|
| 22 любовни въпроса за теб ♥ | |
|
+11Vik prettyreckless. Jogan ;;♥ Cap`pac. LightOne Alone* Barbie. - NataLiya ~ rozaLie Little Girl ~ Famous gurll. 15 posters | Автор | Съобщение |
---|
Famous gurll. Луд фен
Warn : Брой мнения : 307 Reputation : 0 Join date : 09.01.2011 Age : 27
| Заглавие: 22 любовни въпроса за теб ♥ Пон Яну 10, 2011 4:25 am | |
| 1) Обвързан/а или необвързан/а? - 2) Щастлив/а ли си? - 3) Като срещнеш точния човек бързо ли действаш? - 4) Някога разбивали ли са ти сърцето? - 5) Мислиш ли, че при определени обстоятелства изневярата е нормална? - 6) Би ли простил/а изневяра? - 7) С някого говорели ли сте за брак? - 8 ) Искаш ли да имаш деца? - 9) Колко? - 10) Би ли осиновил/а дете? - 11) Ако в момента някой те харесва, кой според теб би бил най-готиният начин да ти го покаже? - 12) Харесва ли ти да се правиш на недостъпен/на? - 13) Кажи честно...имаш ли си трикчета, които използваш, за да свалиш някой/я? - 14) Вярваш ли в любовта от пръв поглед? - 15) Романтичен/на ли си? - 16) Вярваш ли, че можеш да промениш някого? - 17) Ако можеше да се ожениш/омъжиш, без значение парите, къде би го направил/а? - 18 ) Имаш ли чувства към някого в момента? - 19) Случвало ли ти се е да искаш да си с някого, но да те отблъсне? - 20) Някога разбивал/а ли си нечие сърце? - 21) Би ли се бил/а заради човека, когото обичаш? - 22) Какво би казал/а за последния/ната си бивш/а? - | |
| | | Little Girl ~ Неспасяем
Warn : ( : But you’re hurting me from inside of my head, I can’t take it, I can’t take it .. Брой мнения : 5829 Reputation : 48 Join date : 09.03.2010 Age : 28
| Заглавие: Re: 22 любовни въпроса за теб ♥ Пон Яну 10, 2011 5:40 am | |
| 1) Обвързан/а или необвързан/а? - Обвързана. <3 2) Щастлив/а ли си? - Много съм щастлива. 3) Като срещнеш точния човек бързо ли действаш? - Мне. Предпочитам първо да се уверя ии тогава ;дд. 4) Някога разбивали ли са ти сърцето? - Да ;хх. 5) Мислиш ли, че при определени обстоятелства изневярата е нормална? - Мне. 6) Би ли простил/а изневяра? - Никога. 7) С някого говорели ли сте за брак? - Да, вече имам два развода ;дд. Не, разбира се ;дд. 8 ) Искаш ли да имаш деца? - Естествено. 9) Колко? - Двечки. 10) Би ли осиновил/а дете? - Да. 11) Ако в момента някой те харесва, кой според теб би бил най-готиният начин да ти го покаже? - Всеки ден си ми го показва с думите "Обичам те." ии всички неща, които прави за мен. 12) Харесва ли ти да се правиш на недостъпен/на? - Понякога ;дд. 13) Кажи честно...имаш ли си трикчета, които използваш, за да свалиш някой/я? - Разбира се ;дд. 14) Вярваш ли в любовта от пръв поглед? - Мм точно любов не. По - скоро силно привличане, след това вече може да се говори за любов. 15) Романтичен/на ли си? - Не особено. 16) Вярваш ли, че можеш да промениш някого? - Да. 17) Ако можеше да се ожениш/омъжиш, без значение парите, къде би го направил/а? - Оу не знам ;дд. 18 ) Имаш ли чувства към някого в момента? - Да. <333 19) Случвало ли ти се е да искаш да си с някого, но да те отблъсне? - Да ;хх. 20) Някога разбивал/а ли си нечие сърце? - Да. 21) Би ли се бил/а заради човека, когото обичаш? - Зависи ;дд. 22) Какво би казал/а за последния/ната си бивш/а? - Прекрасен човек. Останахме си много добри приятели. | |
| | | rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: 22 любовни въпроса за теб ♥ Пон Яну 10, 2011 8:46 pm | |
| 1) Обвързан/а или необвързан/а? - Необвързана. 2) Щастлив/а ли си? - Щастлива съм! 3) Като срещнеш точния човек бързо ли действаш? - Първо се подсигурявам в чувствата му. 4) Някога разбивали ли са ти сърцето? - Може да се каже. 5) Мислиш ли, че при определени обстоятелства изневярата е нормална? - Не съм мислиса по този въпрос, но смятам, че изневярата като цяло не е нормална. 6) Би ли простил/а изневяра? - Зависи от обстоятелствата, но по-скоро не. 7) С някого говорели ли сте за брак? - О Боже, НЕ! 8 ) Искаш ли да имаш деца? - Искам и се надявам да имам! 9) Колко? - 2чки, по възможнот близнци! Супер много искам. (Ивее, освен ако не са дебили.. ) 10) Би ли осиновил/а дете? - Може би. (Михинкооо, мойте ли ще ги осиновяваш? ) 11) Ако в момента някой те харесва, кой според теб би бил най-готиният начин да ти го покаже? - Като е до мен, когато другите ги няма. И като не ме огорчава. 12) Харесва ли ти да се правиш на недостъпен/на? - Не, това е доста.. тъпо! ;д 13) Кажи честно...имаш ли си трикчета, които използваш, за да свалиш някой/я? - О, боже.. Нямам. 14) Вярваш ли в любовта от пръв поглед? - Щом съм я изпитала, вярвам. 15) Романтичен/на ли си? - Не мога да кажа. 16) Вярваш ли, че можеш да промениш някого? - Слабо. 17) Ако можеше да се ожениш/омъжиш, без значение парите, къде би го направил/а? - На Филипините! 18 ) Имаш ли чувства към някого в момента? - Ох, трудно е. Мисля.. Че нямам. Или може би имам, но малки.. Малки, малки! 19) Случвало ли ти се е да искаш да си с някого, но да те отблъсне? - Да. 20) Някога разбивал/а ли си нечие сърце? - Нямам спомен, надявам се не. 21) Би ли се бил/а заради човека, когото обичаш? - Бих се била и просто ей така. Разбира се, че ще се бия. 22) Какво би казал/а за последния/ната си бивш/а? - Пас. | |
| | | - NataLiya ~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6146 Reputation : 76 Join date : 26.04.2009 Age : 29
| Заглавие: Re: 22 любовни въпроса за теб ♥ Вто Яну 11, 2011 2:26 am | |
| 1) Обвързан/а или необвързан/а? - Обвълзана. 2) Щастлив/а ли си? - Да. 3) Като срещнеш точния човек бързо ли действаш? - Не.. 4) Някога разбивали ли са ти сърцето? - Да.. :) 5) Мислиш ли, че при определени обстоятелства изневярата е нормална? - Не.. Изневярата никога не е нормална.. 6) Би ли простил/а изневяра? - ...Незнам не ми се е случвало и дай боже да не се случва.. 7) С някого говорели ли сте за брак? - Не.. На 16 съм... Все пак.. ;д 8 ) Искаш ли да имаш деца? - Да 9) Колко? - 1 10) Би ли осиновил/а дете? - Да. 11) Ако в момента някой те харесва, кой според теб би бил най-готиният начин да ти го покаже? - Лично.. не по интернет.. 12) Харесва ли ти да се правиш на недостъпен/на? - Да! ;д 13) Кажи честно...имаш ли си трикчета, които използваш, за да свалиш някой/я? - Не. 14) Вярваш ли в любовта от пръв поглед? - Не.. Може някой да ти хареса на пръв поглед, но той не винаги е това за което го мислите. 15) Романтичен/на ли си? - Да 16) Вярваш ли, че можеш да промениш някого? - Да. 17) Ако можеше да се ожениш/омъжиш, без значение парите, къде би го направил/а? - В Испания!! 18 ) Имаш ли чувства към някого в момента? - Да. 19) Случвало ли ти се е да искаш да си с някого, но да те отблъсне? - Да. 20) Някога разбивал/а ли си нечие сърце? - Мисля, че да. Поне така твърдеше.. 21) Би ли се бил/а заради човека, когото обичаш? - Да ;д 22) Какво би казал/а за последния/ната си бивш/а? - Хм.. Ако самочувствието му не беше толкова голямо може би щеше да е по добре.. Имам само приятелски чувства към него, но ми харесва да се заяждаме ;д | |
| | | Barbie. Неспасяем
Warn : ( : Дявола ме кара и ми вика нека, нека! ;-) Брой мнения : 1965 Reputation : 143 Join date : 03.03.2010 Age : 27 Местожителство : Варна
| Заглавие: Re: 22 любовни въпроса за теб ♥ Сря Яну 12, 2011 5:49 pm | |
| 1) Обвързан/а или необвързан/а? - Обвързана. 2) Щастлив/а ли си? - МНОГО! 3) Като срещнеш точния човек бързо ли действаш? - Зависи . 4) Някога разбивали ли са ти сърцето? - Да.. 5) Мислиш ли, че при определени обстоятелства изневярата е нормална? - Не, в никакъв случей! 6) Би ли простил/а изневяра? - Никога. 7) С някого говорели ли сте за брак? - хах да, но на бъзик. ;д 8 ) Искаш ли да имаш деца? - Да 9) Колко? - 1 10) Би ли осиновил/а дете? - Да 11) Ако в момента някой те харесва, кой според теб би бил най-готиният начин да ти го покаже? - В очите. 12) Харесва ли ти да се правиш на недостъпен/на? - Да. ;д 13) Кажи честно...имаш ли си трикчета, които използваш, за да свалиш някой/я? - .рофл. Не! 14) Вярваш ли в любовта от пръв поглед? - Не особено. 15) Романтичен/на ли си? - Да 16) Вярваш ли, че можеш да промениш някого? - Да, но неискам. 17) Ако можеше да се ожениш/омъжиш, без значение парите, къде би го направил/а? - в Кореа. ;ддд 18 ) Имаш ли чувства към някого в момента? - Да. 19) Случвало ли ти се е да искаш да си с някого, но да те отблъсне? - Естествено. ;д 20) Някога разбивал/а ли си нечие сърце? - Така са ми казвали, не знам. 21) Би ли се бил/а заради човека, когото обичаш? - Женски бой. ;д Разбира се. ;д 22) Какво би казал/а за последния/ната си бивш/а? - Виж ме сега. Благодарение на теб се превърнах в това. | |
| | | Alone* Редовен
Warn : ( : IceRose ~ ^^ Брой мнения : 195 Reputation : 3 Join date : 10.12.2010 Age : 28
| Заглавие: Re: 22 любовни въпроса за теб ♥ Вто Яну 18, 2011 5:44 pm | |
| 1) Обвързан/а или необвързан/а? - Жалко, че няма някакъв среден вариант. ;д Ами не знам за какво се брои.. Да кажем, че съм НЕОБВЪРЗАН. 2) Щастлив/а ли си? - Не точно. 3) Като срещнеш точния човек бързо ли действаш? - Не. 4) Някога разбивали ли са ти сърцето? - Да. 5) Мислиш ли, че при определени обстоятелства изневярата е нормална? - Не. 6) Би ли простил/а изневяра? - Не ми се е случвало, но не вярвам, че ще простя. 7) С някого говорели ли сте за брак? - О, Боже, Не.. ;дд 8 ) Искаш ли да имаш деца? - Естествено. 9) Колко? - 2. 10) Би ли осиновил/а дете? - Да. 11) Ако в момента някой те харесва, кой според теб би бил най-готиният начин да ти го покаже? - Ами аз не съм момиче, не се нуждая от примери за показване, просто искам тази, която ме харесва да ми го каже. 12) Харесва ли ти да се правиш на недостъпен/на? - НЕ! 13) Кажи честно...имаш ли си трикчета, които използваш, за да свалиш някой/я? - Не. ;д 14) Вярваш ли в любовта от пръв поглед? - Оооо Да! 15) Романтичен/на ли си? - Не знам.. ;д 16) Вярваш ли, че можеш да промениш някого? - Да. 17) Ако можеше да се ожениш/омъжиш, без значение парите, къде би го направил/а? - Ако е с човека, когото обичам - ДА! 18 ) Имаш ли чувства към някого в момента? - Да. 19) Случвало ли ти се е да искаш да си с някого, но да те отблъсне? - Само веднъж. 20) Някога разбивал/а ли си нечие сърце? - Мисля, че да. 21) Би ли се бил/а заради човека, когото обичаш? - Да. 22) Какво би казал/а за последния/ната си бивш/а? - Каквото съм имал да казвам съм го казал.. | |
| | | LightOne Неспасяем
Warn : ( : Внимание Заядлив Дядка !!! ')©® Брой мнения : 8611 Reputation : 130 Join date : 26.06.2009 Age : 35
| Заглавие: Re: 22 любовни въпроса за теб ♥ Съб Фев 19, 2011 6:16 pm | |
