LightOne Неспасяем
Warn : ( : Внимание Заядлив Дядка !!! ')©® Брой мнения : 8611 Reputation : 130 Join date : 26.06.2009 Age : 35
| Заглавие: Селена: Аз съм голяма фенка на ужасите Нед Ное 14, 2010 11:28 pm | |
| - Spoiler:
Selena Gomez ET interview: Do your fans really think you can do magic? It is the sweetest thing, because I have little, little fans that come up to me and ask, 'Can you really do magic?' And the mom behind them will be whispering,
'Say yes. Say yes.' I am, 'Do you believe it's real?' They are, 'Yes, it's real.' And I say, 'Then that's what makes the magic real.' I always try to turn it back to them because I feel bad. Most of the time, they know. They ask about green screen and how we shot it. They are interested in how we do certain spells.
If you could do magic, what would you want to do? I would love to rewind time. That would be an amazing spell if I wanted to have more time to sleep. Do you like scary stuff? I am a big horror chick. I saw 'Paranormal Activity 2' and I loved it. I am obsessed with watching scary movies and being scared.
How do you steer clear of the downfalls other young stars go through? People ask me that, and it is so funny, because I don't know what to say to that. I am a normal kid. I don't do anything that is exciting. I make it a point that I would like to be known for my work, for my music, everything more than my personal life.
I have never been the kind of person to put myself out there as much. I still make mistakes. That is the one thing I always want to tell my fans. I am not perfect. I am not the best person ever, but I try to be. It is something that I try to get across. Do you keep publicity in mind when you date?
I don't think about it because I don't want that to be a factor. When it is right, it will be right and it will just happen. It shouldn't really concern anyone else. I don't think I will hide it, but I will be protective over that.
TV Guide: Will Taylor Swift will guest star on WOWP? 'No, just because I never want our friendship to be exploited. She's like my family, and I wouldn't want anything to mess that up.' Is Season 4 the last? 'I'm not really sure. [Wizards] has been such an important part of my life, I'm going to be the worst at saying goodbye.'
ET : Дали феновете наистина мислят, че ти можеш да правиш магии?. Това е най-сладкото нещо, защото имам много малко фенове, които идват да ме попитат "Можеш ли наистина да правиш магии?" И тяхната майка зад тях ми шепне "Кажи да, кажи да". Аз питам "Смяташ ли, че е истинско?" Те отговарят: "Да, истинско е". И аз тогава казвам "Тогава ето какво прави магията истинска" Винаги се опитвам да не признавам, защото се чувствам зле. Повечето от тях обаче знаят. Те питт за зеления екран и питат как го заснемаме. Интересуват се как правим определени заклинания.
Ако можеше да правищ магии, какво би искала да направиш? Аз бих искала да превъртам времето назад. Това ще е страхотно заклинание ако искаш да имаш повече време за спане.
Обичаш ли страшните неща? Аз съм голяма фенка на ужасите. Гледала съм "Паранормална активност 2" и го обожавам. Обладана съм да гледам страшни филми и да бъда уплашена.
Как опазваш кариерата си от падения, през които други млади звезди преминават? Хората ме питат това и ми е много забавно, защото не знам какво да отговоря на това. Аз съм нормално дете. Не правя нищо кой знае колко вълнуващо. Отбелязвам, че бих искала да ме знаят за моята работа, моята музика, всичко друго освен личния ми живот.
Никога не съм била този вид личност, която да се показва повече от необходимото. Това е нещо, което винаги искам да кажа на феновете си. Аз не съм перфектна. Аз не съм най-добрият човек, но се опитвам да бъда. Това е нещо, през което се опитвам да премина.
Когато ходиш на среща мислиш ли за публичността? Не мисля затова, защото не искам това да бъде фактор. Когато е правилно, то ще бъде правилно ще се случи. Не бива да обръщаш внимание на нищо друго. Не мисля, че ще го крия, но ще бъда предпазлива за това.
TV Guide: Ще участва ли Тейлър Суифт като гост звезда в МОУП? Не, защото никога не бих искала нашето приятелство да се използва. Тя ми е като семейство и не бих искала да сторя нещо, което да ни раздели.
Сезон 4 последния ли е? Не съм сигурна. Магьосниците бяха толкова важна част от моя живот, че ще бъде най-лошото да му кажа "Сбогом". | |
|