Selena Gomez BG Forum
Добре дошли в българският фен форум за Селена! За да имате достъп до целия форум, трябва да се регистрирате!
Selena Gomez BG Forum
Добре дошли в българският фен форум за Селена! За да имате достъп до целия форум, трябва да се регистрирате!
Selena Gomez BG Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bulgarian forum about Selena Gomez

ИндексИндекс  PortalPortal  Последни снимкиПоследни снимки  ТърсенеТърсене  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

Преместване след 8-ми клас.

Go down 
5 posters
АвторСъобщение
Barbie.
Неспасяем
Неспасяем
Barbie.

Warn :
Преместване след 8-ми клас. Left_bar_bleue5 / 1005 / 100Преместване след 8-ми клас. Right_bar_bleue

( : Дявола ме кара и ми вика нека, нека! ;-)
Брой мнения : 1965
Местожителство : Варна

Преместване след 8-ми клас. Empty
ПисанеЗаглавие: Преместване след 8-ми клас.   Преместване след 8-ми клас. Icon_minitimeСря Окт 20, 2010 10:14 pm

Незнам тази тема за кой радзел е, ако някой модератор иска да я премести или изтрие. Искам да попитам, мога ли да се преместя от училището, в което съм кандидатсвала след 7-ми клас (в моя случей, училище, в което се изучава усилено Английски, но не е езикова гимназия) и да се преместя в Математическата Гимназия? И ако може, кога и как? Моля ви, ако знаете нещо, пишете.
Върнете се в началото Go down
rozaLie
Неспасяем
Неспасяем
rozaLie

Warn :
Преместване след 8-ми клас. Left_bar_bleue10 / 10010 / 100Преместване след 8-ми клас. Right_bar_bleue

( : happiness is the key to success.
Брой мнения : 15926
Местожителство : Пловдив

ПисанеЗаглавие: Re: Преместване след 8-ми клас.   Преместване след 8-ми клас. Icon_minitimeЧет Окт 21, 2010 12:00 am

Не знам за профилираните гимназии, но знам, че е много по-лесно преместването след 8ми крас, понеже държиш изпити само по балообразуващите предмети, т.е. само български и математика, без никакви излишни изпити. Но това го знам от училища, които са до осми клас. Знам също, че от една паралелка, в осми клас можеш да се преместиш в друга. Не ти пречи и да се преместиш в друго училище, според мен. А питала ли си учителите, т.е. информация някаква имаш ли?
https://twitter.com/#!/rozaLiex
monini
Неспасяем
Неспасяем
monini

Warn :
Преместване след 8-ми клас. Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Преместване след 8-ми клас. Right_bar_bleue

( : A day without you is a year without rain <333
Брой мнения : 3435
Местожителство : Сандански

ПисанеЗаглавие: Re: Преместване след 8-ми клас.   Преместване след 8-ми клас. Icon_minitimeЧет Окт 21, 2010 12:44 am

Такам.. Не знам точно за твоя случай, но едно момиче тази година дойде в нашия клас, който е с прием след 7 клас, математическа паралелка, но не в математическа гимназия.. ;д Таа момичето до миналата година е учело в частно училище в София, но не знам в каква точно паралелка. Та не знам конкретно за твоя случай, но при всички положения най-добре попитай класния ии така.

П.П. ИИ местя темата в "Училище".
Barbie.
Неспасяем
Неспасяем
Barbie.

Warn :
Преместване след 8-ми клас. Left_bar_bleue5 / 1005 / 100Преместване след 8-ми клас. Right_bar_bleue

ПисанеЗаглавие: Re: Преместване след 8-ми клас.   Преместване след 8-ми клас. Icon_minitimeЧет Окт 21, 2010 1:59 am

rozaLie написа:
Не знам за профилираните гимназии, но знам, че е много по-лесно преместването след 8ми крас, понеже държиш изпити само по балообразуващите предмети, т.е. само български и математика, без никакви излишни изпити. Но това го знам от училища, които са до осми клас. Знам също, че от една паралелка, в осми клас можеш да се преместиш в друга. Не ти пречи и да се преместиш в друго училище, според мен. А питала ли си учителите, т.е. информация някаква имаш ли?

Да, това е за училищата, които основното образование е до 8-ми клас, а след това кандидатсваш, но можеш да влезеш само в техникуми, което в моя случей, не ми върши работа, защото мисля, че Математическата Гимназия не е техникум..май.. ;д А пък, бях поразпитала някои от МГ и те казаха, че мога да вляза, но с изпит по математика и чужд език ( ако изкарам 6.00 съм вътре ;д ) Само, че най-много ме е страх, че няма да има места в паралелките.. И незнам, защото аз искам да вляза в една точно определена паралелка, но може би трябва да се договоря с директора. ;д И Чичи, мерси, че ми отговори на въпроса!

monini написа:
Такам.. Не знам точно за твоя случай, но едно момиче тази година дойде в нашия клас, който е с прием след 7 клас, математическа паралелка, но не в математическа гимназия.. ;д Таа момичето до миналата година е учело в частно училище в София, но не знам в каква точно паралелка. Та не знам конкретно за твоя случай, но при всички положения най-добре попитай класния ии така.

П.П. ИИ местя темата в "Училище".

Добре, още утре ще питам класната. Мерси, че ми помогна!

459 459 459
Dirty Little Liar.
Неспасяем
Неспасяем
Dirty Little Liar.

Warn :
Преместване след 8-ми клас. Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Преместване след 8-ми клас. Right_bar_bleue

( : That everything you do, is super fuckin' cute! ;}
Брой мнения : 842
Местожителство : София

ПисанеЗаглавие: Re: Преместване след 8-ми клас.   Преместване след 8-ми клас. Icon_minitimeЧет Окт 21, 2010 4:27 am

Чувала съм, че и посредата на годината /примерно/ могат да се държат приравнителни.. И ако искараш подходяща оценка, могат да те приемат.
Alice~
Неспасяем
Неспасяем
Alice~

Warn :

Брой мнения : 6295

ПисанеЗаглавие: Re: Преместване след 8-ми клас.   Преместване след 8-ми клас. Icon_minitimeЧет Окт 21, 2010 5:08 pm

До колкото разбрах учиш в 3-та ПМГ и искаш да отидеш в МГ-то. Мисля, че е възможно посредата да се преместиш, защото имам познати, които са правили така. Щом все пак ти се отдава математиката и изкараш добри оценки на изпити, които може да поискат да направиш или не - се надявам да те приемат.
http://avatar-for-you.dir.bg
Barbie.
Неспасяем
Неспасяем
Barbie.

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Преместване след 8-ми клас.   Преместване след 8-ми клас. Icon_minitimeЧет Окт 21, 2010 8:21 pm

Alice~ написа:
До колкото разбрах учиш в 3-та ПМГ и искаш да отидеш в МГ-то. Мисля, че е възможно посредата да се преместиш, защото имам познати, които са правили така. Щом все пак ти се отдава математиката и изкараш добри оценки на изпити, които може да поискат да направиш или не - се надявам да те приемат.

Да, уча в III ПМГ. Аз ще поразпитам дали не мога да се преместя втория срок.. Ако може питай тези, които са се преместли, дали са държали изпити и т.н. Ще съм ти много благодарна! 459
Alice~
Неспасяем
Неспасяем
Alice~

Warn :

Брой мнения : 6295

ПисанеЗаглавие: Re: Преместване след 8-ми клас.   Преместване след 8-ми клас. Icon_minitimeПет Окт 22, 2010 12:25 am

Днес тъкмо поразпитах, но те не са се местили когато са 8-ми клас, а 6-ти и 7-ми. Иначе не са държали изпити, но щом са те приели в 3-та ще те приемат и в МГ-то, ако все пак има някакви изпити - пожелавам ти успех!
http://avatar-for-you.dir.bg
Barbie.
Неспасяем
Неспасяем
Barbie.

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Преместване след 8-ми клас.   Преместване след 8-ми клас. Icon_minitimeПет Окт 22, 2010 12:58 am

Мерси! 459 Изпити ще има, 100% съм сигурна. Но мисля да кандидатсвам след 8-ми клас, а не 2рия срок, защото по Английски са ни различни учебниците, а не мисля, че ще ги намеря средата на годината. ;д И много мерси за информацията! kiss

Правописна грешка. (:
Рос.
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Преместване след 8-ми клас.   Преместване след 8-ми клас. Icon_minitime

Преместване след 8-ми клас.
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» Кой номер сте в клас?
» Рисунки(от 2-ри клас)
» Познай кой клас е следващия?
» Познай номера в клас на следващият
» Преместване на премиерата на "Пoследната Песен".

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Selena Gomez BG Forum :: Свободно време / Free time :: Училище-
Идете на:  

Tyxo.bg counter
Free forum | ©phpBB | Поддръжка на форума | Сигнал за злоупотреба | Cookies | Последните дискусии