| 1) Обвързан/а или необвързан/а? - Не 2) Щастлив/а ли си? - Нещо такова 3) Като срещнеш точния човек бързо ли действаш? - Не 4) Някога разбивали ли са ти сърцето? - Не 5) Мислиш ли, че при определени обстоятелства изневярата е нормална? - Принципно не е нормална 6) Би ли простил/а изневяра? - Да 7) С някого говорели ли сте за брак? - Не 8 ) Искаш ли да имаш деца? - Йеп 9) Колко? - Двенки 10) Би ли осиновил/а дете? - Да 11) Ако в момента някой те харесва, кой според теб би бил най-готиният начин да ти го покаже? - Най-готин...хъммм...да го каже по телевизията. Макар че тогава трябва да е адска откачалка 12) Харесва ли ти да се правиш на недостъпен/на? - Не съм се правил че да знам. 13) Кажи честно...имаш ли си трикчета, които използваш, за да свалиш някой/я? - Не 14) Вярваш ли в любовта от пръв поглед? - Еми може и да има такова чудо 15) Романтичен/на ли си? - Уж 16) Вярваш ли, че можеш да промениш някого? - То това е номера - да се нагаждаш към другия. Няма как всичко, но някои неща би могло. 17) Ако можеше да се ожениш/омъжиш, без значение парите, къде би го направил/а? - Ха де. Все тая ми е. Едва ли моите желания ще изпълняват, нали трябва да угаждам. 18 ) Имаш ли чувства към някого в момента? - Уж 19) Случвало ли ти се е да искаш да си с някого, но да те отблъсне? - Не 20) Някога разбивал/а ли си нечие сърце? - Не 21) Би ли се бил/а заради човека, когото обичаш? - Тъй си викам, ама кой знае. | |
| | | Cap`pac. Неспасяем
Warn : Брой мнения : 4596 Reputation : 5 Join date : 04.12.2010 Местожителство : Варна
| Заглавие: Re: 22 любовни въпроса за теб ♥ Вто Мар 01, 2011 8:19 pm | |
| 1) Обвързан/а или необвързан/а? - Нее! 2) Щастлив/а ли си? -Да! 3) Като срещнеш точния човек бързо ли действаш? -Не,гледам леко -по леко.. 4) Някога разбивали ли са ти сърцето? -Само веднъж.. 5) Мислиш ли, че при определени обстоятелства изневярата е нормална? -Не. 6) Би ли простил/а изневяра? -Никогаа.. (Щом веднъж го направи,няма спиране.) 7) С някого говорели ли сте за брак? -Мнее.. 8 ) Искаш ли да имаш деца? - Дамм.. 9) Колко? -Едно момчее.. 10) Би ли осиновил/а дете? -Ако немога да раждам.. 11) Ако в момента някой те харесва, кой според теб би бил най-готиният начин да ти го покаже? -Да бъде с мен винаги. 12) Харесва ли ти да се правиш на недостъпен/на? -Да.. 13) Кажи честно...имаш ли си трикчета, които използваш, за да свалиш някой/я? -Мхм.. 14) Вярваш ли в любовта от пръв поглед? -Даа.. 15) Романтичен/на ли си? -Много.. 16) Вярваш ли, че можеш да промениш някого? -Да.. 17) Ако можеше да се ожениш/омъжиш, без значение парите, къде би го направил/а? -Църква. 18 ) Имаш ли чувства към някого в момента? - Даа.. 19) Случвало ли ти се е да искаш да си с някого, но да те отблъсне? - Да.. 20) Някога разбивал/а ли си нечие сърце? -Да.. 21) Би ли се бил/а заради човека, когото обичаш? - Винаги.. 22) Какво би казал/а за последния/ната си бивш/а? - Че искам да скъсаме.. | |
| | | Jogan ;;♥ Нов
Warn : ( : im no beauty queen, im just beautiful me.. ♥ Брой мнения : 39 Reputation : 0 Join date : 18.04.2010 Age : 28 Местожителство : Перник
| Заглавие: Re: 22 любовни въпроса за теб ♥ Съб Мар 26, 2011 3:54 am | |
