xapricotkiss,, Неспасяем
Warn : Брой мнения : 1021 Reputation : 6 Join date : 09.04.2009 Age : 27
| Заглавие: „Аз съм номер четири“ от Питакъс Лор Съб Яну 29, 2011 11:14 pm | |
| Джон прилича на обикновен тийнейджър, но не се подлъгвайте по външността му. Той крие дълбока тайна, която не може да сподели и с най-близките си приятели. Тайна, която му е трудно да издаде дори пред момичето, в което е влюбен. Джон трябва да оцелее на всяка цена, защото от неговата съдба зависи бъдещето на две планети – Лориен, райското кътче в космоса, от което той идва, и Земята. Залозите са високи – трима от неговия вид вече са мъртви. Джон е номер четири. Той е следващият. Мнения? Нямам търпение за филма, както и да си взема книгата. <33 А и Алекс е на БГ корицата, така че... <33 | |
|
цветuu** Неспасяем
Warn : ( : pf Брой мнения : 1298 Reputation : 18 Join date : 31.12.2009 Age : 28
| Заглавие: Re: „Аз съм номер четири“ от Питакъс Лор Съб Яну 29, 2011 11:51 pm | |
| Интересно резюме. Аз по-принцип харесвам да чета такива книги... Сега си я поръчах от сайта на "Пингвините". Надявам се само описанието и да не подлъгва и да е от онези помии... | |
|
~Paradis♡ Неспасяем
Warn : ( : Don't try to fix me. I'm not broken. Брой мнения : 746 Reputation : 3 Join date : 13.05.2010 Age : 27 Местожителство : On Mercury
| |
Little Girl ~ Неспасяем
Warn : ( : But you’re hurting me from inside of my head, I can’t take it, I can’t take it .. Брой мнения : 5829 Reputation : 48 Join date : 09.03.2010 Age : 28
| |
Cap`pac. Неспасяем
Warn : Брой мнения : 4596 Reputation : 5 Join date : 04.12.2010 Местожителство : Варна
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: „Аз съм номер четири“ от Питакъс Лор | |
| |
|