|
| Elly's. xx | |
|
+43selinka_malinka Флъф..^^ ~Starlight. enormous-heart Сиси :3 rS.19 ♥ `Melody Ninzie rozaLie Barbie. ~lifeforthemoment. ~Kattu Mishityyy <3 ...LlilzZz... Sissyy Alice~ Addicted21 A d i ♥ Ninka<33 *hope. ♥ Miss Potter ♥ xMissDreamer Crazy <33 цветuu** .apathy ~Paradis♡ mimmy . Famous gurll. Lady_Mi alex_97 Cap`pac. Cookie ♥ - NataLiya ~ ~Saranghe ♡ Тuтu. ♥ Hayley Williams ♥ Little Girl ~ *Радии <3 ~Ivssy` ~Rossita Aнii -A. elly.xx 47 posters | |
Автор | Съобщение |
---|
elly.xx Неспасяем
Warn : ( : Затичах се към огледалото - обичах човек отсреща. Брой мнения : 1610 Reputation : 51 Join date : 17.09.2009 Age : 26
| | | | Мимето♥ Неспасяем
Warn : ( : Don`t w0rry, be happy Брой мнения : 1115 Reputation : 9 Join date : 30.05.2011 Age : 25 Местожителство : Mystic Falls
| Заглавие: Re: Elly's. xx Пон Сеп 03, 2012 3:38 am | |
| Иконките са много хубави! Колора им е хубав също! Харесва ми идеята на подписа, единственото което не ми харесва е колорът на снимките, но си е въпрос на вкус.. :) Затова вторият вариант ми харесва повече. | |
| | | `Melody Неспасяем
Warn : Брой мнения : 3220 Reputation : 49 Join date : 21.11.2010 Age : 26
| | | | -A. Неспасяем
Warn : Брой мнения : 5179 Reputation : 291 Join date : 21.02.2010 Age : 25
| Заглавие: Re: Elly's. xx Пон Сеп 03, 2012 3:56 am | |
| Вторият вариант е по-хубав, но все пак и двете ми харесват. | |
| | | elly.xx Неспасяем
Warn : ( : Затичах се към огледалото - обичах човек отсреща. Брой мнения : 1610 Reputation : 51 Join date : 17.09.2009 Age : 26
| Заглавие: Re: Elly's. xx Пет Сеп 07, 2012 9:51 pm | |
| | |
| | | -A. Неспасяем
Warn : Брой мнения : 5179 Reputation : 291 Join date : 21.02.2010 Age : 25
| Заглавие: Re: Elly's. xx Съб Сеп 08, 2012 1:20 am | |
| Само това на Бела не ми харесва, другите са добри. | |
| | | elly.xx Неспасяем
| Заглавие: Re: Elly's. xx Пон Сеп 10, 2012 8:45 pm | |
| Леле, нямате си идея колко е приятно след толкова време да видиш само едни коментар за неща, по които си отделил време. Просто .. толкова съм ви благодарна, толкова много, че чак не мога да ви опиша. ЧАО от мен, няма да качвам повече графики, който се интересува. . Phoutobcket или deviantart / може би/. Не мога да повярвам, винаги се старая да коментирам нещата на останалите графьори., да уважавам труда им. . не мисля , че е толкова трудно да напишете два реда. Не държа да пишете нещо мило и да харесвате графиките ми. .просто искам да знам какво мислите вие., очевидно няма смисъл да качвам нищо. Много пъти си обещавах, че ще спра, че не си заслужава, този път вече наистина. Знам, че не съм единствената, която получава малко коментари , но . .Все тая, Иве, благодаря за мнението.. Този на Бела не е хубав , както съм написала - просто опит. | |
| | | ~Hope ♥~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 1344 Reputation : 17 Join date : 19.05.2011 Age : 27 Местожителство : Враца
| Заглавие: Re: Elly's. xx Пон Сеп 10, 2012 8:50 pm | |
| Моля те, недей да спираш с графиките. И аз се чувствам като теб, когато труда ми не се оценява, но ако най-добрите графьори си затворят темите, ще стане наистина гадно. Сега не пиша коментар, защото иначе ще спреш да качваш графиките си тук, пиша го, защото сега видях новите ти графики и искам да знаеш наистина колко са страхотни.
