|
| Преместване след 8-ми клас. | |
| | Автор | Съобщение |
---|
Barbie. Неспасяем
Warn : ( : Дявола ме кара и ми вика нека, нека! ;-) Брой мнения : 1965 Reputation : 143 Join date : 03.03.2010 Age : 27 Местожителство : Варна
| Заглавие: Преместване след 8-ми клас. Сря Окт 20, 2010 10:14 pm | |
| Незнам тази тема за кой радзел е, ако някой модератор иска да я премести или изтрие. Искам да попитам, мога ли да се преместя от училището, в което съм кандидатсвала след 7-ми клас (в моя случей, училище, в което се изучава усилено Английски, но не е езикова гимназия) и да се преместя в Математическата Гимназия? И ако може, кога и как? Моля ви, ако знаете нещо, пишете. | |
| | | rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: Преместване след 8-ми клас. Чет Окт 21, 2010 12:00 am | |
| Не знам за профилираните гимназии, но знам, че е много по-лесно преместването след 8ми крас, понеже държиш изпити само по балообразуващите предмети, т.е. само български и математика, без никакви излишни изпити. Но това го знам от училища, които са до осми клас. Знам също, че от една паралелка, в осми клас можеш да се преместиш в друга. Не ти пречи и да се преместиш в друго училище, според мен. А питала ли си учителите, т.е. информация някаква имаш ли? | |
| | | monini Неспасяем
Warn : ( : A day without you is a year without rain <333 Брой мнения : 3435 Reputation : 57 Join date : 07.10.2009 Age : 29 Местожителство : Сандански
| Заглавие: Re: Преместване след 8-ми клас. Чет Окт 21, 2010 12:44 am | |
| Такам.. Не знам точно за твоя случай, но едно момиче тази година дойде в нашия клас, който е с прием след 7 клас, математическа паралелка, но не в математическа гимназия.. ;д Таа момичето до миналата година е учело в частно училище в София, но не знам в каква точно паралелка. Та не знам конкретно за твоя случай, но при всички положения най-добре попитай класния ии така.
П.П. ИИ местя темата в "Училище". | |
| | | Barbie. Неспасяем
Warn : ( : Дявола ме кара и ми вика нека, нека! ;-) Брой мнения : 1965 Reputation : 143 Join date : 03.03.2010 Age : 27 Местожителство : Варна
| Заглавие: Re: Преместване след 8-ми клас. Чет Окт 21, 2010 1:59 am | |
| - rozaLie написа:
- Не знам за профилираните гимназии, но знам, че е много по-лесно преместването след 8ми крас, понеже държиш изпити само по балообразуващите предмети, т.е. само български и математика, без никакви излишни изпити. Но това го знам от училища, които са до осми клас. Знам също, че от една паралелка, в осми клас можеш да се преместиш в друга. Не ти пречи и да се преместиш в друго училище, според мен. А питала ли си учителите, т.е. информация някаква имаш ли?
Да, това е за училищата, които основното образование е до 8-ми клас, а след това кандидатсваш, но можеш да влезеш само в техникуми, което в моя случей, не ми върши работа, защото мисля, че Математическата Гимназия не е техникум..май.. ;д А пък, бях поразпитала някои от МГ и те казаха, че мога да вляза, но с изпит по математика и чужд език ( ако изкарам 6.00 съм вътре ;д ) Само, че най-много ме е страх, че няма да има места в паралелките.. И незнам, защото аз искам да вляза в една точно определена паралелка, но може би трябва да се договоря с директора. ;д И Чичи, мерси, че ми отговори на въпроса! - monini написа:
- Такам.. Не знам точно за твоя случай, но едно момиче тази година дойде в нашия клас, който е с прием след 7 клас, математическа паралелка, но не в математическа гимназия.. ;д Таа момичето до миналата година е учело в частно училище в София, но не знам в каква точно паралелка. Та не знам конкретно за твоя случай, но при всички положения най-добре попитай класния ии така.
П.П. ИИ местя темата в "Училище". Добре, още утре ще питам класната. Мерси, че ми помогна! | |
| | | Dirty Little Liar. Неспасяем
Warn : ( : That everything you do, is super fuckin' cute! ;} Брой мнения : 842 Reputation : 7 Join date : 16.11.2009 Age : 28 Местожителство : София
| Заглавие: Re: Преместване след 8-ми клас. Чет Окт 21, 2010 4:27 am | |
| Чувала съм, че и посредата на годината /примерно/ могат да се държат приравнителни.. И ако искараш подходяща оценка, могат да те приемат. | |
| | | Alice~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6295 Reputation : 56 Join date : 10.11.2009 Age : 26 Местожителство : Варна
| Заглавие: Re: Преместване след 8-ми клас. Чет Окт 21, 2010 5:08 pm | |
| До колкото разбрах учиш в 3-та ПМГ и искаш да отидеш в МГ-то. Мисля, че е възможно посредата да се преместиш, защото имам познати, които са правили така. Щом все пак ти се отдава математиката и изкараш добри оценки на изпити, които може да поискат да направиш или не - се надявам да те приемат. | |
| | | Barbie. Неспасяем
| | | | Alice~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6295 Reputation : 56 Join date : 10.11.2009 Age : 26 Местожителство : Варна
| Заглавие: Re: Преместване след 8-ми клас. Пет Окт 22, 2010 12:25 am | |
| Днес тъкмо поразпитах, но те не са се местили когато са 8-ми клас, а 6-ти и 7-ми. Иначе не са държали изпити, но щом са те приели в 3-та ще те приемат и в МГ-то, ако все пак има някакви изпити - пожелавам ти успех! | |
| | | Barbie. Неспасяем
| | | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Преместване след 8-ми клас. | |
| |
| | | | Преместване след 8-ми клас. | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |