|
| Номинации | |
|
+5monini Little Girl ~ Crazy <33 ж0ричА` Kat3t0 ♥ 9 posters | Автор | Съобщение |
---|
Kat3t0 ♥ Admin
Warn : ( : This ain't nothing but a summer jam ..(H) Брой мнения : 4134 Reputation : 129 Join date : 09.04.2009 Age : 28
| Заглавие: Номинации Пет Дек 31, 2010 11:00 pm | |
| За форума - Дизайн на годината - Категория на годината - Под-форум на годината (от тези за Селена) - Под-форум на годината - Тема на годината - Анкета на годината - Игра на годината - Графична тема на годината - Тема "Представи се" на годината - Урок на годината - "Най-западнал" форум/подфорум
За потребителите - Потребител на годината - Модератор на годината - Потребител, допринесъл най-много за развитието на форума - Графьор на годината - Най-проспериращ потребител на годината - Най-обективен потребител на годината - Фен на годината (на Сел естествено) - Най-креативен потребител на годината - "Душата на компанията" - Най-безотговорен потребител
За Селена - Песен на годината - Видеоклип на годината - Сингъл на годината (един вид песен и клип като цяло) - Снимка на годината (папарашка, лична, от някакво събитие и т.н.) - Фотосесия на годината - Тоалет на годината - Интервю на годината - Събитие на годината - Аватар на годинанта - Най-добър епизод на WOWP на годината - Най-добър епизод на Girl Meets World - Най-добро представяне на турнето Jingle Ball 2010 - Най-добра сцена от Ramona and Beezus - Най-лошо изпълнение на живо | |
| | | ж0ричА` Редовен
Warn : Брой мнения : 238 Reputation : 9 Join date : 23.04.2009 Age : 30
| Заглавие: Re: Номинации Нед Яну 02, 2011 6:40 am | |
| Срамота, един от не много редовните потребители да гласува пръв. За форума - Дизайн на годината - Зеления, за РД на Сел. - Категория на годината - За Селена - Под-форум на годината (от тези за Селена) - Дискусии и новини - Под-форум на годината - За потребителите - Тема на годината - Албумът се появи в Интернет!!! Линк за сваляне на песните! - Анкета на годината - Оценете албума - Игра на годината - Последното нещо, което ви разсмя - Графична тема на годината - На ...Сис... - Тема "Представи се" на годината - На Катето - Урок на годината - Горд съм, че съм българин - "Най-западнал" форум/подфорум - Respect Records
За потребителите - Потребител на годината - Kat3t0 - Модератор на годината - Rossita - Потребител, допринесъл най-много за развитието на форума - Kat3t0. Кой каквото иска да ми казва, няма друг допринесъл повече за форума. Без Катето няма форум. Дори и правата на модераторите ги е дала тя! - Графьор на годината - Kat3t0 - Най-проспериращ потребител на годината -- x.ivvs - Най-обективен потребител на годината - Аз - Фен на годината (на Сел естествено) - Kat3t0 естествено! - Най-креативен потребител на годината - rozalie - "Душата на компанията" - Kat3t0 - Най-безотговорен потребител - не знам rozalie?
За Селена - Песен на годината - A Year Without Rain - Видеоклип на годината - AYWR - Сингъл на годината (един вид песен и клип като цяло) - AYWR - Снимка на годината (папарашка, лична, от някакво събитие и т.н.) - http://www.selena-daily.com/gallery/albums/userpics/normal_2h4w083.jpg - Фотосесия на годината - http://www.selena-daily.com/gallery/thumbnails.php?album=520 - Тоалет на годината - От Грамитата - Интервю на годината - За МТВ с Джоуи - Събитие на годината - Премиерата на Рамона и Бийзъс - Аватар на годинанта - на Катето сегашния, от Girl Meets World! - Най-добър епизод на WOWP на годината - Последния от 3ти сезон - Най-добър епизод на Girl Meets World - 1ви - Най-добро представяне на турнето Jingle Ball 2010 - В New Jersey - Най-добра сцена от Ramona and Beezus - Лимонадената - Най-лошо изпълнение на живо - Най-първото изпълнение на Round and Round на живо. | |
| | | Crazy <33 Неспасяем
Warn : ( : I`m a big,big girl in a big,big world! :) Брой мнения : 1496 Reputation : 2 Join date : 15.11.2009 Age : 24 Местожителство : Karnobat, Bulgaria
| Заглавие: Re: Номинации Пон Яну 03, 2011 12:30 am | |
| - Kat3t0 ♥ написа:
- За форума
- Дизайн на годината - Сегашният. - Категория на годината - Селена Гомез / Selena Gomez . - Под-форум на годината (от тези за Селена) - Галерията. - Под-форум на годината - Графики и фотография . - Тема на годината - Предложения за форума - Анкета на годината - И аз съм за "Оценете албума" - Игра на годината - Преди да влезнеш си намисли съществително .. (2) - Графична тема на годината - на Чичи... - Тема "Представи се" на годината - на Тити. - Урок на годината - Грижи за себе си - "Най-западнал" форум/подфорум - Selena Online Magazine
За потребителите - Потребител на годината - Чичи! - Модератор на годината - Rossita - Потребител, допринесъл най-много за развитието на форума - Kat3t0 - Графьор на годината - Rozalie - Най-проспериращ потребител на годината - Тити! - Най-обективен потребител на годината - Митко! - Фен на годината (на Сел естествено) - Катето! - Най-креативен потребител на годината - Чичи! - "Душата на компанията" - Катето! - Най-безотговорен потребител - и аз не знам, може би Mimmie*
За Селена - Песен на годината - Round and Round - Видеоклип на годината Round and Round - Сингъл на годината (един вид песен и клип като цяло) - A Uear Without Rain. - Снимка на годината (папарашка, лична, от някакво събитие и т.н.) - http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://4.bp.blogspot.com/_qMwgpN4PioI/TI6BYtTpJOI/AAAAAAAAAVo/wclc2kDqnFM/s320/selena-gomez-style-blogger.png&imgrefurl=http://sm-gomez-commity.blogspot.com/2010_09_01_archive.html&usg=__e1hOcUNAdfRfrgtIn6doavhP7Ag=&h=320&w=214&sz=127&hl=bg&start=37&zoom=1&tbnid=20ixZVgG2njpUM:&tbnh=140&tbnw=111&prev=/images%3Fq%3Dsnimki%2Bna%2Bselena%2Bgomez%2B2010%26um%3D1%26hl%3Dbg%26sa%3DN%26biw%3D1280%26bih%3D905%26tbs%3Disch:10,949&um=1&itbs=1&iact=hc&vpx=124&vpy=386&dur=2845&hovh=256&hovw=171&tx=130&ty=117&ei=4KUgTYHsBo-bOruOmIgJ&oei=2KUgTaXhG8SfOvyVjeAI&esq=2&page=2&ndsp=36&ved=1t:429,r:22,s:37&biw=1280&bih=905 - Фотосесия на годината - https://selena-gomez.bulgarianforum.net/t2967-topic - Тоалет на годината - този, с който е на снимката: http://www.selena-fan.org/gallery/displayimage.php?album=944&pos=63 - Интервю на годината - за Latina Magazine - Събитие на годината - колекцията на "Dream Out Load" - Аватар на годината - сегашния на Рос! - Най-добър епизод на WOWP на годината - на 2-рия сезон, последният епизод. - Най-добър епизод на Girl Meets World - 2-рият - Най-добро представяне на турнето Jingle Ball 2010 - Не знам.... - Най-добра сцена от Ramona and Beezus - Не знам. - Най-лошо изпълнение на живо - пак не се сещам | |
| | | Little Girl ~ Неспасяем
Warn : ( : But you’re hurting me from inside of my head, I can’t take it, I can’t take it .. Брой мнения : 5829 Reputation : 48 Join date : 09.03.2010 Age : 28
| | | | monini Неспасяем
Warn : ( : A day without you is a year without rain <333 Брой мнения : 3435 Reputation : 57 Join date : 07.10.2009 Age : 29 Местожителство : Сандански
| Заглавие: Re: Номинации Пон Яну 03, 2011 1:50 am | |
| За форума - Дизайн на годината - зеления за рождения ден на Сел - Категория на годината - Селена Гомез - Под-форум на годината (от тези за Селена) - Дискусии и новини - Под-форум на годината - За потребителите - Тема на годината - Албумът се появи в Интернет!!! Линк за сваляне на песните! - Анкета на годината - Оценете албума - Игра на годината - Последното нещо, което ви разсмя? - Графична тема на годината - на Ивето (x.ivvs) - Тема "Представи се" на годината - на Митко - Урок на годината - Хитовете през годините - "Най-западнал" форум/подфорум - "Бягство от затвора"
За потребителите - Потребител на годината - Катето - Модератор на годината - Тедито (Рос ) - Потребител, допринесъл най-много за развитието на форума - Катето - Графьор на годината - Чичи - Най-проспериращ потребител на годината - Михи (*Selly*) - Най-обективен потребител на годината - Митко - Фен на годината (на Сел естествено) - Катето - Най-креативен потребител на годината - Чичи - "Душата на компанията" - Катето - Най-безотговорен потребител - мм Чичито хД
За Селена - Песен на годината - AYWR - Видеоклип на годината - AYWR - Сингъл на годината (един вид песен и клип като цяло) - AYWR - Снимка на годината (папарашка, лична, от някакво събитие и т.н.) - клик - Фотосесия на годината - за албума.. - Тоалет на годината - клик - Интервю на годината - клик - Събитие на годината - излизането на албума й - AYWR - Аватар на годинанта – клик <333 - Най-добър епизод на WOWP на годината – там дето залавят магьосниците от министерството и ги заключват.. - Най-добър епизод на Girl Meets World - 1 - Най-добро представяне на турнето Jingle Ball 2010 – в Ню Джърси - Най-добра сцена от Ramona and Beezus - лимонадената ;д - Най-лошо изпълнение на живо – и аз съм за 1вото изпълнение на R&R
| |
| | | ~Rossita Неспасяем
Warn : ( : 8-9-10112012 Брой мнения : 14468 Reputation : 111 Join date : 15.01.2010 Age : 25
| Заглавие: Re: Номинации Пон Яну 03, 2011 9:47 pm | |
| За форума - Дизайн на годината - За РД на Сел, със снимките от DOL - Категория на годината - Селена Гомез - Под-форум на годината (от тези за Селена) - Дискусии и новини - Под-форум на годината - За потребителите - Тема на годината - И аз съм за "Албумът се появи в Интернет!!! Линк за сваляне на песните!" - Анкета на годината - Оценете албума - Игра на годината - Кой се казва така ? - Графична тема на годината - На Ивето (x.ivvs) - Тема "Представи се" на годината - На Чичи - Урок на годината - Хитовете през годините (то е цял раздел, ама нищо ;д) - "Най-западнал" форум/подфорум - RPG Roleplay Game
За потребителите - Потребител на годината - Катето - Модератор на годината - Мони - Потребител, допринесъл най-много за развитието на форума - Катето - Графьор на годината - Мм, Чичи - Най-проспериращ потребител на годината - Ивето (x.ivvs) - Най-обективен потребител на годината - Митко - Фен на годината (на Сел естествено) - Катето - Най-креативен потребител на годината - Чичи - "Душата на компанията" - Катето - Най-безотговорен потребител - Нинзи
За Селена - Песен на годината - AYWR - Видеоклип на годината - AYWR - Сингъл на годината (един вид песен и клип като цяло) - AYWR - Снимка на годината (папарашка, лична, от някакво събитие и т.н.) - Клик - Фотосесия на годината - Клик - Тоалет на годината - И аз съм за този - Клик - Интервю на годината - Мм за "Latina Magazine" - Събитие на годината - Издаването на албума AYWR - Аватар на годината - На Катето сегашния - клик - Най-добър епизод на WOWP на годината - От 3-ти сезон, последния мисля - Най-добър епизод на Girl Meets World - 1 - Най-добро представяне на турнето Jingle Ball 2010 - В New Jersey - Най-добра сцена от Ramona and Beezus - Лимонадената. ;д - Най-лошо изпълнение на живо - И аз съм за първото изпълнение на R&R | |
| | | rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: Номинации Вто Яну 04, 2011 2:20 am | |
| За форума - Дизайн на годината - този, след Teen Choice Awards - просто беше един доста красив дизайн, доста го харесах. Браво за добрата работа. Останалите също не са зле, но този страшно много ми хареса. - Категория на годината - Свободно време - няма какво повече да кажа, тук се правят най-бързо мнения. ;д - Под-форум на годината (от тези за Селена) - Снимки - чудех се между него и Видео, но реших че Снимките бяха доста по-посещавани/коментирани. - Под-форум на годината - Игри - знаете мнението ми, там най-много се пише, няма как да не го номинирам. - Тема на годината - "Изкарай си всичко тук" - доста мнения виждах там, а и темата ми харесва. - Анкета на годината - Ох, доста ми е трудно. Трудно, защото никоя тема не ме е заинтригувала до такава степен. Но давам вот за "Round and Round vs. A Year Without Rain" - Игра на годината - "Ctrl+V" - не я смятам особено за игра, но след като е в този раздел - вот за нея. - Графична тема на годината - Тук си нямам на идея коя трябва да е, от доста време съм спряла да следя този раздел, откъм в кои теми се пише, но давам вот за x.ivvs, защото доста често виждам името на темата й в "Последно Мнение". - Тема "Представи се" на годината - Може би.. тази на Рос. - Урок на годината - няма достоен урок, който да се е бил коментирам до такава степен, че да може да вземе тази награда. Не и номинация от мен. - "Най-западнал" форум/подфорум - Те доста западнаха.. ;д "Awards".
За потребителите - Потребител на годината - ~Rossita. - Модератор на годината - нямам мнение по въпроса. - Потребител, допринесъл най-много за развитието на форума - Тук е доста парадоксално да продължаваме да номинираме Катето, твърдейки, че тя е създала форума и видиш ли всяка година един вид да се чувстваме длъжни нея да номинираме. Давам вот за ~Rossita., защото доста обновяваше, редовна е, фенка на Сел... - Графьор на годината - x.ivvs - Най-проспериращ потребител на годината - нямам мнение. - Най-обективен потребител на годината - Може би до една степен щях да гласувам за LightOne, но след тъпата изцепка (за мен, знаеш мнението ми) в класация, тоталто се въздържам от това да го нарека обективен. Има и други причини, моля не ме търсете да ви ги обяснявам, окей? Номинирам ~Rossita. - Фен на годината (на Сел естествено) - Аммии.. Не знам. Доста е трудно, всички сте и фенове. monini - Най-креативен потребител на годината - LightOne - създаде ви там теми, доста. Т'ва е. - "Душата на компанията" - За мен душата на компанията.. Ами няма такъв човек. Не сме до такава степен сплутен форум и видиш ли например в скайп да си пишем в общия чат, така че за мен такъв потребител няма. - Най-безотговорен потребител - след като ж0ричА` си позволи да номинира себе си като най-обективен, то и аз ще го направя. Номинирам себе си за най-безотговорен потребител. Призовавам всички да ме номинират, искам тази награда. O'кей?
За Селена - Песен на годината - Бих номинирала Off The Chain, защото определено ми е любимата, но гласувам за A Year Without Rain, защото достигна доста успехи. - Видеоклип на годината - A Year Without Rain. - Сингъл на годината (един вид песен и клип като цяло) - A Year Without Rain - Снимка на годината (папарашка, лична, от някакво събитие и т.н.) - click - Фотосесия на годината - click - Тоалет на годината - без мнение - Интервю на годината - Lopez Tonight - Събитие на годината - Издаването на албума - Аватар на годинанта - нямам любим. - Най-добър епизод на WOWP на годината - не гледам WOWP. - Най-добър епизод на Girl Meets World - не съм гледала всички серии. - Най-добро представяне на турнето Jingle Ball 2010 0 без мнение. - Най-добра сцена от Ramona and Beezus - не съм гледала филма, все още. - Най-лошо изпълнение на живо - Първото на R&R. | |
| | | - NataLiya ~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6146 Reputation : 76 Join date : 26.04.2009 Age : 29
| Заглавие: Re: Номинации Сря Яну 05, 2011 1:18 am | |
| За форума - Дизайн на годината - За рожденния ден на Сел. - Категория на годината Свободно време - Под-форум на годината (от тези за Селена) - Снимки. - Под-форум на годината - Представете се. - Тема на годината - Изкарай си всичко тук? Харесва ми тази тема. - Анкета на годината -- AYWR vs R&R - Игра на годината - Ctrl+V .. - Графична тема на годината На Чичи - Тема "Представи се" на годината - Митко. - Урок на годината - Нямам мнение по въпроса . - "Най-западнал" форум/подфорум - РП-то.
За потребителите - Потребител на годината Чичи - Модератор на годината ЧИчи - Потребител, допринесъл най-много за развитието на форума- Росита - Графьор на годината- Чичи - Най-проспериращ потребител на годината - Росита - Най-обективен потребител на годината - Мони - Фен на годината (на Сел естествено) - Мони - Най-креативен потребител на годината - Митко - "Душата на компанията" - За мен това е Чичи. - Най-безотговорен потребител - ЧИЧИ!! ;д
За Селена - Песен на годината- AYWR - Видеоклип на годината-AYWR - Сингъл на годината (един вид песен и клип като цяло) ATWR - Снимка на годината (папарашка, лична, от някакво събитие и т.н.) ... klik. - Фотосесия на годината-- klik - Тоалет на годината - Нямам мнение. - Интервю на годината - Там където спя Натурали на Испански - Събитие на годината - Излизането на албума - Аватар на годинанта - Нямам мнение. - Най-добър епизод на WOWP на годината Не съм ги гледала. - Най-добър епизод на Girl Meets World - 1-я - Най-добро представяне на турнето Jingle Ball 2010 - незнам - Най-добра сцена от Ramona and Beezus - не съм гледала филма все още. - Най-лошо изпълнение на живо Първото на R&R | |
| | | LightOne Неспасяем
Warn : ( : Внимание Заядлив Дядка !!! ')©® Брой мнения : 8611 Reputation : 130 Join date : 26.06.2009 Age : 35
| Заглавие: Re: Номинации Съб Яну 08, 2011 6:30 pm | |
| За форума - Дизайн на годината За рождения ден на Селена - Категория на годината Свободно време - Под-форум на годината (от тези за Селена) Снимки (щеше ми се да е дискусиите, но повече внимание обират снимките) - Под-форум на годината За потребителите - Тема на годината Албумът се появи в Интернет!!! - Анкета на годината Оценете албума - Игра на годината Кой се казва така? - Графична тема на годината Чичи - Тема "Представи се" на годината Чичи (сумати обновявания имаше) - Урок на годината Хитовете през годините - "Най-западнал" форум/подфорум RPG - Roleplay Game (единствения, който западна, още преди да е тръгнал)
За потребителите - Потребител на годината Чичи - Модератор на годината Чичи - Потребител, допринесъл най-много за развитието на форума Чичи - Графьор на годината Чичи - Най-проспериращ потребител на годината ~Rossita - Най-обективен потребител на годината monini (показа обективност в момент, когато на никой друг не му дремеше) - Фен на годината (на Сел естествено) monini - Най-креативен потребител на годината Чичи (доста идеи имаше през тази година - дори направи теми за Селена) - "Душата на компанията" Чичи - Най-безотговорен потребител Нинзи ( Тука на пръв поглед би трябвало да се номинира онзи с най-много warn, ама това е моя милост - определено чак най-безотговорен не съм. Гледам, има някаква мода за Чичи, но това също не става. Чичи имаше няколко неуспешни проекта, които биха я назовали "безотговорна", но също така имаше и други неща, които показаха, че има още хляб да изяде докато стане "най-безотговорен". Най-близо до това би била Нинзи, която най-явно показа, че не й пука.)