Много ми харесват, само че на подписа на Луси не ми харесва качеството. Страхотни са, наистина, моля те, не спирай да качваш графиките си тук! Удоволствие е да ги гледам! | |
| | | `Melody Неспасяем
Warn : Брой мнения : 3220 Reputation : 49 Join date : 21.11.2010 Age : 26
| Заглавие: Re: Elly's. xx Пон Сеп 10, 2012 9:05 pm | |
| Така и аз да кажа. Знам какво е 5 поредни пъти (в продължение на 2-3 месеца) да постваш рисунки и да не ти ги коментират, а на другите да им пишат коментари (не става дума за този форум). Иначе за темите за графики. Когато видиш, че няма коментари, просто трябва да я направиш отново активна (да благодариш на коментиралите или да сложиш нещо ново etc.). Понякога просто се получава така, че темите се губят. Извинявам се за което. Да кажеш, че няма да пускаш графики, защото няма коментари не е решение. Има много начини да вдигнеш темата ако се получи нещо подобно. Сложила си три подписа, а можеше да постваш по отделно за да е активна темата. Както казах, случва се. Не е защото те мразим или не те уважаваме. Напротив! Съжалявам, че се получи така. Не спирай да качваш. Не мисля, че някой би трябвало да спира да споделя тук заради нещо подобно.
Дори и ако не беше казала това преди малко, а беше сложила графика пак щеше да имаш коментари. Важното е да правиш темата активна, но без да се спами.
А сега за графиките. На Бела подписа ми харесва, също и на Луси. Само на Тейлър колора не ме кефи, но иначе е супер. | |
| | | Мимето♥ Неспасяем
Warn : ( : Don`t w0rry, be happy Брой мнения : 1115 Reputation : 9 Join date : 30.05.2011 Age : 25 Местожителство : Mystic Falls
| Заглавие: Re: Elly's. xx Пон Сеп 10, 2012 9:15 pm | |
| Съгласна съм! Недей да спираш с графиките! С всяка една ставаш по-добра и по-добра. И аз също не получавам много коментари, и чакам с дни, дори понякога и със седмици. Но не спирам, защото знам, че дори и да са 2-3 коментара, все някой е оценил труда ми. Така че не спирай..
Сега и да кажа мнението за подписите.. Както виждам си пробвала нова идея.. подписа на Бела не ми харесва много, но нали е опит все пак :) Подписа на Люси е много хубав, само не е в хубаво качество (може и на мен така да ми се струва), харесва ми текстурата.. Подписа на Тейлър също е добър, но не ми харесва сливането..
Иконките са също много хубави! | |
| | | ~Rossita Неспасяем
Warn : ( : 8-9-10112012 Брой мнения : 14468 Reputation : 111 Join date : 15.01.2010 Age : 25
| Заглавие: Re: Elly's. xx Пон Сеп 10, 2012 9:18 pm | |
| Добре човек, щом не си доволна от бройката коментари коите получаваш, просто помоли някой модератор да заключи темата и толкова. Не е нужно да правиш такива панаири, само и само по тоя начин един вид да получиш коментари. Аз не го направих, не писах 19201921 реда за това колко е жалко че не се коментира. Направих най-простичкото нещо - заключих си темата и приключих въпроса. 1/3 от графьорите правят драматични постове как не били получавали коментари. По-добрия вариант е да се направи нещо по въпроса, вместо да се реве как никой не коментира. Ето например, Бори е помислила как да стане и има идеи. Нищо не ти пречи да се постараеш пак да направиш темата активна. Лека полека все ще започнеш да трупаш коментари. ------ От предните подписи на Lucy е най-сполучлив. Харесва ми къде си разположила текста. Може би няма да е зле да сложиш малко sharpen.. или просто качеството на снимките не е хубаво? Не знам, ти ми кажи. Както и да е. Подписа на Тейлър е страхотен, много готини цветове са се получили. едит; и иконките са супер. | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Elly's. xx | |
| |
| | | | Elly's. xx | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |