Тези дни съм яко на вълна "Джонас Брадърс", като си припомням какъв фен им бях преди и колко марквах. (така де, колко се кефех - може да я слещнете думата често от мен, така че започнете какво означава!
)
Днес изгледах The 3D concert Experience и просто от много време не съм се кефила на нещо, така както го направих сега! Просто.. на всяка една песен, на всяко едно движение, изобщо на всяка една физиономия и всяка една дума казана от тях. Още помня момента, в който бях във залата и чаках с нетърпение да почве ДВД-то, за да мога да се кефя на тогавашните ми идоли. И когато почна, ПОЛУДЯХ! Няма такава лудница. Даже мисля, че и Тали беше с мен. Адски много им се кефихме на тези момчета. Особено и двете много си любихме Ник, направо полудявахме по него и когато го видяхме, докато Биг Роб го събуждаше и..
Помниш ли, бейби, какви луди маркчета му бяхме?
Тези пичове ме бяха обзели до такава степен, че каквото и да правех, все говорех за тях. Във всяка моя мечта, тях ги имаше. Дори благодарение на тях създадох нови приятелста, някои от тях много трайни. Жив пример е, че имаше една група във Impulse.bg - Jonas Brothers и от там се запознах с Тали. По-късно във vbox7 намерих скайпа на Ани (babyvanessa) и по-късно тя ме включи във един чат Team Jonaholics, където се запознах с лудите глави като Мила, Хриси, Диди, Вики. Даже първата ни среща с Тали беше организирана от чата, като дойде и Диди. Прекарвахме си страхотно. Тези момчета бяха причината аз да се прибирам и да сядам на PC, за да пиша в чата и да обсъждаме. По-нататък имах възможността да се видя и със Вики, която се оказа просто уникален човек.
Помня как със приятелки седяхме в нас и марквахме, гледайки тяхни видеота. Изобщо, тези момчета имат супер талант, който ги издигна на върха и показа на света, че са талантливи. Не мога да ви опиша чувството какво е да си припомня каква луда фенка бях, гледайки това ДВД. Още.. Още си слушам песните като Hollywood, Games, Australia, Just Friends, Inseparable, When You Look Me In The Eyes, Sorry, Pushin' Me Away и изобщо всички песни до и преди албумът им A Little Bit Longer. След това обаче какво стана, рязко паднаха от върха. Издадоха албума Lines, Vines & Trying Times, като създадоха успешни песни и добро турне. До тук добре. Песните не бяха лоши, като не мога да крия, че там е и любимият ми дует - Nick Jonas & Miley Cyrus - Before The Storm. Хубави песни като Fly With Me, Paranoid, World War III, Poison Ivy, Hey Baby... След турнето на хората ли им писнаха, на тях ли им се отщя да създават нови неща и да се кефят, не знам. И стигаме до момента, в който Ник създаде самостоятелен албум, който колкото и да си кривя душата - не беше толкова успешен, колкото той е очаквал. Въпреки, че си имаше хубавите песни като Who I Am, Last Time Around, Conspiracy Theory и т.н. Тогава обаче нашумя и момента със песента Stay, за кой е писана и т.н. От там нататъка аз спрях да следя как се развиват. Четях, определено четях но не със този интерес и ентусиазъм, с който преди. Радвах им се и не спирахме да коментираме в TJ (Team Jonaholics), но идва моментът в който просто ми писват.
Сега дочувам, че ще има два нови соло албума на Ник и Джо, както и възможен студиен албум на групата. А, дано! Много ще се радвам отново да ги видя на сцената заедно, успешни проправящи си път към върха. Да създадат едно успешно турне и да си върнат феновете.
Всъщност, не знам защо изобщо написах всичко това, може би трябваше някъде да си излея какво ми е било на душата за тях и форумът е точното място. Не знам дали очаквам коментари, защото даже изобщо не знам какво може да напишете в тях. Но определено, ако имате свободно време и желание да гледате нещо качествено, си изтеглете "Jonas Brothers The 3D Concert Experience" и го гледайте, дори и да сте го правели преди. Особено ако преди сте им били фенове, чувството което ще изпитате е невероятно. Опитах се да ви кажа аз какво изпитах, но то не може да се покаже с думи. Трябва и вие да го почувствате.
Като цяло, обичам Jonas Brothers. Даже като се сетя за супер яките песни като Year 300, I Am What I Am, 6 Minutes, Mandy, You Just Don't Know it.. побиват ме тръпки, какви невероятни песни са създавали. Особено песента Appreciate на Ник от първият му соло албум е толкова.. НЕВЕРОЯТНА, че просто нямам думи.