| 1) Обвързан/а или необвързан/а? - Необвързана. 2) Щастлив/а ли си? - Да, и то много. 3) Като срещнеш точния човек бързо ли действаш? - Зависи.. 4) Някога разбивали ли са ти сърцето? - Не. 5) Мислиш ли, че при определени обстоятелства изневярата е нормална? - Не, за мен изневярата като цяло не е нормална.. 6) Би ли простил/а изневяра? - Зависи.. Но може би - да. 7) С някого говорели ли сте за брак? - OMB!! Не.. xD 8 ) Искаш ли да имаш деца? - Да, естествено. 9) Колко? - Три. ^^ 10) Би ли осиновил/а дете? - Да, всеки има правото да има родители.. 11) Ако в момента някой те харесва, кой според теб би бил най-готиният начин да ти го покаже? - Какъвто и да е, само не и по интернет. 12) Харесва ли ти да се правиш на недостъпен/на? - Понякога.. xD 13) Кажи честно...имаш ли си трикчета, които използваш, за да свалиш някой/я? - Не. 14) Вярваш ли в любовта от пръв поглед? - Да, родителите ми са доказателство (не се смейте.. ;д). 15) Романтичен/на ли си? - Да. 16) Вярваш ли, че можеш да промениш някого? - Да. 17) Ако можеше да се ожениш/омъжиш, без значение парите, къде би го направил/а? - В Париж.. ^^ 18 ) Имаш ли чувства към някого в момента? - Джъстин Бийбър! xD Естествено, в кръга на шегата, иначе - не. 19) Случвало ли ти се е да искаш да си с някого, но да те отблъсне? - Да. 20) Някога разбивал/а ли си нечие сърце? - Да. 21) Би ли се бил/а заради човека, когото обичаш? - Естествено. 22) Какво би казал/а за последния/ната си бивш/а? - Идиот.. :/ xD | |
| | | prettyreckless. Напредващ
Warn : Брой мнения : 82 Reputation : 0 Join date : 27.03.2011
| Заглавие: Re: 22 любовни въпроса за теб ♥ Нед Мар 27, 2011 10:30 pm | |
| 1) Обвързан/а или необвързан/а? - Сингъл съм. ;д 2) Щастлив/а ли си? - Йеп, може да се каже. 3) Като срещнеш точния човек бързо ли действаш? - Зависи как ме предразположи. 4) Някога разбивали ли са ти сърцето? - До колкото могат да разбият сърцето на едно 13-годишно момиче - да. 5) Мислиш ли, че при определени обстоятелства изневярата е нормална? - Не мисля, че е нормална изобщо. 6) Би ли простил/а изневяра? - Зависи. 7) С някого говорели ли сте за брак? - Хаха, не. 8 ) Искаш ли да имаш деца? - В момента - не. 9) Колко? - // 10) Би ли осиновил/а дете? - Може би. 11) Ако в момента някой те харесва, кой според теб би бил най-готиният начин да ти го покаже? - Оу, не знам. 12) Харесва ли ти да се правиш на недостъпен/на? - Не особено, но пак казвам - зависи. 13) Кажи честно...имаш ли си трикчета, които използваш, за да свалиш някой/я? - Нямам. 14) Вярваш ли в любовта от пръв поглед? - Да. 15) Романтичен/на ли си? - Може би, но по-скоро не.. зависи в какво настроение съм. 16) Вярваш ли, че можеш да промениш някого? - Да. 17) Ако можеше да се ожениш/омъжиш, без значение парите, къде би го направил/а? - Нямам си наидея.. 18 ) Имаш ли чувства към някого в момента? - Да. 19) Случвало ли ти се е да искаш да си с някого, но да те отблъсне? - Да. 20) Някога разбивал/а ли си нечие сърце? - Уел, може да се каже. 21) Би ли се бил/а заради човека, когото обичаш? - Хаха, не знам. Сигурно да. 22) Какво би казал/а за последния/ната си бивш/а? - Каквото е имало да му кажа съм му го казала.. вече няма значение. | |
| | | Vik Напредващ
Warn : ( : I'd rather be hated for who I am than loved for who I'm not. Брой мнения : 102 Reputation : 3 Join date : 28.03.2010 Age : 31 Местожителство : Варна
| Заглавие: Re: 22 любовни въпроса за теб ♥ Пон Мар 28, 2011 2:07 am | |
| 1) Обвързан/а или необвързан/а? - Необвързан. 2) Щастлив/а ли си? - Не съм тъжен, но не и прекалено щастлив. 3) Като срещнеш точния човек бързо ли действаш? - Опитвам се да не е бързо, за да го опозная по-добре. 4) Някога разбивали ли са ти сърцето? - Естествено, че да. 5) Мислиш ли, че при определени обстоятелства изневярата е нормална? - Попринцип не е нормална, но знае ли човек.. 6) Би ли простил/а изневяра? - Бих простил. 7) С някого говорели ли сте за брак? - Ами, не. :D 8 ) Искаш ли да имаш деца? - Да, бих искал да имам. 9) Колко? - Едно - момче или момиче, без значение, но и повече да са не е проблем. 10) Би ли осиновил/а дете? - Вмомента съм на мнение, че не бих осиновил. 11) Ако в момента някой те харесва, кой според теб би бил най-готиният начин да ти го покаже? - Не бих мислил за това, а бих изчакал да ме изненада по нейн уникален начин. 12) Харесва ли ти да се правиш на недостъпен/на? - Абсолютно не. 13) Кажи честно...имаш ли си трикчета, които използваш, за да свалиш някой/я? - Трикове не, но пречки като моята пуста срамежливост, да. Бързо се отпускам обаче. :D 14) Вярваш ли в любовта от пръв поглед? - Вярвам. 15) Романтичен/на ли си? - Не мисля, че съм, но са ми казвали, че съм преди време. 16) Вярваш ли, че можеш да промениш някого? - Да променя някого не, да променя навици и принципи на някого - възможно е. 17) Ако можеше да се ожениш/омъжиш, без значение парите, къде би го направил/а? - Колкото и просто да звучи, в родния ми град. :) 18 ) Имаш ли чувства към някого в момента? - Имах до скоро време. Естествено, нищо не се получи защото този път не бързах, но в крайна сметка разбрах ключов момент, за който не знаех и разбрах, че въобще не е трябвало да се влюбвам в нея. 19) Случвало ли ти се е да искаш да си с някого, но да те отблъсне? - Малко са хората, които тук ще отговорят с не. Аз не съм от тях. 20) Някога разбивал/а ли си нечие сърце? - Не мисля. 21) Би ли се бил/а заради човека, когото обичаш? - Зависи от обстоятелствата, но да. 22) Какво би казал/а за последния/ната си бивш/а? - Детско мислене, детска причина за прекратяване на връзката и лекомислеща. | |
| | | Гост Гост
| Заглавие: Re: 22 любовни въпроса за теб ♥ Пон Мар 28, 2011 4:19 am | |
| 1) Обвързан/а или необвързан/а? - Не съм. 2) Щастлив/а ли си? - Много! 3) Като срещнеш точния човек бързо ли действаш? - Не, първо го опознавам. 4) Някога разбивали ли са ти сърцето? - Не. 5) Мислиш ли, че при определени обстоятелства изневярата е нормална? - Не мисля! Все пак като имаш връзка с някого като не си щастлив се разделяш с него!.. 6) Би ли простил/а изневяра? - Не. 7) С някого говорели ли сте за брак? - Естествено че НЕ! 8 ) Искаш ли да имаш деца? - Да, като порасна. 9) Колко? - 3 10) Би ли осиновил/а дете? - Да. 11) Ако в момента някой те харесва, кой според теб би бил най-готиният начин да ти го покаже? - Незнам, честно казано.. 12) Харесва ли ти да се правиш на недостъпен/на? - Да! :P 13) Кажи честно...имаш ли си трикчета, които използваш, за да свалиш някой/я? - Не! ;дд 14) Вярваш ли в любовта от пръв поглед? - Да. 15) Романтичен/на ли си? - Аз!? О, боже! Къв въпрос.. 16) Вярваш ли, че можеш да промениш някого? - Мии, с желание всичко става. 17) Ако можеше да се ожениш/омъжиш, без значение парите, къде би го направил/а? - Ми на някое хубаво място. 18 ) Имаш ли чувства към някого в момента? - Не. 19) Случвало ли ти се е да искаш да си с някого, но да те отблъсне? -- Не. 20) Някога разбивал/а ли си нечие сърце? - Не. 21) Би ли се бил/а заради човека, когото обичаш? - Не, да се оправя сам. ;дд Майтапя се.. ;дд Може би да. 22) Какво би казал/а за последния/ната си бивш/а? - Няма такъв. |
| | | The_vampire_girl Неспасяем
Warn : ( : Върни ми сърцето!!! Брой мнения : 1061 Reputation : 9 Join date : 13.07.2009 Age : 34
| Заглавие: Re: 22 любовни въпроса за теб ♥ Пет Апр 01, 2011 12:29 am | |
| 1) Обвързан/а или необвързан/а? - Обвързана2) Щастлив/а ли си? - Много3) Като срещнеш точния човек бързо ли действаш? - Не,предпочитам да го опозная за да не стават грешки4) Някога разбивали ли са ти сърцето? - Да 5) Мислиш ли, че при определени обстоятелства изневярата е нормална? - До скоро бих ти казала,че не е нормална,но ако човека с който си не ти дава това което ти е нужно ,но все пак си с него е нормално да потърсиш липсата при друг6) Би ли простил/а изневяра? - Никога!7) С някого говорели ли сте за брак? - Да говорила съм с бившия ми,но не мисля че беше сериозно8 ) Искаш ли да имаш деца? - Разбира се,че да9) Колко? - 110) Би ли осиновил/а дете? - Защо не,дори да имам собствено дете ако имам финансовата възможност бих осиновила дете11) Ако в момента някой те харесва, кой според теб би бил най-готиният начин да ти го покаже? - Не знам,обичам спонтанните хора и изненадите12) Харесва ли ти да се правиш на недостъпен/на? - Определено ми харесва13) Кажи честно...имаш ли си трикчета, които използваш, за да свалиш някой/я? - аз не свалям..мен ме свалят14) Вярваш ли в любовта от пръв поглед? - Не,това е само метафора15) Романтичен/на ли си? - Понякога16) Вярваш ли, че можеш да промениш някого? - Да,защото го промених17) Ако можеше да се ожениш/омъжиш, без значение парите, къде би го направил/а? - Испания18 ) Имаш ли чувства към някого в момента? - Да,към моето момче19) Случвало ли ти се е да искаш да си с някого, но да те отблъсне? - Случвало ми се е20) Някога разбивал/а ли си нечие сърце? - Да,след като разбиха моето21) Би ли се бил/а заради човека, когото обичаш? - Разбира се22) Какво би казал/а за последния/ната си бивш/а? - Стяга го шапката яко | |
| | | xMissDreamer Маниак
Warn : ( : Just a smile. ♥ Брой мнения : 507 Reputation : 3 Join date : 05.10.2010 Age : 27 Местожителство : Перник ♥
| Заглавие: Re: 22 любовни въпроса за теб ♥ Нед Апр 03, 2011 6:25 pm | |
| 1) Обвързан/а или необвързан/а? - Необвързана. 2) Щастлив/а ли си? - Мда. 3) Като срещнеш точния човек бързо ли действаш? - Не. 4) Някога разбивали ли са ти сърцето? - Не. 5) Мислиш ли, че при определени обстоятелства изневярата е нормална? - При никакви обстоятелства не е нормална. 6) Би ли простил/а изневяра? - Не мисля, но знае ли човек. 7) С някого говорели ли сте за брак? - Нем. 8 ) Искаш ли да имаш деца? - Дам. 9) Колко? - Две, три, пет.. ;д Колкото Бог даде. 10) Би ли осиновил/а дете? - Да. 11) Ако в момента някой те харесва, кой според теб би бил най-готиният начин да ти го покаже? - Да дойде при мен и да ми го каже в очите. 12) Харесва ли ти да се правиш на недостъпен/на? - Мм, не. (: 13) Кажи честно... имаш ли си трикчета, които използваш, за да свалиш някой/я? - Не. ;д 14) Вярваш ли в любовта от пръв поглед? - Може би. 15) Романтичен/на ли си? - Така си мисля. 16) Вярваш ли, че можеш да промениш някого? - Не. 17) Ако можеше да се ожениш/омъжиш, без значение парите, къде би го направил/а? - Не знам, може би Франция. 18) Имаш ли чувства към някого в момента? - Мм.. дам, да кажем. 19) Случвало ли ти се е да искаш да си с някого, но да те отблъсне? - Не. 20) Някога разбивал/а ли си нечие сърце? - Ъъъ, май не. 21) Би ли се бил/а заради човека, когото обичаш? - Зависи от ситуацията. | |
| | | ~Rossita Неспасяем
Warn : ( : 8-9-10112012 Брой мнения : 14468 Reputation : 111 Join date : 15.01.2010 Age : 25
| Заглавие: Re: 22 любовни въпроса за теб ♥ Нед Апр 03, 2011 6:51 pm | |
