|
| Дневникът на Велии.. * <33 | |
| | Автор | Съобщение |
---|
xMissDreamer Маниак
Warn : ( : Just a smile. ♥ Брой мнения : 507 Reputation : 3 Join date : 05.10.2010 Age : 27 Местожителство : Перник ♥
| Заглавие: Дневникът на Велии.. * <33 Пет Окт 08, 2010 4:41 am | |
| 06.10 - Четвъртък Хелоу май суийт ню дайъри..
Днес беше много тъп ден, в сравнение с началото на седмицата. Станах в 6:05 с много мъки, оправих се за училище за около 15-20 минутки и се сетих, че трябва да си оправям чантата, понеже вечерта ми се спеше адски много. Та заоправях си чантата, вече беше станало 6:30 и ми звънна Кръсти <3 да ми съобщи, че е скъсана жица ;дд. Разбрахме се и аз излязох. Чаках 20 минути на спирката в полу-спящо състояние и после дойде тролея, явно бяха оправили жицата. В тролея спахме и се смяхме ;д. Първи час имахме Биология. Михеева изпитваше, после предаде нов урок, а аз естествено пак си бях забравила тетрадката.. ;д. Свърши часа, в междучасието спахме. После имахме Английски, като цяло часа беше тъп. После имахме Технологии при класния, той обясняваше, ние си говорехме по между си хД. Свърши и тоя час и дойде голямото междучасие. С Кръсти и Габи ходихме до центъра за хот-доци, където се появиха Саня и Вени, които бяха до пощата. Като се върнахме в класната стая, тия от радиото бяха пуснали музика, а докато ядяхме Алекс Йорданов дойде и замалко пак да наплювам Цветката, но този път с хот-дог (миналия беше с бананов сок). После имахме Математика и си представяхме Зашева като формула хДхД, а аз и Саня си праихме чат и целия час не спряхме да се хилиме (седиме чин до чин.). След Математиката имахме Физическо. Вени, Саня, Цвети и Али се премятаха, другите момичета играеха волейбол, амомчетата играеха футбол отвън, а аз и Саша си говорехме за новото и куче и за куп други работи през целия час. След Българския, забавен час, като изключиме плямпанията на Петрова, си тръгнахме. В тролея беше супер забавно. Прибрах се, мама чистеше, седнах си на леглото и се загледах в часовника. Като че заспах и мама взе, че ме разбуди да оправя нещо, не помня какво беше. Оправих го и си легнах, защото ми се спеше адски много. Мама влезе да се къпе, после ходи при дядо, а аз съм си спала. В 15:40 някъде се разбудих, погледнах колко е часа и пак заспах ;дд. Тъкмо започнах да сънувам и Кръсти ми се обади да ме пита дали може да си качи картинки от флашката ми на компютъра си. Напсувах я наум ;дд и станах, защото вече нямаше начин да заспя. Мама ми звънна да й изгладя костюма за работа. Изгладих го и седнах да ям. Като се наядох реших да седна на компа. После тате си дойде, после излезе ;д. Аз седях тук, във фейсбук една фр. имаше рожден ден, честитих й и после влязох в още няколко форума. Реших, че трябва да си напиша домашното по математика и седнах, ама пред компютъра. Писах си със Саша, показах й форума, тя ми праща снимки на Кери, а Саня ми прати едни мои. После тате си дойде, донесе Зайо Байо, изядохме го, направи вечеря. Аз слушах, а той гледа Листопад, после пак така Великолепната шесторка2. Изгледахме новините, а аз списанието на форума и реших да си направя дневник. Сега е 23:34 и дават Господари на Ефира, като Рачков говори нещо за Перник. Преди това гледах "Претендента" и Шоуто на Слави. Някъде към 23:00 реших, че няма да пиша домашното по Математика, въпреки, че реших половината, а ще препиша утре от Вени. А сега отивам да си лягам, че утре няма да мога да се отлепя от възглавницата. Утре пак ще пиша, надявам се. | |
| | | xMissDreamer Маниак
Warn : ( : Just a smile. ♥ Брой мнения : 507 Reputation : 3 Join date : 05.10.2010 Age : 27 Местожителство : Перник ♥
| Заглавие: Re: Дневникът на Велии.. * <33 Пет Окт 08, 2010 11:37 pm | |
| 08.10 - Петък Здрасти, дневниче..
Нещо ми е тъпо и реших да пиша. Лейди ГаГа мии пее за Алехандро, Роберто ии Фернандо, а аз се грея щот ми е студено ии ровя из Фейсбука, ама и там тъпотия. Тъй.. Мм, днес беше обикновен ден - луд и забавен. Сутринта едвам станах в 6:10, но като си измих лицето се разсъних доста бързо, като се има в предвид снощното ми стоене до 00:00. Та станах оправих се и излязох. Беше адски студено. Брейй.. замръзнах. Вчера и онзи ден беше доста по-топло. Уатевър.. В тролея ядох ябълка <33, Кръсти ми даде билетчеееее.. (sun)(sun) ;дд. Като отидохме в училището първо решихме да спиме, ама после размислихме ии ядохме ягодки.. <33. Първи час Физика, Драгомирова обясняваше за Електричен ток ли, напрежение ли, не помня какво точно беше. Аз горе-долу я слушах, като междувременно преписах от Вени домашното по Математика. После го преписва Саня, после Емето, после Жоро... Със Саня пак си правихме чат, като вчера и беше много забавно. Втори час Математика. Взехме нова формула. По средата на часа, майката на Саня се обади на Вени и се разбра, че Саня вече е леляя.. После имахме Химия, беше доста забавен часа, а г-жата беше болна... ии й се спеше жестоко. Както и на нас де, ноо.. Хилихме се през целия час. Лигли.. <33 ;д. След Химията - Български. Тъп беше часа(в смисъл това дето госпожата го обясняваше беше тъпо, иначе часа бешеее дъ бест ), а госпожата по Руски и фарфалаците от нейния клас ни раздадоха учебниците и тетрадките по Руски. В междучасието аз, Елмира <3 ии Кръсти <3 разбрахме най-криената тайна в класа и в тоалетната пищяхме като ЛУДИ <3. Големи сме клюкарки, знам.. :) Вальо закачи огледалата в класната стая ии ние веднага ги окопирахме ;дд. Мдам. ;д После имахме Английски . Димитрова раздаде входните, а аз имам шестицааа . Е, то кво друго да се очаква от мене... :)) Вени се изложи като кифла, ама това е отделен въпрос. Тоо всъщност аз имам 5.55, но то на практика си е шестица, тъй чее.. Часа беше страшен, просто уникален. <33 (;д). След Английския трябваше да имаме Руски, ноо госпожата каза, че има среща с директорката и ни пусна. При майката на Вени, аз и Кръсти ядохме натурален шоколад <33 леле, боже по-вкусен шоколад не бях яла, а Вени казва, че бил горчив. Абе, тя е тъпа. :) На спирката с Вени се гонихме, като я предупреждавах да не ме кара да я гоня - "Вени, ядох шоколад, внимавай!!" ;д. Шоколада наистина ме зарежда с енергия. После се прибрах, разгледах си учебника и тетрадката по Руски, ядох ии седнах на PC-то. Влязох тук ии в други там неща, а по ДъВойс пуснаха Сел.. Година без дъжд. После си пуснах на компа на Ник - Интродусинг ми ии такам. След тва седнах да си опрявам едни снимки с ФотоСкейпа, което ме подсеща, че трябва едната да я пипна и с Фотошоп ;д. Опитах се да ги кача въъв ФейсБук, ама нещо не ми се върза. Общо взето цял ден висях тук, писах в разни теми и тъпях (дали така се пише нямам идея. :)). С мама сготвихме и след малко отивам да ям, а преди малко тате се прибра от работа и сега гледаа боулинг. Дамм. После ще гледам, по-точно слушам новините ии в 21:00 ще гледам CSI: Las Vegas. После сигурно пак ще седя туук ии към 00-01:00 ще си лягам. ;д. Амии това от мен за днес. Утре сигурно няма да пиша, защото няма да стане нищо интересно, каакто и в неделя, но човек пък знае ли?! Може са се случии нещо. Ще пиша или в неделя или в понеделник.. Чаоо.. ;** | |
| Заглавие: Re: Дневникът на Велии.. * <33 Вто Окт 12, 2010 11:51 pm | |
| 12.09 - Вторник Хелоуу.. Не съм писала от петък, но ще наваксам. То и не се случва нищо интересно и няма за какво да пиша ии това има известна намеса. Сега слушам Графа-Невидимм, <33 много хубава песничка междудругото, и си ровя въъв фейсбукк. Уикенда няма да ти го разказвам, защото беше адски тъпо. Вчера станахх в 5:45, оправих се и излязох. Всичко мина добре, само дето имам двойка по История.. Уатевърр.. взех си от библиотеката "Мечти по ноти" на Майлии. Отидох да си върна книгите-игри на Колин и гледам от рафта ми се усмихва книгата ^^. Първото, което казах беше: Тва е! Тая ше я чета." Записах си я и на излизане споделих с библиотекарката: "Утре или вдруги ден ще ви я върна." Такам. Прибрах се, седнах си пред печката и четох доо 39-та страница, ма ми се доспа и спрях. Позачистих малко в нас и седнах да пиша, като написах седнах на компа, влизах тук, ии в един РПГ-форум. Писах РП-та ии чатих в скайпа. И това беше за вчера. Днес се успааах. Дам. Трябваше да стана като вчера в 5:45 да почета, ама станах в 6:26, което за мен е недопустимо. Та станах аз в 6:26, за две минути се облякох, оправих си косата и 6:30 бях на спирката (а тя е нагоре по улицата, околоо 150 метра, после пресичаш, вървиш още 20-30 метра, даже по-малко и си там) И аз се учудих колко съм бърза. Таа.. хванах тролейчето, а как ми се спешееееее.. Бедна ти е фантазията. Направо едвам мигах. На Тева, при "Шел", шофьора като даде газ... и после наби яко спирачка ии скъса жицата. Тая лудата контрольорка най-учтиво отказа да ми върне парите и аз естествено я напсувах на ум и слязох. Бети звънна на баща й и той дойде с мерцедеса и ни взе. Отпред седяха баща й, брат й, а тя в брат й. Отзад се бяхме сбутали - някакъв приятел на брат й, Вики, аз, а в мен - Моника. Единственото гадно нещо беше, че ми се ходеше до тоалетната, ноо както и да е. Стигнахме, беше мноу забавно. Втория час имахме Химия, госпожата раздаде входните, имам шестичкаа.. . Ууу пуснаха Селзи по Дъ Войс. Еми това за днес, утре пак ще пишаа.. | |
| Заглавие: Re: Дневникът на Велии.. * <33 Пет Окт 22, 2010 8:57 pm | |
| 22. 09 - ПетъкЗдравей дневниче, малко те позабравих...Ще ти разкажа в бързо резюме какво се случи през изминалите 10 дни. От сряда (13.09) доо петък (15.09) дните се нижеха баавно ии монотонно. В събота ходих до Кръсти да й дам едни работи. Клокарствахме, снимахме се, целихме се с пуканки, с една дума - лигавихме се яко. ;дд Това са три думи, ама карай. Такам... Неделяя, нищо особено.В понеделник (18.09 ) 7 момичета си тръгнахме по-рано от третия час (История), отсъствахме от... Ам, всъщност не сме отсъствали от нищо, върнахме се в края на 4-тия час, 3 минути преди да бие звънеца. Ходихме на СИП История в РИМ ии ни задаваха въпроси относно Перникк, ии имаше награди. Аз имам тефтерче... Амаа не ми харесва... ;д. Вторник не бяхме на училище, защото беше ден на града. Срядаа.. мм, нищо особено. Вчераа.. и вчера така. Тръгнах да пиша къмм 20:00 и тъкмо да натисна Send ии тъпия ми повреден лаптоп, взе че се самоизключи. Вечерта си сменях паролата въвв един РП форум ( ), обаче забравих да я запомня ии не си я знаех. Админката ми я смении и сега съм тамм, че имам недовършено РП.. Днесс сутринта ми се спеше адски много. Ноо пък имам 4 оценки.. о.0 никога не съм получавала 4 оценки в един денн, илии поне не помня. Имамм две шестички ии две петички.. Амии това бешее... ;ддУу, този роман е по-къс в сравнение с миналите.. Ии занапред ще са такива, защото ще пиша през ден, през два. Нямамм време да вляза във всички форуми и сайтове, дето имам регистрации, заа 2 часа.. Пъкк и не се случва нищо интересно...Чао от мен... | |
| Заглавие: Re: Дневникът на Велии.. * <33 Пет Окт 29, 2010 3:40 am | |
| 28. 09 - Четвъртък
Хейй.. (sun) Здравейй.... Точно една седмица, откакто писах последно. Както и да е. Амии нищо интересно напоследък, но тъкмо мислех да си лягам ии се сетих за теб и реших да напиша малко, че ако се забавя още, поста ще стане доста дълъг, като заобяснявамм. Амии, какво да ти кажа, какво да ти кажаа... Ааа, да - утре ще празнуваме Хелоууииин в училището и ще е мнооооого забавно. Миналата година какъв купон беше.. ;x;x После след училище трябва да ходя доо библиотеката, да върна книгата на Майлз ии да си взема нещо на Хари Потър, че в последната седмица това ми се чете, но не бях прочела книгата. Ее, не че сега съм я прочела де, ноо нищо. Утре в тролея има време, пък ии имам цял ден на разположение. Ениуей... Утре кака си иидваа.. (sun)x10 аа тате преди малко каза, че утре ще купи риба. А това значи, че ще купи и лимониииии.. Обичам лимониии.. x100 После след училище ще ходя на гости на Саша.. да видя Керрии.. (куче, самоед) Хъм... това е. Ааа аз сега ставамм да се лакирам...
Байзз..
Miley Cyrus - Wh0 ownss my heart. | |
| Заглавие: Re: Дневникът на Велии.. * <33 Вто Ное 02, 2010 4:04 pm | |
| 02. 11 - Вторник Здравей дневниче... Хм.. в петък, както предполагах, беше адски забавно в училище. Още се смея като се сетя за един костюм... Ениуей. Амии събота ии неделя, аа и понеделник, не стана нищо интересно. Сега слушамм музика.. хм.. не знам кой я пееше, но много мее радва.. oooooh, written in the starrsss... . След малко ставам да се оправям за училище, че обърнахме смените. Сега съм втора.. Хубавото е, че поне ще се наспивам. Трябва с Кръсти да ходиме доо библиотеката, че в петък, си тръгнахме с Емс в 16:00 от Саша ии ме мързеше. Играхме на Twister.. какъъъв купон беше.. ;x;x Уу.. No airr.. Уелл.. това е.. Довечера илии утре ще пиша пак, че сега ставамм да се оправям..
Toodless.. Nelly - Just a Dream.. | |
| Заглавие: Re: Дневникът на Велии.. * <33 Чет Ное 04, 2010 3:42 am | |
| | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Дневникът на Велии.. * <33 | |
| |
| | | | Дневникът на Велии.. * <33 | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |