*Радии <3 Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6029 Reputation : 15 Join date : 25.07.2010 Age : 25 Местожителство : Сливен
| Заглавие: Полицаи за малко не арестуваха Джо Джонас Съб Ное 27, 2010 3:44 am | |
| http://www.bliasak.bg/news/p3_9019_0.html ето линка към новината.. нозел ножове , но не се усетил и изведнъж казал ОПА!! Според мен Джо много се промени.. и тази Ашли Гриин му взе акъла | |
|
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: Полицаи за малко не арестуваха Джо Джонас Съб Ное 27, 2010 3:56 am | |
| Новината не я прочетох, но прочетох мнението ти. Аз също съм на мнение, че след като Джо тръгна със Ашли много се промени, оределено към лошо. Вярно, последно време Джонасите не ги следя, а и Ашли ми беше симпатична. Един ден в скайп разглеждах мацките от Team Jonaholics и какво да видя?! Мила (име!!) си беше написала на профила лоши работи за Ашли и реших да видя за какво иде реч. Обясни ми, че винаги я е водил със себе си. Докато Деми е пеела на сцената, двамата отстрани са се натискали. Голямо неуважение, ако питате мен. Освен това, по интервютата преди винаги пускаше някоя шега. Ах, стария, забавен Джо. А сега е бил много сериозен. Искам си старият Джо, бе! Симпатизирах на Ашли, бях й фенка. И вярно, попринцип не бих спряла да харесвам някой, заради глупостите, които прави. Но просто след като те двамата се събраха, Джо се промени и това не ми харесва. Помня старият Джо, който винаги беше усмихнат, обичаше феновете си, обичаше музиката и винаги беше the funny one. Не знам дали и във живота е такъв, но просто пред камерата е определено много различен. Дори Кевин, който е доста по-сериозно обвързан не се промени. И си остана същият глупчо. А Ник винаги съм го смятала за sweetheart. Но все пак, кой сме ние да им се бъркаме в живота? Джо така си е решил, така да бъде. Аз просто трябваше да напиша това. ТРЯБВАШЕ! ;д И все пак, аз обичам JB и ще продължавам да съм фенка, не онази луда фенка, но фенка. | |
|
*Радии <3 Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6029 Reputation : 15 Join date : 25.07.2010 Age : 25 Местожителство : Сливен
| Заглавие: Re: Полицаи за малко не арестуваха Джо Джонас Съб Ное 27, 2010 4:42 am | |
| Да определено отиде към лошо , но както казваш Джо си решава с кой ще е.. И аз си искам стария и забавен Джо , но какво да се прави.. | |
|
Aнii Неспасяем
Warn : ( : Live Like There's No Tomorrow! Брой мнения : 950 Reputation : 8 Join date : 05.10.2009 Age : 26 Местожителство : асеновград
| Заглавие: Re: Полицаи за малко не арестуваха Джо Джонас Нед Ное 28, 2010 7:24 pm | |
| Съгласна съм с горните мнения!Той много се промени.А как може да проявява такова неоважение.До колкото разбрах от горните мнения той се е натискал с Ашли приди да излезне на сцената.Как може?И то пред Деми.Аз не съм никаква за до го съдя но вси пак ще е по хубаво ако малко поне се здържа! | |
|
stefieli Нов
Warn : Брой мнения : 29 Reputation : -3 Join date : 05.01.2011
| Заглавие: Re: Полицаи за малко не арестуваха Джо Джонас Съб Фев 19, 2011 9:12 pm | |
| и аз съм съгласна с всички вас.Преди Джо беше забавен и съвсем различен,а сега щом тръгна с тази Ашли Грийн той напълно се промени | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: Полицаи за малко не арестуваха Джо Джонас | |
| |
|