| 1) Обвързан/а или необвързан/а? - Необвързана. 2) Щастлив/а ли си? - Не, абсолютно не. 3) Като срещнеш точния човек бързо ли действаш? - Зависи. 4) Някога разбивали ли са ти сърцето? - Да. ;х 5) Мислиш ли, че при определени обстоятелства изневярата е нормална? - Не, няма основание да е нормална при каквито и да било обстоятелства. 6) Би ли простил/а изневяра? - Много, много трудно. Да не кажа никак. 7) С някого говорели ли сте за брак? - О, да. 8 ) Искаш ли да имаш деца? - Да. 9) Колко? - Няма значение, важното е да имам. 10) Би ли осиновил/а дете? - Да, разбира се. 11) Ако в момента някой те харесва, кой според теб би бил най-готиният начин да ти го покаже? - Няма значение как, просто искам да е искрен и да ми го каже в лицето, не по интернет. 12) Харесва ли ти да се правиш на недостъпен/на? - Не, никога не ми е допадало. 13) Кажи честно...имаш ли си трикчета, които използваш, за да свалиш някой/я? - Не, смятам тези "трикчета" за пълна глупост. 14) Вярваш ли в любовта от пръв поглед? - Не. Силна симпатия да, но любов - не. 15) Романтичен/на ли си? - Мисля, че да. 16) Вярваш ли, че можеш да промениш някого? - Не мисля, никой не може да промени напълно друг човек. 17) Ако можеше да се ожениш/омъжиш, без значение парите, къде би го направил/а? - 18 ) Имаш ли чувства към някого в момента? - Да. 19) Случвало ли ти се е да искаш да си с някого, но да те отблъсне? - О, да. В момента ми се случва. 20) Някога разбивал/а ли си нечие сърце? - Мисля, че да. ;х 21) Би ли се бил/а заради човека, когото обичаш? - Да, макар и да съм от "нежния" пол. 22) Какво би казал/а за последния/ната си бивш/а? - "Благодаря ти, за всички невероятни мигове, които имахме заедно." | |
| | | tthe vamppiire Напредващ
Warn : Брой мнения : 66 Reputation : 3 Join date : 02.04.2011 Age : 27 Местожителство : гр.Казанлък
| Заглавие: Re: 22 любовни въпроса за теб ♥ Нед Апр 03, 2011 6:53 pm | |
| 1) Обвързан/а или необвързан/а? - Необвързана. 2) Щастлив/а ли си? - Даа ... 3) Като срещнеш точния човек бързо ли действаш? - Не, първо го опознавам. 4) Някога разбивали ли са ти сърцето? - По-скоро аз разбивам сърца!! 5) Мислиш ли, че при определени обстоятелства изневярата е нормална? - Не! 6) Би ли простил/а изневяра? - НЕ! 7) С някого говорели ли сте за брак? - Нее ... 8 ) Искаш ли да имаш деца? - ................................ 9) Колко? - .............................. 10) Би ли осиновил/а дете? - Да! 11) Ако в момента някой те харесва, кой според теб би бил най-готиният начин да ти го покаже? - Като ми го каже откровено в очите! 12) Харесва ли ти да се правиш на недостъпен/на? - Даа ... така се забавлявам. 13) Кажи честно...имаш ли си трикчета, които използваш, за да свалиш някой/я? - Не. 14) Вярваш ли в любовта от пръв поглед? - Да. 15) Романтичен/на ли си? - Това не го знам?! 16) Вярваш ли, че можеш да промениш някого? - Не. Освен, ако той иска 17) Ако можеше да се ожениш/омъжиш, без значение парите, къде би го направил/а? - Не съм мислила по този въпрос. 18 ) Имаш ли чувства към някого в момента? - Не. 19) Случвало ли ти се е да искаш да си с някого, но да те отблъсне? - Да, но той не знаеше, че го харесвам. 20) Някога разбивал/а ли си нечие сърце? - Да, много пъти! 21) Би ли се бил/а заради човека, когото обичаш? - Не. Това ще е неговата воля и аз ще се съглася. 22) Какво би казал/а за последния/ната си бивш/а? - ................................ | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: 22 любовни въпроса за теб ♥ | |
| |
| | | | 22 любовни въпроса за теб ♥ | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |