|
| Мило дневниче... | |
| | Автор | Съобщение |
---|
Cap`pac. Неспасяем
Warn : Брой мнения : 4596 Reputation : 5 Join date : 04.12.2010 Местожителство : Варна
| Заглавие: Мило дневниче... Пет Яну 07, 2011 10:43 pm | |
| Както мислех и реших и аз да си направя една тема.
07.01.2011 (Петък)
Мило дневниче. Днес голям смях падна ,както и бой ...Най-сетне си го върнах на този,който все ме удря (ее,аз никога не съм се оставяла да го правят,н.о си вигам,Ай к'во да се занимавам ся с простотии.. ,но на човек вече кат неможе да търпи,незная к'во прави ...ал..днес к'во ги прихванаха съочениците ми в муждучасието (голямото 2-то) играеха ,,Колко ниско можеш да ce наведеж''? Ее,не съм играла,а се гоних с момчето на мчетите ми (в стаята) ... 7-ми час беше часът на дъвките всеки с нещо!!
Ех,дневниче ще разкажа утре,ако имаинтересна изториийка.
Еее,чао,чао!!
| |
| | | Cap`pac. Неспасяем
Warn : Брой мнения : 4596 Reputation : 5 Join date : 04.12.2010 Местожителство : Варна
| Заглавие: Re: Мило дневниче... Вто Яну 11, 2011 6:38 am | |
| 11.01.2011 Мило дневниче днес беше много скучен и тъжен ден. Разделих се с най-добрата си приятелка,защото тя си тръгна,скарахсе с съочениците си. Много кофти ми дойде днес. | |
| | | Cap`pac. Неспасяем
| Заглавие: Re: Мило дневниче... Съб Фев 12, 2011 11:44 pm | |
| | |
| | | Cap`pac. Неспасяем
| Заглавие: Re: Мило дневниче... Нед Фев 13, 2011 11:52 pm | |
| | |
| | | Cap`pac. Неспасяем
| Заглавие: Re: Мило дневниче... Сря Фев 16, 2011 2:23 am | |
| 15.02.2011 Здравей дневниче!Съжалявам,че на 14 не писах,но нямаше нищо интересно,ее неговоря ,че и сега има нещо за разказване,но малко да си поговорим .... нали знаеш ;дд ,като дневниче и собственикът на дневничето .. Ее бура-бура да започвам... Днес нямаше много хубави нещица.. Имахме друга госпожа ,защото класната ни беше болна от ангина ли нз. с точност..В час много се местихме при другата госпожа,тя гледа учебника ,а ние се местим като невидели-полудели... Т'ва беше най-якото нещо от училището.В понеделник ни съобщиха една страхотна новина щели сме да ходим ''април'' месец на почивка за 3,4,5-дена и може да спим с някое момче.. ще ли сме да ходим в ''Казанлък,Копривщица и Карлово'',но не съм сигорна..,но най-вече се радвам,че може да спим с някое момче.. ^^ Ееми т'ва ее!Айй бб,че да обърна малко внимание и на други ,а не само на теб.. | |
| | | Cap`pac. Неспасяем
| Заглавие: Re: Мило дневниче... Вто Мар 01, 2011 8:06 pm | |
| 1.03.2011 Дневниче откога не съм писала,защото нямам никога време.Де да уча,де домашните да потготвя или чантата си,ноо... ще се опитам вече малко по-рядко да пиша.Днес беше страхотен ден вместо тест по ''История'' правихме малко тестче ,за да види знанията си без оценкии..Нямаше оценки,защото контролното беше трудно и повечето въпроси бяха за уроци ,които не сме учелии..Госпожата ни беше днес много лъчезарна..Подари ни мартенички..За момичетата на ''сърце'',а за момчетата на ''череп''.А последния часс госпожата каза да си дадем целия клас скайповете,за да я питаме оттам.Момчето на мечтите ми ,което много си падам по него дойде до чина и ми поиска скупето.Сега чакам мойта шматка да ми даде пълномощно..Така ще го базикамм.. Еми т'ва е за мен най-вълнуващото.. Буе,буее! | |
| | | Cap`pac. Неспасяем
| | | | Cap`pac. Неспасяем
| Заглавие: Re: Мило дневниче... Сря Мар 09, 2011 8:36 pm | |
| 09.03.2011 Няма нищо интересно освен ,чее уж спах 8-часа ,а ме болеше главата кът незнам си какво..;д Не съм влизала в други сайтове освен в тозии.. Ох ,утре ще бъде изморителен ден както и петък.Ще ли сме да правим някък изпит по -литература..Ужас.. ми т'ва ее . Чао,чао!! | |
| | | Cap`pac. Неспасяем
| Заглавие: Re: Мило дневниче... Вто Мар 15, 2011 7:38 pm | |
| 15.03.2011
Офф, божке!!Тука рекорд ще направят .. влизам в форума ,че то поне към 500 теми с нови мнения.Браво!! Ее ,да си продължа азз.. Ох,най-сетне!ФИЗИЧЕСКО...Карахме за първи път в годината ,представи си само как сме страдали. Се неможеееееее ама ,че то по 5-урока по математика и още толкова по БГ. ,че то не се седи в тая стая как няма да омръзне на човек.. Отново се спасих от дежурство ,но моя бозльо с Нелкич доста се тормозихаа ...;д Цитирам
- Цитат :
- ''Айде да изненадаме госпожата ни ,за да имаме ФВС''
Секи се крие кадето им паднее.. Направо... След като вече госпожата ни влиза по БГ. ние и се молим на колене и с кучешка физиономия..;дд голям смях !!!! Но госпожата не се върза на първото.Почваме БГ. ,за да довършим урока ,че не си го взехме предния ден и отново и се молим ,но тоя път се съгласи ,ако си направим урока по-бързичко. ЕВАЛА!!!! На вън смееее .. госпожата реши малко да играем народна ,а не само волейбол и да бягаме 500-м. Играем сега ние и всички от нашия отбор са вън ,а аз останах..АЛЛЛ!!!!!!Какво ще правя сега? ;дд бягам си аз без да хващам топката ,че и слънчасах и си викам аз : - Цитат :
- ''Браво ма госпожа.Сега намери и ти да ни изведеш.Вън 35-градуса ,а тука ши мрем.''
Бягам аз си бягам ,но по едно време като засилиха топката така щях да си скъсам подметката на обувките ,че направооо ..... Бягам ,скачам ,лягам надолу ,че гледат точни в главата ми да ме одарят ,но си викам ''Аха ши ма одарите ви на куково лято.'' Парите си дрънкат,ключа ми замалко да не изфръкне направо...
Еми т'ва е.Няма да казвам края на резултата ,защото той беше ,че ме оцелиха (лошата новина) ,но добрата беше ,че невлязох в болница.. | |
| | | Cap`pac. Неспасяем
| Заглавие: Re: Мило дневниче... Пон Авг 01, 2011 3:41 am | |
| 31.07.2011 22:40 ч.
Мило дневниче! Днес ми е много кофти ден , семейни причини. Няма нищо щуро , да идва туй простото даскало. Утре се стягам да училище , ще е малко кофти ,но ще имам да разправям. БАЙ!
| |
| | | Cap`pac. Неспасяем
| Заглавие: Re: Мило дневниче... Пон Авг 01, 2011 7:02 pm | |
| 1.08.2011 ------ 14:00 Много кофти ден! Щях да отивам в библиотеката ,но тя ще бъде затворена чак до 9 август. Много ми е тъпо , дано после всичко си дойде на мястото.
| |
| | | Cap`pac. Неспасяем
| Заглавие: Re: Мило дневниче... Сря Авг 03, 2011 8:14 pm | |
| 3 август 2011 година Днес ми е много кофти ден.Преди малко отново писах,но поправям мнението си. Ще разкажа целия си ден ,който минава в мързелуване и седене през компютърът. Днес станах около 12:26 ,измих си зъбите,лицето облякох се и отидох до магазина ,защото ми се дояде спагети и си направих.Ммм .. все още усещам вкуса. И така..Леле само какъв сън само сънувах!!Сънувах ,че сме 30 август и имам рожден ден тъй като съм родена на 30.юни и всеки месец и то в края сме празнували (в съня) и така 30 август..Хладилникът бил целия зареден с вкусни сладкиши,само малки чинийки със сладко и нищо друго.Беше рай , видях също че татко ми купил някакъв сладолед на звездите на Дисни , брей това се наричаше сладолед , хартиената кофичка беше на Джо,Майли,Ник,Селена други. Голям кеф беше.. | |
| | | Cap`pac. Неспасяем
| Заглавие: Re: Мило дневниче... Пет Авг 05, 2011 1:20 am | |
| 4 август 2011 година
Много кофти,както винаги!Едно и също беше,станах облякох се и излязох. До утре.. еем.. няма какво да кажа.А и гледам филм.. | |
| | | Cap`pac. Неспасяем
| Заглавие: Re: Мило дневниче... Нед Авг 07, 2011 12:16 am | |
| | |
| | | Cap`pac. Неспасяем
| Заглавие: Re: Мило дневниче... Пон Авг 22, 2011 9:38 pm | |
| Не съм писала отдавна ..
22.08.2011 година. Днес се роди още един малък член в семейството. Много се радвам , дано да започва с буквичката ''Д'' . Днес май ще е голяма скука , тъй като я приведствам .Охх ,, скука и отново скука. Денят ми започна най-откачена , брей .. ,че той кога не е започвал така ?!?? Винаги , винаги предатели .. Ох , защо променям темата ? Днес ми е толкова кофти , защото ми изтече срокът за фотошопа и не мога отново да го превключа. Написах кода ,но пак нищо .. Изтеглих го поне 10 - пъти ,но евалата на тъпата програма ... :@ АААААА!! Ще побеснея .. честно!!! Едвам съм да скъсам нервичките си , както се държат на толкова тънък косъм .. | |
| | | Cap`pac. Неспасяем
| Заглавие: Re: Мило дневниче... Съб Сеп 03, 2011 9:13 pm | |
| 03.09.2011
ИМАМ ПАПАГАЛ!!Днес си купих папагал , всъщност бяха продавали в един магазин и си взех едно жълто папагалче. От кога желаех !! Много си го обичкам!! | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Мило дневниче... | |
| |
| | | | Мило дневниче... | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |