| I’m so lonely ... | |
|
+12Barbie. LightOne Cap`pac. ~Rossita ~Kattu *Радии <3 ♥ Miss Potter ♥ Alone* rozaLie Тuтu. ♥ -A. Little Girl ~ 16 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Гост Гост
| |
| |
Little Girl ~ Неспасяем
Warn : ( : But you’re hurting me from inside of my head, I can’t take it, I can’t take it .. Брой мнения : 5829 Reputation : 48 Join date : 09.03.2010 Age : 28
| Заглавие: Re: I’m so lonely ... Пон Мар 21, 2011 3:49 am | |
| Мерсии. Ами аз на скайп ии така. | |
|
| |
Little Girl ~ Неспасяем
Warn : ( : But you’re hurting me from inside of my head, I can’t take it, I can’t take it .. Брой мнения : 5829 Reputation : 48 Join date : 09.03.2010 Age : 28
| Заглавие: Re: I’m so lonely ... Пон Мар 21, 2011 4:09 pm | |
| Ами оправени ;ддд. В смисъл да не са много дебели, да са плътни, да не са прекалено къси или дълги, да нямат огромна чупка, но все пак да има някаква ;ддд. Няма точно определена форма, която предпочитам ама напоследък ме дразнят неоправени вежди ;ддд. | |
|
| |
Little Girl ~ Неспасяем
| |
| |
Little Girl ~ Неспасяем
| Заглавие: Re: I’m so lonely ... Пет Мар 25, 2011 12:21 am | |
| Хех хора сега пък Деси ни изкара перверзници, напускала и не знам си кво. Нямало да и липсваме е поне аз не бях спомената, ами честно казано и на мен няма да ми липсва. Това, че си се лигавим и си правим шеги един между друг не значи, че тя трябва да се обижда от това. Нея въобще къде сме я споменавали?! Трябва да не контактуваме помежду си ли?! Или пък да не си позволим да се полигавим, защото на някоя пикла няма да и хареса?! Съжалявам, скъпа като имаше нещо против можеше да ми го напише в темата или да драснеш два реда в скайп. А не да се мазниш, а после не съм струвала нищо за теб, еми и ти отдавна ми падна в очите с тези фалшиви снимки и постоянния спам. Всеки напуска без никаква основателна причина и после ние сме си гонели потребителите. Тя дори не знае, защо е напуснала просто решила така ще е по - интересно затова и не дава причина, защото няма такава. Не сме ние виновните, че всеки се обижда от всяка втора дума, която понякога въобще не засяда дадения потребител. Не ние ги гоним, те сами си тръгват, а като искат да напускат не е нужно постоянно да ни обиждат. Пишете, че напускате и точка. Божее, направо ми писна от глезанки. Съжалявам обаче вече е прекалено. | |
|
| |
LightOne Неспасяем
Warn : ( : Внимание Заядлив Дядка !!! ')©® Брой мнения : 8611 Reputation : 130 Join date : 26.06.2009 Age : 35
| Заглавие: Re: I’m so lonely ... Пет Мар 25, 2011 1:39 am | |
| Това беше култ! Перверзници?....Ю ар килинг ми! Това обвинение печели автоматично първа позиция за най-откаченото евър. Барем някоя снимчица да бяхте пуснали "по-така", да имаше някаква файда. А то само на приказки. Точно вас, точно вие сте егаси перверзните дечица, разбийш ли. Шейм! Шейм он ю! Следващият път никакви приказчици - направо да се почвате със снимковия материал.
Странно как винаги най-големите спамери изгарят като факли за няколко месеца тука...не е първата, не бе и втората...
Та така де, здрасти! Как мина твоят ден? Имаш ли планове за уикенда? | |
|
| |
Little Girl ~ Неспасяем
| Заглавие: Re: I’m so lonely ... Пет Мар 25, 2011 1:49 am | |
| Хех Митко даже и кратко перверзно филмче, ще пусна. ;дд Иначе здрастии и на тебе. Ами беше горе - долу добре днес, освен че има родителска среща ;дддд. Ами уикенда ако е по - топличко ще излезна малко с приятели, ако ли не ще стоя цял ден вкъщи и ще се занимавам с первезни неща. Ти как си? Как мина твоя ден? | |
|
| |
LightOne Неспасяем
Warn : ( : Внимание Заядлив Дядка !!! ')©® Брой мнения : 8611 Reputation : 130 Join date : 26.06.2009 Age : 35
| Заглавие: Re: I’m so lonely ... Пет Мар 25, 2011 1:55 am | |
| Еми точно в момента изтощен. Трябваше в последния момент да гоня срокове. И се почна едно лутане да търся принтер, после търчане през целия център на Пловдив да стигна до пощата...Умрях. Добре, поне че свърших работата.
Ще чакаме филмчето!
И подписът от коя сапунка е? | |
|
| |
Little Girl ~ Неспасяем
| Заглавие: Re: I’m so lonely ... Пет Мар 25, 2011 2:04 am | |
| Ау, ужас не ти завиждам. Аз винаги като гоня срокове и то в последния момент закъснявам, защото никога нищо не става както искам когато бързам ;дд. Иначе подписа е от "Забранения плод" по принцип не го следя, не съм луда фенка ;дд. Главната актриса ме кефи та затова нося подписа и авката ;ддд. | |
|
| |
LightOne Неспасяем
| Заглавие: Re: I’m so lonely ... Пет Мар 25, 2011 2:13 am | |
| И сега с какво се занимаваш? | |
|
| |
Little Girl ~ Неспасяем
| |
| |
LightOne Неспасяем
| Заглавие: Re: I’m so lonely ... Пет Мар 25, 2011 2:44 am | |
| И каква теза защити с едно изречение? Колко дълго излезе? | |
|
| |
Little Girl ~ Неспасяем
| Заглавие: Re: I’m so lonely ... Пет Мар 25, 2011 3:12 am | |
| Ами развивах философии каква е една жена, как се жертва и etc. Но като цяло исках да покажа с това есе, че жената, която се жертва е истинската жена и трябва да е горда от това, което е. Иначе излезе четири страници точно ;дддд. | |
|
| |
Little Girl ~ Неспасяем
| Заглавие: Re: I’m so lonely ... Сря Мар 30, 2011 2:31 am | |
| | |
|
| |
Little Girl ~ Неспасяем
| |
| |
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| |
| |
Little Girl ~ Неспасяем
| |
| |
Little Girl ~ Неспасяем
| |
| |
Little Girl ~ Неспасяем
| Заглавие: Re: I’m so lonely ... Сря Мар 30, 2011 3:15 am | |
| Ще има, Свет, ще има! ;ддд Аз все ще измисля нещо ;дд. Въпреки, че ще ме е срам като говорим за първи път ;дд. Когато говорих с Чичи за първи път бях много развълнувана ии напрегната ;дд. Спомням си, че тя тогава беше на някъв рожден ден и говорихме доста кратко, но все пак ;ддд. Ами Свет трябва да ида да видя малко бабата, че тя си живее там сам самичка ии съм се затъжила за братовчедите, но ако мога ще влизам във форума! | |
|
| |
Little Girl ~ Неспасяем
| Заглавие: Re: I’m so lonely ... Сря Мар 30, 2011 4:44 pm | |
| Светт <333. Ами към 15.30 ще тръгвам от Смолян. И едното село ми е Барутин на което сега ще си ходя, а другото се води като град ;дд - Доспат. Те са на 6 км. едно от друго ии така. Близо са до Гоце Делчев и до Смолян ;ддддд. | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: I’m so lonely ... Сря Мар 30, 2011 4:55 pm | |
| ИЗМИСЛИХ ГО! Лятото се разбираме кога и си отиваш на Доспат, аз си отивам на село и карам някой да ме докара до Доспат! FTW!!!!!!!!!!!!!!! <3 | |
|
| |
Little Girl ~ Неспасяем
| |
| |
Little Girl ~ Неспасяем
| Заглавие: Re: I’m so lonely ... Сря Мар 30, 2011 5:14 pm | |
| Чичо ми има там вила и лятото просто е уникално <3. Много обичам да ходяя ии е яко с лодка <33 ;дд. Миналото лято чичо беше наел една лодка и с братовчедите обикаляхме язовира. Ах спомени <3 ;ддд. | |
|
| |
Little Girl ~ Неспасяем
| |
| |
rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: I’m so lonely ... Сря Мар 30, 2011 5:29 pm | |
| ГРУПОВА СРЕЩА В ДОСПАТ! ЙЕЕС!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: I’m so lonely ... | |
| |
|
| |
| I’m so lonely ... | |
|