LightOne Неспасяем
Warn : ( : Внимание Заядлив Дядка !!! ')©® Брой мнения : 8611 Reputation : 130 Join date : 26.06.2009 Age : 35
| Заглавие: Тейлър Суифт : "Селена е страхотна, когато обезумее" Вто Ное 02, 2010 9:04 pm | |
| Не е списание, ама като няма къде другъде да бутам такива изказвания на звезди и тука става.
Интервю с Тейлър Суифт Има ли приятели звезди, които са по-малко готини, отколкото си мислят хората? Тейлър: Селена е обикновено такава, каквато и хората я виждат, с изключение когато обезумява е страхотна. Нямате си на идея колко бързо може да говори тя. Ако тя ми звъни късно през нощта, аз й вдигам, защото знам че е ще наистина добро. Това не е неприлично, а е наистина забавно.
Interviewer: Do you have any celebrity friends who are less cool than perhaps people think?
Taylor: With Selena you get what you see, except she's awesome when she's mad. You have no idea she talks so fast. If it's like really late at night and she calls me, I'm like: 'I'm picking that up, this is gonna be really good.' It's not obscene, it's just really, really funny.
| |
|