rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Следващият сингъл на Сел - fan experience Чет Дек 30, 2010 9:10 pm | |
| Тук смятам всеки един от вас да си избере песен от последният албум на Сел и съответно да напише сценарий за него. Другите може да коментират творбата и да кажат плюсовете и минусите, както и да напишат тяхен си сценарий.
Може да вкарате fantasy booking, като включите каквото и да е във клипа.
Ако темата се разрасне и се оформи добра дискусия, може накрая да се избере и най-добрата творба.. УСПЕХ! | |
|
LightOne Неспасяем
Warn : ( : Внимание Заядлив Дядка !!! ')©® Брой мнения : 8611 Reputation : 130 Join date : 26.06.2009 Age : 35
| Заглавие: Re: Следващият сингъл на Сел - fan experience Нед Яну 02, 2011 8:19 pm | |
| Хммм...сцеанрий на видео..изобщо не ми бе хрумвало да се заемам с такова нещо, но да видим. Summer's not hot - ако можеше някога да видим такова видео ехххх...първо с една дума - бикини...много бикини..."I am wearing a bikini "....Селена по бикини.. ...ъъъ така де..лятно клипче, което включва моренце(в случая конкретно в Америка ще е океан) Селена се излежава на шезлонг на басейн под кокосов орех, около нея още там мацки и те на шезлонги...Пичът(Ромео) минава покрай шезлонгите и момичетата го заглеждат. Има кадри на Селена танцуваща на плаж, танцуваща покрай басейна, може и на яхта да я покажат. Но задължително БИКИНИ!!! Много хора, много мацки по бикини, танцуват около нея. Та може и сцена как седи на барчето покрай басейна с коктейлче в ръка, пичът пак минава покрай нея и той я заглежда. Сега не знам кое ще е по-добре...зависи от аудиторията, но непременно да има кадри от това как или пичът, или Селена ( ) излиза от басейна мокър/ра. Та общо взето едно ярко цветно клипче, с леко неориентиран сюжет. Краят може да е как двамата Селена и пичът се чукват с кокосова чаша и отпиват от коктейла, гледайки се един друг, като Селена се усмихва и скляпа с миглички...
Май излезна твърде лигаво, а? | |
|
Crazy <33 Неспасяем
Warn : ( : I`m a big,big girl in a big,big world! :) Брой мнения : 1496 Reputation : 2 Join date : 15.11.2009 Age : 24 Местожителство : Karnobat, Bulgaria
| Заглавие: Re: Следващият сингъл на Сел - fan experience Пон Яну 03, 2011 1:43 am | |
| LightOne - невероятно е! Аз мисля да направя на Intuition:
Показва се една тъмна гора. Сел е облечена с дълга рокля. Музиката тръгва и тя започва да удря по едно дърво. Оглежда се и търси някой. Вижда тъмна пещера, със стълби надолу. Слиза по стълбите и намира една тъмна широка стая държи свеж и оглежда, търси някой. Тръгва напред, но има два пътя, минава към десния път. Там нещо я плаши и се връща на левия. Бяга, бяга и търси някой човек. Намира стълбите нагоре и се качва. Там вижда някакъв сладур, но той не я забелязва. Тя се крие зад дърветата и го гледа. Той върви напред. Тя го стига, той спира на едно място и тя се върти около него. Накрая той я вдига на ръце и стигат до една пътека. На пътеката грейва слънце и започват да пеят птички. Той я пуска и двамата се прегръщат.
Голяма каша стана, ама нищо. | |
|
LightOne Неспасяем
Warn : ( : Внимание Заядлив Дядка !!! ')©® Брой мнения : 8611 Reputation : 130 Join date : 26.06.2009 Age : 35
| Заглавие: Re: Следващият сингъл на Сел - fan experience Пон Авг 15, 2011 3:37 pm | |
| We own the night
Хрумна ми една идея за клипа. Знам, че принципно от текста лъха повече на идея как Селена е с някого под открито небе. Но според мен по-ефектно ще се получи, ако сцената е в някой бар. Музиката в началото е адски меланхолична, точно като за обстановка на бар. Дават отначало Селена централно как стои на бара и пее. Може да почне първия кадър само с устата, после по-дръпнат кадър. Тя си пее на бара, докато времтео покрай нея се забързва и дават как различни хора минават покрай нея, спират се до нея, опитват се да я заговорят, но не им обръща внимание. На припевите се показва Селена на импровизирана сцена с бандата пее на микрофон на стойка. После се връщат пак на барплода, където камерата се извръща и показва супер готиния барман, на когото всъщност Селена пее. Към края на песента Селена е показна в средата на дансинга, пак централен фокус на горната половина на тялото и тя се върти в кръг, а светът около нея е размазан (имам предвид ако сте гледали клипа на Ирина Флорин - Докога) Срещу нея се въртят членове на бандата и накрая готиния барман. А вече финален кадър може да се покаже Селена и пича в колата под звездите. Като напомня че на припевите Селена продължава да пее на сцената с бандата.
Та такива ти ми работи. Аре за другите песни да се пробва някой друг. Не е като да няма какво да се измисли. | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: Следващият сингъл на Сел - fan experience | |
| |
|