета всичко. Всяка малка подробност е написана там. И както каза Рос е добре да посещаваме повече SelenaDaily. | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: SelenaDaily | |
| |
| | | | SelenaDaily | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |