Selena Gomez BG Forum
Добре дошли в българският фен форум за Селена! За да имате достъп до целия форум, трябва да се регистрирате!
Selena Gomez BG Forum
Добре дошли в българският фен форум за Селена! За да имате достъп до целия форум, трябва да се регистрирате!
Selena Gomez BG Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bulgarian forum about Selena Gomez

ИндексИндекс  PortalPortal  Последни снимкиПоследни снимки  ТърсенеТърсене  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

Дневникът на Велии.. * <33

Go down 
АвторСъобщение
xMissDreamer
Маниак
Маниак
xMissDreamer

Warn :
Дневникът на Велии.. * <33 Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Дневникът на Велии.. * <33 Right_bar_bleue

( : Just a smile. ♥
Брой мнения : 507
Местожителство : Перник ♥

Дневникът на Велии.. * <33 Empty
ПисанеЗаглавие: Дневникът на Велии.. * <33   Дневникът на Велии.. * <33 Icon_minitimeПет Окт 08, 2010 4:41 am

06.10 - Четвъртък

Хелоу май суийт ню дайъри.. Дневникът на Велии.. * <33 208937

Днес беше много тъп ден, в сравнение с началото на седмицата. Станах в 6:05 с много мъки, оправих се за училище за около 15-20 минутки и се сетих, че трябва да си оправям чантата, понеже вечерта ми се спеше адски много. Та заоправях си чантата, вече беше станало 6:30 и ми звънна Кръсти <3 да ми съобщи, че е скъсана жица ;дд. Разбрахме се и аз излязох. Чаках 20 минути на спирката в полу-спящо състояние и после дойде тролея, явно бяха оправили жицата. В тролея спахме и се смяхме ;д. Първи час имахме Биология. Михеева изпитваше, после предаде нов урок, а аз естествено пак си бях забравила тетрадката.. ;д. Свърши часа, в междучасието спахме. После имахме Английски, Дневникът на Велии.. * <33 945457 като цяло часа беше тъп. После имахме Технологии при класния, той обясняваше, ние си говорехме по между си хД. Свърши и тоя час и дойде голямото междучасие. С Кръсти и Габи ходихме до центъра за хот-доци, където се появиха Саня и Вени, които бяха до пощата. Като се върнахме в класната стая, тия от радиото бяха пуснали музика, а докато ядяхме Алекс Йорданов дойде и замалко пак да наплювам Цветката, но този път с хот-дог (миналия беше с бананов сок). После имахме Математика и си представяхме Зашева като формула хДхД, а аз и Саня си праихме чат и целия час не спряхме да се хилиме (седиме чин до чин.). След Математиката имахме Физическо. Вени, Саня, Цвети и Али се премятаха, другите момичета играеха волейбол, амомчетата играеха футбол отвън, а аз и Саша си говорехме за новото и куче и за куп други работи през целия час. След Българския, забавен час, като изключиме плямпанията на Петрова, си тръгнахме. В тролея беше супер забавно. Прибрах се, мама чистеше, седнах си на леглото и се загледах в часовника. Като че заспах и мама взе, че ме разбуди да оправя нещо, не помня какво беше. Оправих го и си легнах, защото ми се спеше адски много. Мама влезе да се къпе, после ходи при дядо, а аз съм си спала. В 15:40 някъде се разбудих, погледнах колко е часа и пак заспах ;дд. Тъкмо започнах да сънувам и Кръсти ми се обади да ме пита дали може да си качи картинки от флашката ми на компютъра си. Напсувах я наум ;дд и станах, защото вече нямаше начин да заспя. Мама ми звънна да й изгладя костюма за работа. Изгладих го и седнах да ям. Като се наядох реших да седна на компа. После тате си дойде, после излезе ;д. Аз седях тук, във фейсбук една фр. имаше рожден ден, честитих й и после влязох в още няколко форума. Реших, че трябва да си напиша домашното по математика и седнах, ама пред компютъра. Писах си със Саша, показах й форума, тя ми праща снимки на Кери, а Саня ми прати едни мои. После тате си дойде, донесе Зайо Байо, изядохме го, направи вечеря. Аз слушах, а той гледа Листопад, после пак така Великолепната шесторка2. Изгледахме новините, а аз списанието на форума и реших да си направя дневник. Сега е 23:34 и дават Господари на Ефира, като Рачков говори нещо за Перник. Преди това гледах "Претендента" и Шоуто на Слави. Някъде към 23:00 реших, че няма да пиша домашното по Математика, въпреки, че реших половината, а ще препиша утре от Вени. А сега отивам да си лягам, че утре няма да мога да се отлепя от възглавницата. Утре пак ще пиша, надявам се. Дневникът на Велии.. * <33 188250Дневникът на Велии.. * <33 188250
Върнете се в началото Go down
xMissDreamer
Маниак
Маниак
xMissDreamer

Warn :
Дневникът на Велии.. * <33 Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Дневникът на Велии.. * <33 Right_bar_bleue

ПисанеЗаглавие: Re: Дневникът на Велии.. * <33   Дневникът на Велии.. * <33 Icon_minitimeПет Окт 08, 2010 11:37 pm

08.10 - Петък

Здрасти, дневниче..

Нещо ми е тъпо и реших да пиша. Лейди ГаГа мии пее за Алехандро, Роберто ии Фернандо, а аз се грея щот ми е студено ии ровя из Фейсбука, ама и там тъпотия. Тъй.. Мм, днес беше обикновен ден - луд и забавен. Сутринта едвам станах в 6:10, но като си измих лицето се разсъних доста бързо, като се има в предвид снощното ми стоене до 00:00. Та станах оправих се и излязох. Беше адски студено. Брейй.. замръзнах. Вчера и онзи ден беше доста по-топло. Уатевър.. В тролея ядох ябълка <33, Кръсти ми даде билетчеееее.. (sun)(sun) ;дд. Като отидохме в училището първо решихме да спиме, ама после размислихме ии ядохме ягодки.. <33. Първи час Физика, Драгомирова обясняваше за Електричен ток ли, напрежение ли, не помня какво точно беше. Аз горе-долу я слушах, като междувременно преписах от Вени домашното по Математика. После го преписва Саня, после Емето, после Жоро... Със Саня пак си правихме чат, като вчера и беше много забавно. Втори час Математика. Взехме нова формула. По средата на часа, майката на Саня се обади на Вени и се разбра, че Саня вече е леляя.. После имахме Химия, беше доста забавен часа, а г-жата беше болна... ии й се спеше жестоко. Както и на нас де, ноо.. Хилихме се през целия час. Лигли.. <33 ;д. След Химията - Български.
Тъп беше часа(в смисъл това дето госпожата го обясняваше беше тъпо, иначе часа бешеее дъ бест Дневникът на Велии.. * <33 208937 ), а госпожата по Руски и фарфалаците от нейния клас ни раздадоха учебниците и тетрадките по Руски. В междучасието аз, Елмира <3 ии Кръсти <3 разбрахме най-криената тайна в класа и в тоалетната пищяхме като ЛУДИ <3. Големи сме клюкарки, знам.. :) Вальо закачи огледалата в класната стая ии ние веднага ги окопирахме ;дд. Мдам. ;д После имахме Английски Дневникът на Велии.. * <33 801397Дневникът на Велии.. * <33 801397 . Димитрова раздаде входните, а аз имам шестицааа Дневникът на Велии.. * <33 945457. Е, то кво друго да се очаква от мене... :)) Вени се изложи като кифла, ама това е отделен въпрос. Тоо всъщност аз имам 5.55, но то на практика си е шестица, тъй чее.. Часа беше страшен, просто уникален. <33 Дневникът на Велии.. * <33 401723 (;д). След Английския трябваше да имаме Руски, ноо госпожата каза, че има среща с директорката и ни пусна. При майката на Вени, аз и Кръсти ядохме натурален шоколад <33 леле, боже по-вкусен шоколад не бях яла, а Вени казва, че бил горчив. Абе, тя е тъпа. :) Дневникът на Велии.. * <33 688279 На спирката с Вени се гонихме, като я предупреждавах да не ме кара да я гоня - "Вени, ядох шоколад, внимавай!!" ;д. Шоколада наистина ме зарежда с енергия. После се прибрах, разгледах си учебника и тетрадката по Руски, ядох ии седнах на PC-то. Влязох тук ии в други там неща, а по ДъВойс пуснаха Сел.. Дневникът на Велии.. * <33 401723Дневникът на Велии.. * <33 401723 Година без дъжд. После си пуснах на компа на Ник - Интродусинг ми Дневникът на Велии.. * <33 801397 ии такам. След тва седнах да си опрявам едни снимки с ФотоСкейпа, което ме подсеща, че трябва едната да я пипна и с Фотошоп ;д. Опитах се да ги кача въъв ФейсБук, ама нещо не ми се върза. Общо взето цял ден висях тук, писах в разни теми и тъпях (дали така се пише нямам идея. :)). С мама сготвихме и след малко отивам да ям, а преди малко тате се прибра от работа и сега гледаа боулинг. Дневникът на Велии.. * <33 513829 Дамм. После ще гледам, по-точно слушам новините ии в 21:00 ще гледам CSI: Las Vegas. После сигурно пак ще седя туук ии към 00-01:00 ще си лягам. ;д. Амии това от мен за днес. Утре сигурно няма да пиша, защото няма да стане нищо интересно, каакто и в неделя, но човек пък знае ли?! Може са се случии нещо. Ще пиша или в неделя или в понеделник.. Чаоо.. ;**

xMissDreamer
Маниак
Маниак
xMissDreamer

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Дневникът на Велии.. * <33   Дневникът на Велии.. * <33 Icon_minitimeВто Окт 12, 2010 11:51 pm

12.09 - Вторник

Хелоуу.. Дневникът на Велии.. * <33 259191

Не съм писала от петък, но ще наваксам. То и не се случва нищо интересно и няма за какво да пиша ии това има известна намеса. Сега слушам Графа-Невидимм, Дневникът на Велии.. * <33 951242 <33 много хубава песничка междудругото, и си ровя въъв фейсбукк. Уикенда няма да ти го разказвам, защото беше адски тъпо. Вчера станахх в 5:45, оправих се и излязох. Всичко мина добре, само дето имам двойка по История.. Дневникът на Велии.. * <33 513829 Уатевърр.. взех си от библиотеката "Мечти по ноти" на Майлии. Отидох да си върна книгите-игри на Колин и гледам от рафта ми се усмихва книгата ^^. Първото, което казах беше: Тва е! Тая ше я чета." Записах си я и на излизане споделих с библиотекарката: "Утре или вдруги ден ще ви я върна." Дневникът на Велии.. * <33 688279 Такам. Прибрах се, седнах си пред печката и четох доо 39-та страница, ма ми се доспа и спрях. Позачистих малко в нас и седнах да пиша, като написах седнах на компа, влизах тук, ии в един РПГ-форум. Писах РП-та ии чатих в скайпа. И това беше за вчера. Днес се успааах. Дам. Трябваше да стана като вчера в 5:45 да почета, ама станах в 6:26, което за мен е недопустимо. Та станах аз в 6:26, за две минути се облякох, оправих си косата и 6:30 бях на спирката (а тя е нагоре по улицата, околоо 150 метра, после пресичаш, вървиш още 20-30 метра, даже по-малко и си там) Дневникът на Велии.. * <33 688279 И аз се учудих колко съм бърза. Таа.. хванах тролейчето, а как ми се спешееееее.. Бедна ти е фантазията. Направо едвам мигах. На Тева, при "Шел", шофьора като даде газ... и после наби яко спирачка ии скъса жицата. Тая лудата контрольорка най-учтиво отказа да ми върне парите и аз естествено я напсувах на ум и слязох. Бети звънна на баща й и той дойде с мерцедеса и ни взе. Отпред седяха баща й, брат й, а тя в брат й. Отзад се бяхме сбутали - някакъв приятел на брат й, Вики, аз, а в мен - Моника. Единственото гадно нещо беше, че ми се ходеше до тоалетната, ноо както и да е. Стигнахме, беше мноу забавно. Втория час имахме Химия, госпожата раздаде входните, имам шестичкаа.. Дневникът на Велии.. * <33 945457 . Ууу пуснаха Селзи по Дъ Войс. Дневникът на Велии.. * <33 801397Дневникът на Велии.. * <33 801397 Еми това за днес, утре пак ще пишаа.. Дневникът на Велии.. * <33 40986 Дневникът на Велии.. * <33 40986 flower

xMissDreamer
Маниак
Маниак
xMissDreamer

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Дневникът на Велии.. * <33   Дневникът на Велии.. * <33 Icon_minitimeПет Окт 22, 2010 8:57 pm

22. 09 - Петък

Здравей дневниче, малко те позабравих...
Ще ти разкажа в бързо резюме какво се случи през изминалите 10 дни. От сряда (13.09) доо петък (15.09) дните се нижеха баавно ии монотонно. В събота ходих до Кръсти да й дам едни работи. Клокарствахме, снимахме се, целихме се с пуканки, с една дума - лигавихме се яко. ;дд Това са три думи, ама карай. Такам... Неделяя, нищо особено.
В понеделник (18.09 Дневникът на Велии.. * <33 801397 ) 7 момичета си тръгнахме по-рано от третия час (История), отсъствахме от... Ам, всъщност не сме отсъствали от нищо, върнахме се в края на 4-тия час, 3 минути преди да бие звънеца. Ходихме на СИП История в РИМ ии ни задаваха въпроси относно Перникк, ии имаше награди. Аз имам тефтерче... Дневникът на Велии.. * <33 208937 Амаа не ми харесва... Дневникът на Велии.. * <33 513829 ;д. Вторник не бяхме на училище, защото беше ден на града.Дневникът на Велии.. * <33 3815 Срядаа.. мм, нищо особено. Вчераа.. и вчера така. Тръгнах да пиша къмм 20:00 и тъкмо да натисна Send ии тъпия ми повреден лаптоп, взе че се самоизключи. Вечерта си сменях паролата въвв един РП форум ( Дневникът на Велии.. * <33 801397 ), обаче забравих да я запомня ии не си я знаех. Админката ми я смении и сега съм тамм, че имам недовършено РП..
Днесс сутринта ми се спеше адски много. Ноо пък имам 4 оценки.. о.0 никога не съм получавала 4 оценки в един денн, илии поне не помня. Имамм две шестички ии две петички.. Дневникът на Велии.. * <33 945457 Амии това бешее... ;дд
Уу, този роман е по-къс в сравнение с миналите.. Ии занапред ще са такива, защото ще пиша през ден, през два. Нямамм време да вляза във всички форуми и сайтове, дето имам регистрации, заа 2 часа.. Дневникът на Велии.. * <33 688279 Пъкк и не се случва нищо интересно...

Чао от мен... flower

xMissDreamer
Маниак
Маниак
xMissDreamer

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Дневникът на Велии.. * <33   Дневникът на Велии.. * <33 Icon_minitimeПет Окт 29, 2010 3:40 am

28. 09 - Четвъртък

Хейй.. (sun) Здравейй....
Точно една седмица, откакто писах последно. Както и да е. Амии нищо интересно напоследък, но тъкмо мислех да си лягам ии се сетих за теб и реших да напиша малко, че ако се забавя още, поста ще стане доста дълъг, като заобяснявамм. Амии, какво да ти кажа, какво да ти кажаа... Ааа, да - утре ще празнуваме Хелоууииин в училището и ще е мнооооого забавно. Миналата година какъв купон беше.. ;x;x После след училище трябва да ходя доо библиотеката, да върна книгата на Майлз ии да си взема нещо на Хари Потър, че в последната седмица това ми се чете, но не бях прочела книгата. Ее, не че сега съм я прочела де, ноо нищо. Утре в тролея има време, пък ии имам цял ден на разположение. Ениуей... Утре кака си иидваа.. (sun)x10 аа тате преди малко каза, че утре ще купи риба. А това значи, че ще купи и лимониииии.. Дневникът на Велии.. * <33 801397Дневникът на Велии.. * <33 801397 Обичам лимониии.. Дневникът на Велии.. * <33 801397 x100 После след училище ще ходя на гости на Саша.. да видя Керрии.. (куче, самоед) Дневникът на Велии.. * <33 801397 Хъм... това е. Ааа аз сега ставамм да се лакирам...
Байзз.. flower

Дневникът на Велии.. * <33 801397 Miley Cyrus - Wh0 ownss my heart. Дневникът на Велии.. * <33 951242 Дневникът на Велии.. * <33 951242

xMissDreamer
Маниак
Маниак
xMissDreamer

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Дневникът на Велии.. * <33   Дневникът на Велии.. * <33 Icon_minitimeВто Ное 02, 2010 4:04 pm

02. 11 - Вторник

Здравей дневниче...
Хм.. в петък, както предполагах, беше адски забавно в училище. Дневникът на Велии.. * <33 801397 Още се смея като се сетя за един костюм... Дневникът на Велии.. * <33 795174 Ениуей. Амии събота ии неделя, аа и понеделник, не стана нищо интересно. Сега слушамм музика.. хм.. не знам кой я пееше, но много мее радва.. oooooh, written in the starrsss... Дневникът на Велии.. * <33 951242 . След малко ставам да се оправям за училище, че обърнахме смените. Сега съм втора.. Дневникът на Велии.. * <33 513829 Хубавото е, че поне ще се наспивам. Дневникът на Велии.. * <33 346892 Трябва с Кръсти да ходиме доо библиотеката, че в петък, си тръгнахме с Емс в 16:00 от Саша ии ме мързеше. Играхме на Twister.. какъъъв купон беше.. ;x;x Уу.. No airr.. Дневникът на Велии.. * <33 801397 Уелл.. това е.. Довечера илии утре ще пиша пак, че сега ставамм да се оправям..

Toodless.. Дневникът на Велии.. * <33 208937

Nelly - Just a Dream.. Дневникът на Велии.. * <33 951242 Дневникът на Велии.. * <33 801397
xMissDreamer
Маниак
Маниак
xMissDreamer

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Дневникът на Велии.. * <33   Дневникът на Велии.. * <33 Icon_minitimeЧет Ное 04, 2010 3:42 am

03.11 - Сряда

Дневникът на Велии.. * <33 945457 здравееййй.. ;д
Имаме си бееееееебе.. Дневникът на Велии.. * <33 801397Дневникът на Велии.. * <33 801397 Амии вчера писах последно, нее е станало нищо интересно. Ии под интересно разбирам нещо супер щуро и откачено, защото в нашия клас се случват доста щурии неща. Както ии откачени. Ии интересни, не в моя смисъл на думата. ;дд Ениуейй.. Хъм.. сега слушам ии гледам Листопад ии чакам един РП пост. Вчера ии днес се регистрирах поне в 4 РП форума ии сега трябва да си правя герои. Ама ме мъррзии.. ;x;x Утре.. ;д В петъкк ще ходя при Емсичкаа.. Дневникът на Велии.. * <33 801397Дневникът на Велии.. * <33 801397 Аа сегаа ще ровя тук, че гледам има доста нови мнения...
Хъмии.. това ее от мен за днес. Петъкк вечерта или събота ще пиша пак. А сега се отправям към другия форум да пиша РП, защото вече ее постнат.. ;дд

Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Дневникът на Велии.. * <33   Дневникът на Велии.. * <33 Icon_minitime

Дневникът на Велии.. * <33
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Selena Gomez BG Forum :: Служебни :: Кошче-
Идете на:  

Tyxo.bg counter
Créer un forum | ©phpBB | Поддръжка на форума | Сигнал за злоупотреба | Cookies | Последните дискусии