Хъммм..други известни личности, които да мога да нарека "идоли" освен Селена нямам.
Мога само за интересите си, покрай които харесвам неколцина.
Покрай киното и телевизията съм фен на Ед О'Нийл(Ал Бънди), Хю Лори(Д-р Хаус), Джим Парсънс(Шелдън), Джони Деп(Джак Спароу). Но съм им фен предимно на техните актьорски образи и не ги следя какво правят извън екрана.
Откъм музика преди бях фен на Клуб НЛО, Руслан Мъйнов и Мария. Клуб НЛО и Руслан имаха страхотни забавни парчета, които много ме забавляваха, но вече спряха да записват, а Мара макар още да е активна, отдавна не е направила нещо, което да ми привлече вниманието.
Тъй че в момента на музикалната сцена не следя никого конкретно било у нас, било по света (изключая Селена).
Също така съм фен на световноизвестни комици като Джеф Дънам и Габриел Иглесиас. Пичовете правят великолепни шоута.
Откъм литература фенщината ми се простира върху фентъзи писателите Робърт Джордан, Брандън Сандерсън и Тери Пратчет. Техните произведения са ме докарвали до чист екстаз и умопомрачение от кеф.
Откъм кеч индустрията фен бях на Скалата. Пичът беше перфектен в ролята си и умееше да забавлява както никой друг в тази индустрия.
П.П Извинявам се, ако постът не е много по темата, ама няма как да развивам локуми, нямайки друг идол.