За Селена - Песен на годината A Year Without Rain - Видеоклип на годината A Year Without Rain - Сингъл на годината (един вид песен и клип като цяло) A Year Without Rain - Снимка на годината (папарашка, лична, от някакво събитие и т.н.) от сесията за албума - клик - Фотосесия на годината Приказната сесия, където е облечена като героиня от приказките. - Тоалет на годината - Интервю на годината за Latina magazine - Събитие на годината издаването на втория албум - Аватар на годинанта - Най-добър епизод на WOWP на годината - Най-добър епизод на Girl Meets World Първия - Най-добро представяне на турнето Jingle Ball 2010 - Най-добра сцена от Ramona and Beezus Лимонадената - Най-лошо изпълнение на живо | |
| | | Kat3t0 ♥ Admin
Warn : ( : This ain't nothing but a summer jam ..(H) Брой мнения : 4134 Reputation : 129 Join date : 09.04.2009 Age : 28
| Заглавие: Re: Номинации Съб Яну 08, 2011 11:26 pm | |
| За форума - Дизайн на годината - Малко тъпо да с гласувам заа мен ;д - за РД на Сел - Категория на годината - Селена Гомез / Selena Gomez - Под-форум на годината (от тези за Селена) - Дискусии и новини / Discussion and news - Да в Снимки се пише повече, но там всяко мнение е от рода "Страшно сладка", "Красавица!" и пр. - Под-форум на годината - Представете се - Тема на годината - Албумът се появи в Интернет!!! - Анкета на годината - Оценете албума - Игра на годината - Ctrl+V - Графична тема на годината - x.ivvs - Тема "Представи се" на годината - на Митко - Урок на годината - Хитовете през годините - "Най-западнал" форум/подфорум - Respect Records
За потребителите - Потребител на годината - Рос - Модератор на годината - monini - Потребител, допринесъл най-много за развитието на форума - Митко - Графьор на годината - - Най-проспериращ потребител на годината - x.ivvs - Най-обективен потребител на годината - Митко - Фен на годината (на Сел естествено) - Митко - Най-креативен потребител на годината - Чичи - "Душата на компанията" - о.0 Миткоо?!? - Най-безотговорен потребител - Чичи (само да каже, че НЕ гласувам за нея, защото тя ни помоли)
За Селена - Песен на годината - AYWR - Видеоклип на годината - Round and Round - Сингъл на годината (един вид песен и клип като цяло) - AYWR - Снимка на годината (папарашка, лична, от някакво събитие и т.н.) - http://www.selena-daily.com/gallery/displayimage.php?album=374&pos=40 - Фотосесия на годината - http://www.selena-daily.com/gallery/thumbnails.php?album=480 - Тоалет на годината - Роклята тук! - Интервю на годината - При Lopez Tonight, където не можеше да говори! <33333333 - Събитие на годината - TCA - Аватар на годинанта - Сегашният ми! Обожавам тоя момент, когато се разплаква заради феновете си! - Най-добър епизод на WOWP на годината - Първият от 4ти сезон! - Най-добър епизод на Girl Meets World - Първият - Най-добро представяне на турнето Jingle Ball 2010 - На Z100 - Най-добра сцена от Ramona and Beezus - Лимонадената - Най-лошо изпълнение на живо - America's Got Talent | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Номинации | |
| |
| | | | Номинации | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |