Selena Gomez BG Forum
Добре дошли в българският фен форум за Селена! За да имате достъп до целия форум, трябва да се регистрирате!
Selena Gomez BG Forum
Добре дошли в българският фен форум за Селена! За да имате достъп до целия форум, трябва да се регистрирате!
Selena Gomez BG Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bulgarian forum about Selena Gomez

ИндексИндекс  PortalPortal  Последни снимкиПоследни снимки  ТърсенеТърсене  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

Elly's. xx

Go down 
+43
selinka_malinka
Флъф..^^
~Starlight.
enormous-heart
Сиси :3
rS.19 ♥
`Melody
Ninzie
rozaLie
Barbie.
~lifeforthemoment.
~Kattu
Mishityyy <3
...LlilzZz...
Sissyy
Alice~
Addicted21
A d i ♥
Ninka<33
*hope.
♥ Miss Potter ♥
xMissDreamer
Crazy <33
цветuu**
.apathy
~Paradis♡
mimmy .
Famous gurll.
Lady_Mi
alex_97
Cap`pac.
Cookie ♥
- NataLiya ~
~Saranghe ♡
Тuтu. ♥
Hayley Williams ♥
Little Girl ~
*Радии <3
~Ivssy`
~Rossita
Aнii
-A.
elly.xx
47 posters
Иди на страница : Previous  1 ... 22 ... 39, 40, 41
АвторСъобщение
elly.xx
Неспасяем
Неспасяем
elly.xx

Warn :
Elly's. xx  - Page 41 Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Elly's. xx  - Page 41 Right_bar_bleue

( : Затичах се към огледалото - обичах човек отсреща.
Брой мнения : 1610

Elly's. xx  - Page 41 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Elly's. xx    Elly's. xx  - Page 41 Icon_minitimeПон Сеп 03, 2012 3:15 am

Благодаря.
Подпис на Рита Ора.
Elly's. xx  - Page 41 Scaled.php?server=823&filename=ritaorav1
Вариант 2
Надявам се да не прозвучи надуто, но съм доволна от резултата.
Върнете се в началото Go down
http://ask.fm/EllyLovato
Мимето♥
Неспасяем
Неспасяем
Мимето♥

Warn :
Elly's. xx  - Page 41 Left_bar_bleue10 / 10010 / 100Elly's. xx  - Page 41 Right_bar_bleue

( : Don`t w0rry, be happy
Брой мнения : 1115
Местожителство : Mystic Falls

ПисанеЗаглавие: Re: Elly's. xx    Elly's. xx  - Page 41 Icon_minitimeПон Сеп 03, 2012 3:38 am

Иконките са много хубави! Колора им е хубав също!
Харесва ми идеята на подписа, единственото което не ми харесва е колорът на снимките, но си е въпрос на вкус.. :) Затова вторият вариант ми харесва повече.
http://mimeto98.tumblr.com/
`Melody
Неспасяем
Неспасяем
`Melody

Warn :
Elly's. xx  - Page 41 Left_bar_bleue1 / 1001 / 100Elly's. xx  - Page 41 Right_bar_bleue

Брой мнения : 3220

ПисанеЗаглавие: Re: Elly's. xx    Elly's. xx  - Page 41 Icon_minitimeПон Сеп 03, 2012 3:44 am

Идеята е страхотна!!! Много интересно си сляла снимките. Повече ми харесва първия. 459 (ефекта на топаз със oil paint ли виждам или се лъжа laugh)
http://borianana.tumblr.com/
-A.
Неспасяем
Неспасяем
-A.

Warn :
Elly's. xx  - Page 41 Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Elly's. xx  - Page 41 Right_bar_bleue

Брой мнения : 5179

ПисанеЗаглавие: Re: Elly's. xx    Elly's. xx  - Page 41 Icon_minitimeПон Сеп 03, 2012 3:56 am

Вторият вариант е по-хубав, но все пак и двете ми харесват.
elly.xx
Неспасяем
Неспасяем
elly.xx

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Elly's. xx    Elly's. xx  - Page 41 Icon_minitimeПет Сеп 07, 2012 9:51 pm

Elly's. xx  - Page 41 Scaled.php?server=855&filename=bellathorner
Не се получи, но беше просто опит.

Elly's. xx  - Page 41 Scaled.php?server=521&filename=lucyhale

Elly's. xx  - Page 41 Scaled.php?server=715&filename=tayswift
+ Аватари от тази галерия.
Ще направя още, може би.
-A.
Неспасяем
Неспасяем
-A.

Warn :

Брой мнения : 5179

ПисанеЗаглавие: Re: Elly's. xx    Elly's. xx  - Page 41 Icon_minitimeСъб Сеп 08, 2012 1:20 am

Само това на Бела не ми харесва, другите са добри.
elly.xx
Неспасяем
Неспасяем
elly.xx

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Elly's. xx    Elly's. xx  - Page 41 Icon_minitimeПон Сеп 10, 2012 8:45 pm

Леле, нямате си идея колко е приятно след толкова време да видиш само едни коментар за неща, по които си отделил време. Просто .. толкова съм ви благодарна, толкова много, че чак не мога да ви опиша. ЧАО от мен, няма да качвам повече графики, който се интересува. . Phoutobcket или deviantart / може би/. Не мога да повярвам, винаги се старая да коментирам нещата на останалите графьори., да уважавам труда им. . не мисля , че е толкова трудно да напишете два реда. Не държа да пишете нещо мило и да харесвате графиките ми. .просто искам да знам какво мислите вие., очевидно няма смисъл да качвам нищо. Много пъти си обещавах, че ще спра, че не си заслужава, този път вече наистина. Знам, че не съм единствената, която получава малко коментари , но . .Все тая, Иве, благодаря за мнението.. Този на Бела не е хубав , както съм написала - просто опит.
~Hope ♥~
Неспасяем
Неспасяем
~Hope ♥~

Warn :
Elly's. xx  - Page 41 Left_bar_bleue3 / 1003 / 100Elly's. xx  - Page 41 Right_bar_bleue

Брой мнения : 1344
Местожителство : Враца

ПисанеЗаглавие: Re: Elly's. xx    Elly's. xx  - Page 41 Icon_minitimeПон Сеп 10, 2012 8:50 pm

Моля те, недей да спираш с графиките. И аз се чувствам като теб, когато труда ми не се оценява, но ако най-добрите графьори си затворят темите, ще стане наистина гадно. Сега не пиша коментар, защото иначе ще спреш да качваш графиките си тук, пиша го, защото сега видях новите ти графики и искам да знаеш наистина колко са страхотни.

Много ми харесват, само че на подписа на Луси не ми харесва качеството. Страхотни са, наистина, моля те, не спирай да качваш графиките си тук! Удоволствие е да ги гледам!
`Melody
Неспасяем
Неспасяем
`Melody

Warn :
Elly's. xx  - Page 41 Left_bar_bleue1 / 1001 / 100Elly's. xx  - Page 41 Right_bar_bleue

Брой мнения : 3220

ПисанеЗаглавие: Re: Elly's. xx    Elly's. xx  - Page 41 Icon_minitimeПон Сеп 10, 2012 9:05 pm

Така и аз да кажа. laugh Знам какво е 5 поредни пъти (в продължение на 2-3 месеца) да постваш рисунки и да не ти ги коментират, а на другите да им пишат коментари (не става дума за този форум). Иначе за темите за графики. Когато видиш, че няма коментари, просто трябва да я направиш отново активна (да благодариш на коментиралите или да сложиш нещо ново etc.). Понякога просто се получава така, че темите се губят. Извинявам се за което. Да кажеш, че няма да пускаш графики, защото няма коментари не е решение. Има много начини да вдигнеш темата ако се получи нещо подобно. Сложила си три подписа, а можеше да постваш по отделно за да е активна темата. Както казах, случва се. Не е защото те мразим или не те уважаваме. Напротив! Съжалявам, че се получи така. Не спирай да качваш. Не мисля, че някой би трябвало да спира да споделя тук заради нещо подобно.

Дори и ако не беше казала това преди малко, а беше сложила графика пак щеше да имаш коментари. Важното е да правиш темата активна, но без да се спами.

А сега за графиките. На Бела подписа ми харесва, също и на Луси. Само на Тейлър колора не ме кефи, но иначе е супер.
http://borianana.tumblr.com/
Мимето♥
Неспасяем
Неспасяем
Мимето♥

Warn :
Elly's. xx  - Page 41 Left_bar_bleue10 / 10010 / 100Elly's. xx  - Page 41 Right_bar_bleue

( : Don`t w0rry, be happy
Брой мнения : 1115
Местожителство : Mystic Falls

ПисанеЗаглавие: Re: Elly's. xx    Elly's. xx  - Page 41 Icon_minitimeПон Сеп 10, 2012 9:15 pm

Съгласна съм!
Недей да спираш с графиките! С всяка една ставаш по-добра и по-добра. И аз също не получавам много коментари, и чакам с дни, дори понякога и със седмици. Но не спирам, защото знам, че дори и да са 2-3 коментара, все някой е оценил труда ми. Така че не спирай..

Сега и да кажа мнението за подписите..
Както виждам си пробвала нова идея.. подписа на Бела не ми харесва много, но нали е опит все пак :)
Подписа на Люси е много хубав, само не е в хубаво качество (може и на мен така да ми се струва), харесва ми текстурата..
Подписа на Тейлър също е добър, но не ми харесва сливането..

Иконките са също много хубави!
http://mimeto98.tumblr.com/
~Rossita
Неспасяем
Неспасяем
~Rossita

Warn :

( : 8-9-10112012
Брой мнения : 14468

ПисанеЗаглавие: Re: Elly's. xx    Elly's. xx  - Page 41 Icon_minitimeПон Сеп 10, 2012 9:18 pm

Добре човек, щом не си доволна от бройката коментари коите получаваш, просто помоли някой модератор да заключи темата и толкова. Не е нужно да правиш такива панаири, само и само по тоя начин един вид да получиш коментари. Аз не го направих, не писах 19201921 реда за това колко е жалко че не се коментира. Направих най-простичкото нещо - заключих си темата и приключих въпроса. 1/3 от графьорите правят драматични постове как не били получавали коментари. По-добрия вариант е да се направи нещо по въпроса, вместо да се реве как никой не коментира. Ето например, Бори е помислила как да стане и има идеи. Нищо не ти пречи да се постараеш пак да направиш темата активна. Лека полека все ще започнеш да трупаш коментари.
------
От предните подписи на Lucy е най-сполучлив. Харесва ми къде си разположила текста. Може би няма да е зле да сложиш малко sharpen.. или просто качеството на снимките не е хубаво? Не знам, ти ми кажи. Както и да е. Подписа на Тейлър е страхотен, много готини цветове са се получили.
едит; и иконките са супер.
http://acciosharman.tumblr.com/
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Elly's. xx    Elly's. xx  - Page 41 Icon_minitime

Elly's. xx
Върнете се в началото 
Страница 41 от 41Иди на страница : Previous  1 ... 22 ... 39, 40, 41

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Selena Gomez BG Forum :: Свободно време / Free time :: Графики и фотография / Graphics and photography-
Идете на:  

Tyxo.bg counter
Free forum | ©phpBB | Поддръжка на форума | Сигнал за злоупотреба | Cookies | Последните дискусии